שירשור הפרק 2X18 - live show 4

dilan angel

New member
חחחח את אדירה!!!!

וואו הרסת אותי!
כוח עליון פורשיה ואלן...וואו בכיתי

omer719

New member

הרגת אותי! בעיקר עם הרוקט פוקט! פשוט כיף לקרוא

למה התכוונת כשאמרת שאם טייט לא ינצח סיימון יפסיד הרבה כסף
?

LeAnnDylan

Well-known member
טכנית, סיימון ואל איי

המנצח מקבל חוזה תקליטים עם שעבוד לקאוול/ריד למשך כמה שנים ואז נתח גדול מההכנסות של האלבום הולך אליהם.
אם טייט נגיד יסיים במקום שלישי, הוא לא מחויב לחתום על חוזה תקליטים בחברה של אל איי. הוא יכול להחליט שכן אבל הוא לא מחויב. ואם הוא יחליט לחתום בחברה אחרת, שמתמחה באמני קאנטרי או כזו שמציעה לו הצעה מפתה יותר, סיימון ואל איי יפסידו הרבה כסף. עם כל הפוטנציאל שיש לכמה מתמודדים בעונה, לא חושבת שמישהו מהם יכול למכור אלבומים בכמות שתרצה את הצמד חמד הזה חוץ מטייט.

omer719

New member
אה זה משהו ידוע?

שהם בטוח מוחתמים שם? כאילו המקום השני
?
הפרסים והכל זה למקום הראשון. איזה מוזר זה, זה ממש מפורסם וידוע לכול? או שזה משמועות וזה?

omer719

New member
גם אתם הרגשתם

שדמי זרקה את כל הקלפים שלה בתוכנית הזאת?
כאילו - הופעה מאוד רגועה לסיסי, משהו קטן פשוט לכאורה, סיפור מרגש שיצא החוצה, דמי בוכה בטירוף בכל שנייה. משתדלת לא לקטול אף אחד, אף על פי שנפלטו לה כמה דברים (אהבתי מאוד את מה שהיא אמרה לארין שגרם לו לדפוק פרצוף כזה של WTF איך היא אמרה לי את זה עכשיו?), ומשתדלת לפרגן בעיקר לסיימון.
פייג' עם פאקינג שיר של בריטני, כאילו - איך יכולים להגיד לה על זה שזאת בחירה לא טובה של שיר? ואיכשהו אחרי הכל, היא כן ספגה קטילה

אחרי כל השמועות והדברים של מאחורי הקלעים, כל הבלאגן עם דמי, הדברים שביאטריס אמרה שבכלל גם לשופטים אין הרבה בחירה, מוזר לראות ככה תוכנית.

פיפט הרמוני, מודות לה' שאיחד אותן? זאת אומרת, סיימון
? אהבתי את ההקבלה החנפנית משו.

בסה"כ פרק יותר טוב מקודמו, כמה ביצועים מעולים, כמה יבשים כתמיד, וקרלי אחת

Moses The Fish

New member
אני מרגישה שמאז הלייב שואוז

דמי של האודישנים, המשוחררת, המצחיקה והלא-דופקת-חשבון התחלפה בדמי שנורא מתאמצת להיות "שופטת", נורא מתאמצת לסחוט פרגונים מהתקשורת והקהל שאהבו את דמי של האודישנים אז היא פשוט משחקת מין גרסה לא מעניינת של דמי מהאודישנים, והיא נורא מתאמצת בכללי. חשבתי שזה רק בתוכנית הראשונה, אבל היא לא מצליחה להשתחרר וחבל. בשתי התוכניות האחרונות היא גם נורא מתחנפת, אני חושבת שאם היא לאהיתה כל כך פוחדת ממה שיגידו עליה (נגיד, נאום ה"סליחה, טעיתי" לוינו היה מיותר, מותר לה לחשוב שהוא משעמם, מה הבעיה עם זה? מוזיקה זה עניין של טעם) ופשוט שמה פס, היינו מקבלים שוב את דמי האדירה
של האודישנים. ס'תומרת, יכול להיות שדמי האדירה עדיין הייתה מנטורית לא טובה, אבל היא לפחות היתה שופטת כיפית, לא צפויה ומעניינת. עכשיו אני כמעט כל פעם יכולה לדעת מה היא תגיד ואיך היא תגיד את זה. כשמישהו לא טוב אז הוא "משעמם" או "בחירת שיר לא טובה", וכל השאר "מדהימים" ויש להם משהו "מאחורי העיניים". זה נורא לא מעניין!

אולי כשהיא תישאר בלי אקטים ולא תצטרך לדפוק חשבון אז היא תתחיל לקטול אנשים בכיף

dilan angel

New member
יש בזה משהו

אבל עדיין היא פי מליון יותר משוחררת ואמיתית מבריטני שפשוט מאכזבת

Moses The Fish

New member
בריטני מלכה

מה שאני אוהבת בבריטני זה שכשיש לה ביקורת אז זו ביקורת לעניין, היא לא חופרת בשכל, היא לא מנסה לחפור מתחת לאדמה כדי למצוא משהו מעניין להגיד כשאין לה (בניגוד, גמור, לדמי). יש לה גם כל מיני משפטים כאלה שיש להם הרבה יותר משמעות מכל הבולשיט של אל.איי וסיימון, היא אומרת הרבה יותר מכל השופטים ביחד רק במשפט אחד כמו you're a slice of america.

אגב, אני חושבת שסדר הביקורות הקבוע גם פוגע בדמי במיוחד כי היא תמיד מדברת אחרי אל.איי שיש לו המון ביטחון ואומר דברים מטופשים ומוגזמים (you are the truth), ואחרי בריטני שלא אומרת הרבה, ואז כשמגיעים אליה היא צריכה לחפור מתחת לאדמה לחפש משהו מעניין להגיד.

dilan angel

New member
זהו באמת אפחד לא מתייחס לאלאיי

שהוא שופט בצורה מוגזמת.
נכון- כשצריך לקטול הוא קוטל (אבל לא משהו מעבר ל "זה לא עבד" או "איי דידנט גט אי" )
כשהוא מתלהב- הוא מתלהב בצורה מוגזמת מדי..

חוץ מסיימון שהוא הכי הכי הכי הכי אובייקטיבי שם דמי שופטת בצורה הכי טובה לדעתי (ואנשים לפעמים לא רואים את זה כי יש לה דיבור של נערה מתבגרת אמריקאית מעצבנת לפעמים)

shaharEB

New member

בריטני טועה בהצגה של קרלי ><

ממש מעצבנת אותי הבכיינות של כולם. בהצגה ,בהתחלה אני מבינה את זה. אבל בסוף השיר .? מתרגשים אני מבינה..
אבל נראה שזה נעשה מהתחננות יתר לקולות ולא רק מהרגש. מיותר בקיצור

לא נדלקתי במיוחד על השבוע הזה ,
אבל אהבתי את קרלי ששרה מדהים .ואו. אבל הפרצופים שלה ..

ביאטריס הייתה חמודה

פייג' הייתה טובה עד שהיא הרסה את זה בסוף..

נחמד

omer719

New member
הטעות של בריטני

הייתה EPIC!
מראה בדיוק כמה בריטני בעיניינים

הפרידה מארין לדוגמא הייתה כל כך יבשה שהיה נראה שהוא אחד מהאקטים של דמי שהיא שמחה להיפטר מהם. עם ביאטריס זה היה קצת יותר חמוד.

omer719

New member
שיט! התבלבלתי.

עכשיו זה כבר לא ספוילר.
אבל הסתכלתי על זה ואמרתי אה התוכנית הופעות זה כבר לא ספוילר, ובטעות כתבתי על התוצאות. סליחה סליחה סליחה!!!

נוש14

New member
דעתי

האמת, היה פרק ממש מוצלח. התחיל קצת משעמם אבל אז ממש השתפר ואיזה סיפורים מרגשים יש לכולם, לא היה לי מושג. באמת שהתרגשתי הפרק.

הביצועים הטובים של הערב (לא לפי הסדר):
סיסי - אמנם היא ממש זייפה והביצוע די צרם לאוזן אבל היא שרה ממש מרגש ונוגע והאמנתי לה ואני חושבת שזו יכולת נורא חשובה לזמר וגם איזה סיפור עצוב, בחיי.
ביאטריס - בחירת שיר מושלמת בשבילה. אהבתי מאד. אני ממש אוהבת את הגוון קול המיוחד שלה ויש לה חיים די מורכבים עם האימהות הלסביות והאחיות המאומצות. וזה די ריגש אותי שהביאו את האחיות שלה לראות אותה.
פיפת הרמוני - אני ממש אוהבת אותן כלהקה הן התחברו ביחד בצורה פשוט מושלמת. לא השתגעתי על בחירת השיר אבל הביצוע היה מעולה.
קרלי - השיר הזה כל כך חרוש אבל היא הפכה אותו לשלה ואהבתי. אני מסכימה עם סיימון שזה אחד הביצועים הכי טובים שהיו לשיר הזה ואני תמיד נדהמת שהיא רק בת 13. היא כוכבת.

שאר הביצועים:
טייט - כשהבנתי שהוא הולך לשיר קאנטרי הרשיתי לעצמי ללכת לחדר להתלבש לקראת ארוחת שישי. עד כדי כך זה לא עניין אותי.
ארין - הממ, זה השיר שבחרת להקדיש לאח שלך? סרייסלי? עוד מישהו חושב שזה די מטריד? לשיר לאח שלך שיר שמכיל משפטים כמו "אני יכול לנשק החוצה את הכאב" או "אתה יכול להעתיק את נשמתי"? בחירת השיר לטעמי מוזרה והביצוע היה ממש לא טוב. כמו שאל. איי אמר השיר הזה היה לגמרי גדול עליו.
אמבלם3 - אני ממש אוהבת אותם אבל קולית הביצוע הזה לא היה טוב.
דיימונד - לא טרחתי להתרכז בביצוע שלה. השתעממתי והשיר הזה צורם לי באופן כללי.
וינו - הוא עשה את כל הדברים האפשריים כדי להבטיח לעצמו מקום 1 מחר. גם זה שהוא הקדיש את השיר שלו לצבא האמריקאי וגם בבחירת השיר. אם הוא לא מקום 1 מחר אני ממש אתפלא.
פייג' - הסיפור מאחורי ההקדשה שלה מרגש אבל הביצוע הקולי היה לא טוב ובאמת שלא משנה מה היא תעשה, אני לא אצליח להתחבר אליה. לא יהיה נורא אם היא תעוף.

ג'נל הייתה קצת חסרה הפרק. הייתי שמחה לשמוע אותה מבצעת שיר שקט.

ודמי חזרה לעצמה ונתנה ביקורות ממש לעניין אז זה טוב.

is00

New member
עדיין

טייט סטיבנס - הוא נשמע טוב, אבל המשיך בעיקר לשעמם אותי. גם נשמע לי שהיו לו קצת בעיות עם הסולם של השיר. ציון:5.

דיאמונד ווייט- למה מלבישים ומאפרים אותה בצורה כל כך מבוגרת? ההתחלה הייתה מאוד חלשה. בקושי שמעו אותה. מהפזמון הראשון זה השתפר. אבל, לטעמי, השיר לא באמת הצליח להשאיר רושם רציני. ציון: 5.

אמבלם3 - תגידו מה האובססיה של סיימון לכיסאות? בכל מקרה - בפזמון הם היו טובים, בבתים לא ממש. ציון: 6.

ארין ריי -
הפכו באקס פקטור את הקשר בין ארין ונורמני לאופרת סבון. הביצוע היה קצת קריוקי מדי. בבתים הוא היה משעמם, אבל בפזמון הוא היה מוצלח יותר. בסך הכול - טוב יותר משבוע שעבר, אבל הוא עדיין לא מצליח לעניין אותי בגרוש. ציון: 4.

סיסי פריי - והשבוע סיסי הצליחה לספק עוד הופעה משמימה. נו, היא כנראה לא טובה כמו שחשבתי בהתחלה. מאז שהתחילו ההופעות החיות, כל שבוע, היא פשוט לא מצליחה לספק את הסחורה. חבל. ציון: 2. אין לי מושג מאיפה בדיוק בהופעה השופטים... הרגישו את הרגשות האלה שהיא הקרינה דרך השירה שלה, שהם דיברו עליהם, כי אני לא ממש הרגשתי את זה.

פיפת' הרמוני - כן... אני בטוח שאלוהים מסתכל עלינו והדבר הראשון שהוא חושב עליו זאת אלי ברוק... נו, באמת.
לא אהבתי את בחירת השיר. הביצוע היה קריוקי מדי, ולא הכי מבריק. גם הייתי רוצה יותר הרמוניות מהן ודיוק בהרמוניות האלה. אה ושדיינה תפסיק להגזים עם התווים הגבוהים! ציון: 6.

ביאטריס מילר - בחירת שיר לא טובה. הבחירות שירים לביאטריס מזעזעות, לטעמי. כי הן פשוט מגבילות אותה יותר מדי ולרוב או שהן משעממות מדי או שהן קלישאתיות מדי. הייתי רוצה לראות אותה מבצעת שירי רוק. ציון: 4.

וינו אלאן - טוב בחירת השיר הזאת בטוח תשיג לו הרבה קולות, אבל מה אני אגיד לכם. אני פשוט לא מתלהב ממנו. ציון: 6.

פייג' תומאס - לטעמי השיר לא באמת הלך לשום מקום. הביצוע היה מדויק(כשהרגשות שלה לא השתלטו), אבל לא באמת המריא לשום מקום והיה...
ציון: 4

קרלי רוז סוננקלר - לא אהבתי את העיבוד החדש שהם עשו לשיר - לא את השינוי בקצב. לא את הביטוי של המילים, ולא את ה... פיסוק של המשפטים. למה? כי הפיסוק הזה פשוט שינה את כל המשמעות של השיר, לטעמי. זאת הייתה ההופעה הכי חלשה שלה עד כה. ציון: 2.

אחרי זה כל מה שאני יכול להגיד ש... תודה לאל שזה נגמר! זה היה ערב ממש חלש של הופעות, שבעיקר הצליח לגרום לי לקבס בגרון, עם כל הסיפורים האישיים של המתחרים, שהרסו בפרק כל חלקה טובה, לטעמי!

את מי אני מקווה לראות בבוטום השבוע? סיסי פריי, ארין ריי ווינו אלאן. לצערי לא נראה לי שווינו יהיה שם, אז את המקום שלו אני אתן לפייג'.

למעלה