אני חי!!!!!
חבר'ה, אני ממש מתנצל על כך שדי נעדרתי מהפורום בזמן האחרון. אני עובד על פרויקט פרילאנס ובנוסף עבדתי על התיק עבודות,
וזמן לחיות היה מותרות. בכל אופן לקראת העונה החדשה אני מפנה יותר זמן כדי שאוכל להיות פה יותר
פרטים כלליים:
שם- ניר
גיל- 28
מיקום- ונקובר, קנדה כרגע
עיסוק- סטודנט לאנימציה... טוב אני גם עושה קצת פרילאנס מידי פעם.
כמה זמן אני בפורום- וואו אין לי שמץ
נראה לי מאשר עונה 5? יכול להיות?
כדי שיהיה קצת קשור לפורום:
בכמה עונות צפיתי- 5 מלאות ועוד כמה בחלקים...
עונה אהובה? אני זוכר חסד נעורים לעונה 5 כי זאת העונה הראשונה שממש ראיתי ועקבתי אחריה. גם 7 ו-8 היו טובות מאוד.
מתמודד אהוב? דוהטרי כמובן!
מתמודדת אהובה? ממממ היילי! למרות שבתכלס אני לא ממש שומע את המוזיקה שלה מאחרי איידול חוץ מאיזה שיר או שניים... וקרי אנדרווד וקלי.
שופט/ת? אמממ לא יודע? אני אוהב את הפאנל הנוכחי.
ביצוע זכור לטובה מכל שלב שהוא- Mad World של אדם שהיה מהפנט, ו-Billie Jean של דיוויד קוק שהיה מצמרר... אז אלה בעיקר.
מ-1 עד 10, כמה אתם מחכים לעונה הבאה והאם תצפו- די מצפה לה
לא יכול להגיד שאיידול זה הדבר המרכזי בחיים שלי אבל בתכלס בא לי על העונה החדשה, מקווה לעונה טובה!
חוץ מאיידול, איזו תוכנית ריאלטי מוזיקלית אתם רואים ורוצים לדחוף איזו חצי מילה על ביצוע/מתמודד אהוב/זכור משם- הייתי רואה אקס פאקטור הבריטי כשטוליסה היתה שם וגם את העונה הלפני אחרונה ראיתי... חוץ מזה אין לי כל כך זמן לטלוויזיה כרגע. סוג של ריאליטי מוזיקלי (כי יש שם מוזיקה!) שאני אוהב זה So You Think You Can Dance, למרות שלא הצלחתי לפנות מספיק זמן לעונה האחרונה
השנה שהייתה:
מילה אחת שתתאר את השנה שלכם- לימודים
יוצאים לבלות ב-12 בלילה? איפה, נשארתי לעבוד בבית כמו כלב ועשיתי לילה לבן (בערך החמישי בשבוע האחרון)
דבר אחד שהייתם משנים בשנה הזו- אממ הייתי משקיע ועובד יותר במקום להתעצל... בהחלט משהו שאני צריך לתקן בשנה הבאה!
שיר השנה שלכם- וואו, לא יודע??!?!? אמממ Let it go נחשב? כאילו אני יודע שהוא יצא שנה שעברה אבל חרשתי עליו כל כך הרבה...
סרט- How to Train Your Dragon 2, ביג הירו 6 שראיתי 8 או 9 פעמים כבר (בקולנוע!)
סדרה- Arrow ו-Flash, וכמובן Legend of Korra.
משהו אחר שאין איפה לדחוף אבל בא לכם להגיד על השנה שהייתה: לא ציפיתי שאני אשקיע את כל השנה בלימודים. בהחלט שנה מעניינת ואני סוג של לא מאמין שאני אוטוטו (שבועיים) סוגר שנה שלמה בחו"ל. בתכל'ס היתה שנה מעולה, והייתי עושה את זה לפני שנתיים אם הייתי יודע... עדיין, לא הייתי משנה שום דבר (חוץ מלעבוד יותר קשה באמת), היתה שנה שבראיה לאחור, למרות שהיה קשה להיות רחוק מהמשפחה וכל החברים בארץ, והיה מאוד לחוץ מבחינת הלימודים, היתה מאוד טובה ואני ממש מצפה ל-2015!
ושדה חופשי לחפירות/תלונות/המלצות או כל דבר אחר העולה על רוחכם שנכנס בדר"כ לקטגורית האוף: אני אחשוב על זה, ואעדכן בהמשך! (מקווה)
תודה דילן על היוזמה!