שירשור הפרק 2X18 - live show 4

omer719

New member
שירשור הפרק 2X18 - live show 4

טופ 10!!!

אז לא לשכוח - לסמן ספוילר על השירשור הנ"ל עד השידור בארץ ביום שישי ב- 18:00,
שימו לב לדבר פה רק על הביצועים, ולא בטעות על התוצאות. לזה יפתח שירשור נפרד

צפייה מהנה!!

Moses The Fish

New member
חייבת להגיב רק על ההופעה של

סיסי -

וואו. היא שברה לי את הלב. איזה סיפור. אני תמיד ממש מחזיקה מאנשים שיודעים לקום ממשבר. עד עכשיו היא לא סיפרה שום סוב-סטורי, וכשהיא כן אז אנשים לא האמינו לה. אין, ככה זה, לכל אחד יש סיפור. היא גמרה אותי עם הסיפור הזה והחלק האחרון של השיר. ברור שהיא לא שרה מספיק טוב, אבל איך אפשר לשפוט אותה בכלל? היא לא שיעממה, היא ריתקה אותי לכל שניה בשיר וזה מה שחשוב. אני מקווה שהיא תמשיך בתחרות - זהו, סיסי, הצלחת - את לייקאבל!

Moses The Fish

New member
ושאר ההופעות

קודם כל נושא התוכנית היה "בואו נראה למי יש סיפור יותר עצוב"? שיאללה, אפילו קרלי שחשבתי שהיא הכי נורמלית שם הצליחה לשלוף איזה סיפור מסכנות. מה נסגר, זה אקס פקטור או ארגון רווחה?

ולהופעות.
הקבוצה של דמי-
פייג' - האמת שהסיפור שלה ממש עצוב, אבל איכשהו ההופעה לא ריגשה אותי. זה היה טיפה מוגזם כל התנועות האלה עם הידיים, ואני אוהבת את השיר הזה. אני רואה את ההופעות ביוטיוב ואין לי מושג איך בריטני הגיבה כי הערוץ הרשמי של אקס פקטור חסם את הוידאו לצפייה אבל מהבעות הפנים, שלמדנו להכיר, נראה לי שבריטני לא השתגעה על זה. בשביל זה ג'נל עפה? קיצר, ביי פייג', לא נתגעגע, לא נשכח ולא נסלח!

סיסי - כבר כתבתי למעלה. בכיתי מלא וזהו... אני מקווה שהיא תדורג ממש ממש ממש ממש גבוה השבוע!

הקבוצה של בריטני-

דאימונד - היאהוכיחה את עצמה כווקאליסטית הכי טובה מהבנות. בניגוד לקרלי, היא כן מצליחה להחזיק את התווים הגבוהים בלי שהם יישמעו צורמים מדי. שיר שמאלצי בטירוף אבל סך הכל מאוד מרשים. ודמי: הוווווו.

קרלי - זה באמת היה מרשים מאוד כל הג'אגלינג הקולי אבל זה לא ממש ריגש אותי, והיא חייבת לעבוד על התווים הגבוהים, הם נשמעים חדים מדי ולא יציבים, וזה מאוד מפריע בעיקר כשהלואר-רג'יסטר שלה כל כך בשליטה.
ארין - אני חשבתי שזה היה שיר מעולה בשבילו וההתחלה היתה ממש ממש מצויינת, ובכלל כל השיר היה מעולה עד החלק האחרון שלו שהיה נחמד אבל בקליימקס באמת היה אנטי קליימקס וזה קילקל את כל ההופעה. אני ממש אוהבת את ארין אבל הוא חייב לשנות גישה, הוא קצת חוצפן שהוא ענה לדמי ככה

ביאטריס -
איזה מותק, שיאללה. מתה על השיר הזה, באמת אחלה טעם לבריטני אבל לצערי הסכמתי עם דמי. זה נהיה כבר אותו שיר כל שבוע, ונכון שהשבוע זה היה שיפור בגלל שפתאום היה קטע קצבי יותר באמצע, אבל בריטני חייבת לקחת אותה למקום טיפה יותר קיצוני -או יותר קצבי, או בלדה עשויה היטב (ובריטני, הכוונה היא לא true colors של סינדי לאופר, ובכלל - שום דבר של סינדי לאופר או מדונה!). אבל בריטני!!!
איך היא אוהבת את ביאטריס, מכל ההופעות דווקא מהפרווה הזה היא מתרגשת עד דמעות

אל.איי-
וינו - אני כל כך אוהבת את הקול שלו, וזה היה סגנון ממש ממש טוב בשבילו, לדעתי אפילו יותר מהסול שהוא נדחק אליו לדעתי לא מרצונו. הפעם שפת הגוף המתאמצת שלו אפילו לא הפריעה לי ואני חושבת כמו סיימון, הוא יכול להגיע למקום הראשון אם הוא ימשיך בכיוון הזה.
טייט - טוב, הבנתי שאמריקה אוהבת אותו. אבל אותי הוא פשוט מרד..

הקבוצה של סיימון:

פיפת' הרמוני - הייתי קצת מודאגת מבחירת השיר אבל זה היה פשוט מהמם, באמת הרגשתי שזאת להקה ולא חמש בנות שחיברו במקרה. סוף סוף היה קצת וייב של להקה, הרמוניות, היה להן המון ביטחון, הן נראו יותר טוב ונשמעו יותר טוב. לדעתי זו ההופעה הכי טובה שלהן עד עכשיו, אבל בתוך תוכנית של כל כך הרבה סוב-סטוריז אני מקווה שהן לא ייבלעו וירדו בדירוג. הן עולות אצלי למקום מאוד מאוד גבוה! בעיקר בזכות קמילה, אגב, היא סטארית לגמרי ואיך היא בכלל עברה מתחת לרדאר באודישנים הזוי לחלוטין. זה אגב מראה לי בעיקר שהשיטה לחלק לקטגוריות ולא, למשל, לקבוצות רנדומליות, מפילה מתמודדים טובים. קמילה כסולנית היתה יותר מוצלחת מלהקה מיותרת, פייג', סיסי, ומי לא?

אמבלם3 - אני מרגישה שאין לי את הניצוץ של ההתחלה, וגם וסלי ודרו לא שרו מי יודע מה הפעם. אבל איזה מהמם קיטון

נראה לי שהבוטום 3 (יש הדחה כפולה גם השבוע
) יהיו פייג', ביאטריס וארין. מקווה שביאטריס תישאר

andre93

New member

ערב הכרת תודה? נראה שאנחנו בדרך להרבה דמעות...

טייט סטיבנס- האמת? השתעממתי. העובדה שהוא מקום ראשון מוציאה אותי מדעתי!

דיאמונד וייט- ואו
זה היה אדיר! היא נשמעה כאן כמו דיווה אמיתית, הרבה מעבר לגילה. הקטע בסוף היה פרייסלס! אולי הביצוע של הערב.

אמבלם 3- הם נשמעים נהדר! אהבתי את בחירת השיר. לא הביצוע הכי טוב שלהם אבל הם מצויינים בלי קשר.

ארין ריי- עוד אחד שמשעמם אותי למוות. מקווה שיודח.

סיסי פריי נו באמת
ברצינות, לא האמנתי לה בכלל ולא הרגשתי כלום בביצוע הזה. קודם שתשיר נקי. צריכה ללמוד מדיאמונד.

פיפת' הרמוני- אני אוהב אותן ואהבתי את הביצוע. בכל זאת אני לא בטוח איזו קריירה הן רוצות שתהיה להן ומה בדיוק הסגנון שלהן. ההרמוניות עדיין לא מלוטשות עד הסוף. הן צריכות לבחור שיר כמו השיר הראשון שלהן שבו כל אחת מקבלת כמה שורות.

ביאטריס מילר|סדגש- זה היה יותר טוב משבוע שעבר. אין לי משהו רע להגיד על הביצוע בסה"כ.

וינו אלן- בחירת שיר לא שגרתית ומפתיעה. דווקא מאוד אהבתי את הביצוע. זה היה עוצמתי ומלא בתשוקה.

פייג' ת'ומאס- זה היה מדהים! בגריעותו!
תביאו את קרלי!

קרלי רוס- השיר הזה חרוש ומתאים יותר לטקסים וכל כך לא רציתי שקרלי תבחר בזה . אבל בכל זאת קרלי הצליחה להמם גם עם השיר הזה. אין משהו שהיא לא יכולה לעשות!

ארין ופייג', דחוף הביתה! כנראה ההימור שסיסי לא תגיע לטופ 9 הלך פייפן

שוב בריטני עם ההערות הנוסחתיות והקצרות שלה. זה מתחיל לחזור על עצמו ולהרגיז

andre93

New member

אני רציני. סורי, אבל לא אהבתי את זה וסיסי כבר בכתה יותר מדי לאורך התוכנית שזה כבר נמאס עלי. הסיפור טראגי מאוד אבל אני לא מתלהב מהאיכות של הקול שלה...

Moses The Fish

New member
צפיתי בזה פעמיים ובשתי הפעמים

זה הרס אותי לגמרי
וזה שיר מחריד לדעתי

andre93

New member

לפני שראיתי את הביצוע , קראתי את מה שכתבת על סיסי. מאוד רציתי להתרגש מזה אבל לא הרגשתי כלום. כנראה השיר לא מתאים לה.

Moses The Fish

New member
וגם בפעם השלישית. נראה לי שזה

הפייבוריט שלי השבוע
למרות שההופעה של דאימונד באמת היתה FLAWLESS

זה הדירוג שלי להשבוע-

1. סיסי / דאימונד. כי מסיסי לא הפסקתי לבכות, ודאימונד היתה מושלמת
2. וינו

3. פיפת' הרמוני

4. ביאטריס, פשוט מתוקה
5. אמבלם3
6. קרלי, כי היא עדיין נשמעת לי רובוטית קצת והפרצופים שלה מפריעים לי ליהנות מההופעה שלה
7. ארין
8. פייג'
9. טייט

אני מהמרת על דירוג ההצבעות בטופ 5-
1. קרלי (בגלל הפימפ ספוט)
2. וינו (בגלל הפטריוטיזם)
3. דאימונד
4. טייט
5. סיסי

dilan angel

New member
אז ככה

קודם כל נתחיל מזה שכל התוכנית כולם לא הפסיקו להתבכיין מה שהעלה לי מיד את רפלקס ההקאה

היחידים שסחבו הערב

קרלי- - אין ספק שהיא פירקה לכולם ת'תחת.
אני לא מצליחה עדיין לחבב אותה כל כך , אבל רמות הכישרון שלה זה כבר מפחיד. היא מתעלה על כולם.
פיפת' הרמוני-
מקסימות, מוכשרות ולא מאכזבות כל פעם מחדש!
וינו - מוכשר ברמות , אני לא סגורה עדיין אם בא לי לחבק אותו או שבא לי רק לברוח כמה שיותר רחוק אם אראה אותו בסימטה חשוכה.
מוזר, יום אחד אגלה

ריגשו אבל זייפו

סיסי- אני מתה עליה עוד מהאודישנים, אבל- אחותי את מזייפת וזה לא מתאים ככה. דמי אשכרה הובכה נראה לי.
פייג' - וואלה עם כמה שבא לי שהיא תעוף- היא הפתיעה מאוד לטובה! ולא בא לי שהיא תלך רק כדי שלדמי ישארו עוד קצת טאלנטים והיא לא תצא לוזרית

כמעט נרדמתי

טייט- גאד טייט. כמעט פיטרו אותי בגללך.
אני רואה את התוכנית בעבודה, ואשכרה התחלתי להירדם באמצע משמרת

ביאטריס- כנ"ל כמו טייט. רק שלקראת הסוף קפצתי והתעוררתי , היה קטע שהיא סוף סוף שרה

חייב לעוף זריז זריז זריז

הדגש|ארין

"של נעלייך מעל רגלייך כי דמי לבאטו לפנייך"/מיקיהו כ"א

באיזה קטע הוא בטעות נותן את המבט המזלזל וזורק ככה את המיקרופון בצורה ערסית כאילו מי ישמע הוא מייקל ג'קסון??!
חוצפן!
לא מספיק הוא מביא לי ת'עצבים שהוא בכלל תופס תקן במקום ג'אנל,
והוא לקריוקי במסיבת סיום חטיבת ביניים לא מתאים
אז עוד עושה פרצופים לדמוש?

אם הוא לא עף על טיל השבוע (ורצוי פאג'ר 5) אז אני אתחרפן.

חוצמזה - תוכנית חלשה יחסית לקודמות- אף אחד לא הפציץ.
סיימון היה מאוד לבבי ומפרגן
דמי מקסימה- שהיא בכתה אחרי דיימונד
היחידה ששופטת כמו שצריך- קטלה את כל מי שצריך!
בריטני- אין תקווה איתה. לנצח השיפוט שלה יסתכם ב5 משפטים (that
was very entertaining- לא נאמר היום!
הייתי בשוק
)

dilan angel

New member
תאמת שהיא הייתה טובה מפעם

אבל עדיין לא מפציץ ומעביר צמרמורת...
קול אדיר
אבל קשה לי מאוד להתחבר אליה

LeAnnDylan

Well-known member
לא לבעלי לב חלש

השבוע חזרנו אל מסחטת הדמעות השנתית- חג התרנגולים השחוטים. היכונו לתוכנית סופר קיטשית, מעיקה ומייגעת
מתריעה מראש שבתוכניות כאלה אני נוטה להיות בוטה יותר מהרגיל אז מי שזה מפריע לו, שלא יטרח לקרוא.

עוד פעם הדחה כפולה. מה נסגר איתם? טוב, אני מניחה שכשהעונה כזו נוראית רוצים לסיים אותה כמה שיותר מוקדם. הנה סיבה בשבילנו להגיד תודה.

טייט - I'm Already There
טייט רוצה להודות לאבא שלו על שהפסיק לשיר כשטייט היה בן שלוש וכך ניצל עור התוף של טייט.
סביר להניח שזה אחד השירים הכי יפים שנכתבו אי פעם וגם אחד האהובים עליי אבר. הקול של טייט מצליח לרגש ואם הוא לא ינצח את העונה העלובה הזו, סיימון הולך להפסיד הרבה כסף.

דיאמונד - Because You Loved Me
דיאמונד מודה לאמא שלה על שרצחה את אבא שלה כשהייתה בת 5 וסיפקה לה את מסחטות הדמעות שהייתה צריכה כדי להתקבל לתוכנית ועוד בחזרה דרמטית ולא מרגשת.
"נכנסתי לניתוח עם סיכויים של 50% לחיות ו-50% למות" היא לא אמרה את זה עכשיו באמת, נכון?
אלוהים שיעזור לי

אני שונאת שאנשים שאני שונאת שרים דיאן וורן. אני חושבת שהצלחתי להבין מה אני באמת לא אוהבת בדיאמונד, כאילו מעבר לפרצוף שלה שדורש כאפה- הקול שלה אולי טוב יחסית לבת 13, אבל בניגוד לקרלי, היא באמת נשמעת בת 13. ואני שונאת ילדים בני 13. אז להזכיר לי שאת באמת שאת בת 13 לא ישחק לטובתך.
אה, וקרי אנדרווד התקשרה וביקשה את שמלת הגרוזיה-לנד שלה בחזרה.
אוח דמי לכי תחתכי ורידים וסתמי.

אמבלם 3 - Secrets
Shirtless-dude: "אני רוצה להודות לחבר הגיי שלי שגונב אוכל מהומלסים כדי שיהיה לנו מה לאכול כשאנחנו משתזפים בים"
Can't-sing-a-tune-dude: "אני רוצה להודות למורה שלי בתיכון על שהביא לי חבילה גירים להסניף בהפסקות"
Other-dude: "אני רוצה להודות לחונך הפדופיל שלי על שהקים קבוצת כדורגל של ילדים מתחת לגיל 12 בלי חולצות.."
טוב זה כבר הופך להיות בדיחתי. כל שנה מנסים להביא עוד ועוד אנשים מונפצים כדי לגרום למתמודדים לקבל עוד כמה הצבעות סימפטיה. על מה מתערבים שהתמונות של החסר חולצה עם הבחורות הניגריות מפוטשפות?
ההופעה עצמה לא הייתה נוראית. אבל כמה עוד אפשר לראות אותם מניפים ידיים באוויר כמו בבונים ומתנגחים אחד בשני כדי להיראות מגניבים. ראיתם פעם בבונים מגניבים? לא? יופי. גם הפעם זה לא השתנה. יאללה שיתחפפו.

ארין - Hero
רגע רגע, יש לארין אח שקוראים לו אריס? לא ראיתי יצירתיות שכזו מאז ברנדון וברנדה..
"אני רוצה להודות לאח הגיי שלי שמתפקד בתור אמצעי מניעה אנושי ודואג שלא אכניס שום נקבה להיריון לפני גיל 50. בייבי."
אוח, הוא יכול להיות יותר גיי מזה?
שיתפגר.

סיסי - Wind Beneath My Wings
אלוהים שיעזור לי. להעלות אחיות אוטיסטיות מהאוב בשביל כמה קולות? זה שפל חדש אפילו עבור דמי החד-גבה הזו. מה השלב הבא? סיאנס באמצע השיר להעלאת נשמתה של האחות האומללה? היא לא סבלה מספיק בחיים?! בשם חסוס.
יש לי קטע של פייבוריטיות בתוכניות ריאליטי עם השיר הזה. כל מי שאני אוהבת שרה אותו. אבל סיסי עשתה אותו כל כך רע שבט מידלר בטח יושבת אי שם בממלכה האפלולית והקודרת שלה ומשליכה וויג'י בורדס על הטלוויזיה עכשיו. ואני לא יכולה להאשים אותה..
הקטע בסוף היה פאתטי וכל כך משוחק. מזל שהאמריקאים טיפשים כל כך והם יקנו את זה.
"הרגשתי אותה על הבמה איתי" האני, פעם הבאה תשאירי את הרוקט פוקט שלך בחדר ההלבשה.

5th הרמוני - I'll Stand by You
באמת ציפיתי לראות באיזה שלב בתוכנית יגיעו סיפורי הפגים. כאילו, היית תינוקת ממש קטנה. כזו שאבא שלך הרים אותך רק בשתי ידיים? באמת? זה כל כך נדיר שזה קורה. מסכנה! בטוח נועדת לשיר בגלל זה!
ההופעה שלהן כמו תמיד הייתה אולי מדויקת ווקאלית אבל חסרת כל רגש. אם לא היו כל כך הרבה אקטים מיותרים וגרועים מהן, מזמן הייתי מאחלת להן להתחפף לי מהמסך.

ביאטריס - Chasing Cars
"אני רוצה להודות לפרל הארבור ולזוג הלאסביוט שמגדלות אותי על המפגע התברואתי הכפול עם הבעיות הדנטליות של דרו ריינוביץ' שצירפתם לחיי"
בדומה לדיאמונד, גם ביאטריס נשמעת כמו בת 13. בניגוד אליה אבל, הטון של ביאטריס כל כך עשיר וחם שאני מוכנה לשכוח את העובדה שהיא סתם ספוילד ברט שאוהבת להתלונן על ההזדמנויות שנותנים לה בחיים.
בחירת השיר הייתה נוראית עבורה ואני חוששת שזה הסוף שלה בתחרות. אני אחזיק אצבעות ואתפלל לכוח עליון (פורשיה ואלן) שהיא תעבור לשבוע הבא

וינו - God Bless the USA
"אני רוצה להודות לכל החיילים הפצועים שנראים קצת יותר פגועים ממני. תודה שאתם גורמים לי להיראות אנושי"
אני שונאת שונאת שונאת שמשתמשים בחיילים כדי לקדם אג'נדות אישיות. תיחנק. והשיר הזה זה כזה מסחטת קולות נוראית. אם יהיה שבוע שבו וינו יצליח להאפיל לראש הטבלה, זה השבוע הזה. גם כן ההילבילים הטיפשים האלו ורגשי הנחיתות הפטריוטים שלהם

פייג' - Everytime
מודה לנהג שיכור בערב חג המולד ששלח אותה למשפחה חדשה עם אמא לבנה כדי שכל הגזענים של אמריקה יהיו קצת יותר רגישים לטראגדיה האישית שלה. הרי הרבה יותר קל להתחבר אליה כשיש שם מישהו לבן ברקע

טוב, לפחות עכשיו כולנו יודעים למה פייג' הגיעה ללייב שואוז...
אני שונאת את פייג'. אני לא מחבבת את בריטני. אבל השיר הזה הוא אחד השירים הכי יפים של בריטני. אבר. אני זוכרת אפילו תקופה שזה היה הצלצול שלי. תקופה דיכאונית למדיי כך מסתבר

שדמי תיקח את האקטים שלה בידיים ותלמד אותן להתגבר על הרגשות שלהן בלייב
אם הייתי מעוניינת לראות אנשים מתבכיינים לי על המסך הייתי רואה ימי חיינו

קרלי - Over the Rainbow
"אני רוצה להודות לעולם על זה שאני לא ארין ריי. תודה בריטני!
"
אני כל כך מתעבת את השיר הזה והוא מעצבן אותי בכל כך הרבה רמות שזה פשוט לא הגיוני. לא מסוגלת לשמוע אפילו תו ממנו. בחיי. אבל אני בטוחה שקרלי עשתה עבודה מצוינת. אם היא קיבלת את פימפספוט כנראה שהיא נתנה הופעת showstopper (או שבריטני שכבה עם האנשים הנכונים).

בקיצור, תוכנית מעיקה אם כי לזכותם יאמר שאת פסטיבל הזוועות של השנה הקודמת הם לא שיחזרו אז, חצי נחמה.

is00

New member
אוי תפסיקי...תמשיכי...

למה את מופתעת ששוב יש הדחה כפולה. הם די בפיגור רציני העונה, בסופו של דבר, והם צריכים לסיים את העניינים תוך 4-5 שבועות ועדיין יש 10 אקטים בתחרות. היה ברור שברוב השבועות יהיו הדחות כפולות.
אני מהמר שגם בשבוע הבא תהיה הדחה כפולה, ואחריה תהיה לפחות עוד הדחה כפולה אחת.

LeAnnDylan

Well-known member
אין בזה שום היגיון

למה לסיים עונה תוך 4-5 שבועות?! אם יש להם דברים אחרים שהם צריכים לשדר, שיתחילו את העונה מוקדם יותר. אין שום היגיון בלעשות הדחות כפולות כל שבוע. אפילו שהעונה לא שווה הדחה אחת לשבוע. זה פשוט בדיחה וזה הופך להיות מעיק כמו העונה הראשונה של דה וייס. (ויסלח לי האל בלייק שלטון
)

is00

New member
טוב, הם צריכים לסגור עונה עד חג המולד.

איזה שבועיים שלוש אחר כך גם AI אמורה לחזור, לא?

LeAnnDylan

Well-known member
אין שום קשר בין התוכניות

פוקס יכולה להרשות לעצמה לשדר שתי תוכניות ריאלטי במקביל. אבל גם בהנחה ולא. איידול מתחילה תמיד באמצע ינואר מה שנותן לאקס עוד שבועיים-שלושה של שידורים. אם הם רואים שזה מתנגש שיתחילו את העונה של האקס כמה שבועות לפני או ידחפו פרק אודישנים נוסף בשבועות של האודישנים.

is00

New member
אין קשר, אבל זאת הטלוויזיה האמריקאית.

אגב AI, בד"כ עולה במשבצת של האקס פקטור, לא?

בכל מקרה, אני מסכים אתך שעדיף שהיו מתחילים את העונה יותר מוקדם, אבל לטלוויזיה האמריקאית יש אובססיה ללוחות שידורים קבועים, ולעתים רחוקות הם מתחילים לשדר תכנית של "עונת הסתיו" לפני תחילת ספטמבר... גם אל לנו לשכוח שבעיקרון הם היו יכולים להתחיל את התכניות החיות שבוע-שבועיים, לפני, אבל הם החליטו שהם מעדיפים פגרה של שבועיים, במקום. מצד שני, גם ככה המדרוג של האקס פקטור די מאכזב, אז אולי לא צריך להתפלא שהם מנסים לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

andre93

New member
אוי הלב!

זה היה ברוטלי. יש לך דמיון פורה למדי ואני די מחבב את זה
מתאים לך לעשות סאטירה על נאומיהם של ביבי, הפלסטינים וראשי המדינות במהלך מבצע "עמוד ענן". זה יכול להיות ענק!

מסכים איתך לגבי סיסי. השיר שקרלי בחרה אשכרה מעצבן בטירוף!
הקטע עם אמבלם 3
את עד כדי כך שונאת אותם? לדעתי הם יכולים להצליח מחוץ לתוכנית. אחרי שראיתי קטעים שלהם ביוטיוב אני ממש מחזיק מהם, בלי קשר למה שהם עושים בתחרות.

למעלה