אולי נשנה תאריך חשבתי שכל מי שיוצא לפולין השנה יוצא באותו תאריך זאת אומרת ב9....
S shaharEB New member 19/9/12 #12 אולי נשנה תאריך חשבתי שכל מי שיוצא לפולין השנה יוצא באותו תאריך זאת אומרת ב9....
S shaharEB New member 20/9/12 #45 יכול להיות שאני אוכל לראות אותך בפולין אני טסה מה9 עד ה17 , מה הסיכויים שאת לא חוזרת לפני ה9 ?
S shaharEB New member 20/9/12 #55 קרוב יותר לתאריך..לפני סוכות, אני אודיע לך מה אני אלבש או משו XD אני אתכנן מראש, חולצת לינקין,מעיל אפור חחח משו כזה ונראה אם יצליח לנו ><
קרוב יותר לתאריך..לפני סוכות, אני אודיע לך מה אני אלבש או משו XD אני אתכנן מראש, חולצת לינקין,מעיל אפור חחח משו כזה ונראה אם יצליח לנו ><
S shaharEB New member 28/9/12 #57 ממש מקווה איזה שווה זה יהיה לפגוש בפולין מישהו שבארץ לא יוצא לך לפגוש XD
צ צינצילה2 New member 29/9/12 #58 חח צחוקים רצח אם ניפגש אני בטח אלבש את הסווצ'ר שהבצפר שלנו מוציא, שחור עם כתוב צהוב(הוא מכוער כזה יהיה קשה לפספס..) ואם לא אז ג'קט אפור וחולצה תכלת(חח אני מקווה שאני אזכור את זה!) את יודעת כבר באיזה שעות תהיו שם וזה?
חח צחוקים רצח אם ניפגש אני בטח אלבש את הסווצ'ר שהבצפר שלנו מוציא, שחור עם כתוב צהוב(הוא מכוער כזה יהיה קשה לפספס..) ואם לא אז ג'קט אפור וחולצה תכלת(חח אני מקווה שאני אזכור את זה!) את יודעת כבר באיזה שעות תהיו שם וזה?
S shaharEB New member 30/9/12 #59 אממ עדיין לא.. מבטיחה לבדוק ולהגיד לך אני בטח אלבש מעיל אפור \ ממש אשתדל לבוא עם חולצה של לינקין פארק או החולצה הלבנה שהבית ספר עשה לנו
אממ עדיין לא.. מבטיחה לבדוק ולהגיד לך אני בטח אלבש מעיל אפור \ ממש אשתדל לבוא עם חולצה של לינקין פארק או החולצה הלבנה שהבית ספר עשה לנו
P PureSHIT New member 19/9/12 #14 זורם 1) אני מניח שנתחיל ב-11 או 12 ונמשיך עד 7-8-9. שזה כמו תמיד. 2) לדעתי לשלב