מספרים על קרב חלומות ומתענגים על ארוחה

motrozen

New member
זה מדובר למי שיש לו מנוי חודשי ורוצה לבטל

אז זה יקח להם שלושה ימים לבטל
זה בשביל שלא יעשו להם תרגילים כמו לדוגמה:
אני רוצה לראות את האירוע של הUFC אז אני עושה מנוי חודשי במחיר 37 ש"ח
למחרת אחרי שראיתי את האירוע אני מתקשר ומבקש להתנתק
ואומר להם שייחיבו אותי רק על היום שהייתי מנוי באופן יחסי שזה יוצא 1.2 ש"ח בערך
אז הם אומרים לי אתה חייב לנו עוד שלושה ימים כי אנחנו לא יכולים לבטל מהרגע להרגע

קרב החלומות שלי, סילבה- גונס

סיבוב ראשון, לחיצת כפפות, סילבה מסתובב במעגלים, ג'ונס תופס את מרכז האוקטגון מידי פעם שולח ג'ב זהיר לעבר סילבה. פורס כף יד ענקית ומצמיד את סילבה לגדר, נאבק, לא מצליח להוריד, סילבה מביא לו ג'אבים עם הכתף. השופט מפריד, חוזרים למרכז.
דקה רביעית ג'ונס מ וציא ג'ב וסילבה מתכופף מתחתיו ומביא קאונטר שמאלי לתוך הלסת של ג'ונס, ג'ונס מאבד תחושה ברגליים ונופל אחורנית, סילבה מתנפל עליו ומנסה לסיים את זה אבל ג'ונס ערני ונכנס לטורטל-גארד ומתגונן, מנסה לתפוס את הרגליים של סילבה...סילבה לא לוקח סיכון עושה ספרול ונעמד.

סיבוב שני: ג'ונס חוזר כאיל ו כלום אבל סילבה תופס ביטחון ומתחיל לקצץ לו את הרגליים עם לוקיק פנימיות לתוך הרצועות של הברכיים. ג'ונס מחטיף לסילבה בלסת וסילבה מתרחק, שוב נצמד לגדר. ג'ונס מנסה להורי את סילבה אבל לסילבה נוח שם עם הגדר מאחוריו, ג'ונס מכניס מרפק ופותח לסילבה את הגבה, פעם ראשונה בתולדות ה UFC.

סיבוב שלישי סילבה רוצה לסיים את הסיפור. הוא מתחיל שוב לקצץ את הרגליים של ג'ונס וג'ונס לא מספיק זריז כדי להתגונן, הוא מנסה להוריד את סילבה וסילבה בספרול עד הגדר. סילבה מנצל את הכח של ג'ונס ומסובב אותו אל הגדר ומצליח לסגור עניבת מואי-טאי-קלינץ מלאה על הצוואר של ג'ונס ולהוציא ברכיות לגוף של ג'ונס. ג'ונס קופץ על הרגליים וסילבה בספרול ומדביק את ג'ונס לגדר ונותן לו אגרופים. ג'ונס מתגונן בגארד פרפר וסילבה מתחיל לבעוט בירכיים של ג'ונס כשהוא על הרצפה סטייל סקורבה-גרייסי וג'ונס עם הרגליים הארוכות שלו מתגונן יפה. אחרי דקה השופט מקים את ג'ונס וג'ונס מנסה לתפוס את סילבה עם אגרופים. סילבה מתחמק ונותן קרוס ארוך מאד שמפיל את ג'ונס לקרשים. סילבה מנסה לסיים את זה אבל גונס עדיין לא גמור. הוא מעיף את סילבה עם הרגליים. סילבה מריח דם אבל הסיבוב נגמר. כל הקהל על הרגליים....

סיבוב רביעי סילבה כבר מתחיל להראות סימני עייפות. פחות רוקד, פחות מתחמק וג'ונס מתחיל עם בעיתות לתוך פיקת הברך. הוא מצמיד את סילבה לגדר ונאבק איתו. מכניס שני הוקים ורגל פנימית מכשילה וסילבה על הרצפה עם ג'ונס בתוך הגארד. ג'ונס תופס את הצוואר של סילבה עם שני ידיים ומשחרר יד אחת ומכניס מרפק. ועוד מרפק. ועוד מרפק. סילבה מדמם אבל מצליח לכרוך את הידיים שלי סביב הידיים הארוכות של ג'ונס . מנטרל יד אחת כלפי מטה ומנסה להכנס למשולש. ג'ונס מתרומם ומעיף את הרגליים של סילבה הצידה וסילבה נכנס לטורטל גארד. ג'ונס מתחיל לתת ברכיות וסילבה חוזר לעמוד ומפגיז עם ידיים. ג'ונס מתגונן יפה ומצמיד שוב את סילבה לגדר.....4 סיבובים נגמרו וסילבה מדדה לפינה שלו.

סיבוב חמישי, לסילבה אין כח וזריזות להתמודד עם הבעיטות של ג'ונס. הוא מנסה להתנפל על ג'ונס עם אגרופים אבל ג'ונס צולל לרגליים ושם אותו על התחת. שוב מרפקים, ושוב דם, ושוב סילבה מנסה להשתלט על הידיים של ג'ונס. ג'ונס נעמד ושולח מרפקים חזקים מגבוה כמו שעשה נגד שוגון וסילבה בועט לו עם רגל ארוכה לתוך הלסת. ג'ונס נופל לתוך הגארד של סילבה חצי מבולבל וסילבה מצליח לסגור משולש על ג'ונס. ג'ונס מתנגד ומצמיד את הברכיים של סילבה למזרן ומסתובב, סילבה משחרר את המשולש ומנסה לנעול את כף הרגל של ג'ונס. ג'ונס מתחמק. נגמר הקרב.

ניקוד שופטים: 48-47 לג'ונס.

RoyceGracie

New member
קרב החלומות שלי !

קרב החלומות שלי מתרחש אי שם בשנת 1993, ה UFC הוא סוג של הרחבה של הזירה הבייתית של משפחת גרייסי שקוראת תיגר על כל המכונים בקליפורניה. אחד אחד מגיעים לוחמים לג'ים שלה ומפסידים לאחד מהאחים גרייסי. משם מחליטה המשפחה להקים את ליגת ה UFC שתכריע פעם אחת ולתמיד "איזו אמנות לחימה הכי טובה" וקובעת פרס על סך 50,000$ למנצח (מה שהיה באמת).

במקביל אי שם בקנדה מתאמן לו בג'ים לוחם לא מוכר בשם ג'ורג' סיינט פייר, הוא כבר בן 23 ועשה המון קרבות קראטה קיוקושין, מוי תאי, האבקות מכללות אבל עדיין לא הכיר את עולם ה MMA. הוא שומע מחבר שקיבל פלייר בג'ים שלו על טורניר מוזר שמתרחש בארה"ב בשם ה UFC ומחליט לנסות. גם ככה יש לו קרב האבקות שבועיים לפני.

באותה תקופה לא היו מחנות אימונים וג'ורג' סיינטפייר לא ידע בדיוק למה הוא הולך.

במקביל אי שם בברזיל לוחם בשם ונדרליי סילבה מתאמן במוי תאי ועושה קרבות VALE TUDO, הוא בועט לאנשים בגולגולת אחרי שהם מתעלפים, זורק אנשים מהזירה, עושה קרבות בלי כפפות ושובר לסתות. הוא לוחם נחוש ואכזרי עם משחק עמידה מדהים וקשיחות שמאפיינת רק את הברזילאים.
הוא שומע על התחרות של משפחת גרייסי מחבר ברזילאי שקשור למשפחה ומחליט להתריע בספונסר שלו לממן כרטיס לארה"ב, להראות לאמריקאים מה זה VALE TUDO, מבחינתו ה UFC זה אותו הדבר כמו תמיד. קרב בלי כפפות ובלי חוקים.

בערב הקרבות מכניסים לאולם קהל במחירי רצפה, הצופים שהם בבסיסם אוהדי קיקבוקס אמריקאי לא יודעים מה הם הולכים לראות ולאיזה אירוע מכונן הם נכנסים.

בקרב הראשון של הערב נפגשים הלוחמים GSP וונדרליי סילבה. שני לוחמים עם חשיבה שונה, אסטרטגיה שונה, גישה שונה לספורט. והטוב ביותר, שניהם בשיאם.

הקרב מתחיל בבדיקה, ג'ורג' בודק את התגובה של וונדרליי ל SHOOT שלו, סילבה מנגד בוחן את היכולת של ג'ורג' להרים בלוקים ולהתמודד עם הבעיטות שלו.

אחרי 15 שניות לתוך הסיבוב הראשון ג'ורג' שולח ג'אב ומייד לאחריו שוט מטורף, סילבה נכנס לספרול, מרים את ג'ורג' עם הכח האדיר שלו ושולח ברך לתוך מפתח הלב. ג'ורג' מתעשת מהר, הוא עדיין לא עייף, מתיישב אחורה ומושך גארד. סילבה מפוצץ במרפקים ואגרופים אבל ג'ואג' לא פראייר, הוא מכניס אל סילבה לגארד פרפר ומשם עושה סוויפ שמסובב את סילבה כמעט על הגב. סילבה מבין שזה לא רעיון טוב וקם ישר.

הקרב ממשיך, גורג' בועט ונצמד לסילבה, שבתורו מייד מסובב אותו תוך שהוא מחזיק את ג'ורג' בקלינץ' ומוציא ברך, ג'ורג' תופס את הברך ודוחף את סילבה לכלוב כשהוא מחזיק ברגל אחת. הם מגיעים לכלוב וג'ורג' מועך את סילבה על הסורגים שלא יוציא ברכיים. מהר הוא יורד לברכיים של סילבה ומפיל אותו. עכשיו זה כבר הסיבוב של ג'ורג' שטוחן את סילבה באגרופים תוך שסילבה מגן על עצמו. השופט נכנס וצועק לסילבה "do you want to stop" אך סילבה ברזילאי ולא מבין אנגלית (בתקופה ההיא), הוא מסמן לשופט לא לעצור, בשניות האחרונות של הסיבוב כשגורג' על סילבה שומעים את הפעמון. ג'ורג' קם ישר, בכושר מדהים של בן 23 וסילבה אחריו.

בפינה של סילבה אומרים לו להיות יותר אגרסיבי, בפינה של ג'ורג' אומרים לו להוריד את סילבה לקרקע שוב ל GROUND AND OUND.

הסיבוב השני מתחיל !
סילבה שולח קרוס קטלני לתוך הפנים של ג'ורג' אבל מפספס את הלסת ופוגע באף, מייד לאחר מכן מוציא לואו קיק פצצה לתוך הירך העליונה של ג'ורג' שמשתקת לו את ההליכה לרגע. ג'ורג' מתעשת אך הוא לא מה שהוא היה לפני הבעיטה, הוא איטי יותר עכשיו. סילבה ממשיך בלואו קיקים ובכל פעם שג'ורג' מועך אותו לכלוב הוא משתמש בקלינץ' תוך שהוא מסובב את ג'ורג'. סילבה יותר חזק מג'ורג' אבל בקצת, לכן הוא יכול לסובב אותו אבל בקושי. סילבה משתמש בכלים שג'ורג' לא הכיר לפני, הוא דורך, עושה קלינץ' תאילנדי, לוחץ את המצח על הרקה של ג'ורג'...

כהרגלו של ג'ורג', על אף היותו לוחם ענק, הוא חלש מנטלית, בעיקר בגיל 23, וסילבה לאט לאט משכנע אותו שהוא מפסיד את הקרב.

ברגע אחד של אמצע הסיבוב השני סילבה מבצע קומבינציה של ג'אב קרוס לואו קיק פשוט אך הפעם במקום הלואו קיק הוא מוציא היי-קיק. ג'ורג' חוטף אותה חזק לתוך הראש, הוא מוטח על הרצפה וסילבה אחריו, באותה תקופה סילבה היה בועט ביריבים שעל הרצפה, הוא בועט לג'ורג' בעיטת כדורגל לתוך הראש מה שמוציא אותו לחלוטין מהמשחק.

השופט רץ פנימה, הקהל בשוק, הצלמים לא יודעים אם זה חוקי לצלם את זה בכלל. השופטים לא מבינים אם זה TKO או KO....

קרב חיי !

הקרב שאני רוצה לראות הוא במשקל פתוח

קרב החלומות שלי הוא דאסטין הייזלט נגד טראביס פולטון.
הלוחם עם ההכנעות הכי מרשימות, מול הלוחם עם הכי הרבה קרבות.
הסיום של הקרב הוא בFlying Triangle שהייזלט מביא משום מקום, ומשאיר את טראביס בהלם.

shifrutm

New member
הקרב של בני הוא מספר אחד :)

אז חברים אשתף אתכם בקרב מעניין אף יותר מאחרים, הקרב של בני בתחרויות במסגרת אומנויות הלחימה. אותי זה מפחיד וכל רגע נראה לי שלמישהו מהמשתתפים הולך להתפרק איזה חלק. אך זהו ספורט שהוא אוהב וזה חשוב. לכן לא משנה איזו נבחרת ואיזה סגנון בדיוק בשבילי בני הוא מספר אחד, גם אם לא תמיד יש מדליות ומנצחים, הדרך הוא חלק חשוב מהעשייה. אז המשיכו ל"הילחם" והתחשבו בנו מעט הצופים :)

ormani

New member
Dream Fight

הזמן: מאי 2013
המקום: מדיסון סקוור גארדן, ניו יורק.

ב-1.1.2013
, תחילת השנה האזרחית החדשה, דיינה וייט מכריז כי הולך להתקיים סופר פייט...
כל אוהדי הMMA בעולם נרגשים וכבר מתחילים לשער באיזה קרב מדובר.. האם זה SILVA-GSP, JONES-SILVA, JDS-JONES?
בהמשך הערב באותו יום הידיעה המלאה יוצאת לאור: אנדרסון סילבה הולך לפגוש את אליסטר אוברים בקאטצ' ווייט 220 lb!!

הגיע התאריך המיועד, 20,000 צופים ממלאים את המקום וכולם נרגשים לקראת כניסת הלוחמים. ניתן לשמוע צעקות בכל מקום, שאגות אפילו, וזה מתחיל... פתאום דממה...................... ברקע מתחיל להתנגן Ain't No Sunshine וסילבה מגיח בדילוגים עם סווצ'ר כחול של נייק. נראה חד מתמיד! מגיע לאוקטגון לוקח דקה לומר מס' מילים, מנשק את רצפת האוקטגון ונכנס!! הקהל משתולל ומריע כולו!!!
עכשיו שוב שקט, השקט הזה שלפני הסערה, כל המקום צבעים ופתאום חושך......... זה מתחיל.. Tiesto-Carmina Burana remix ברקע ואוברים מתחיל להתקדם לאוקטגון באיטיות עם מבט נחוש וקר, רואים כי הוא מוכן!!
וההכרזה: "גבירותיי ורבותיי האירוע המרכזי של הערב! 5 סיבובים, השופט הוא "הרב דין" וזה מתחיל!"

סיבוב ראשון: הקרב מתחיל בבעיטה של סילבה לצלעות של אוברים מס' פעמים, אוברים מתקדם לעבר סילבה באגרסיביות ומצליח להכניס קומבינציות, לאחר כדקה בקרב של התגוששות אוברים מכניס אובר הנד אדיר לפניו של סילבה, נוקדאון ראשון! סילבה מעורפל, אוברים תוקף עם בעיטות לרגליים ואגרופים, סילבה מצליח להתאושש. מפה והלאה קומבינציות יפות של סילבה בעיקר לאזור הגוף של אוברים, אוברים פוגע בעיקר בלוו קיקים טובים לרגליו של סילבה. (ניקוד הסיבוב: 9-8 אוברים).
סיבוב שני:אוברים מתחיל חזק ומצליח באמצעות טייק דאון עוצמתי להוריד את סילבה לקרקע, כ-2 דקות אוברים עסוק בגראונד אנד פאונד אבל סילבה עושה עבודה טובה מהגארד ומחזיק מעמד, לפתע סילבה עושה תנועה נכונה ומצליח לקום, הקרב ממשיך בעמוד, סילבה מצליח להכניס אפרקט מצויינת לאוברים, נדמה כי אוברים מעט מטושטש. סילבה תוקף לרגליים ושוב בעיקר לגוף אוברים מתאושש ומתגונן יפה, הם מגיעים לקלינצ' וסילבה נותן ברכיות, אוברים חזק מדיי ומצליח להחזיק סילבה, פתאום אוברים משום מקום תופס לסילבה את הגב ומבצע הטלת סופלקס מטורפת! ובכל זאת סילבה מתפקד, רוב הקרב מכאן מתרחש על הקרקע שאוברים מעל, נגמר הסיבוב נדמה כי סילבה שרד את הסיבוב האינטנסיבי. (ניקוד הסיבוב 9-8 אוברים)
סיבוב שלישי: סילבה נראה נחוש מתמיד, הוא עצבני!! סילבה מתקדם, אוברים מתקדם, סילבה מתחיל בקומבינציה של אגרופים ובעיטות לגוף, הוא פוגע! אוברים נפגע!! לוקח צעד אחורה.. סילבה מזנק עם ברכייה לכיוון הגוף ושוב פוגע!!! אוברים בצרות... סילבה תוקף עם אגרופים, בעיטות וברכיות לכיוון הגוף ופניו של אוברים, אוברים מתגונן כל הזמן מגנות על הפנים בעיקר, הוא מנסה להשיב בג'אבים, סילבה עושה תנועות ראש וכלום לא פוגע בו, אוברים צמוד לגדר, סילבה רואה הזדמנות הוא מחליט ללכת על הכל ומבצע ספינינג בק קיק מושלמת שפוגעת בפניו של אוברים, אוברים נופל!! KO!!! סילבה ניצח!!! הוא רץ וקופץ על הגדר לצד אחד, צד שני, הוא מגיע למרכז האוקטגון וקד קידה בכל צד אל האוהדים. הוא נרגש כמו שלא היה כך מעולם.

סיפור סינדרלה אומנם... ולא משהו שככל הנראה יקרה בזמן הקרוב במציאות..... אבל זהו קרב החלומות שלי!

vulcan20MM

New member
כן נכון, אוברים יירד ל220 פאונד'ס...

אתה חי בסרט האא?
הוא יושב בצורה טבעית על 120 ק"ג, והוא מחוטב כמעט בצורה מושלמת (בקושי יש עליו שומן לשרוף), ככה שאם הוא יצטרך לחתוך, זה רק דרך הקטנת מסת שריר + ייבוש רציני מאוד לפני הקרב.

למה לעאזאל נראה לך שהוא יעשה את זה?

ולמה אתה חושב שסילבה ידלג מעל LHW, לקרב בHW? ועוד נגד הסטרייקר הטוב ביותר בMMA...

גם תרחיש הקרב שלך הוא על גבול ההזוי, עם כל הכבוד לסנטר של סילבה, הוא לא מסוגל לשרוד נוקדאון מיצור כמו אוברים.

vulcan20MM

New member
לדעתי קרב חלומות זה משהו שיכול להתקיים...

להגיד שסילבה נגד אוברים זה קרב חלומות פוטנציאלי, זה כמו להגיד שחוזה אלדו יילחם נגד ג'ון ג'ונס.

אין שום קשר בין הדברים.

אבל עזוב, אני בלאו הכי לא מבין את הרעיון של השרשור הזה, או התגובות המפגרות של חלק מהגולשים ("ג'ון ג'ונס נגד אחמדינג'אד" - או מה שלא רשמו שם...)

ormani

New member
אז וואלה מכבד את הדעה שלך

לכל אחד כנראה פירוש אחר של העניין, אבל אפילו כדוגמה נתנו לך את טיטו אורטיז נגד GSP.

אז כן מדובר בשרשור מעט חריג, אבל מאידך הוא גם נחמד לטעמי כי אפשר להפיל ולשחק עם הדימיון.

בכל אופן הכל טוב, הדעה שלך לגיטימית כמו של כל מי שבחר לכתוב על תרחיש דמיוני כלשהו.
שבת שלום.

ormani

New member
אני תוהה אם באמת יש צורך בהסבר

אנשים פה רשמו: גרג ג'קסון-פידור, GSP-פידור, ברוס לי-דן הנדרסון... יותר מזה!?

תרשום גם גוקו מדראגון בול נגד קונג פו פנדה (בהקצנה) מצידי, כאילו בן אדם בלי לזלזל אבל תעבור שוב על הקונספט, מדובר באיזה תרחיש דמיוני לחלוטין.

מן הסתם שאני לא באמת חושב שקרב כזה יכול להתקיים כיום, אבל וואלה אם מדברים כאן על קרב חלומות אז זה בהחלט עונה על ההגדרה לטעמי.

למעלה