יש לו קול ויש לו אישיות. למרות שלפעמים הוא מרגיש לי קצת כמו גרסה שמנמנה לאדם למברט
B Blackbird Lucy New member 13/10/12 #112 יש לו קול ויש לו אישיות. למרות שלפעמים הוא מרגיש לי קצת כמו גרסה שמנמנה לאדם למברט
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/10/12 #117 מתה עליו למרות שההופעה בבית של אל איי הייתה די מעפנה. הוא סתם צעק שם בקול גבוה. כשהקול שלו נמוך יותר, הוא מפיק קול מוצלח יותר לטעמי.
מתה עליו למרות שההופעה בבית של אל איי הייתה די מעפנה. הוא סתם צעק שם בקול גבוה. כשהקול שלו נמוך יותר, הוא מפיק קול מוצלח יותר לטעמי.
Uri04 New member 13/10/12 #61 לא סגור כל כך. למרות שאהבתי את האודישן הראשון שלהם. השיר המקורי שלהם חביב, אבל הם נראים לי כמו one trick pony
לא סגור כל כך. למרות שאהבתי את האודישן הראשון שלהם. השיר המקורי שלהם חביב, אבל הם נראים לי כמו one trick pony
נ נוש14 New member 13/10/12 #100 מגיע להם לדעתי לעבור. מבין הקבוצות הם הכי מיוחדים והם גם ממש מוכשרים. רק מפריע לי שהצעיר מביניהם לא ממש שר
מגיע להם לדעתי לעבור. מבין הקבוצות הם הכי מיוחדים והם גם ממש מוכשרים. רק מפריע לי שהצעיר מביניהם לא ממש שר
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 13/10/12 #118 סתמיים. אני יכולה להבין איך הם מתאימים לשוק המיינסטרימי אבל אני לא אוהבת אותם בכלל.