שינוי שם הפורום

irisgov

New member
לפחות עד היום הפורום הזה היווה במה

למיגוון רחב של דיונים.
חלקם בעלי תוכן של מאבק, ורובם של החיים עצמם בהם הכותבותים חלקו מחוויותיהם ומהתלבטויותיהם בערב רב של נושאים.

במישפחה שלי למשל, אין שאלות חוקיות, ולכאורה אין התלבטויות.
לילדים שלי יש אמא ואבא. רשומים בת"ז של שנינו, ושניינו הורים פעילים בגידולם ובחינוכם.
על פניו אין לי מה לחפש כאן בפורום.
האמנם?
האם העובדה שאני לסבית מתוקף נישואי השניים לאישה אומרת שעלי לעבור לפורום של נישואים פרק ב'?
האם שאלות או חויות הנוגעות להתמודדות של הילדים שלי עם העובדה שאמא שלהם לסבית אין להן מקום כאן?
אני אמורה להרגיש כאן 'אזרחית סוג ב'' רק כי אני לא עונה על ה"מודל האידאלי" של הורות לסבית?
אני צריכה עכשיו להגדיר את עצמי?

ומה אני רוצה?
אה - זה פשוט. להרגיש בבית בין חברותים במקום שפעם הרגיש לי בית, וענה על הרבה מאוד שאלות.

אני חושבת שכולנו רוצים את אותו הדבר

וניסחת מעולה: "להרגיש בבית בין חברותים במקום שפעם הרגיש לי בית, וענה על הרבה מאוד שאלות"
ושואלת (באמת) האם שם הפורום זה מה שגורם למישהו להרגיש בבית בפורום מסויים?
האם בתקופת שיא פריחתו של הפורום, לפני מספר שנים, הפורום שגשג בגלל ששמו תיאר במדוייק את ההגדרות המגדריות/מיניות של המשתתפים?
פורום פורח הוא פונקציה של כמה דברים: בראש ובראשונה ריבוי משתתפים קבועים, ניהול טוב, חסימת טרולים, איזון נכון בין דיונים כבדי משקל לבין שרשורים קלילים וכייפים.
ברוב הפורומים המשגשגים שאני מכירה, מה שעושה את ההבדל הוא דוקא המפגשים מחוץ לרשת.
כל אלו דברים שלא היו פה מאז שאמא כבר לא מנהלת את הפורום.

irisgov

New member
לי אישית השם לא משנה

אבל אם למישהו זה כן גורם להרגיש חלק ושייך, וחשוב לו/לה שהגדרת הזהות שלה תופיע בשם הפורום כמו שנשמעו כאן קולות מצד הביסקסואליות בדיון הזה - לי אין שום התנגדות. נהפוך הוא. מגוחך בעיני שדווקא בפורום הזה שחרט על דיגלו פלורליזם וקבלת השונה, וחתר למען נראות, דווקא פה יתנהל דיון על לגיטימציה של קבוצה מסוימת להופיע או שלא בשם הפורום. בעיני בעצם העובדה שיש קבוצה שמגדירה את עצמה ככזו, ומבקשת קבל עם ופורום להכיר בה ולציינה, זו ליגיטימציה מספקת.

ואם זכרוני אינו מטעני, גם בתקופה בה הפורום יותר שגשג עלו קולות מצד הטרנסים שהרגישו ששם הפורום מדיר אותם מתוכו, בדיוק כמו הקולות של הבי בדיון הזה.

כאן הם

New member
"הורות אחרת"

יש פה מספיק סטרייטיות וסטרייטים גם. וגם לעולם לא נוכל לכלול את מגוון הנטיות המיניות, מגדרים מיניים, וכולי בשם אחד, כולל סטרייטים במשפחות לא קלאסיות לסטרייטים, אלא אם נרצה שם מאוד מאוד ארוך ומכוער.

אבל אני חושב ש"הורות הומולסבית" זה בסדר ואין שום כוונה למעשה ובפועל למנוע מאיזה הורה שלא להשתתף כאן.

מה דעתכם?

רענן

אבא גאה

New member
העובדה היא שיש גולשים

בפורום שמרגישים שהשם הזה מדיר אותמן.

הורות אחרת נשמע כמו דרך אחת להיות הורים. ההורות שלנו בכלל לא אחרת.

Apikachu L

New member
אולי "הורים בגאווה"?

או אפילו... חיחי... "גאות/ים להיות הורים"?

colourful

New member
רעיון חדש

אולי נעתיק את הרעיון מפורום טראנסג'נדרים, ונוסיף לכינוי הקיים של הפורום, פשוט, את המילה "וחברים", זה עובד יופי אצל הטראנסג'נדרים, שאני בטוחה שנותנים מקום גם להומואים לסביות סטרייטים ושאר ירקות, ונראה לי שזה יפתור את הבעיה בלי לשנות לגמרי את שם הפורום, דבר שעשוי להיות בעייתי במידה מסויימת, למי שנגיד היה פה פעם, נעלם וחזר, ולא מוצא את הבית הישן שלו.
וגם יהפוך את שם הפורום לפורום מאוד מזמין, ככה אני מרגישה. מה אומרותים?

למעלה