מספרים על קרב חלומות ומתענגים על ארוחה

מספרים על קרב חלומות ומתענגים על ארוחה

תארו לכם הייתה לכם מכונת זמן והייתם יכולים להפגיש כל לוחם MMA בשיאו מכל תקופה עם לוחם אחר מתקופה אחרת לחלוטין, מכל ליגה שתרצו, בכל סגנון שתרצו...
האפשרויות הן עצומות
אז אומנם מכונת זמן אנחנו לא יכולים להביא לכם, אבל אנחנו כן יכולים לחלק לכם ארוחה שווה!

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-27.12 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה ושתפו אותנו בקרב החלומות מעולם ה MMA שהייתם מרכיבים ומה היה הסיום שלו
הייתם רוצים לראות מפגש בין קן שמרוק לברוק לסנר?
הייתם מפגישים את טיטו אורטיז ו GSP ומסיימים את זה בנוק אאוט?
הייתם רוצים לראות את פרנק מיר מכניע דן סברן באחיזת משולש?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בשמונה ההודעות הטובות והמקוריות ביותר והם יזכו כל אחד מהכותבים ב-שובר בשווי 200 ש"ח לבלאק סינמה סיטי רמת השרון או בלאק רמת החיל
מתנת LIVE5+

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2448676

ספורט חמש לייב

הספורט שהפיל את אמריקה לקרשים מגיע ל LIVE5+ ו LIVEHD5+
LIVE5+ מזמין אתכם לצפות בUFC אליפות הקרבות הטובה בעולם!
שידור ישיר ובלעדי באיכות מושלמת, החל מה 29/12
להצטרפות חייגו יס *2080 הוט * 6900
http://www.sport5.co.il/Campaigns/joinus/WeekLoader.aspx

avibr95514

New member
תפוז פרסים

הייתי רוצה לראות מפגש בין קן שמרוק לברוק לסנר
זה נראה לי יהיה קרב חבלז על הזמן

AmitNHB

New member
גם בפנטזיות הכי נועזות שלי אני מתקשה לדמיין

קרב בין טיטו אורטיז ל GSP שמסתיים בכל דבר אחר מאשר החלטה משעממת...

קרב החלומות שלי זה אליסטר אוברים מול ניק דיאז והוא מסתיים עם ניק דיאז בשינה עמוקה.

moriarty

New member
LOL

אני מת לראות את דיאז בעמדה פתוחה מתקדם ומתגרה באוברים.

BeniTaz

New member

לא מבין למה לא נתנו לך לערוך את תוכן ההודעה.. חח איזה שטויות.. "אחיזת משולש". מאיפה לעזאזל הקריצו את קן שאמרוק?! חחח

מרקו בי

New member
קרבות החלומות שלי די פשוטים בעצם

היטלר- ג'ון ג'ונס שיקבל השפלה ממי שחושב שהוא לא הגזע העליון.
אחמדיניג'אד-אנדרסון סילבה אולי כמה ברכיות לראש יסדור לו את המח.
נאסראללה-שוגון רואה לפי חוקי פרייד כשבעיטות לראש על הקרקע מותרות.
חנין זועבי-רונדה ראוסי נקוה לארמבאר בלי שחרור.
אבו מאזן - אוברים ההולנדים אוהבים את ישראל לא?

xcalibur

New member
GSP VS SILVA בלי לחשוב פעמיים בכלל!!!

אולי שני הלוחמים הכי מוכשרים ב-UFC ובעולם בפרט.
אם יש מישהו שעוד יש לו סיכוי להחטיף לסילבה אחת אפיים ולהוריד אותו מהעץ עליו טיפס זה הרוצח הקנדי חסר החת הזה.
אני לא חושב שקיים אוהד UFC אמיתי שלא היה מוכן לתרום כליה רק כדי לראות את שני הענקים האלה מפרקים אחד את השני עד זב דם.

מחוץ לקופסה (מתומן בעצם..)

עזבו אותכם לוחמים פעילים או כאלה שהיו תקופה מסוימת בMMA. גם לא כאלה שיש שמועות לגביהם.
פשוט נסו לחשוב על שני הלוחמים הגדולים ביותר שנולדו אי פעם: ברוס לי מצד אחד, המלך לאונידס (300) מצד שני.
כל אחד בתקופתו היה לוחם הMMA הטוב ביותר בעולם. אני זוכר שבראיון שראיתי עם אחד הבכירים בUFC הוא טען שברוס לי הוא ה"אבא הרוחני" של הMMA , והמלך לאונידס כיסח כמה תחתים רציניים בזמנו.
אז יאללה, לכו על זה. נראה מי ישרוד יותר זמן.

Vizmo

New member
דויד נגד גוליאט 2

אלכסנדר מוקדון נגד ואן דאם

סטיבן סיגל נגד צ'אק נוריס !!!

moriarty

New member
קרבות חלומות

גרג ג'קסון נגד פדור או נגד אנדרסון סילבה.
הייתי רוצה לראות את דיינה ווייט נלחם, כמעט לא משנה נגד מי. נמאס לי לראות שהוא יורד על לוחמים זהירים.
הייתי רוצה לראות את אדי בראבו נגד דמיאן מאיה. אני מעריך שמאיה ינצח בנוקאאוט.
הבנתי שהאחים פרטיטה, הבעלים של ה-UFC, קבעו בתקנון שהם יסדירו מחלוקות בקרב BJJ. הייתי רוצה לראות קרב כזה.

קרב החלומות האמיתי? ג'ון ג'ונס נגד אנדרסון סילבה. הקרב יתחיל בכך שג'ונס יקח את סילבה לקרקע, ויתן לו GNP כמיטב המסורת. סיבוב שני קרב עמידה משובח, כולל מרפקים מסובבים, בעיטות מעופפות, וקאונטרים של סילבה.
סיבוב שלישי סילבה מתחמם, מתחיל עם הריקודים שלו בזירה, מפגין ביטחון, וג'ונס מתחיל לפחד.
הקרב מוכרע בסיבוב רביעי, בסיום דומה מאד לקרב השני עם סונן. סילבה מוריד את ג'ונס לקרקע בסוויפ בזמן בעיטה אחורית מסובבת, וממטיר עליו אגרופים מדויקים עד שהוא נשבר ונכנע. בסיום - ברוס באפר מכריז על הנמצח בסופר פייט - סילבה בסאבמישן, סטרייקס!!

ג'ו רוגן שואל את סילבה אם נראה אותו באוקטגון בעתיד, וסילבה אומר בקולו הצפצפני שלא.
בראיון עם ג'ונס הוא ממשיך לדמם מהאף, מודה לג'יזס על ההזדמנות, נותן כבוד מזויף לסילבה, מאשים את הקרקע החלקלקה בהפסד, ומכריז שההפסד רק ישפר אותו.
הקשקשן מכריז שהקרב שודר בחסות הארלי דיווידסון.
הסוף.

באסטר1

New member
שוגון של פרייד מול פידור של פרייד

מלחמה טוטאלית של 3 סיבובים עד להחלטה.
טכניקה , נסיונות הכנעה , GNP בעיטות מעופפות וכל המי ומי שיש בMMA בקרב אחד.
שוגון היה מנצח ומוכרז כלוחם הקשוח ביותר אי פעם שהיה

kontanta

New member
קרב החלומות שלי

הייתי שמח לראות את זה שרבים מחשיבים אותו לאומן הלחימה החשוב ביותר, אותו אחד שנותר בלתי מנוצח רק בגלל שלא התחרה אף פעם -
כן, כן, אני מדבר על ברוס לי - האיש והמיתוס.

ברוס לי נגד דן הנדרסון.

elad547

New member
הקרב שלי

פידור "הקיסר האחרון" (בשיאו) מול אנדרסון סילבה!
הקרב היה נערך במסגרת גמר טורניר המשקל הפתוח בפרייד.
2 הלוחמים מגיעים לגמר אחרי שדרסו את מיטב הלוחמים בדרך.
פידור בלתי מנוצח מגיע מול הכוכב העולה המכונה "העכביש", פידור מנצל את הכוח והמשקל העדיפים שלו ומוריד את סילבה לקרקע שם הוא כותש אותו ב-G&P סטייל הקרב הראשון עם נוגיירה, לאחר מלחמה מטורפת הקיסר מנצח בהחלטה, זוכה בטורניר ושולח את סילבה לניתוח פלסטי

אגב, חבילת הערוצים עולה 45 שקלים. 37 שקל ל

לערוץ בודד. אם תשאלו אותי, לא שווה. 7 דולר לארוע נשמע לי זול יותר.

למעלה