מספרים על קרב חלומות ומתענגים על ארוחה

vulcan20MM

New member

סבבה, פאק שלי.

אני זה שלא הבנתי את הרעיון (המפגר) של השרשור הזה, אתה בסה"כ בסדר.

*מדהים איך איכות התוכן בפורום הזה הדרדרה כל כך בשנים האחרונות, פעם הכל כאן היה מוצף בשרשורי ענק של מאות הודעות, עם תוכן באמת מרשים, והיום תראה לאיזה מצב הגענו.

מרקו בי

New member
לדעתי אתה טועה

רמת התוכן באיכות מאוד גבוהה, ממש לא התדרדרה לדעתי אפילו באיכות ורמה הרבה יותר גבוהים מבעבר. הבעיה וכאן אתה צודק לא כותבים כאן מספיק, הרבה ותיקים נעלמו, לא היו שידורים חיים ואני יודע שהרבה צפו לאחר הארוע, דבר שגרם לחוסר כניסות ותגובות. היו שבעות רבים ללא ארוע, סטרייק פורס נעלמו, בלאטור ירדו ברמה ככה שלא מפליא. אני מאמין שכבר בחודש הבא תהיה עליה משמעותית בכותבים. בעיקר בגלל חזרת השידורים. אני מאמין שזה יביא גם חברים חדשים. וזה שלא התחברת לשרשור ולתוכן שלו, אף אחד מחברי הפורום לא אשם, זה שרשור שנפתח ע"י מערכת תפוז, כל קשר בינה לבין MMA מקרי בהחלט.

באסטר1

New member
8-9? שניהם הפסידו?

ואל תקח כבד את מה שרשמו כאן..נכון שזה נשמע מגניב שמישהו אומר תן לי דמיון של קרב חלומות וכתוב עליו תקציר , כנראה שארוחה של תפוז עושה את זה להרבה .

מה שבטוח טיטו אורטיז נגד GSP זה קרב החלומות!!

נ.ב אם היה קורה כזה קרב אל תצפה מאוברים לתת קומביצניות ובטח אל תצפה מסילבה לתת מידלים או לאוקיקי לתפלצת הזה כי זה לא יעזור פשוט.
שיהיה JDS מול אוברים אתה כבר תראה שדוס סאנטוס סטרייקר הרבה יותר טוב כי אוברים ניהיה גריסא של שוגון מחפש וואן פאנץ'

liranzamsh

New member
קרב החלומות

חלקכם ירימו גבה, אבל מה דעתכם על GSP וקרי ואן אריק!?!
יכל להיות מעניין...

באסטר1

New member
טוב שלא אמרת GSP נגד ואן אריק נגד טייקר

נגד יוקוזונה בקרב סולמות..

AmitNHB

New member
שניים מהנ"ל כבר לא בחיים וטייקר בקושי מסוגל

לזוז ולמרות זאת הקרב יגמר בהחלטה לאחר 5 סיבובים של lay and prayer...

מסוקסת

New member
הקרב שלי

ליוטו מאצ'ידה – ונדרליי סילבה
סילבה אמנם נלחם במשקל הבינוני, אבל תמיד אפשר לפנטז על קרב של אדון הכאוס והטירוף מול "הדרקון", אחד הלוחמים המוזרים והיעילים שנראו אי פעם בעולם ה-MMA. זו תהיה התנגשות סגנונות אמיתית. מצד אחד סילבה, שרבים מהקרבות שלו ב-Pride נגמרו בתוך פחות משתי דקות. ובצד שני מאצ'ידה, אדון הסדר והיעילות. אמן הקארטה הממושמע. בניגוד לקרב הקודם, שכנראה לא יתרחש מעולם, הקרב הזה יכול לקרות עוד שנה-שנתיים והמנצח יהפוך ללוחם הגדול בתולדות קטגוריית המשקל הבינוני-כבד וגם למועמד ראוי בהחלט לתואר "הגדול מכולם".

kezef

New member
קרב החלומות שלי הוא

קרב בין ניק דיאז לרמפייג' ג'קסון.
זה פשוט נשמע לי כמו מפגש מעניין וקרב אגרסיבי במיוחד, שזה סוג הקרבות שיותר מדברים אלי. איך הוא יסתיים? סתם איזה "פאנץ'" מהיר ומפתיע משום מקום

Liat Azran

New member
ה-קרב

האלוף רויס גרייסי שיצא ממשפחה מפורסמת בהישגים של אומנויות לחימה מגד צ'אק לידל האייסמן המפורסם,איזה קרב זה יהיה!!!

wanderlei

New member
קרב החלומות שלי כמעט התרחש !

הקרב המרכזי בערב הקרבות.. ג'ו רוגן צורח ומשתגע ! דיינה וויט מקלל !

ברוס באפר צועד לתוך הזירה עם החליפה המסורתית שלו אבל הפעם גם הוא מרגיש משהו שונה, הקרב שכולם רצו לראות...
הוא מרים את המיקרופון ומקרב אותו לפה שלו, בולע רוק בפעם האחרונה ואומר:

" and now ! This is the main event of the evening, "It's time!"

בפינה האדומה עולה הלוחם הגדול מכולם: פידור אמילימנקו כאלוף הפרייד המכהן והבלתי מנוצח, בשיאו.

מנגד עולה: רנדי קואוטור ! טרי בן 40 וחצי, בדיוק פירק לאוסף של לוחמים את הצורה, בניהם טיטו אורטיז ועוד !

הסיבוב הראשון
ברור לכולם שרנדי מנסה להוריד לקרקע, מתאבק ברמה בינלאומית, פידור מנגד מנסה לשמור את הקרב על הרגליים, מוציא לואו קיקים להאט את רנדי ומתאגרף ! הסיבוב הראשון הוא סיבוב בדיקות, יש להם עוד 4 סיבובים לפניהם ושניהם רוצים קצב איטי בהתחלה כדי לשמור אנרגיה. ברגע אחד ! רנדי מבצע שוט מהיר לברך של פידור, פידור תופס אותו בחצי גיליוטינה ומרים אותו, רנדי רץ איתו לרשת של הכלוב בעוצמה ומועך את פידור... פידור במקום להוריד משקל מחליט להכניס את היד של רנדי לתוך קימורה בעמידה ! רנדי מוריד את פידור לרצפה אבל הוא תקוע בתוך קימורה ! הוא לא יכול לתפקד, פידור כבר מוציא חצי אגן לחזק את הלחץ על הכתף אבל רנדי לא פראייר, הוא מסתובב לכיוון ופותח יציבה רחבה ולא מאפשר לפידור להוציא מותן לגמר'ה. הוא מתרומם ומוותר על הפוזיציה !

סיבוב שני
רנדי נכנס חזק בסדרה של אגרופים, אחד מהם פוגע חזק בלסת של פידור - אבל יש לו לסת ברזל והוא לוחם מיומן שיודע להתמודד עם האיבוד פוקוס והשיווי משקל הרגעי. הוא מחבק את רנדי כדי להאט את הקרב ולחזור לפוקוס. רנדי מנצל את ההזדמנות ומושך אותו למטה תוך שהוא מנסה לסובב את פידור באוויר כדי שיפול על הגב ! פידור כבד מאד וזו משימה קשה ! הוא נכנס לחצי גארד של רנדי, שבתורו מייד עובר לסייד ומתחיל לרסק... פידור לוחם טוב מידי בשביל ליפול בפח הזה, הוא מייד מכניס ברך, עושה גשר והופך את רנדי לתוך הארד שלו ! עכשיו זה כבר משחק של פידור !! הוא טוחן את רנדי שמאבד את זה לסירוגין, מרפקים ואגרופים לבטן ולפנים פותחים את רנדי שמדמם !! פידור לא נותן לסיבוב להסתיים כך והוא קם לפני סוף הסיבוב, להראות לשופטים שהוא קם מבחירה ושיש לו עוד אנרגיה לעמוד על הרגליים ! הקהל צורחחחחחחחחחח

הפינה של רנדי אומרת לו שהוא חייב לקחת את הסיבוב הזה כדי להטות את המאזניים לטובתו, פידור הוא יותר מידי אגדה בשביל שיהיה אפשר לנצח אותו בקושי !

סיבוב שלישי
פידור ממשיך להתאגרף על רנדי ומנסה לפתוח לו את החתך מהסיבוב השני עוד יותר. פידור מוציא מידל פצצה ושובר לרנדי צלע, תוך כדי רנדי תופס את הרגל ורץ עם פידור לתוך הכלוב בצד השני של הזירה ! הוא מנסה לגשת לרגל השניה אבל פידור הכניס אותו כבר חזקקקקקקק לתוך גליוטינה, הוא פשוט חזק מידי, גבוהה מידי (בפוזיציה), מדוייק מידי ! הוא נופל אחורה עם רנדי בתוך הגיליוטינה שלו, רנדי כמעט ולא נושם. ברגע אחד פידור משחרר את הגיליוטינה ומוציא סדרה של מרפקים, מתוך הגארד שלו, הוא מנפח לחלוטין את רנדי ! השופט עוצר את הקרב, רנדי לא מגיב !!

פידור ניצח את הקרב מתוך הגארד !!!!!!!!!!
הקהל לא מאמין ! הגיבור שלהם הפסיד ללוחם זר מליגת הפרייד ! לא יאומן ! ג'ו רוגן לא יודע מה לשאול !

RoyceGracie

New member
אהבתי ! זה באמת היה קרב ממש קרוב

עד שהכנופיה שמנהלת את פידור דרשה דברים לא הגיוניים

zivdagan

New member
אורטיז - צ'אק לידל !

אין כמו אורטיז שגרם להתרגשות טרם הקרב ולציפייה חסרת נשימה להתחלתו אל מול לידל אשר היה פורץ דרך לדעתי הרבה מעבר לכל הגבולות שהענף הכיר עד שהגיע!

זקס11

New member
קרב החלומות שלי

לפני הקרב עצמו, כדאי שאעשה היכרות עם הלוחמים.
הלוחם בפינה הכחולה הוא לוחם שלא הרבה מכירים היום, בטח לא הצעירים. זהו קיושי טאמורה. את ההיכרות הראשונה איתו עשינו לפני כ 15 שנה, כאשר הדבר הקרוב ביותר ל MMA בישראל היה זירת הבושידו (השם המדויק הוא UWFI, אבל למי איכפת?). כל מי שהסתכל באדיקות בבושידו זוכר את טאקאדה, וגרי אולברייט. רק מעטים זוכרים את הלוחם הצנוע יחסית טאמורה.
לאחר מספר שנים, גילינו לתדהמתינו שהבושידו היה פברוק, וכל הקרבות שם היו מכורים. ואז החל עידן ה MMA ביפן, עם קרבות אמיתיים ולא מתוסרטים. והלוחם היחיד שהצליח לעשות את המעבר הזה בהצלחה הוא טאמורה. ביןההצלחות של טאמורה ניתן למנות נצחון על פט מילטאץ', בזמן שמילטאץ' היה אלוף ה UFC במשקל חצי בינוני (WW), ותיקו מול פרנק שמרוק בזמן היותו אלוץ ה UFC במשקל חצי כבד (LHW).
המאפיין הייחודי ביותר של טאמורה הוא הקרבות שלו נגד לוחמים מהטופ של קטגוריית המשקל הכבד, וזאת למרות היותו קטן משמעותית מהם.

בקרב של היום, הוא הולך להיות הלוחם הגדול יותר, מכיוון שבפינה האדומה נמצא הלוחם הערס ביותר, הלא הוא ניק דיאז ממשקל חצי בינוני.
ניק דיאז הוא לוחם שמשלב אגרוף אפקטיבי עם BJJ אימתני. ואם מוסיפים לכך את הסנטר הכשוח שלו, מקבלים לוחם מפחיד ביותר. לניק שני חסרונות עיקריים. החסרון הראשון שלו הם טיפשות עמוקה, שבגללה הוא הפסיד הזדמנות להלחם באלוף המשקל החצי בינוני. ניק הוא גם הלוחם היחיד בהסטוריה ששני קרבות שלו נפסלו עקב לקיחת מריחואנה לפני קרב. ואם זה לא נשמע מספיק טיפש- הוא הגיש ערעור, אבל הערעור נדחה כי הוא שלח את הטופס הלא נכון.
החסרון השני של ניק, הוא היותו לוחם איטי, עם תגובות ממש איטיות.

והקרב מתחיל...:
סיבוב ראשון- קיושי מתחיל את הקרב ברצף של בעיטות אימתניות לחלק הפנימי של הרגל המובילה של ניק דיאז. קיושי מנצל את הזריזות שלו, וכל פעם הוא מתחמק לפני שניק מספיק להגיב. בסיום הסיבוב ניק צולע אל הפינה שלו.
סיבוב שני- קיושי מתחיל לשלב בין בעיטות לרגל המובילה של ניק, ואגרופי אפר-הוק לראש של ניק. גם עכשיו ניק לא מספיק מהיר כדי להתמודד עם הגיחות הזריזות של קיושי.
סיבוב שלישי- הסיבוב מתחיל בשתי פעיטות מהירות של קיושי לרגל המובילה של ניק. קיושי יוצא לבעיטה שלישית, וניק מספיק להרים את הרגל כדי להגן עליה. אבל קיושי בעצם ביצע הטעייה, והוא מניף את הרגל גבוה אל ראשו של ניק. ניק המופתע נופל כמו שק תפוחי אדמה, והפרשנים מזכירים את הבעיטה של קרוקופ לראשו של ואנדרלי סילבה.

למעלה