תרבות השקר בחברות השונות

כתבתי. תנסי לקרוא שוב.

אנשי מוחמד , מאמיניו והוא, היו המותקפים.
ברגע שהגיעו החדשות שבכוונת בני חייבר עם בני קורייש לצאת לכיוונו כדי להילחם בו , מוסלמים החלו לחפור בור באדמה למניעת התמודדות ישירה עמם. קוריש והחמולה באו עם סוסים וחרבות בזמן שמוסלמים נעזרו בג׳ורות, איך בדיוק יכלו מאמיניו והוא להילחם בצבא של אלפים?
ואם הוא זה שנלחם בהם.. מה גרם לקורייש והחברה לצאת מכיוון מכה עצמה לית׳רב? זו היתה מלחמה שבה האיסלאם או שהוא נמשך או שהוא נקטע.

ellale

New member
מה הקשר בני קורייש?

לפי מה שאני מוצאת, אנשי חייבר הותקפו אחרי שנחתם ההסכם עם בני רורייש. וסה בדיוק, אבל בדיוק, מה שקרה בריבנטרופ-מולוטוב, או שאת לא יודעת מה זה ריבנטרופ-מולוטוב?

את קוראת מאיפה שאת קוראת

למה ללכת סחור סחור
למה ממתי אתר ישראלי יבוא לטובת היסטוריית האסלאם ויצודד לטובתו של הנביא שמעולם לא האמין ולא יאמין בו?

בטח הרי האסלאם קם יום אחד והחליט ביום אוורירי וצח לתקוף את יהודי חייבר. זה לפי כך שיהודים ידעו לקבל ביד רחבה נביאים שקדמו לנביא האחרון

הסכמים לא נעשו עם שבט מסוים;
הסכמים נעשו בין מוסלמים לבין @מושריקין@ משמעו כל אשר אלה שלא קיבלו את האסלאם. בין אלה נכללים כל אלה שחיו בזמנו במכה וסביבה.

המשך ערב נעים.

ellale

New member
עשיתי חיפוש קצרצר

ובכל מקור שפתחתי היה כתוב שמוחמד ניצל את ההסכם עם בני מכה לתקוף את חייבר

שוב, לא ציפיתי לקבל תשובה אחרת.

יהודים לא קיבלו אותו- אין סיבה שיהיו לצידו.
יהודים לא יגידו ששבט יהודי כמוהם טעה ויעמדו לצידו של נביא ועוד ערבי

המקור שלך הוא לא ספרי

ומכאן איש איש באמונתו יחיה.

כואב לי הראש. וגם מזג אוויר מדכא.

ellale

New member
אוקיי, כל החוקרים מסלפים

אפילו שלפי מה שהם אומרים, רוב המקורות הם ספרי האסלם.
לפי מה שאני קראתי, ההסכם נוצל כדי לתקוף את חייבר והמלחמה עם בני קורייש באה רק אחרי שנתיים ולא באור מי פתח בה, הם או מוחמד, אבל סיפור בני קורייש לא ממש מעניין אותי.

תביא לי ספר אסלאמי אחד

שתומך במה שהם אומרים ואני מחליפה את שמי לעזרא.

אני יודעת מה שאני כותבת לסיפור ששייך לדת שלי

את מקרה ריבנטרופ מולוטוב את העלית בהתאם למקורות אותם קראת. את אומרת שבכל המקורות שחיפשת או העלית- מצאת שהמידע מבוסס על ספרים אסלאמים. איפה הם? מה שמם? מה מקורם? מי המחבר שלהם? מי כותב המקורות או הדעות אותן קראת?

ללא ציון המונח של "אני מהמרת", אלא אני אגיד שאני בטוחה שלא משנה באיזה מקור עיברי יהודי פתחת לא תמצאי קמצוץ של מילה או פיסקה אשר דנה בתוכניותיה של חייבר שמנתה בזמנו איזה 20 איש שנחשבו לגדולי השבט. לא תמצאי משהו שדן בהצעתם לשבט אחר שנקרא שבט אלגוטפאן (قبيلة الغطفان) בכדי להילחם בנביא. זהו שבט שלא היה לו שום אינטרס במלחמה, אך הוא היה מוכן להילחם עבור כסף או רכוש. מכיוון שלבני חייבר לא היה אז את הסכום המספיק, הציעו לתת להם את מחצית היבול שאספו בשנה בזמנו, זאת ומאחר שחלקם עסק בחקלאות.

וזה על קצה המזלג.

ellale

New member
כל מה שכתבת פה מופיע

בויקיפדיה באנגלית. ושם מסבירים שאחת הסיבות להלחם בחייבר היתה שיקום כבוד מוחמד אחרי הסכם חודייבה והוא הרגיש בטוח בעצמו כי ידע שבני קורייש לא יבואו לעזור לאנשי חייבר. החוקרים שמצוטטים שם הם אחד איטלקי ואחד סקוטי, אף אחד מהם לא יהודי.

את זה לא אני כתבתי. כתוב שם על תוכניותיה של חייבר? בערבית אומרים למא למשמש ינוואר...כשהמשמש יקבל צבע מבריק ויתחיל להאיר כמו פלוריסנט אז זה ייכתב.

ההזמנה לדת והדת הזו היתה חייבת להימשך לא בגלל "כבודו" של מוחמד אלא בגלל ציווי האל. זה שאת והם לא מאמינים באותה האל, שהוא אותו האל של משה, זה לא בעיה שלו לא של מאמיניו לא של המוסלמים, וגם לא שלי.

אחד איטלקי ואחד סקוטי. השארתי לך 2. אני לקחתי את השאר.
:

את הרקולס, את נג'אשי של חבש, את למרטין הצרפתי, את ברנארד שו, את מייקל הארט, תומאס קרלייל האנגלי, את ג'ורג' וואלס הבריטי, לב טולסטוי הרוסי, גוסטאב לובון הצרפתי, וידל דוראנט....:

http://www.youtube.com/watch?v=pN-XeR-dTMo

ואף אחד מהם לא היה מוסלמי.

תשאירי שמות של אותו איטלקי וסקוטי

גדולי הכותבים והפילוסופים וההיסטוריונים שציינתי עם ציטוטיהם בקליפ האלה החמיאו לו ...

עכשיו אני שואלת, השמות הגדולים האלה- כולם מסלפים
?

בכוונה הבאתי את הקישור באנגלית. סביר להניח שאם היתי מעלה את זה שבערבית יחשדו שאיזה ערבי דחף כמה מילים כי התחשק לו.

ellale

New member
ותשובה לעניין אני גם אקבל?

אני מאמינה בבורא עולם, ששלח את משה לתת לישראל את התורה במעמד המוני שהיו לו 600,000 עדים. כן, שש מאות אלף.
אני לא מאמינה בסיפורי אלף לילה ולילה שמוחמד סיפר בלי שהוא הוכיח אפילו שאללה דיבר אליו כי הכל נעשה ביחידות בלי עדים.

את אמרת שמה שכתבתי מופיע שם

תביא לי מקור אחד לא יותר- בהם מפורטים התוכניות של בני חייבר נגד הנביא.

זה הכל.

אגב. בפעם הראשונה שאלוהים דיבר עם משה. מי היה שם איתו? הכוונה לפעם הראשונה בה הוא אמר לו שיקח איתו את אהרון לפרעה מכוון שהנביא משה היה כבד לשון.

ellale

New member
מה זה משנה מי ראה את הפעם הראשונה

משה הביא להם הוכחות שהוא נשלח על ידי הא-ל, ובהמשך זכו שש מאות אלף (600,000) איש להיות עדים למעמד מתן תורה. לא צריך עדים לכל אחת מהפעמים שהא-ל דיבר אליו, מספיקה פעם אחת שנעשית במעמד המוני כדי שכולם יראו ויאמינו.

ומי אמר לך שלמוחמד לא היו הוכחות?

הוכחות זה לא הנושא

על המקרה הראשון לא היו עדים- את זה גמני יודעת. אין צורך להסתובב ולהגיד מה זה משנה.

נעבור למקרה ב' אני יכולה לשאול שאלות מתוך סקרנות וידע?

למעלה