שרשור ערב
יום 100 ב

סקרבול

New member
סמסו ללינור הנשמה הטובה והיפה של הבית

סמסו ללינור הנשמה של הבית, היפה בנשים העונה ובכל העונות, שרק יופיה הפנימי וטוב ליבה עולים על יופיה החיצוני, הדיירת האמיתית היחידה בבית, שלא באה לשחק את המשחק, כי אם לחיות אותו, לטוב ולרע. המועמדת להדחה כפולה וקשה על לא עוול בכפה גם השבוע.

http://www.dailymotion.com/video/x240f6y_linor-and-mitsi-the-cat_people

סמסו ללינור 12 למס' 2626 או באפליקציה, בכדי להציל את הנשמה של הבית. ניתן לסמס עד 10 פעמים ביום. ונותרו רק 4 שעות היום ועוד 3 ימים בלבד עד ההדחה הכפולה האחרונה בשבת.

אל תתנו לזק המניפולטור ולהפקה שמתעללת בלינור ומעלימה אותה מהמסך וליקירי ההפקה אחי הסכסכן הפחדן עם שנאתו האובססיבית החולנית ללינור, דנית האובססיבית הבוגדנית הרעה, והאחות המרשעת של סינדרלה נופר שכל היום יושבת ומלגלגת ולועגת ללינור מאחורי גבה עם אחי וטל שחשפה את פרצופה המכוער והצטרפה לחבורת הרשע נגד לינור, לראות את לינור הנשמה הטובה המתוקה החכמה האמיצה והיפה של הבית מודחת בשבת, שבוע לפני הגמר ושעתיים לפני שחל יום הולדתה בחצות.

רותי167

Well-known member
נשמה טובה?שירה במה שאחותה לחשה לה,במשימה האחרונה לא

היה איכפת לה מאחרים העיקר לראות את תעודת הזהות שלה,במשימת השירה מול קהל לא היה איכפת לה אם מיקי יאושפז העיקר שהיא תופיע במקומו.
אגואיסטית שרואה רק את עצמה ומאוד משעממת.

leemor181

New member
הוא לא אמר שהוא יתמוך בטל?

גם מחוץ לבית האח הוא לא החלטי.

ronsil

New member
עידמN, אפשר שתגיד מי זה מבלי לצפות בטמבל הזה?

אפילו רמז?

GALxp

Well-known member
היא באמת תגיע אחרונה למיליון, בשבת היא עפה

בעיה רצינית עכשיו 80% מהמידנה יצביעו לנופר בגלל דורון

אבל רגע ....לטל יצביעו 80%
................לנופר 80%
...............לאחי 80%
לא מסתתדר לי ...יוצא 240% מתוך 100%...

ronsil

New member
שכחת את ה80% מהמדינה שאוהבים את עינב, למי היא תעביר אותם?

dana3334

New member
לא, כי 240% זה עוד בסדר, רק ה-80% של עינב יוצרים את הפלונטר

הצחקת אותי עכשיו

נקווה שלא תהיה העלאת גירה שלישית עם עינב או מישהו ממשפ' בובליל. על יורם זק אני מאמינה להכל.

leemor181

New member
יש תור ארוך:) אבל נראה לי קארין אופטימית מדי

בשבוע הראשון בטח בקושי יהיה להם זמן להיות ביחד עם כל הראיונות שהוא ייצטרך לתת.

keren 6

New member
מה זה ההההההההההההההההההההההההה

אני ראשונה. ארוחת ערב עם מפה לבנה

תחושת הבטן שלי אומרת שאלדד וקארין יעברו בסבלנות את התקופה הראשונה, ואני גם מרגישה שהם יגיעו לחתונה.

למעלה