סבתי שתחיה יותר עתיקה

ellale

New member
אנחנו לא צבועים

גם בעיין מובארק, גם בעניין אסד, גם בקשר לכל העולם המוסלמי, בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב, מה שמעניין אותנו זה שאנחנו נפגע כמה שפחות, הרי לאף אחד אין ספק שגם מובארק, גם מורסי, גם אסד, גם המורדים ואפילי אחת כמוך, לא היו מהססים להרוג אותנו אם רק היתה להם הזדמנות.
הצביעות היא של הערבים, וגם ערביי ישראל, ששנים לא היתה להם בעיה עם מובארק ופתאום הוא הפושע הגרוע ביותר. וכנ"ל אסד.

שניה. אני באה להרוג אותך. מכיוון שגמני ...

לא מהססת לעשות זאת.

לא היתה לנו בעיה עם מובארק? למה מתי היית פעם אחרונה במצריים? אני היתי 8 פעמים ואם בא לך , (מה אני אעשה שאת לא דוברת ערבית), אראה לך איזה פוסטים ,כולל תאריכים ,היתי כותבת בנוגע למצרים. ודווקא לערבי ישראל, בהזדהותם עם ערביי עזה, היה להם ויש להם מה לומר על מובארק.

שוב תשארי כאן, בין 4 קירות הפורום. הגישה לשפה וחשיפה למקומות אחרים בשפת "הבני דודים", היא לא משהו שנחשב ליתרון אצלך.

ellale

New member
לא זוכרת הפגנות וזעקות של ערבים

גם לא ערביי ישראל, לא נגד מובארק ולא נגד אסד לפני שהתחילו המהפכות. מצד שנ, עד היום ניתן לראות הפגנות תמיכה באסד של חלק מהערבים.
וכמו שאמרתי, אותם אזרחי מדינות ערב שסובלים תחת שלטון הדיקטטורים הם אולי אחים שלכם, שלי בטוח לא.
ואל תשחקי אותה כאלו הזדעזעת ממה שכתבצי על זה שכולכם רוצים להרוג אותנו, זה לא איזה סוד שמשהו אצלכם מתאמץ להסתיר, אפילו פה בפורום שנאת ישראל חוגכת בראש חוצות.

מה זה חלק מהערבים?

הפגנות של 10-15 נחשבות אצלך? אז תחשיבי.

ברור העיקר שהצלם תופס את התמונה מקדימה למה אם הוא תופס את התמונה מלמעלה תהיה פדיחה.

אני בכלל לא מזדעדעת ממה שאת כותבת- אני פשוט זורקת את התגובה הזו למקום שמתאים לה...

נכון שינאת ארץ ישראל. אני מניחה שאם היית נולדת במדינה מוסלמית היית בטח מגייסת את הילדים שלך לצבא מוסלמי שסיסמתו "אללא ואקבר".

אבל מה לעשות. כדי לרמוז לערביי ישראל אפשר להגיד: "אם היתי נולדת במדינה מוסלמית הייתי בורחת", יענו תבינו: "לא נוח לכם בארץ אתם מוזמנים לעבור ל 22 ממדינות ערבות העומדות לרשותכן"

בוקרה ביל משמש יא מאמא.

ellale

New member
גברת, הפגנות נגד מובארק לפני תחילת

הפריחה האביבית, היו כאן? ונגד אסד? וקדאפי? אז אל תספרי לי סיפורי סבתא.
והסבים שלי, שגרו בכל מיני מדינות לפני כמאה שנה, שירתו בכל מיני צבאות לא יהודים, ברוסיה, בפולין ובעוד מדינות.
אם צבא שקורא "אללה ואכבר" היה דואג להגן על יהודי מדינתו כמו על הלא יהודים, לא היתה ליהודים שם מניעה לשרת בו.
את שוכחת שאלפי שנים יהודים גרו תחת שלטון לא יהודי, בכל מיני מקומות וכל מיני סוגי משטרים, וכל עוד לא רדפו אותם, הם היו נאמנים למדינתם ושירתו אותה, גם בשורות הצבא.

גדלתי. סיפורי סבתא מתחילים לשעמם אותי.

כמו שמשעמם אותי לשמוע את אותן הטענות שאת ואחרים מקלידים.
אמרתי לך,
בתור תושבת ישראל, יהודיה, אין את חשופה לכל התרחישים וההתכתבויות שקיימים בפורומים כאלה ואחרים בכל מה שנגעו למצריים עד לפני המהפכה. זה לא ראית, לא אומר שזה לא היה קיים. השורות שאת כותבת הם בדיוק אותן שורות שכל הדיקקטורים למיניהם חלמו עליהם עד שהגיעו למצב של חולי נפש שנראה להם גם באמצע ההרג והמהפכה העם שלהם עדיין מת עליהם: http://www.youtube.com/watch?v=GSdsqJZsmtI
שני דיקטטורים שונים, ממדינות שונות= תשובות כמעט זהות לאותן שאלות.

"לא היתה ליהודים שם מניעה לשרת בו (בצבא המוסלמי של אללא ואכבר)"...כן בטח. זה לפני או אחרי הפרשנות שביטוי זה נותן לגימציה לפיגועים ללא שום קשר לפירוש המילולי שלו? זה מרוב שהאיסלאם בעצמו הוא נאור, כך יהודים היו משתכנעים ללכת בעקבות הצבא המוסרי שלו. אגב עם צמיחת האיסלאם לא היה עוד צבא. זה התחיל עם איש בודד.

את שוכחת שאלפי שנים יהודים גרו תחת שלטון לא יהודי= בדיוק כתבתי על זה אתמול. טענו שזה היה קשר וכזב. הכדור עובר מפה למי שטען את זה , מר אוריקו.

סליחה,

בשורה האחרונה, בהקשר שלה

כתבתי על מספר ההסכמים שנעשו בין יהודים לשלטון המוסלמי במדינה. עוד בתקופת האיסלאם. בעבר גם כתבתי איך התנהלו חיי שווקים. = נטען: שקר וכזב.

ellale

New member
אגיב רק לטענות שאני העלתי

אין לי מושג מה אוריקו כתב, בשבת אני לא גולשת ולא קראתי את הודעתו.
לענייננו: אני לא אמרתי שאללה ואכבר נותן לגיטימציה לפיגועים, הפוך, אני צחקתי ועדיין צוחקת על אנשים שמצד אחד מציגים ת האסלם כדת של שלום ומצד שני צועקים אללה ואכבר כשהם הורגים חפים מפשע ואז עוד טוענים שהקוראן כעל כך ברור שאין צורך לכתוב לו פרשנות. אז ם הוא כל כך ברור, והאסלם היא דת ל שלום, איך מתאפשר רצח חפים מפשע בשם האסלם? זו היתה הטענה שלי.
לא הבנתי את הפסקה על צבא האסלם הנאור ומה ניסית להבהיר באמצעותה.
ובקשר להפגנות, כשאיזה קריקטוריסט אומלל בדנמרק העליב את מוחמד, רחובות פריז בערו, אז אל תספרי לי סיפורים על התכתבויות בפורומים נגד אסד ומובארק. כשמוסלמים באמת רוצים להפגין נגד משהו, כך שהעולם יזדעזע, הם לא מתיישבים מול מקלדת וראינו זאת בעבר.

את חוצפנית את יודעת

קודם כל לפני שאת כותבת מילה עך יושבי הפורום תכבדי אותם אנחנו לא חייבים לך שום התנצלות ואל תניחי הנחות שנאת ישראל ! איפה ראית מישהו שכתב כאן שהוא שונא ישראל
את חייבת להתנצל כאן בפני כולם ולהבא שאת רושמת את הרפש שלך שימי לב שאנחנו הערבים כאן בעלי הזכות וזה הפורום שלנו ואם בחרת לכתוב אז תחסכי מאיתנו את הגועל שלך

ellale

New member
לא הכללתי שום דבר על יושבי הפורום

רק כתבתי ששנאת ישראל חוגגת פה. הכוונה שיש כאן כמה שונאי ישראל שלא מתביישים להציג את דעותיהם ברוב חוצות על גבי הפורום.
ברור לי שיש פה גם גולשים ערבים שאינם שונאי ישראל ואכן לא הכללתי אותם בהודעתי. אם הייתי כותבת שכל ערביי ישראל או כל גולשי הפורום הם אנטישמים, יתכן שהיה לי על מה להתנצל.

meinteil1

New member
רעיון מעולה רק שידייקו בקשר למהגרים הערבים

שהתנחלו פה בחסות הכיבוש העותמאני והתחילו לקרוא לעצמם "פלסטינים" בשביל לדרוש אדמות שלא שייכות להם בשום צורה.

למעלה