שייט: נופר אדלמן

doron62

New member
למי היא בדיוק עושה טובה?

נדמה לך שהיא לא רוצה להגיע גבווה יותר.וחוץ מזמ זה רק שיוט ראשון מתוך לפחות 10 ...אל תקפוץ למסקנות

goldy

New member
אתה יודע למה שחר צוברי הביא מדליה?

נודע לי מהטמבלוויזיה שבשביל להבטיח מדליה הוא היה חייב מקום 10 לכל הנמוך בכל שיוט, וזה בדיוק מה שעשה.

מה הסיכוי לעשיריה ראשונה?

צוברי לא סיים בעשירייה הראשונה בכל השיוטים

ולמעשה זה מאוד חריג לסיים הכל בעשירייה, גם אם לוקחים מדליית זהב

goldy

New member
שיוט שני
שיפור משמעותי!

נפתח כשנופר במקום ה24

goldy

New member
בסוף שיפרה ל23 בלבד

מיקום נוכחי עדיין מתעדכן.

אין קשר ל"ישראלית לכל דבר"

יש ישראלים עם הישגים בינוניים ויש מעולים, הבעיה כאן היא הפעלה לא נכונה של הקריטריון הישראלי , ע"י הוועד האולימפי.
בברירה למובחרים לנבחרת הקשחה היכן שלא צריך במקומות מסוימים והקלת יתר במקום אחרים.
ושוב הדברים לא נכתבים כחוכמת הבדיעבד כמו אתמול, כמי שעושים רבים אלא מה שנכתב לפני חודשים רבים ומתועד פה בפורום בזמן אמת.
באליפויותת העולם שהיא הסימולציה היותר קרובה לאולימפיאדה היא דורגה נמוך מאוד, אבל היא עלתה על סמך תוצאות בתחרויות צדדיות ואיזוריות.
כך שאם בוחנים את התוצאות שלה היום, זה לא מהווה הפתעה, אלא האיכות שנצפתה גם אז.

nitsansh

New member
היא השיגה מקום שני בתחרות הקריטריון

בעבר היא היתה שביעית באליפות העולם, הישג שהקנה לה את הקריטריון לבייג'ין, שבה דורגה במקום 16.
היא בהחלט לא באותה ליגה כמו שאר השייטים שלנו בויימות' ששייכים לצמרת העולמית, אבל ניתן לצפות ממנה להיות לפחות באמצע הדירוג.
היום הזה הוא חלש גם יחסית ליכולת שלה.

לא מדויק. היא סיימה במקום ה-50 באל' העולם

הדווח מאליפות העולם: "אדלמן דורגה בין 50 הראשונות שהעפילו לקבוצת הזהב שהופרדה מיתר השייטות. הקריטריון הבינלאומי דורש התברגות בין 29 הראשונות באליפות העולם בחישוב של שייטת אחת למדינה, מכיוון שרק 28 מדינות העפילו לקבוצת הזהב, אדלמן הבטיחה את הקריטריון הבינלאומי.

התחרות בקאדיז למי שפחות מכיר היא פשוט תחרות של זכיה מההפקר, כמעט כל המשתתפות שהיו בה היו ספרדיות מקומיות(שמן הסתם לא מגיעות לאולימפיאדה9, לעומת בודדות אחרות שרובן או שלא באולימפיאדה או שלא מתקרבות לצמרת.

כשמדבים על מקום ה-7 בעבר, היה כדאי לציין שמדובר על תוצאות מלפני האולימפיאדה הקודמת ב 2007.

אני מקווה שהיא תשפר את מקומה בשיוטים הקרובים, ויש לה יכולת כזו, אבל אני לא מעריך שיש סיכוי סביר לשייט מדליות או משהו דומה.
מה שמראש היה ניתן לצפות משייט כלשהו שבאליפות עולם לא מתקרב לצמרת.

nitsansh

New member
כתבתי שזה הישג שהקנה לה את הקריטריון לבייג'ין

אז ברור שזה לפני 2008...

הבחירה בתחרות בקאדיז כתחרות קריטריון באמת נראית תמוהה... בכלל, בשייט היו 4 תחרויות קריטריון (2 אליפויות עולם, אליפות אירופה ועוד תחרות), וברוב הענפים רק 2...
ההעדפה של ענף השייט, שהוא ללא ספק ראוי לה, נראית לי מוגזמת במקרה הזה...

כבר כתבתי אתמול שבין שליש לחצי מהמשלחת הישראלית הם בעלי סיכוי אפסי או קלוש להגיע למקום שניתן להגדיר אותו מכובד, ואני לא מתכוון לרמה של מדליה אלא אפילו מקום 16 או 24 (למשל חצי גמר ב-400 מטר או גמר קרב רב).

doron62

New member
נשמע כאילו אתה כועס עליה

כאילו היא חייבת לך משהו.

למעלה