הולך לעשות פיפי
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #331 איך מיקי שאוהב את לינור וקולט דברים מהר,לא מעיר ללינור על ההתעלקות שלה על אליאב אני רצינית!!. הוא חייב לפקוח לה את העיניים זה כבר מביך מה שהולך איתה
איך מיקי שאוהב את לינור וקולט דברים מהר,לא מעיר ללינור על ההתעלקות שלה על אליאב אני רצינית!!. הוא חייב לפקוח לה את העיניים זה כבר מביך מה שהולך איתה
ניצנץ63 Well-known member 9/6/14 #344 אולי כי הוא רוצה ששניהם יהיו ביחד וחושב שזה אפילו יכול להרחיק את אליאב מדנית הילדה.
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #355 ידוע שלא סובל את דנית, אבל שיעיר ללינור מטיפת הכבוד שבספק נשארה לה
מ מאיקובי1234 New member 9/6/14 #356 ידוע שלא סובל את דנית, אבל שיעיר ללינור מטיפת הכבוד שבספק נשארה לה
ח חjuspa New member 9/6/14 #337 איך באנגלית לינור מצליחה להסתיר את הר' המתגלגלת ובעברית ממש לא? שאלות חשובות לעת ליל (אני חייבת שמישהו שם ישאל את מיקי על הר' המתגלגלת הסמויה שלו שקופצת מדי פעם)
איך באנגלית לינור מצליחה להסתיר את הר' המתגלגלת ובעברית ממש לא? שאלות חשובות לעת ליל (אני חייבת שמישהו שם ישאל את מיקי על הר' המתגלגלת הסמויה שלו שקופצת מדי פעם)
E erik555 New member 9/6/14 #366 מה ז"א ? כי ההגייה של R ממש שונה משתי ההגיות של ר' (המתגלגלת וה"רגילה" המודרנית)