3.7.14 מילולי
T tom1992 New member 3/7/14 #2 מישהו זוכר אנלוגיה עם המילים מכתש ועלי??????? מישהו זוכר מה היה הטקסט המילולי הפיילוט? מישהו זוכר עם אנלוגיה עם המילה 'גונן' ?7871
מישהו זוכר אנלוגיה עם המילים מכתש ועלי??????? מישהו זוכר מה היה הטקסט המילולי הפיילוט? מישהו זוכר עם אנלוגיה עם המילה 'גונן' ?7871
C chilipeppers New member 3/7/14 #4 ממה שזכור לי נווד: מקום מגינת הלב : ____ (לא זוכרת) מנקר עיניים: ____ (לא זוכרת, אבל זה היה שאלה מספר 6 באנלוגיות) מה היה הפיילוט במילולי? איזה קטעי קריאה היו לכם? הספקתי לשכוח את הנושאים..
ממה שזכור לי נווד: מקום מגינת הלב : ____ (לא זוכרת) מנקר עיניים: ____ (לא זוכרת, אבל זה היה שאלה מספר 6 באנלוגיות) מה היה הפיילוט במילולי? איזה קטעי קריאה היו לכם? הספקתי לשכוח את הנושאים..
T tom1992 New member 3/7/14 #5 היה לי טקסט אחד קשה מאוד - עם יווני אחד נדמה לי, טקסט פילוסופי למדי או משהו בסגנון זה. אגב, זכורות לי גם 2 שאלות בנוגע לניסוי, ושאלו עם המסקנות מחלישות, מחזקות וכו'. מישהו זוכר את התשובה?? אני מוכרח לומר שהפרקים המילוליים היו קשים למדי, לפחות עבורי.
היה לי טקסט אחד קשה מאוד - עם יווני אחד נדמה לי, טקסט פילוסופי למדי או משהו בסגנון זה. אגב, זכורות לי גם 2 שאלות בנוגע לניסוי, ושאלו עם המסקנות מחלישות, מחזקות וכו'. מישהו זוכר את התשובה?? אני מוכרח לומר שהפרקים המילוליים היו קשים למדי, לפחות עבורי.
K koral252 New member 3/7/14 #10 אני גם הייתי בטוחה אבל לא התשובה היא חרך - חומה כמו שבקופ של המחט משחילים חוט נניח אז דרך החרך משחילים דברים
אני גם הייתי בטוחה אבל לא התשובה היא חרך - חומה כמו שבקופ של המחט משחילים חוט נניח אז דרך החרך משחילים דברים
K koral252 New member 5/7/14 #26 התשובה הנכונה נראה לי גשר גשרון חמשיר זה שיר קצר וגשרון זה גשר קצר.. לא יודעת למה הקפתי שטיח שטיחון