עדיין
טייט סטיבנס - הוא נשמע טוב, אבל המשיך בעיקר לשעמם אותי. גם נשמע לי שהיו לו קצת בעיות עם הסולם של השיר. ציון:5.
דיאמונד ווייט- למה מלבישים ומאפרים אותה בצורה כל כך מבוגרת? ההתחלה הייתה מאוד חלשה. בקושי שמעו אותה. מהפזמון הראשון זה השתפר. אבל, לטעמי, השיר לא באמת הצליח להשאיר רושם רציני. ציון: 5.
אמבלם3 - תגידו מה האובססיה של סיימון לכיסאות? בכל מקרה - בפזמון הם היו טובים, בבתים לא ממש. ציון: 6.
ארין ריי -
הפכו באקס פקטור את הקשר בין ארין ונורמני לאופרת סבון. הביצוע היה קצת קריוקי מדי. בבתים הוא היה משעמם, אבל בפזמון הוא היה מוצלח יותר. בסך הכול - טוב יותר משבוע שעבר, אבל הוא עדיין לא מצליח לעניין אותי בגרוש. ציון: 4.
סיסי פריי - והשבוע סיסי הצליחה לספק עוד הופעה משמימה. נו, היא כנראה לא טובה כמו שחשבתי בהתחלה. מאז שהתחילו ההופעות החיות, כל שבוע, היא פשוט לא מצליחה לספק את הסחורה. חבל. ציון: 2. אין לי מושג מאיפה בדיוק בהופעה השופטים... הרגישו את הרגשות האלה שהיא הקרינה דרך השירה שלה, שהם דיברו עליהם, כי אני לא ממש הרגשתי את זה.
פיפת' הרמוני - כן... אני בטוח שאלוהים מסתכל עלינו והדבר הראשון שהוא חושב עליו זאת אלי ברוק... נו, באמת.
לא אהבתי את בחירת השיר. הביצוע היה קריוקי מדי, ולא הכי מבריק. גם הייתי רוצה יותר הרמוניות מהן ודיוק בהרמוניות האלה. אה ושדיינה תפסיק להגזים עם התווים הגבוהים! ציון: 6.
ביאטריס מילר - בחירת שיר לא טובה. הבחירות שירים לביאטריס מזעזעות, לטעמי. כי הן פשוט מגבילות אותה יותר מדי ולרוב או שהן משעממות מדי או שהן קלישאתיות מדי. הייתי רוצה לראות אותה מבצעת שירי רוק. ציון: 4.
וינו אלאן - טוב בחירת השיר הזאת בטוח תשיג לו הרבה קולות, אבל מה אני אגיד לכם. אני פשוט לא מתלהב ממנו. ציון: 6.
פייג' תומאס - לטעמי השיר לא באמת הלך לשום מקום. הביצוע היה מדויק(כשהרגשות שלה לא השתלטו), אבל לא באמת המריא לשום מקום והיה...
ציון: 4
קרלי רוז סוננקלר - לא אהבתי את העיבוד החדש שהם עשו לשיר - לא את השינוי בקצב. לא את הביטוי של המילים, ולא את ה... פיסוק של המשפטים. למה? כי הפיסוק הזה פשוט שינה את כל המשמעות של השיר, לטעמי. זאת הייתה ההופעה הכי חלשה שלה עד כה. ציון: 2.
אחרי זה כל מה שאני יכול להגיד ש... תודה לאל שזה נגמר! זה היה ערב ממש חלש של הופעות, שבעיקר הצליח לגרום לי לקבס בגרון, עם כל הסיפורים האישיים של המתחרים, שהרסו בפרק כל חלקה טובה, לטעמי!
את מי אני מקווה לראות בבוטום השבוע? סיסי פריי, ארין ריי ווינו אלאן. לצערי לא נראה לי שווינו יהיה שם, אז את המקום שלו אני אתן לפייג'.