שרשור ערב
יום 100 ב

CyberP

New member
שלא ירד לאילת ויזהם את העיר הנהדרת הזו

עם הטינופת שלו החתיכת אפס הזה.

חjuspa

New member
באחת משיחות הלילה שלה עם אורטל גושן המלכה

למעשה זה היה לגמרי נאום מבחינת טל, כשאורטל משמשת סוג של סקולי, טל שטחה בפניה, בפנינו, את כל מעלליה בחוץ, את העבודות שעבדה או עודנה, את מה שערן עשה ועושה (הכי טוב שיש!).

היא היתה נשמעת כ"כ מותשת ומדוכאת, למרות שכדרכה היא היללה את עצמה ללא הפסק (המדריכה הכי טובה ביקום, כמו הסביח של עובד), ממש יכולתי להרגיש כמה לא בא לה לחזור לכל העבודות הלא מאגניבות ואולי לא נורא מתגמלות האלה. ראו את זה על העיניים שלה, טרחתי לצפות ולעזוב את המחשב. חבל שאין הקלטה של זה.

לא ראיתי בשעות האחרונות אז אולי השתנה משהו

אבל נכון להבוקר הם לא דיברו, מקסימום מילה קורקטית בעת הצורך.

ob21

New member
לא מדהים שהם לא מדברים בגלל דבר כול כך דבילי

אני חושבת שהטווס זה רק תירוץ, בתכלס

הסיבה האמיתית שהם לא מדברים היא בגלל מה שהריב הזה חשף מבחינת אלדד על איך טל רואה אותו ואיך היא מתייחסת אליו בתור חבר.
מבחינת טל לדעתי זה בעיקר אגו.
מה שכן, אני חושבת שברגע שלוקחים צעד אחורה ומתרחקים קצת, מקבלים נקודת מבט שונה. לא הייתי מתפלאה אם הדברים שאלדד רואה מטל כרגע מרחיקים אותו ממנה עוד יותר.

מנו 7

New member
זה לא העניין. העניין הוא הבגידה בחברות ובלויאליות. היא ראתה

שהוא פגוע, מבקש בכל לשון של בקשה, ולמרות זאת התעקשה והתעקשה. צחקה לו בפרצוף, ניצלה בצורה מכוערת את הכוח שניתן לה. אני חושב שהוא צודק שהוא מתרחק ממנה. מדבר איתה רק כשזה נוגע להתנהלות בבית. מקווה שהבעיה תפתר במוצ"ש עם הדחת טל. אם חו"ח היא תשאר שימשיך במערכת יחסים קרירה.
אין מחילה. היא עשתה בכוונה תחילה מעשה בזוי - התעלמה בבחירה מכל התכונות המרשימות שלו ונתפסה לאחת שחשבה שתשפיל אותו.

ornass2

New member
אם זה היה טלה או עז, המבקשים ממנה, רק לא טווס -הייתה מסכימה?

מנו 7

New member
שוב, הפואנטה היא הבגידה בחברות.

הוא נפגע מהבחירה שלה, ביקש שתשנה, והיא בצניות, נבזות וזלזול לא נענתה. בגדה בחברות וניצלה את הכוח שניתן לה כדי להשפיל אותו.

גם אם הייתה בוחרת גדי או אריה או פיל, אם הוא לא מתחבר לחיה, אם הוא חושב שהבחירה משפילה אותו, ובהינתן הסמכות שיש לה להחליט, היא חייבת הייתה להענות לבקשה שלו.

ornass2

New member
הכוונה שלי, שאם בעל חיים היה מבקש ממנה, היתה נעתרת לבקשתו?

מנו 7

New member
הבנתי. לא יודע. אני כן יודע שטל היא לא בן אדם. אישה עלובה.

dana3334

New member
בשבילי הפואנטה היתה גם הדרך שהיא רבה ומתנהגת אחרי הריב.

רבה בצורה הכי מכוערת ומגעילה שיש, בלי גבולות. מפעילה תותח כדי להרוג זבוב.
ולא חושבת בכלל להתנצל או לנסות ליישר את ההדורים אחרי הריב.

ronsil

New member
ובשימוש היום יומי בשפה האנגלית הכוונה למענטש, תלמדי!

keren 6

New member
לוטריה, אני המומה ממך, ה - מ - ו - מ - ה

לא ידעתי שאת מכירה מילה חוץ מהמילה רוע

למעלה