תאריך תחילת העונה!

Shiri from the block

Active member
חחחחח ניו יורק-וושינגטון-פילדלפיה-אורלנדו-מיאמי-ווגאס (כן אנחנו יודעים שזה לא קשור חח)-ניו יורק ואז ישראל

ואווו זה וואחד מסע!!

הייתי פעמיים בניו יורק ולא נמאס לי ממנה..
כרגע אני בלוס אנג'לס עד הסופ"ש ואז חוזרת הבייתה

מקווה שמאוד תהני למרות שאני די בטוחה שכן

Shiri from the block

Active member
כיף!! אני הייתי ב LA שלוש(ה) פעמים וממש נהנתי שם!
עכשיו הגיע תורה של הצד השני של ארה"ב חחח

ayalam44

New member
זה יום אחרי היומולתשלי

שנה שעברה ההתחלה של האנטומיה יצא בדיוק ביומולדת שלי

ב 30 לספטמבר? (יום אחרי עד עצם או הפלאות?)

שהלך לי המחשב הלכה לי רשימת ימי ההולדת, אספתי כמה ואני רואה שאת שלך אין לי.

שלום

האמת? אין לי מושג... חח לוזוכרת מה ממש עשיתי מלב זה שהיה לי טסט בנהיגה יום שישי שעבר והתאמנתי לקראתו (ונכחשלתי
)...

אין ממש חדש... עדיין לומדת
אבל רק פעמיים בשבוע ועוד קורס אונליין..

Macphista

New member
חדשות ליהוק

http://www.spoilertv.com/2013/07/once-upon-time-season-3-robbie-kay-to.html
רובי קיי לוהק לאחד מהילדים האבודים לתפקיד חוזר.

Macphista

New member
מסתבר שרצה לה שמועה

בין מעריצי וואנס שבל וניל לא יהיו בחמשת הפרקים הראשונים של העונה.
בל כי... די הפכו אותה ללא רלוונטית לסיפור המרכזי, וניל כי... השחקניות של אורורה ומולאן עסוקות בפרוייקטים אחרים.
ומלא מעריצים תקפו את אדם הורוביץ בטוויטר.
והוא בילה הרבה זמן וענה למלא אנשים שזה לא נכון, וזו סתם שמועה ושניהם יהיו גם בפרקים הראשונים.
אז, נראה....

אגב, חזרתי עכשיו להיות אונליין ואני רואה מלא תמונות בטוויטר מההכנות לקומיקון, והיו גם ריקשות של וואנס ושל וונדרלנד, בצורה של הספינה של הוק ובצורה של פטרייה וכו'.
איזה כיף לאנשים שהולכים לקומיקון...

יסמין@

New member
מהזתומרת אז נראה?

מה, את לא מאמינה ליוצרי הסדרה?
:- D
(באמת יהיה מעניין לראות)

יסמין@

New member
ועם טיפ טיפה מאמץ

הם היו יכולים להפוך את הדמות של בל ליותר משמעותית, ליותר מרתקת, ליותר אקטיבית, ליותר יוזמת. לא רק סרח עודף והסיומת של רמבל אלא בל כגיבורה עלילתית שיוזמת שינויים בSB, תומכת בדמויות שונות, מקדמת את העלילה וכו'. מקווה שבכל זאת ילכו לכיוון הזה. וכנ"ל אפשר היה לעשות עם ניל, ליצור לו מצבים שבהם יגלה עוד מאופיו וכו', ולא לקשור אותו קשר כל כך הדוק לאורורה ולמולאן (מה בכלל הקשר שלו איתן? זה שהן מצאו אותו שם? SO?). לפעמים ממש חבל לי כשאני נתקלת במה שנראה כרשלנות תסריטאית או משו כזה...

Macphista

New member
לצערי רשלנות תסריטאית היא די שכיחה

וגם שבה וחזרה בוואנס (אה, אף אחד לא מצא דרך להחזיר את הזיכרון של סניזי כל העונה השנייה עד הפרק האחרון ממש עם שיקוי ממוצא ברגע האחרון רק כדי שרמבל יתאחדו? בסדר)
אני תוהה אם צוות גדול של כותבים לסדרה זה דבר חיובי או שלילי, ואולי זה מה שתרם לאי קוהרנטיות מדי פעם ופרקים ברמות שונות.

בכל מקרה, הלוואי שבל תהפוך למרכזית ומעניינת יותר. בל היא האהובה עלי מכל בנות דיסני.

יסמין@

New member
באמת חבל

סדרה כל כך מיוחדת, מעניינת ועוד מילות תואר חיוביות, מבט מקורי וקוהרנטי על אגדות רבות ושונות וכו' וכו' - אז ממש מעצבן שלפעמים יש כשלים לוגיים, נקודות תמוהות ולא מוסברות, רשלנות תסריטאית ושאר ירקות. ממש חבל. ואני כותבת את זה דווקא מתוך אהבה לסדרה. אם היא לא הייתה כל כך מוצלחת בעיניי, לא היו לי ציפיות ולא היו אכזבות.

וגמני אוהבת את בל. היא אחת מהנסיכות הפעילות. היא לא פסיבית (ישנה או מתה) ומחכה לנסיך שיציל אותה. מעניין שדווקא את הנסיכה הפסיבית הקלאסית (שלגייה) הפכו לדמות פעלתנית וכייפית, ואת הדמות של בל עיצבו בצורה פחות מוצלחת. וחבל!

למעלה