הגמר - הופעות

Moses The Fish

New member
הלייב שואו האחרון

האמת שלא ראיתי עדיין שום הופעה, אבל בפיד של היוטיוב עלה לי ה"דואט" של פיפת' הרמוני ודמי לובאטו-
קודם כל, סיימון חמוד, אבל-
1. למה את אותו שיר? נכון, לדמי יש רק שני להיטים, למה לא עשו קאבר?
2. דמי נשמעה רע. בעעע. אני לא אוהבת את הקול שלה, בתקופה שהיא הקיאה הוא היה יותר מחוספס ויפה, עכשיו היא נשמעת כמו איזה קריסטינה-וונאבי מעפנה, והיא פחות שולטת עליו, מזייפת המון.
3. יותר מזה - הן כולן זייפו 90 אחוז מהשיר

אז איך בסוף סיימון מתלהב כל כך, אה? הוא פשוט קרוע לדמי על התחת. אני מה זה מקווה שהוא ישאיר אותה לעוד עונה.

Moses The Fish

New member
אה, שכחתי

הדבר היחיד שאהבתי, ולא הביך אותי, בהופעה היה כמה שקמילה התרגשה להציג את דמי
מ-תו-קה!!!

andre93

New member
סיכום ההופעות

כמובן פתחו עם מחווה מרגשת לזכר קורבנות הירי.

התחלנו עם שיחזור של הביצועים הבולטים של הפיינליסטים:
קרלי ביצעה את feeling good ואולי אפילו עשתה את זה טוב יותר מהפעם שעברה!
טייט ביצע את anything goes והרצתי קדימה...
פיפת' הרמוני ביצעו את Anything Could Happen
איזו הופעה ענקית ועיבוד נפלא!!!!!!!!!!

ממשיכים עם ההופעות המשותפות:
קרלי בדואט על ליאן ריימס. מצטער, זה היה מבולגן והכל באשמת ליאן שבקושי נתנה לקרלי לשיר

טייט מצטרף לליטל ביג טאון בביצוע משותף. הרצתי קדימה!
פיפת' הרמוני חוברות לדמי בביצוע ל- give your heart a break. למה למחזר שירים?
זה היה חמוד... ציפיתי למשהו טוב יותר.

מקנחים עם ביצועי ה- 5 מיליון:
קרלי שרה את "הללויה". איזו ממזרה חחח בוחרת שיר שיכול להביא לה הרבה מאוד קולות
היה ביצוע מעולה!
ביצוע של גמר!
טייט מבצע איזשהו שיר ואני מריץ כמובן קדימה. בלי לפגוע, אני פשוט לא אוהב את זה...
פיפת' הרמוני מבצעות את לא אחר מאשר let it be של הביטלס. הקולות שלהן היו בשיא בביצוע הזה! ביצוע ראוי אבל יכל להיות יותר טוב.

אז לסיכום, ההופעות המשותפות היו מיותרות לחלוטין. הביצועים החוזרים שרפו את הזמן היטב הרבה בזכות הביצוע של פיפת' הרמוני
. הביצועים המכריעים היו טובים מאוד בסה"כ.
לא מבין איך טייט עדיין בטופ כשהוא ממשיך לבצע שירים לא מוכרים... הערב ניכר שקרלי ופיפת' בחרו שירים מאוד מוכרים וטייט ביצע עוד שיר קאנטרי. יש מצב שזה יטה קצת את התוצאות לרעת טייט.
לא אופתע אם פיפת' הרמוני יסיימו במקום השני אחרי קרלי.

omer719

New member
הגמר - הופעות

לא לשכוח לסמן ספוילרים, הערב יותר מתמיד

לפחות עד שישי בערב!!!

Uri04

New member

לא ערב אדיר, אבל בהחלט יותר טוב מהפיאסקו של שבוע שעבר.

לא ברור לי למה הרמוניה 5 שיחזרו את הביצועים הקודמים שלהן, בייחוד את "הכל יכול לקרות" (של נינט
) ולא הלכו על משהו חדש. עצלנות? הרמת ידיים מראש? לסיימון לא היה כוח לעבוד איתן על משהו חדש כי הוא ידע שאין מצב בעולם שהן מנצחות?
בכל אופן, הן נשמעו טוב מתמיד. עדיין הן לא קבוצה הרמונית, אלא 5 זמרות יחידאיות וכנראה שהקבוצה הזו תתפרק איך שהתכנית תיגמר, אבל יחסית לתחרות הן בהחלט סיפקו את הסחורה להערב. אם יש קצת מזל, הן לפחות יסיימו במקום השני.

קרלי.. טוב, הרוב פה ישנאו אותי אבל אני חושב שהביצוע המצוין היחידי שלה הערב היה feelin' good. בביצוע הגמר (5 מיליון) היא סיימה טוב, אבל התחילה חלש, והשיר עצמו שחוק בטירוף, וזה לא עבד לטובתה. וכמובן, כמו שכבר ציינו פה - הדואט עם ליאן ריימס היה מחריד. היה אפילו איזה רגע קטן שהמצלמה התמקדה בפרצוף של קרלי בזמן הדואט שקרלי נראית כאילו בא לה לחנוק את ליאן שלא ממש נותנת לה לשיר!
לא עשה חסד עם אף אחת משתיהן.

טייט - היה צפוי, הלך על בטוח והוא כנראה יזכה. אין ספק שאין בבחור הזה שום מידה של חדשנות או קסם שפונה לצעירים, והוא גם לא מתיימר להיות איידול פופ צעיר, אלא הוא שוחה בתוך בריכת הקאנטרי שרק בה הוא מרגיש הכי בנוח. וזה בסדר. בתוך ארה"ב יהיו לו המון מעריצים שיקנו את האלבומים שלו וישמרו אותו רלוונטי, קללת ה-WGWG תמשיך הלאה ובעונה הבאה נקבל 50 זמרי קאנטרי שיקפצו על ההזדמנות להפוך לטייט 2.
סיום הולם לעונה לא ממש הולמת.

LeAnnDylan

Well-known member

חייבת להגיב רק על שני הדואטים של טייט וקרלי. גם כי לא צפיתי עדין בשאר התוכנית ואין לי זמן וגם כי בתאכלס, היתר לא מענין.
קראתי את התגובות שלכם פה לדואט של קרלי עם ליאן ואני לא מבינה באיזה סרט אתם חיים. השיר חולק בצורה שווה בניהן (לצערי). הלוואי והיינו שומעים יותר מליאן ופחות מקרלי.
אומנם אני בפיגור של די הרבה פרקים אבל ממה שזכור לי, קרלי היא ילדה עם קול גדול וזו אחת הסיבות שציוותו בינה לבין ליאן שהייתה ידועה במשך שנים כ"ילדה הקטנה עם הקול הגדול"
הבחירה של How Do I Live לא הייתה מפתיעה בכלל. מדובר באחד השירים הכי טובים ומצליחים של ליאן וגם מדובר בשיר שהוא לא קאנטרי ביסודו. קרלי היא לא זמרת קאנטרי אז זה לא שהיה לה מבחר כזה גדול של שירי ליאן לשיר. מה רציתם שהיא תשיר? Can't Fight the Moonlight?
ליאן שרה את השיר בדיוק כמו שהיא שרה אותו בהופעות שלה היום. שום התנצחויות או 'ראנים' מיותרים כדי לעשות שואו. זה הקול שלה וככה היא שרה. היא צריכה לשיר פחות טוב רק כי קרלי נשמעה זוועתי?
ליאן הקליטה את השיר הזה כשהייתה פחות או יותר בגילה של קרלי והקול שלה אז דמה יותר לשל קרלי היום. אבל מה לעשות שמאז עברו 15 שנים והקול שלה השתנה מאז. היא זמרת טובה יותר מקרלי עם הרבה יותר ניסיון ממנה וראו את זה בשיר. הציוות בניהן כנראה לא היה מוצלח כל כך. זאת אומרת, אני לא חושבת שהדואט היה נוראי כמו שתיארתם אותו אבל כשקרלי היא המתמודדת, הדואט הזה לא הבליט אותה לטובה או נתן לה אדג' מסוים על שאר המתמודדים. סתם נשמעה בסדר ולא מעבר לזה. אני חושבת שהיא יכלה לעשות עם השיר הזה הרבה יותר והיא (או בריטני) בחרה שלא וחבל.

לגבי הדואט של טייט עם קארן
זה נשמע פחות או יותר כמו שחשבתי שזה ישמע. השיר הזה היה הלהיט הכי גדול של לב"ט ולגמרי שיר הקיץ האולטימטיבי. אבל כשיורד גושם זלעפות בחוץ וקר. שום ממממ מוטרבוטינג שטייט יעשה לא יגרום לי לרצות לעלות על פונטון.
באמת שהייתי שמחה יותר אם גם טייט וגם קרלי היו יושבים יפה בקהל ונותנים לליאן לשיר דואט עם ליטל ביג טאון.

Moses The Fish

New member
הפוך, כפרה

אהבתי הטוקבקיסטים - בכל כתבה אגב - שטוענים שקרלי הסתכלה על ליאן כל הדואט במבט של- "מה נסגר איתך, יא כלבה, סתמי ת'פה ותני לי להציל את זה"

שכחתי לציין שליאן נראתה גם זוועה. היא לא אמורה להיות ממש צעירה או משהו כזה? היא נראתה כמו נרקומנית שהביאו לאירוע צדקה לשיר עם הזמרת האהובה עליה.

LeAnnDylan

Well-known member

אני מניחה שעל טעם וריח..
אגב, ליאן בת 30. לא יודעת מה את מחשיבה כ"ממש צעירה".
הטוקבקיסטים בשנה האחרונה אף פעם לא מחמיאים לליאן בלי קשר להופעה שלה בגלל הרומן המפורסם שלה. בכל מקום מנסים להכפיש את שמה. (בגלל שאין לזה שום רלוונטיות להופעה אני בכלל לא טורחת להיכנס לזה עכשיו).
צפיתי בהופעה כמה פעמים ובאמת שאני לא מבינה למה מישהו החליט שהיא נראית שיכורה או מסוממת.
אני חושבת שהיא נראתה בסדר גמור. היו לה ימים מוצלחים יותר אבל היא לא לבשה משהו כל כך מחריד והיא ממש לא נראתה נרקומנית. הלוואי והנרקומנים פה היו נראים ככה. אני לא יודעת באיזה בועה את חיה או איזה אנשים את מכירה אבל אשמח לבוא לטייל איתך בעולמך.

בעיני ליאן נשמעה נהדר. היא תמיד נשמעת נהדר. היא הייתה ממש חמודה אל קרלי גם על הבמה וגם בתגובות שלה אחרי ההופעה. גם קרלי לא אמרה אפילו משהו אחד רע עליה ולא רמזה לזה אפילו אז כל הפרשנויות של אנשים לזה שהיא חושבת שליאן השתלטה לה על הדואט זה שטויות מוחלטות ונטו שעמום של אנשים עם עודף זמן פנוי ודימיון פורה.

תקנו חיית מחמד או משהו.

Shiri from the block

Active member
היא בת 30??? בחיי שהיא נראיתה לי יותר לפחות 40...
היא עשתה ניתוחים או משהו?
אין לי שום דבר נגדה ואני דווקא מאוד מחבבת אותה, אבל אני גם לא אהבתי אותה אתמול והיא נראיתה והתנהגה קצת מוזר לטעמי.

LeAnnDylan

Well-known member
באמת שירי בלוק

את לא מסתכלת בחתימה שלי לפני שאת מגיבה

וזה בסדר האני, שום דבר שתגידי לא יגרום לי לאהוב אותך פחות

וליאני שלי מהממת. תמיד

ככה נראית אישה בת 40? (תמונה אחת מהגמר שלא ברור לי מה רוצים ממנה, והתמונה השניה סתם פפארצי רנדומלי שלקחתי מהשבוע שעבר כדי שתחליטי אם היא עדין נראית בת 40)

Shiri from the block

Active member
אני יודעת שאת מעריצה שלה לכן אמרתי ש"אני דווקא מחבבת אותה" כדי שתביני שאין לי שום דבר נגדה.
וכן, בתמונות היא נראית יפה מאוד ובת 30, פשוט באותה הופעה ספציפית היא לא הייתה נראית במיטבה..
כמו שכל הזמן אומרים לי שבריטני נראית בת 40 ואני מראה להם שהיא נראית בת 30.. אותו עיקרון..

למעלה