מסכמת תכנית
יש יתרון עצום בלראות ב-VOD אפשר להעביר קדימה את הביקורות של השופטים וביצועים לא מעניינים.
גם לא תכננתי שהסיפורים האישיים של המתמודדים יעשו לי משהו, אבל הם עשו, לפחות חלקם.
טייט-
, איך הוא מדורג בדיוק במקום ה-1?! רק אותי הוא ממש משעמם?! אני פשוט לא מבינה את זה. הוא זמר טוב והכל, אבל הוא לא מעניין אותי מספיק. אמרתי כבר כמה פעמים שלא מספיק לי שהם יהיו הזמרים הכי טובים, אלא אני גם צריכה שהם יעניינו אותי ויעשו לי משהו בשירה שלהם ובביצועים שלהם, וטייט לא עושה לי כלום.
דיאמונד- תקראו לי קיטשית אבל אני מתה על השיר הזה
. ביצוע מקסים, שממש נגע בי. אהבתי אותו , רק שתמשיך ככה.
אמבלם 3- אחלה ! היה לי נחמד לראות אותם בגרסה יותר רגועה של עצמם
. ואני לא מבינה איך אתם יודעים מי זה מי, אני לא מבדילה ביניהם
.
ארין- שוב, אתם יכולים לקרוא לי קיטשית
אבל אני אוהבת את השיר הזה :-
אני לא אוהבת בכלל את ארין, אבל הפעם אני חושבת שהיה לו ביצוע טוב למדי (אולי חוץ מהסוף) ואין לי ברירה אלא לפרגן לו. השיר התאים לו והוא נשמע טוב.
סיסי- היא שברה לי את הלב
והיא נראתה מדהים בהופעה שלה.
כן, היא לא הזמרת הכי טובה שם וכו', אבל היא ריגשה אותי והייתי מרותקת לביצוע שלה.
לעזאזל, היא כמעט גרמה לי לבכות.
פיפת' הרמיוני (אוף, השם הזה כזה גרוע)- אני אוהבת אותן
.
ביצוע מעולה ! הם נשמעות כאילו מאז ומתמיד הן שרו והופיעו ביחד. למען האמת, השיר שהן שרו הוא מסוג השירים שאני לרוב מעבירה אחרי כמה דקות, והפעם לא הייתי מסוגלת להעביר קדימה כי ממש נהנתי לשמוע אותן.
אני רוצה עוד ביצועים כאלה.
ביאטריס
-ולראות אותה עם האחיות שלה גרם לי לחייך בטירוף.
אני אוהבת את השיר הזה (האנטומיה
, ואני חושבת שזה היה ביצוע ממש טוב, במיוחד האמצע שלו. היא נהדרת
וינו-.אין לי סבלנות אליו...
פייג'-
(על הסיפור שלה)
הביצוע שלה היה אנמי ולא מעניין בשיט. אני פשוט לא אוהבת אותה בכלל, וכלום לא ישנה את זה.
יאללה שתעוף !
קרלי המהממת
-
אין ספק שלראות את אמא שלך עוברת שבץ מוחי מול העיניים ולהצליח לתפקד ולהזמין אמבולנס זה לא קל בכלל. אני רק חושבת על זה ואני רוצה לבכות.
אני כ"כ אוהבת אותה
והיא ממש ריגשה אותי,למרות שהיה אפשר לחסוך את הצרחה בסוף.