שאלון/התפקדות לסיכום שנת 2014

Hadar07

New member
נו מה חשבת

בנקמה על מה שעשו לדניאל?
מצד אחד היה צפוי מצד שני היה לי קצת חבל עד שהוא נעשה כזה נחמד
בפרקים האחרונים ונראה שהוא הולך להשתנות והולך להיות אבא.
והחלטתי שאני לא אוהבת את דיוויד קלארק הוא מעצבן אותי מאז שהוא חזר.

LeAnnDylan

Well-known member
תכף אגש לראות את האחרון ששודר

אבל האמת שלא באמת היה אכפת לי מהסיום של דניאל. קצת הפתיע אותי כי נמנעתי מספוילרים וגם לא ידעתי שהשחקן רצה לעזוב אבל לא באמת היה אכפת לי. ממילא הוא לא היה מהדמויות המועדפות עליי וחיכיתי כבר הרבה זמן שגם הוא וגם שרלוט יתפגרו.
דיוויד די מעצבן אבל זה לפחות מוסיף קצת ענין לסדרה ונותן טוויסט מענין לעלילה. הרי לא היה אפשר למרוח את הנקמה הרגילה כל כך הרבה. עכשיו לפחות הם הצליחו לסחוט עוד עונה עם זה...

jess r

New member
מסכמת

פרטים כלליים:
שם-
ג'ס.
גיל- 24
מיקום- חיפה
עיסוק- עסוקה בלראות מרתונים של סדרות תוך כדיי צריכה מוגזמת של חומרים מטשטשים. אה, ונראה לי שאני באמצע תואר כלשהו.
כמה זמן אני בפורום- מעונה 7.

כדי שיהיה קצת קשור לפורום:
בכמה עונות צפיתי-
מעונה 7.
עונה אהובה? 8

מתמודד אהוב? קריס אלן

מתמודדת אהובה? היילי

שופט/ת? סיימון, קארה היתה מצחיקה והארי לא רע.
ביצוע זכור לטובה מכל שלב שהוא- כל דבר של קריס והיילי.
מ-1 עד 10, כמה אתם מחכים לעונה הבאה והאם תצפו- לא הכי מתרגשת אבל יהיה נחמד וברור שאצפה, יותר בגלל הפורום ופחות כי זה מרתק.
חוץ מאיידול, איזו תוכנית ריאלטי מוזיקלית אתם רואים ורוצים לדחוף איזו חצי מילה על ביצוע/מתמודד אהוב/זכור משם- נאמה לאיידול בלבד.

השנה שהייתה:

מילה אחת שתתאר את השנה שלכם- מעניינת.
יוצאים לבלות ב-12 בלילה? יצאתי. היה סביר. ישבתי בפיצה-בר (כן, יש דבר כזה) ואפילו לא עשו ספירה לאחור.
דבר אחד שהייתם משנים בשנה הזו- אפשר ללכת עוד קצת אחורה?

שיר השנה שלכם- בטוח לא שנדליר
נו, קשה לבחור. סביר להניח שאד שירן.
סרט- "אפס ביחסי אנוש". היתה שנה קולנועית מוצלחת.
סדרה- היא לא מהשנה אבל עשיתי מרתון של "ישנן בנות" ונזכרתי איזה כייפית היא. מנסה לחשוב מה שודר השנה... לא זוכרת כבר. משחקי הכס כנראה לוקחת את התואר מבחינת סדרות חדשות.
משהו אחר שאין איפה לדחוף אבל בא לכם להגיד על השנה שהייתה: נה

ושדה חופשי לחפירות/תלונות/המלצות או כל דבר אחר העולה על רוחכם שנכנס בדר"כ לקטגורית האוף: אין לי משהו חכם להוסיף אבל במקרה חורשת כרגע על השיר הזה וזה אפילו חצי קשור לפורום אז תהנו: https://www.youtube.com/watch?v=9FOWI6Zftpg

שנה טובה לנו

LeAnnDylan

Well-known member
שנדליר אדיר

זה השיר המושלם להוציא מישהו מדעתו. ניסית פעם לשיר את זה למישהו שמעצבן אותך? זה מושלם. ולא, את לא צריכה שיהיה לך פיץ' פרפקט. להיפך, ככל שאת יותר מזייפת ככה זה מעצבן יותר

גם אני עכשיו במרתון של ישנן בנות. אם כי המרתון שלך בטח היה מרוכז יותר משלי. אני צופה בקצב של פרק ליום. ואני בדיוק נזכרת באיזה שווה טים. לייק, הוא לגמרי הגבר המושלם. הוא כזה הורס

ומצחיק איך סטייל משתנה במהלך השנים ומשהו שאז היה נראה יפה היום כל כך מכוער. אני עדין בעונה הראשונה אבל פתאום כל התסרוקות/תלבושות של הבנות נראות כאלה מזוויעות ואני דווקא זוכרת שחשבתי טובות בעבר על הסטייל של גבי/אליס/בת'/לארה/ג'ני/מרינה. גבי עדין שווה אבל הרבה פחות משזכרתי וכל השאר מה זה לא

jess r

New member
גבי?...

האקסית של אליס שמופיעה 5 דקות בערך? אני אפילו לא זוכרת איך היא נראת

&nbsp
לארה
ג'ני
כרמן
ואליס כשהיא ודיינה ביחד

רק את יכולה להתרכז בטים המכוער הזה כשיש את כל אלו ברקע. את רשמית לא לסבית

&nbsp
ומי שמה לב מה הן לובשות. אני במילא מריצה לרגע שהן מתפשטות

&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
נו, את יודעת שיש לי חיבה לדמויות שוליות שנשארות חצי דקה בערך

אז כן, הגבי הזו. ניסיתי לחפש קטע שלהן ביוטיוב ונתקלתי בדבר הקורע הזה

וטים ממש לא מוער. הוא פאקינג הורס

וזהו, שכן שמים לב למה הן לובשות כי כשהן מתפשטות את פתאום קולטת איזה חסרות בובז שם כולן ואנורקסיות וכמה זה לא סקסי

ואני מצטערת שאני לא מספיק לסבית בשבילך.
דווקא אתמול נזכרתי בך כשישבתי עם אחד העובדים שהזיל ריר על איזו עובדת במייסי'ז ואמרתי שהיא אומנם נאה אבל שיש איזו מנהלת שם שהיא לגמרי כוסית ולגמרי הייתי עושה אותה. וממש דמיינתי את הקול שלך שאומר לי שאני כזו לסבית
אם כי מבטיחה לך שאם היית רואה אותה גם את היית אומרת שהיא כוסית על.
היא שחורה כזו אבל לא "אפריקן-אמריקן" טיפוסית, נראה לי היא מיקס של איזה משהו זר. כל דבר אצלה מתוקתק. השיער שלה מושלם, כל שערה מסולסלת בשלמות ובצוותא עם השערה שלידה. הגוונים שלה מושלמים. המייקאפ שלה מושלם ובכלל העור שלה נראה כמו של בובת שעווה מרוב שהוא מושלם.
יש לה גוף מטורף, היא תמיד לבושה בצורה מספיק אלגנטית כדי להיות מנהלת אבל גם מספיק סקסית כדי להוציא לכולם עיניים. אין, היא אחת כזו שאת יכולה לבהות בה כל היום. מזכירה לי קצת את טיירה בנקס בתקופה של חופשיות על הבר. אבל אפילו יותר שווה ממנה.

למעלה