לא לבעלי לב חלש
השבוע חזרנו אל מסחטת הדמעות השנתית- חג התרנגולים השחוטים. היכונו לתוכנית סופר קיטשית, מעיקה ומייגעת
מתריעה מראש שבתוכניות כאלה אני נוטה להיות בוטה יותר מהרגיל אז מי שזה מפריע לו, שלא יטרח לקרוא.
עוד פעם הדחה כפולה. מה נסגר איתם? טוב, אני מניחה שכשהעונה כזו נוראית רוצים לסיים אותה כמה שיותר מוקדם. הנה סיבה בשבילנו להגיד תודה.
טייט - I'm Already There
טייט רוצה להודות לאבא שלו על שהפסיק לשיר כשטייט היה בן שלוש וכך ניצל עור התוף של טייט.
סביר להניח שזה אחד השירים הכי יפים שנכתבו אי פעם וגם אחד האהובים עליי אבר. הקול של טייט מצליח לרגש ואם הוא לא ינצח את העונה העלובה הזו, סיימון הולך להפסיד הרבה כסף.
דיאמונד - Because You Loved Me
דיאמונד מודה לאמא שלה על שרצחה את אבא שלה כשהייתה בת 5 וסיפקה לה את מסחטות הדמעות שהייתה צריכה כדי להתקבל לתוכנית ועוד בחזרה דרמטית ולא מרגשת.
"נכנסתי לניתוח עם סיכויים של 50% לחיות ו-50% למות" היא לא אמרה את זה עכשיו באמת, נכון?
אלוהים שיעזור לי
אני שונאת שאנשים שאני שונאת שרים דיאן וורן. אני חושבת שהצלחתי להבין מה אני באמת לא אוהבת בדיאמונד, כאילו מעבר לפרצוף שלה שדורש כאפה- הקול שלה אולי טוב יחסית לבת 13, אבל בניגוד לקרלי, היא באמת נשמעת בת 13. ואני שונאת ילדים בני 13. אז להזכיר לי שאת באמת שאת בת 13 לא ישחק לטובתך.
אה, וקרי אנדרווד התקשרה וביקשה את שמלת הגרוזיה-לנד שלה בחזרה.
אוח דמי לכי תחתכי ורידים וסתמי.
אמבלם 3 - Secrets
Shirtless-dude: "אני רוצה להודות לחבר הגיי שלי שגונב אוכל מהומלסים כדי שיהיה לנו מה לאכול כשאנחנו משתזפים בים"
Can't-sing-a-tune-dude: "אני רוצה להודות למורה שלי בתיכון על שהביא לי חבילה גירים להסניף בהפסקות"
Other-dude: "אני רוצה להודות לחונך הפדופיל שלי על שהקים קבוצת כדורגל של ילדים מתחת לגיל 12 בלי חולצות.."
טוב זה כבר הופך להיות בדיחתי. כל שנה מנסים להביא עוד ועוד אנשים מונפצים כדי לגרום למתמודדים לקבל עוד כמה הצבעות סימפטיה. על מה מתערבים שהתמונות של החסר חולצה עם הבחורות הניגריות מפוטשפות?
ההופעה עצמה לא הייתה נוראית. אבל כמה עוד אפשר לראות אותם מניפים ידיים באוויר כמו בבונים ומתנגחים אחד בשני כדי להיראות מגניבים. ראיתם פעם בבונים מגניבים? לא? יופי. גם הפעם זה לא השתנה. יאללה שיתחפפו.
ארין - Hero
רגע רגע, יש לארין אח שקוראים לו אריס? לא ראיתי יצירתיות שכזו מאז ברנדון וברנדה..
"אני רוצה להודות לאח הגיי שלי שמתפקד בתור אמצעי מניעה אנושי ודואג שלא אכניס שום נקבה להיריון לפני גיל 50. בייבי."
אוח, הוא יכול להיות יותר גיי מזה?
שיתפגר.
סיסי - Wind Beneath My Wings
אלוהים שיעזור לי. להעלות אחיות אוטיסטיות מהאוב בשביל כמה קולות? זה שפל חדש אפילו עבור דמי החד-גבה הזו. מה השלב הבא? סיאנס באמצע השיר להעלאת נשמתה של האחות האומללה? היא לא סבלה מספיק בחיים?! בשם חסוס.
יש לי קטע של פייבוריטיות בתוכניות ריאליטי עם השיר הזה. כל מי שאני אוהבת שרה אותו. אבל סיסי עשתה אותו כל כך רע שבט מידלר בטח יושבת אי שם בממלכה האפלולית והקודרת שלה ומשליכה וויג'י בורדס על הטלוויזיה עכשיו. ואני לא יכולה להאשים אותה..
הקטע בסוף היה פאתטי וכל כך משוחק. מזל שהאמריקאים טיפשים כל כך והם יקנו את זה.
"הרגשתי אותה על הבמה איתי" האני, פעם הבאה תשאירי את הרוקט פוקט שלך בחדר ההלבשה.
5th הרמוני - I'll Stand by You
באמת ציפיתי לראות באיזה שלב בתוכנית יגיעו סיפורי הפגים. כאילו, היית תינוקת ממש קטנה. כזו שאבא שלך הרים אותך רק בשתי ידיים? באמת? זה כל כך נדיר שזה קורה. מסכנה! בטוח נועדת לשיר בגלל זה!
ההופעה שלהן כמו תמיד הייתה אולי מדויקת ווקאלית אבל חסרת כל רגש. אם לא היו כל כך הרבה אקטים מיותרים וגרועים מהן, מזמן הייתי מאחלת להן להתחפף לי מהמסך.
ביאטריס - Chasing Cars
"אני רוצה להודות לפרל הארבור ולזוג הלאסביוט שמגדלות אותי על המפגע התברואתי הכפול עם הבעיות הדנטליות של דרו ריינוביץ' שצירפתם לחיי"
בדומה לדיאמונד, גם ביאטריס נשמעת כמו בת 13. בניגוד אליה אבל, הטון של ביאטריס כל כך עשיר וחם שאני מוכנה לשכוח את העובדה שהיא סתם ספוילד ברט שאוהבת להתלונן על ההזדמנויות שנותנים לה בחיים.
בחירת השיר הייתה נוראית עבורה ואני חוששת שזה הסוף שלה בתחרות. אני אחזיק אצבעות ואתפלל לכוח עליון (פורשיה ואלן) שהיא תעבור לשבוע הבא
וינו - God Bless the USA
"אני רוצה להודות לכל החיילים הפצועים שנראים קצת יותר פגועים ממני. תודה שאתם גורמים לי להיראות אנושי"
אני שונאת שונאת שונאת שמשתמשים בחיילים כדי לקדם אג'נדות אישיות. תיחנק. והשיר הזה זה כזה מסחטת קולות נוראית. אם יהיה שבוע שבו וינו יצליח להאפיל לראש הטבלה, זה השבוע הזה. גם כן ההילבילים הטיפשים האלו ורגשי הנחיתות הפטריוטים שלהם
פייג' - Everytime
מודה לנהג שיכור בערב חג המולד ששלח אותה למשפחה חדשה עם אמא לבנה כדי שכל הגזענים של אמריקה יהיו קצת יותר רגישים לטראגדיה האישית שלה. הרי הרבה יותר קל להתחבר אליה כשיש שם מישהו לבן ברקע
טוב, לפחות עכשיו כולנו יודעים למה פייג' הגיעה ללייב שואוז...
אני שונאת את פייג'. אני לא מחבבת את בריטני. אבל השיר הזה הוא אחד השירים הכי יפים של בריטני. אבר. אני זוכרת אפילו תקופה שזה היה הצלצול שלי. תקופה דיכאונית למדיי כך מסתבר
שדמי תיקח את האקטים שלה בידיים ותלמד אותן להתגבר על הרגשות שלהן בלייב
אם הייתי מעוניינת לראות אנשים מתבכיינים לי על המסך הייתי רואה ימי חיינו
קרלי - Over the Rainbow
"אני רוצה להודות לעולם על זה שאני לא ארין ריי. תודה בריטני!
"
אני כל כך מתעבת את השיר הזה והוא מעצבן אותי בכל כך הרבה רמות שזה פשוט לא הגיוני. לא מסוגלת לשמוע אפילו תו ממנו. בחיי. אבל אני בטוחה שקרלי עשתה עבודה מצוינת. אם היא קיבלת את פימפספוט כנראה שהיא נתנה הופעת showstopper (או שבריטני שכבה עם האנשים הנכונים).
בקיצור, תוכנית מעיקה אם כי לזכותם יאמר שאת פסטיבל הזוועות של
השנה הקודמת הם לא שיחזרו אז, חצי נחמה.