בשמחה!
הצודקת11 Well-known member 9/6/14 #270 אנה ודנית גומרות לאלדד את הסיגריות,הוא בקושי מעשן,והרעות האלה מחסלות לו אותן
ש שלח את עמי New member 9/6/14 #273 נראה לי שסמכו על כך, שניסיונות הפיתוי של לינור יהיו מוגזמים, כפי שהיא עושה כל הזמן, אבל לא לקחו בחשבון, שאליאב כל כך יתבייש. נראה, אולי עוד כוס יין או שתיים, והוא ייפול בניסיונות.
נראה לי שסמכו על כך, שניסיונות הפיתוי של לינור יהיו מוגזמים, כפי שהיא עושה כל הזמן, אבל לא לקחו בחשבון, שאליאב כל כך יתבייש. נראה, אולי עוד כוס יין או שתיים, והוא ייפול בניסיונות.
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #288 לא נראלי, אלא אם כן היא תקשור אותו ואז אין ברירה יאללה תכניסו את דנית!!!
M matanp88 New member 9/6/14 #298 אבל העיקר כשהיא צמודה לצחי הוא נדבק אליה. הוא לא סגור על עצמו. בקצב הזה, חתונה לא תהיה בקרוב אליאבוס.
אבל העיקר כשהיא צמודה לצחי הוא נדבק אליה. הוא לא סגור על עצמו. בקצב הזה, חתונה לא תהיה בקרוב אליאבוס.
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #276 אני צופה פיצוץ חזק בין דנית ללינור..אורטל מאחוריך חח היא גם עצבנית עליה בגלל הדברים היום ועוד בגלל העדיפות של אליאב לדנית וזה שאליאב מייבש אותה ללא גבול חח היא תוציא הכלל
אני צופה פיצוץ חזק בין דנית ללינור..אורטל מאחוריך חח היא גם עצבנית עליה בגלל הדברים היום ועוד בגלל העדיפות של אליאב לדנית וזה שאליאב מייבש אותה ללא גבול חח היא תוציא הכלל
כ כן האח הגדול New member 9/6/14 #286 אם לינור חושבת שהאלים האחרים משעממים אז שתבקש מהאח הגדולוס שיכניס לשם כמה עבדים שישעשעו אותה וירקדו בפניה (ועל הדרך שיגנבו כמה ענבים מהשולחן).
אם לינור חושבת שהאלים האחרים משעממים אז שתבקש מהאח הגדולוס שיכניס לשם כמה עבדים שישעשעו אותה וירקדו בפניה (ועל הדרך שיגנבו כמה ענבים מהשולחן).
Maybe Mary Well-known member מנהל 9/6/14 #292 אז יש לנו 2 אדומים בהמלצת הגולשת ניבה - הוחלט כל שבוע להאדים 2 גולשים השבוע הואדמו עידמןן ו-ואל...
ע עידמןן New member 9/6/14 #324 שמעתי פעם פתגם סיני עתיק... מאדום זה נהפך לכחול סתם.. זה אות כבוד על עמל הרב (ו..כמות הגיג'ה) שמושקעת בפורום ובקטעי וידאו שעולים... הכל זה בשבילכם!!
שמעתי פעם פתגם סיני עתיק... מאדום זה נהפך לכחול סתם.. זה אות כבוד על עמל הרב (ו..כמות הגיג'ה) שמושקעת בפורום ובקטעי וידאו שעולים... הכל זה בשבילכם!!