שאלון/התפקדות לסיכום שנת 2014

LeAnnDylan

Well-known member
מעולה

אבל זו כנראה קנוניה של סטארבאקס והקופי בין ביחד.
אתמול אחת הבחורות מהקופי בין כתבה את השם שלי DeeLynn כאילו, וטפ

&nbsp
בצ'יק פיל-איי הם גם מצחיקים. באה אחת להביא לי את ההזמנה שלי והיא כזה "קוראים לך דיליין, זה כזה שם יפה" ואני כזה, לא דיליין, דילן. והיא מצידה "דיליין?"
-"לא כוס אמא שלך, דילן! D-Y-L-A-N"
- "אה! דילן! כמו בוב דילן!"
-"בדיוק!"
- "הו.. זה שם לא רגיל לבחורה"

&nbsp

DoubleT

New member

פרטים כלליים:
שם-
תמיר
גיל- 22
מיקום- תל אביב
כמה זמן אני בפורום- נראה לי שמעונה 8. אבל בהתחלה זה היה כקורא בלבד..
&nbsp
כדי שיהיה קצת קשור לפורום:
בכמה עונות צפיתי-
7-13 = 7.. זה כזה מביך, הייתי צריך לקפוץ לויקיפדיה כדי לבדוק מה היה המספר של העונה האחרונה

עונה אהובה? 11
מתמודד אהוב? באוורסוקס
מתמודדת אהובה? אה אוי. אליס

שופט/ת? לא.
ביצוע זכור לטובה מכל שלב שהוא- Elise Testone - Vienna
מ-1 עד 10, כמה אתם מחכים לעונה הבאה והאם תצפו- 6. כרגיל, אצפה באודישנים ב-FF, אדלג על הסוב סטוריז, אדלג על השופטים ואחכה כל שבוע ל-Reality Check או איך שלא יקראו לשיט של סליזק השנה

חוץ מאיידול, איזו תוכנית ריאלטי מוזיקלית אתם רואים ורוצים לדחוף איזו חצי מילה על ביצוע/מתמודד אהוב/זכור משם- The Voice ו-The Sing Off. רק האמריקקיים.
|
השנה שהייתה:
מילה אחת שתתאר את השנה שלכם-
כסף

יוצאים לבלות ב-12 בלילה? הופעה ברוטשילד ומשם נזרום..
דבר אחד שהייתם משנים בשנה הזו- יותר מידי..
שיר השנה שלכם- אני אחסוך לעצמי ואניח שזה לא מוגבל לשירים ש-יצאו- השנה.
אמממ.. אחד מיני רבים - Kings of Convenience - Mrs. Cold
https://www.youtube.com/watch?v=c9_p45HbT8Q
סרט- Whiplash, בהפרש ניכר.
סדרה- Breaking Bad (מרגיש כאילו זה היה לפני שנים..), Silicon Valley, Brooklyn Nine Nine
משהו אחר שאין איפה לדחוף אבל בא לכם להגיד על השנה שהייתה: היא עברה כל כך כל כך מהר.. קשה לי להבדיל בין מה היה בה ומה קרה בשנה הקודמת.
ושדה חופשי לחפירות/תלונות/המלצות או כל דבר אחר העולה על רוחכם שנכנס בדר"כ לקטגורית האוף: קרן

&nbsp
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar07

New member
אני גם מקווה

שריאליטי צ'ק יהיה גם העונה, למרות שחסרים לי התקצירים המצחיקים של
ג'ים קנטיאלו אבל נראה לי הוא קצת נטש את איידול בשנים האחרונות.

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ים

עד היום כל פעם שאני נזכרת בריקוד ברחובות שלו אחרי ההדחה של גוקי אני נקרעת מצחוק

והפעם שהוא קרא לקלי קלרקסון קריסטי אלי

LeAnnDylan

Well-known member
מצאתי את זה

http://www.mtv.com/videos/news/379475/american-idol-recap-allison-goes-home.jhtml#id=1605360

LeAnnDylan

Well-known member
אה סורי, טעות בלינק

הנה - http://www.mtv.com/videos/news/381322/american-idol-recap-adam-lambert-vs-kris-allen.jhtml#id=1605360

Hadar07

New member
תמיד כיף

להזכר בקטע הזה.
הוא כל כך מעצבן שהוא בכלל לא מדבר על איידול יותר, אולי בעונה הקרובה הוא יחזור לזה
נחכה ונראה אבל נראה לי בגדול שנמאס לו כמו לכולם.

jess r

New member
איידול שווה בעיקר בשביל ריאלטי צ'ק

והפורום הזה

וויפלאש מעולה.

ומילת השנה שלך עשויה לעצבן פה הרבה אנשים

חייב לציין שקצת נמאס לי מסליזק... זה היה משעשע בהתחלה אבל בעונות האחרונות הוא ומלינדה ממש חופרים...
ויש פחות צחוקים ובדיחות אלא סתם דיבורים וביקורת יותר רגילה.

jess r

New member
זה לא הוא, זאת מלינדה

היא סבבה והכל, אבל קריסטן היא לא. מייקל מצחיק כתמיד, אל תתעסק עם מייקל

&nbsp

נו אבל ביחד הם משעממים, מה אפשר לעשות...

וגם התוכניות שלהם הולכות ומתארכות ו-ain't nobody got time for that

איזה הופעה ראית?

וואי ברוקלין 9-9... התחלתי לראות את זה, אבל איבדתי את זה בפגרה ומאז לא חזרתי...
דווקא אני זוכר את זה לטובה
נראה לי בערך פרק 8 זה היה, משהו כזה

LeAnnDylan

Well-known member
יא שכחתי מויאנה!

ואל תרגיש רע, גם לי לקח זמן להיזכר באיזה עונה אנחנו או באיזה שנה אנחנו בכלל

אני חי!!!!!

חבר'ה, אני ממש מתנצל על כך שדי נעדרתי מהפורום בזמן האחרון. אני עובד על פרויקט פרילאנס ובנוסף עבדתי על התיק עבודות,
וזמן לחיות היה מותרות. בכל אופן לקראת העונה החדשה אני מפנה יותר זמן כדי שאוכל להיות פה יותר

פרטים כלליים:
שם- ניר
גיל- 28
מיקום- ונקובר, קנדה כרגע

עיסוק- סטודנט לאנימציה... טוב אני גם עושה קצת פרילאנס מידי פעם.
כמה זמן אני בפורום- וואו אין לי שמץ
נראה לי מאשר עונה 5? יכול להיות?

כדי שיהיה קצת קשור לפורום:
בכמה עונות צפיתי- 5 מלאות ועוד כמה בחלקים...
עונה אהובה? אני זוכר חסד נעורים לעונה 5 כי זאת העונה הראשונה שממש ראיתי ועקבתי אחריה. גם 7 ו-8 היו טובות מאוד.
מתמודד אהוב? דוהטרי כמובן!
מתמודדת אהובה? ממממ היילי! למרות שבתכלס אני לא ממש שומע את המוזיקה שלה מאחרי איידול חוץ מאיזה שיר או שניים... וקרי אנדרווד וקלי.
שופט/ת? אמממ לא יודע? אני אוהב את הפאנל הנוכחי.
ביצוע זכור לטובה מכל שלב שהוא- Mad World של אדם שהיה מהפנט, ו-Billie Jean של דיוויד קוק שהיה מצמרר... אז אלה בעיקר.
מ-1 עד 10, כמה אתם מחכים לעונה הבאה והאם תצפו- די מצפה לה
לא יכול להגיד שאיידול זה הדבר המרכזי בחיים שלי אבל בתכלס בא לי על העונה החדשה, מקווה לעונה טובה!
חוץ מאיידול, איזו תוכנית ריאלטי מוזיקלית אתם רואים ורוצים לדחוף איזו חצי מילה על ביצוע/מתמודד אהוב/זכור משם- הייתי רואה אקס פאקטור הבריטי כשטוליסה היתה שם וגם את העונה הלפני אחרונה ראיתי... חוץ מזה אין לי כל כך זמן לטלוויזיה כרגע. סוג של ריאליטי מוזיקלי (כי יש שם מוזיקה!) שאני אוהב זה So You Think You Can Dance, למרות שלא הצלחתי לפנות מספיק זמן לעונה האחרונה

השנה שהייתה:
מילה אחת שתתאר את השנה שלכם- לימודים
יוצאים לבלות ב-12 בלילה? איפה, נשארתי לעבוד בבית כמו כלב ועשיתי לילה לבן (בערך החמישי בשבוע האחרון)

דבר אחד שהייתם משנים בשנה הזו- אממ הייתי משקיע ועובד יותר במקום להתעצל... בהחלט משהו שאני צריך לתקן בשנה הבאה!
שיר השנה שלכם- וואו, לא יודע??!?!? אמממ Let it go נחשב? כאילו אני יודע שהוא יצא שנה שעברה אבל חרשתי עליו כל כך הרבה...
סרט- How to Train Your Dragon 2, ביג הירו 6 שראיתי 8 או 9 פעמים כבר (בקולנוע!)
סדרה- Arrow ו-Flash, וכמובן Legend of Korra.
משהו אחר שאין איפה לדחוף אבל בא לכם להגיד על השנה שהייתה: לא ציפיתי שאני אשקיע את כל השנה בלימודים. בהחלט שנה מעניינת ואני סוג של לא מאמין שאני אוטוטו (שבועיים) סוגר שנה שלמה בחו"ל. בתכל'ס היתה שנה מעולה, והייתי עושה את זה לפני שנתיים אם הייתי יודע... עדיין, לא הייתי משנה שום דבר (חוץ מלעבוד יותר קשה באמת), היתה שנה שבראיה לאחור, למרות שהיה קשה להיות רחוק מהמשפחה וכל החברים בארץ, והיה מאוד לחוץ מבחינת הלימודים, היתה מאוד טובה ואני ממש מצפה ל-2015!
ושדה חופשי לחפירות/תלונות/המלצות או כל דבר אחר העולה על רוחכם שנכנס בדר"כ לקטגורית האוף: אני אחשוב על זה, ואעדכן בהמשך! (מקווה)

תודה דילן על היוזמה!

Hadar07

New member
מעולה

שעכשיו יהיה לך יותר זמן להיות פה כשתתחיל העונה החדשה,
אתה צריך לנסות להחזיר את כל האנשים שנעלמו מפה

ובהצלחה בלימודים.

למעלה