אה..אז שניהם נשמע נחמד
® ®NuLy® New member 19/9/12 #21 אולי זה נשגב מבינתי אבל אני לא מבינה למה להיפגש בעזריאלי המפוצץ אנשים? זה באמת עושה לי רע חחחח
L LPMCR New member 19/9/12 #29 נראלי מבוקר-צהריים ככה בואו נעשה הפעם פיקניק בפארק הירקון? כל אחד יביא משהו ויהיה סבבה
L Lqpark New member 20/9/12 #43 4 באוקטובר אני יכול לבוא בערב אחרי שיעור מינימום ב- 9 בערב! לא כזה דחוף לי לראות את הפרצופים שלכם אז זה בסדר אם אתם תיפגשו בבוקר עד הערב. אם אתם כן רוצים לשבת עד הלילה אז עזריאלי מצוין בשבילי
4 באוקטובר אני יכול לבוא בערב אחרי שיעור מינימום ב- 9 בערב! לא כזה דחוף לי לראות את הפרצופים שלכם אז זה בסדר אם אתם תיפגשו בבוקר עד הערב. אם אתם כן רוצים לשבת עד הלילה אז עזריאלי מצוין בשבילי
S shaharEB New member 20/9/12 #44 תגיב בשרשור הנוכחי כדי שאנשים יגיבו אם הם חושבים שנישאר עד 9 ולי כן דחוף לראות את פרצופך אחרי שלא ראיתי אף אחד מכם כבר איזה שנה !
תגיב בשרשור הנוכחי כדי שאנשים יגיבו אם הם חושבים שנישאר עד 9 ולי כן דחוף לראות את פרצופך אחרי שלא ראיתי אף אחד מכם כבר איזה שנה !
L LPMCR New member 20/9/12 #48 מה?? "לא כזה דחוף לי לראות את הפרצופים שלכם אז זה בסדר אם אתם תיפגשו בבוקר עד הערב." -סליחה?!