בהתלחה חיבבתי אותה, אבל בהמשך ראיתי שהיא כל הזמן בוכה ומזייפת. וההופעה בבית של דמי הייתה קצת מגוחכת.
T tali44 New member 15/10/12 #230 בהתלחה חיבבתי אותה, אבל בהמשך ראיתי שהיא כל הזמן בוכה ומזייפת. וההופעה בבית של דמי הייתה קצת מגוחכת.
Uri04 New member 13/10/12 #76 מת על הקול שלו. מקווה שהוא לא יישבר מהלחץ, ויוכיח איזה זמר מקצועי הוא יכול להיות.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/10/12 #134 וואו, איך הוא ריגש אותי כשהוא הופיע בבית של אל איי. אחת ההופעות. פשוט מדהים. רוקיסט אמיתי ומרגש.
נ נוש14 New member 13/10/12 #109 קודם הוא מגיע עם התספורת המרגיזה הזאת ואז, כאילו הוא לא עצבן אותי מהשניה הראשונה שראיתי אותו, הוא גם שר שיר של ברונו מארס המאוס. חוץ מזה הקול שלו לא כזה טוב. לצערי, סיכוי טוב שהוא יעלה כי יש לו פוטנציאל להיות אליל בנות כזה אבל אני מקווה שלא
קודם הוא מגיע עם התספורת המרגיזה הזאת ואז, כאילו הוא לא עצבן אותי מהשניה הראשונה שראיתי אותו, הוא גם שר שיר של ברונו מארס המאוס. חוץ מזה הקול שלו לא כזה טוב. לצערי, סיכוי טוב שהוא יעלה כי יש לו פוטנציאל להיות אליל בנות כזה אבל אני מקווה שלא
Uri04 New member 13/10/12 #78 למרות שבקושי הראו לנו אותן לאורך כל האודישנים, הן פתאום צצו והוכיחו כמה הן טובות.. וחוצמזה, בריטני לא סובלת אותן. אז אני כבר בעדן.
למרות שבקושי הראו לנו אותן לאורך כל האודישנים, הן פתאום צצו והוכיחו כמה הן טובות.. וחוצמזה, בריטני לא סובלת אותן. אז אני כבר בעדן.