יאללה, אני אתחיל
פרטים כלליים:
שם- דילן. למרות שבסטארבאקס מתקשים לאיית או להבין את זה
ואני אני אומרת להם דילן, כמו בוב דילן הם רושמים לי Dillion לוזרים
גיל- הגעתי לשלב שאני זקנה מידי כדי להגיד. בעבודה אני טוענת שאני בת 35 אבל זה רק כי אני מנסה למכור שקרים לאנשים
מיקום- כרגע קליפורניה.
עיסוק- מרותקת למיטה.
כמה זמן אני בפורום- יותר מידי. אני לא אזכור בשנים אבל הצטרפתי מעונה 6. אז, מה שזה לא אומר.
כדי שיהיה קצת קשור לפורום:
בכמה עונות צפיתי- אני חושבת שבכולן אבל אני בכזה בלאק אאוט שיש מצב שלא
עונה אהובה? אחרי שנאלצתי לשחזר את כל ספריית האייטונס שלי מאפס ותיקיית האיידול שלי זה פרויקט בפני עצמו שעדין לא הגעתי אליו, הבנתי שהעונות היחידות שאני איכשהו רוצה לשמוע שוב הן עונות 7 ו-8. וביצועים של קרי (4), קת'רין (5) וקרי (12).
מתמודד אהוב? נראה לי אני אלך על פיליפ פיליפס כי כרגע הוא היחיד מאיידול שיש לי ביצועים שלו באייטונס.
מתמודדת אהובה? לא יודעת מאיפה להתחיל. יש כל כך הרבה אבל היחידות שאני שומעת עד היום הן השלישיה שציינתי למעלה + קלי קלרקסון אז נלך על ארבעתן.
שופט/ת? קארה דיואגרדי לנצח.
ביצוע זכור לטובה מכל שלב שהוא- הראשון שעולה לי לראש זה Alone של קרי אז אני אלך עליו.
מ-1 עד 10, כמה אתם מחכים לעונה הבאה והאם תצפו- האמת לא שמתי לב שזה ממש עוד מעט. אני בטח אצפה אבל אם להודות באמת, אני לא ממש מתרגשת כמו שהייתי בעבר. אבל דווקא יצא לי להיתקל בכמה פרומואים לעונה החדשה בפוקס ולפחות האודישנים עושים רושם של מעניינים אז אני לא שוללת על הסף.
חוץ מאיידול, איזו תוכנית ריאלטי מוזיקלית אתם רואים ורוצים לדחוף איזו חצי מילה על ביצוע/מתמודד אהוב/זכור משם- הרמתי ידיים על בערך הכל אבל התחלתי לצפות בדה וייס האחרון ששודר ואיכשהו נפלתי לפני השידורים החיים. יש לי את הפרקים על המחשב אז בטח אשלים באיזשהו שלב. או שלא. אבל האמת שאין שם איזה קאסידי אז הסיכוי הוא לא גדול.
השנה שהייתה:
מילה אחת שתתאר את השנה שלכם- כאוס.
יוצאים לבלות ב-12 בלילה? התכנון הוא שכן, יש לי בערך 28 שעות להתאפס על הבריאות שלי כדי שזה יצא לפועל. אם לא, בטח נשב בדירה ונשתכר כרגיל.
דבר אחד שהייתם משנים בשנה הזו- הייתי חוסכת יותר. או לחלופין, מבזבזת פחות.
שיר השנה שלכם- קרן שמה איזה שאלון פייסבוקי כזה שבוחר את שיר השנה שלכם ויצא לי All About That Bass והאמת היא שאין לי באמת התנגדות לזה אז אני אלך על זה.
סרט- נראה לי שהסרט של דרו ואדם סנדלר יצא השנה לא? אם כן אז אלך על Blended אם לא אז אין לי.
סדרה- נקמה ומחשבות פליליות.
משהו אחר שאין איפה לדחוף אבל בא לכם להגיד על השנה שהייתה: אני מקווה ששנת האיידול שהייתה לא תחזור על עצמה השנה. ואם מדובר בשנה הפרטית שלי, יש האמת הרבה דברים טובים לקחת ממנה ויש גם הרבה מעפנים. אז בואו נרים
לשנה חדשה ומוצלחת ומפגש פורום קרוב בניו יורק סיטי הבנויה. אמן
ושדה חופשי לחפירות/תלונות/המלצות או כל דבר אחר העולה על רוחכם שנכנס בדר"כ לקטגורית האוף:
טוב בתאכלס, זה מה שרציתי. מקום להתלונן. אני שוכבת כבר 4 ימים בבית עם מחלה חשוכת מרפא. או כמו שאני אוהבת לקרוא לה- כלבת. בפועל נראה לי שאני סתם עם דלקת אוזניים אבל זה לא נשמע ציורי כמו כלבת אז בואו נלך על כלבת.
כל הסדרות שאני רואה בפגרה אז גם אין לי מה לראות. סיימתי להדביק את הפער עם סקורפיון וזה רק עשה לי להתגעגע יותר לקת'רין מקפי שרה
מישהו דיבר השבוע על The L Word ואז נזכרתי שהורדתי לפני איזה כמה חודשים את כל העונות במטרה לסיים את הסדרה הזו מתישהו אבל לא הגעתי לזה אז ישבתי עכשיו לצפות מההתחלה ולמרות שהורדתי משהו שמתיימר להיות גרסה טובה. זה באיכות ממש זבלית. לא חשבתי ש-8 שנים אחורה עושות כזה הבדל משמעותי. הו וול.
טוב, אז קצת חוויות מקליפורניה והאנשים המוזרים/משעשעים שאני פוגשת פה:
קודם כל, אני בטוחה שכאן אני אמצא נחמה אז אני אפרוק תסכול כאן- נכנסתי לאפליקצית Bands In Town כדי לראות אם יש איזה הופעות שוות בסביבתי וראיתי שיש הופעה של סטיבי ניקס עם פליטווד מאק. קפצתי מאושר כשראיתי את זה, כולי בעניינים מתלהבת בטירוף, ואז כל האנשים שהיו איתי הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח. לייק, לא היה להם שמץ של מושג מי זו סטיבי ניקס או מי אלו פליטווד מאק וגם כשזייפתי במלוא גרוני את כל הלהיטים שלהם, עדין נפלתי על אוזניים ערלות. זה עשה לי קצת רע בלב. לדעת שישנם אנשים שחיים עם החסך המוזיקלי הזה.
הו, סיפורי Mallים: יש לבני דודים שלי עסק של כל מיני עגלות וחנויות ולמרות שלא באתי לכאן במטרה לעבוד בזה, בכל זאת זה כריסמס והשמועה אמרה שאנשים עושים בזה הרבה כסף אז חשבתי לנסות. מהר מאוד הבנתי שאין לי שום כוונה למכור משהו לאף אחד, כי אין לי כוח לחפור לאף אחד על מוצרים ולנסות לשכנע אנשים שכדאי להם לקנות את זה. לכן בזמן הטיול שלי במול, אני בעיקר מטרידה את כל העובדים של ה-Macy's כי כל החנויות שלנו בכל המולים ממוקמים ליד מייסי'ס. כמה פעמים עובדים מהמייסי'ס ניסו לשדל אותי לעבור לעבוד אצלם אבל הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. אני ומכירות זה לא.
אניווי, באחת הפעמים שהייתי במול והיה לי משעמם, החלטתי להטריד אנשים רנדומלים שעברו שם ואז צעקתי להם: "?Honey!!! I missed you!!! Did you miss me"
אז יש את האלה שצוחקים. יש את האלה שמנופפים לי. יש את האלה שמתעלמים; אני מניחה כי בטח אין להם מושג מי אני, אבל בעיקר בגלל שהם לא רוצים שום קשר למטורפת הזו שצועקת להם. במיוחד כשמדובר בגבר שהולך עם אישתו
יש את אלה שיש להם טראומות מישראלים בעגלות אז בלי קשר למה שאומרים להם הם ישר עונים NO THANK YOU, את אלה אני הכי אוהבת, אני תמיד צועקת עליהם "כוסימה שלכם, אוקיי?!" ואז הם תמיד עונים "OK"
ואז יש את האלה שעוצרים, מסתכלים עליי ושואלים "אני מכיר אותך?" על אלה אני אוהבת להסתלבט. אם זה מישהו שהולך עם חברה/אמא/מישהו אחר שיכול לפדח אותו אני תמיד עונה "כן! נפגשו שבוע שעבר ב-AA, זוכר?" או "טוב, אתה בטח לא מזהה אותי כשאני לבושה"
אבל אם הם לא נראים זורמים אני סתם אוהבת לצעוק עליהם בטון הכי משוגע שלי "It doesn't matter if you know me, you supposed to say- Yes honey, I missed you!" |קרייזיאייז|
רוב הפעמים הם זורמים איתי ואומרים לי שהם התגעגעו אליי
אבל תמיד יש את הדפוקים האלה (שאולי בעצם זו אני שדפוקה והם הנורמלים) שמתעקשים על "לא, אני לא מכיר אותך" שילכו כוסאמק
באחת הפעמים צעקתי לאיזה מישהו מרחוק Honey I missed you ואז הוא התקרב וקלטתי שזה איזה ילד בן 16. מאז הוא לא מפסיק לשגע אותי. הוא חת'כת ילד כאפות שנראה שלא התקלח שנתיים כי הוא תמיד מצחין. הוא עובד בקניון באיזה דוכן שקר של משהו והוא כל פעם עושה לי "את חושבת שאני חמוד?" "אני יודע שאת אוהבת אותי" "אמרת לי שהתגעגעת אליי. אני יודע שאת חושבת שאני חמוד" וזה נהיה גרוע יותר "את רוצה שנצא לבלות יחד?"
כשתהיתי מה הוא חושב שאני אמורה לעשות עם עולל בגילו הוא ענה "אפשר ללכת לסרט"
ולמקרה שזה לא היה ברור, מעבר לזה שהוא נראה כמו הצרות שלי, הוא בעיקר נראה כאילו הוא בן 8
אבל יש גם אנשים נחמדים מידי פעם, כמו הזקנה היהודיה החמודה שבאה לעשות הליכות במול כל יום וחופרת לי על ביבי ועל דברים שקראה בחדשות וטורחת לספר לי כל פעם מחדש שהיא דווקא אהבתי את "הבחורה הזו, איך קראו לה, זיפי ליבניט"
ביום הראשון של חנוכה היא באה אליי והביאה לי 5$ ואמרה לי הפי חנוכה
טוב תפוז מאיימים עליי שלא נשאר לי מקום לחפור אז אחפור בהודעה הבאה.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0