בתכלס מקווה לא להזדקק לאף אחד מהם
הצודקת11 Well-known member 9/6/14 #197 זה היה מכשיל את המשימה,הם חיבים תקציב מותרות השבוע הם צריכים להוסיף לקניות סגריות,ניגמר להם
פ פלאטוס New member 9/6/14 #262 חחחח... בדיחה טובה. טל ואנושיות אולי אם הם היו עגלים או כבשים או פרות. אבל הם בני אדם. את טל לא מעניין מסבל של בני אדם, אפילו לבת שלה עצמה היא לא חגגה בת מצווה, כי עניין אותה יותר מהחיות.
חחחח... בדיחה טובה. טל ואנושיות אולי אם הם היו עגלים או כבשים או פרות. אבל הם בני אדם. את טל לא מעניין מסבל של בני אדם, אפילו לבת שלה עצמה היא לא חגגה בת מצווה, כי עניין אותה יותר מהחיות.
א אירית 1231 New member 9/6/14 #165 הייצוג הנשי השנה מביך מהבושה בא לי לשים שפם, מה זה מאיפה הביאו את הבובוניות האלו?
K kobeonline New member 9/6/14 #168 זה כבר לא גנון זה פעוטון בקשה הפקה תשימו את החדר שירות ריק רק לא את השתיים האלה.
ש שלח את עמי New member 9/6/14 #174 זה מקרי שאנה ודנית התחילו לגנוח ולעשות הרבה רעש פתאום? אה, בעצם לא, אליאב בחוץ.
י יחפהבפארק New member 9/6/14 #178 טוב, מה נסגר עם שתי הקלולסיות? הן כל כך משעממות איפה זה שאמר שהוא מעדיף אותן על פני לינור? איפה הוא? יש לי דיבור צפוף איתו
טוב, מה נסגר עם שתי הקלולסיות? הן כל כך משעממות איפה זה שאמר שהוא מעדיף אותן על פני לינור? איפה הוא? יש לי דיבור צפוף איתו
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #187 חח דנית דפקה לו מבט של רצח חח ואז אליאב אומר למיקי ״ראית איזה מבט?״
בוףףברכה Well-known member 9/6/14 #207 מצד שני....הקטע שהאלים אוכלים בלי לדפוק חשבון וברקע...בני התמותה ...מרייירים... ,היה גדולל...
ע עידמןן New member 9/6/14 #204 קטע מצחיק עם דורון מירן! http://big.nivdal.info/2014/06/blog-post_6565.html