אבל בעיקר בזכות ליריק דה קווין, המצוינת. אני באמת רוצה שהם יגיעו רחוק. כל כך מגיע להם עכשיו.
Uri04 New member 13/10/12 #81 אבל בעיקר בזכות ליריק דה קווין, המצוינת. אני באמת רוצה שהם יגיעו רחוק. כל כך מגיע להם עכשיו.
B Bar Ben David New member 13/10/12 #47 ווילי ג'ונס ווילי ג'ונס יגיע עלהופעות חיות על אף שהוא משעם, לדעתי. האמריקאים אוהבים את הסגנון הזה כמו סקוטי מקרירי (מהעונה הקודמת של איידול?)
ווילי ג'ונס ווילי ג'ונס יגיע עלהופעות חיות על אף שהוא משעם, לדעתי. האמריקאים אוהבים את הסגנון הזה כמו סקוטי מקרירי (מהעונה הקודמת של איידול?)
O omer719 New member 13/10/12 #57 צודקת. כמו שמישהו מהשופטים אמר... הוא טוב רק בנמוכים, כי זה נשמע אחר ושונה. אבל הוא לא משו מיוחד כל כך. מבחינתי שדמי תיקח רק את הבנות.
צודקת. כמו שמישהו מהשופטים אמר... הוא טוב רק בנמוכים, כי זה נשמע אחר ושונה. אבל הוא לא משו מיוחד כל כך. מבחינתי שדמי תיקח רק את הבנות.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/10/12 #142 הוא מדהים בנמוכים!! וכן, גם לדעתי דמי צריכה לקחת רק את הבנות.
Uri04 New member 13/10/12 #82 אם הוא היה לבן עם גיטרה הוא היה זוכה בעיניים עצומות.. אני קצת אוהב את הייחודיות שלו (זמר צעיר שחור ששר קאנטרי? זה עוד לא היה לנו), אבל חושש שהוא חלש מדיי. מקווה שאתבדה.
אם הוא היה לבן עם גיטרה הוא היה זוכה בעיניים עצומות.. אני קצת אוהב את הייחודיות שלו (זמר צעיר שחור ששר קאנטרי? זה עוד לא היה לנו), אבל חושש שהוא חלש מדיי. מקווה שאתבדה.