תאריך תחילת העונה!

Not sure

אני לא יודע אם זה בגלל שאני פעם ראשונה גולש בפורום של סדרה כלשהי אבל אני רואה פה הרבה ביקורת כלפי האנשים מאחורי הקלעים, כאילו הם לא פרופשיונל. יש לכם את זה גם בסדרות אחרות?

Shiri from the block

Active member
כן בפורום של עקרות בית נואשות התעצבנו על התסריטאים ועל חוסר המשכיות מסויים שהיה שם.
בפורום היפים והאמיצים אנחנו מתעצבנים בערך על הכל
על התסריטאים, על המשחק, על הצילום, על השחקנים, על הדמויות חח

בפורומים אחרים שנכנסתי פה ושם כמו דם אמיתי, משחקי הכס, יומני הערפד, איך פגשתי את אמא וכ'ו פחות דיברו על הדברים האלה.. כנראה כל פורום והקבוצת אנשים שלו..

shirush3

New member
במשחקי הכס אני מתעצבנת פה, לא מספיק?

ואני יודעת שאני ועוד אנשים שרואים את איך פגשתי את אמא דיי מאוכזבים מהעונות האחרונות ויש כמה שהפסיקו לראות (יכולה להבין אותם, אבל אני מחכה עד שאני אשמע את המשפט המפורסם

בכללי זה מתסכל שיש חוסר אחידות בסדרה

אי אפשר בלי להתלונן, באמת!!!

זה חלק מהכיף, זה חלק מהחיים, אבל!!!!:
אני לא מרשה לסביבה שלא רואה או אוהבת את הסדרות שלי להתלונן

זה כמו אם אני עושה משהו אידיוטי מותר רק לי להגיד לעצמי "איזה אהבלה" ואם מישהו אחר יגיד אני אעלב

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח ברור
מכירה את ההרגשה XD
אין לי בעיה נגיד לרדת על בריטני בקטנה פה ושם, אבל אם מישו שלא אוהב אותה יגיד בדיוק אותו הדבר אז מדובר פה על רצח

Macphista

New member
בגלל זה לך מותר להתלונן על רג'ינה/לאנה

אבל לי אסור?

אם אעבוד על פי אותו הגיון שלך... הרבה מהתגובות כאן יהיו בלתי אפשריות...

לא להתלונן על רוברט/רמפל/גולד+לא להתלונן על לאנה/רג'ינה=פורום שומם.

Shiri from the block

Active member
אוי נו לא התכוונתי לזה ככה בכלל חוץ מזה שאני ממש ממש לא אוהבת את לאנה באותה רמה שאני אוהבת את בריטני. מה שאמרתי תופס לשלושה סלבס מסויימים לא לכולם.
מה שהיה בפורום זה סתם התגוננות כי זה מה שאני עושה כשמגיבים משו שאני לא אוהבת אבל חשבתי שסיכמנו שלא מדובר פה על תקיפה או משו זה סתם בשביל צחוקים ועניין :)

איך הגעת לשם??

גם אני לא התכוונתי לזה ככה.
לכולנו מותר להגיד הכל כי בגדול אנחנו אוהבים את התוכנית, ואוהבים את רוב הדמויות, לכן לנו מותר להגיד הכל (בגבול הטעם הטוב, כן?)

Macphista

New member
לא הגעתי לשם.

זה היה בהומור.
אני חושבת שהשתבש לנו לחלוטין כל רדאר ההומור והסרקזם...

Macphista

New member
זה מגיע רק מאהבה לסדרה

כמו שכתבו פה, אם הסדרה לא הייתה טובה לא היינו רואים אותה.
וכן, להצביע על כשלים זה חלק מהעניין...
מקבלים את הטוב והרע ביחד... ומקטרים, הרבה.

shirush3

New member
השיקוי...

זה ממש הציק לי בפרק האחרון שפתאום הוא צץ לו כאילו כלום

יסמין@

New member
גמני לא סובלת

פתרונות לא אינטליגנטיים מהסוג הזה שצצים פתאום משום מקום. ואז מייד מעורר תהייה: אם זה כל כך קל וכל כך פשוט, למה לא חשבו על כך קודם לכן? בקיצור, לא אמין וסתם עצלנות של התסריטאים/יות.

למעלה