התחיל שיוט שני היא לא בעשרים הראשונים
A apy ape New member 30/7/12 #70 הדבר הטוב היחיד שאני יכול להגיד ממה שאני זוכר בשתי אליפויות העולם האחרונות היא השתפרה לאורך התחרות. נקווה שמכאן היא רק תעלה... אני חושב שמקום 20 צריך להיות פסגת שאיפותיה
הדבר הטוב היחיד שאני יכול להגיד ממה שאני זוכר בשתי אליפויות העולם האחרונות היא השתפרה לאורך התחרות. נקווה שמכאן היא רק תעלה... אני חושב שמקום 20 צריך להיות פסגת שאיפותיה
J JonJon9 New member 30/7/12 #72 הרוחות היו חזקות והן לא אידיאליות עבורה. התחזית אומרת שבטווח הקרוב הרוחות ימשיכו להיות חזקות (קורזיץ, תצילי את המשלחת! )
הרוחות היו חזקות והן לא אידיאליות עבורה. התחזית אומרת שבטווח הקרוב הרוחות ימשיכו להיות חזקות (קורזיץ, תצילי את המשלחת! )
N natyh New member 30/7/12 #86 הוא לא שם מפני שרצה להיות אלוף עולם . בקאדיז כשנמרוד הוביל באליפות העולם הוא מיהר מדי ונפל במצוף . מכאן הוא נפל בדירוג הכללי ובגביע האומות שחר סגר עליו ולקח את הכרטיס לאולימפידה יש רק גולש אחד למדינה . חטא ההיבריס קוראים לזה .
הוא לא שם מפני שרצה להיות אלוף עולם . בקאדיז כשנמרוד הוביל באליפות העולם הוא מיהר מדי ונפל במצוף . מכאן הוא נפל בדירוג הכללי ובגביע האומות שחר סגר עליו ולקח את הכרטיס לאולימפידה יש רק גולש אחד למדינה . חטא ההיבריס קוראים לזה .
M mischmisch New member 30/7/12 #89 תסתכלו מי ארבע האחרונות... מאיי הבתולה, איי קוק, איי סנט לוציה והאיים האנטילים. בהתחשב שאיים אלו זכו להזמנת הועד האולימפי ולא בגלל השגיהם הרי שנופר מקדימה רק את האורוגואית והרוסיה.
תסתכלו מי ארבע האחרונות... מאיי הבתולה, איי קוק, איי סנט לוציה והאיים האנטילים. בהתחשב שאיים אלו זכו להזמנת הועד האולימפי ולא בגלל השגיהם הרי שנופר מקדימה רק את האורוגואית והרוסיה.