פינת הקיטורים!

אין משהו אחר...

שיכול לנחם אותך? תחביב כלשהו שאת ממש אוהבת שיכול למשוך את תשומת ליבך? תעסוקה כלשהי שתפתיע\תלהיב\תכעיס\תמתח\תחמם את ליבך?

לצערי, רק שינה

זה כמעט מבאס, כי אני שורפת מלא זמן בשינה, אבל כמעט תמיד אני מרגישה טוב יותר אחריה.

אני תוהה אם יש לי כוח לצאת מהבית היום.

כנראה שזה הפתרון שלך..

אם אין לך בעיה לשרוף את הזמן וזה עוזר לך, אז זה הדבר העיקרי.

הנה זה בא...

אם מקודם לא היה לי על מה לקטר אז עכשיו יש לי - עוד ציון התפרסם! אם הייתה לי תקווה להיות בולט ומרשים בין חברי הסטודנטים, אז לפחות מבחינת הציונים שלי, אין לי סיבה להיות. זה יעבור.......

חורף20

New member
אין לי כוח יותרר

נימאס לי מהחרדות האלו !
מהפחד הזה מכול דבר קטן.
ומהמצב הזה של לרצות כול הזמן את כולם ולבטל את עצמי.
וזה הכי גרוע..שאני מודעת לזה..ובכול זאת ממשיכה ככה !!

ושוב ניכנסת למעגל הזה של הדיכדוך..העצבים..הרצון להיות לבד..
אין לי כוח לזה שוב...
לא בא לייייי

Lady Stark

New member
היי חורף

אם אני יכולה לעזור במשהו את מוזמנת לכתוב לי במסרים. תרגישי טוב.

.............

לא מנקה, מסננת טלפונים, ישנה אחה'צ, אוכלת ז'אנק, פאדלאה, לא עובדת, מזמן נמאס לי מכל מיני חארות ..........
וכמו הניק שלי מתכוונת ללדת ...............

מתי התאריך הצפוי?

איך את מתכוננת לאחרי הלידה? חשוב שתכיני לעצמך רשת ביטחון, שלא תיפלי לדיכאון אחרי הלידה שיחמיר את המצב שיש עכשיו

גלתו

New member
נעים להיכנס לסביבה תומכת

למיטב הבנתי זה פורום חדש, שזה די מדהים כי ממש לפני כמה ימים אמרתי לעצמי שאני חייבת לחפש פורום דיכאון בתפוז. מחשבה בוראת מציאות :)

אני מוצאת שקשה לי להתבטא באופן רציונלי לגבי התחושות שלי. זה פשוט נמצא שם, קיים ומוחשי, ואנשים שלא מבינים - לעולם לא יבינו.
יש הרבה קיטורים ספציפיים... אבל המחשבה העיקרית שלי השבוע היא הפחד שלא אהיה מאושרת לעולם. שאמשיך להתנהל "ליד", לחכות שמשהו יקרה, לחיות באופן זמני בלבד, לצפות. כנראה שאחיה ככה כל חיי, וזה עוד יותר מדכא.

Lady Stark

New member
היי

היי גלתו. ברוכה הבאה אלינו.

אני מכירה את הפחד הזה ומאמינה שכולנו מכירים אותו. הלוואי ויכולתי לתת לך תשובה. אני יודעת מניסיוני שיש תקופות ויש תקופות. יש את הקיצוניות שהמחשבה על לחיות איתה מדכאת מאוד, ויש את התקופות המתונות יותר בהן קל יותר למצוא דרך להשתלב בחיים בצורה שמתאימה לנו.
אני כן יכולה להבטיח לך שעם עבודה פסיכולוגית יכול להיות שיפור משמעותי.
גם שמעתי על אנשים שעברו החלמה מלאה.
אני בעיקר יודעת שהפחד מהמצב מזין אותו, וזה תמיד משהו לעבוד עליו.
בכל מקרה את מוזמנת פה לספר מה שתרצי.
תרגישי טוב.

11161

New member
אני כבר השלמתי עם העובדה

שלגביי החיים זו חוויה של סבל מתמשך, (ובחלק מהזמן בנוסף הנאה יש לומר).
זה מה יש, ולמרבה המזל החיים זה דבר שנמשך רק 80 שנה נניח.
אם זה היה יותר מזה, לא הייתי עומד בזה.
גם ככה כל יום זה קשה.

ולחשוב שיש גם אופציה לסבב נוסף (חיים לאחר המוות). זו מחשבה מעוררת אימה!

hemorrhoid

New member
אחלה ספר, במקרה קראתי לפני מס' חודשים

חשבתי שהוא ממש חדש לא ידעתי בכלל על קיומו של הסרט.

יחידה2

New member
כבר כמה ימים ללא כדור

שוכחת לקחת..ונדמה שזה לא מפריע..עד שזה מתחיל להפריע ואני מתחילה להיות עצבנית,מדוכאת וחסרת שקט.

גלתו

New member
חייבת לשתף למרות שזה טיפשי

הוזמנתי למסיבת פורים שלדעתי הייתי נהנית בה מאוד... והסיבה היחידה שאני לא הולכת היא שפשוט אין שום סיכוי שאני אקום עכשיו להתקלח ולהתארגן כדי לצאת.
התהליך הזה מתיש אותי, אז אני מעדיפה לוותר מראש.
ברור שתירצתי מיליון תירוצים רציונליים, על המבחן שיש לי ביום שני שאני צריכה ללמוד אליו, והעובדה שאני לא מכירה שם הרבה אנשים... אבל תכלס, בסופו של דבר, מה שמונע ממני לצאת זה נטו תהליך המקלחת וההתארגנות. אני כבר מעדיפה להישאר בטרנינג בבית.
מעצבן אותי שאני גם מאכזבת את החברים שלי, למרות שהם כבר יודעים שאני לא צפויה בקטעים האלה.
אוף.

אני מבין את החוסר חשק להתארגן...

אבל את צריכה לחשוב מה יהיה מעבר לתהליך, מה יקרה אחרי שהדבר המייגע והמתיש הזה יגמר - יהיה נפלא (אולי)!
בהנחה שאת רואה את עצמך ממש נהנת במסיבת פורים, את צריכה להתמקד בדבר המשמח הזה שייתן לך כוח לנהל חיים חברתיים ובריאים.

למעלה