וכשחשבתי...
שזה לא יכול להיות גרוע יותר - צפיתי בדואט של ליאן ריימס וקרלי
וואט דה הל? מאיפה הן שלפו את קאבר הניינטיז המאובק הזה (למרות שהימרתי שזה מה שהן יבצעו, קיוויתי להיות מופתעת לטובה), ולמה הן נשמעו כמו בשיעור פיתוח קול של שתי תלמידות כיתה ז' שעומדות מול המראה ומתאמנות לאודישנים של אמריקן איידול?
זה היה ממש לא ברור כל הצעקות האלה. למרות שאיכשהו, בסוף ההופעה, הגעתי למסקנה שזה מההופעות היותר נסבלות של קרלי בעיניי
אולי כי היא לא שרה עם כל כך הרבה פרצופים כמו בהופעות קודמות
ובריטני השתמשה במילה "סו" במקום ב"וורי", כל הכבוד, היא מתחילה להישמע אנושית
הגרסה שלה ל"הללויה" היתה מאוד יפה, באמת נראתה טוב ונשמעה טוב, הבעיה היחידה שלי היא שיש לקרלי נטייה לאובר-סינגינג שפשוט מוחקת את המלודיה המקורית של השיר וזה לא כיף. אני רוצה לשמוע ביצוע לשיר המקורי, ולא לג'אגלינג הלופס-אנד-ראנס הזה שהיא נוטה לעשות. בסך הכל זו אחת ההופעות הטובות שלה, אבל זה לא היה סופר מרגש, בקושי שמעו את המקהלה אגב, וזה היה עוד רגע מלא פוטנציאל של קרלי שהתפספס בגלל אובר-סינגינג. אהבתי את החיוך המרוצה מעצמו של בריטני אחרי הביקורת
אני חולה, חולה, חולה על הבחורה הזאת!
השיר של נינה סימון היה ממש ממש יפה, למרות שהסטיילינג היה מחריד, וזה רק הוכיח איזה פספוס זה שהיא לא מחייכת יותר בביצועים, כי כל פעם שהיא מחייכת בא לחבק אותה, וכל שאר הזמן אני תוהה למה היא עושה פרצופים כאלה. בקיצור, היא הכי הרגישה בנוח עם השיר הזה, ונתנה את ההופעה הכי משוחררת שלה, וזה היה מעולה.
על טייט כמובן שדילגתי
והבנות-
טוב, לט איט בי היה ממש ממש יפה אבל נגמר לי מוקדם מדי. הן נשמעו ממש ממש טוב, על הגבול הדק בין השירה המרשימה לבין האובר-סינגינג. זה היה שיר טוב בשבילן, לא רציתי שהן ישירו עוד בלדה, אבל אם כבר אז הביטלס. בקיצור, היה יפה, הן נשמעו ממש טוב (לורן פשוט מדהימה עם קול עמוק ומרשים, צריכה להיות סולו), אבל זה נגמר מהר מדי לפני הקליימקס. ודמי חמודה, התרגשה עד דמעות מזה
אני מסכימה לגמרי עם סיימון - הן כל כך צברו תאוצה בשבועות האחרונים, ממש ממש מגיע להן להיות בגמר, וממש מגיע להן לזכות
ובריטני ממש לא סובלת אותן, אה? זה ענק
אנית'ינג קוד האפן היה פשוט מ-ה-מםםםםםםםםם
אני מתה שהן ינצחו, באמת. כשהן על הבמה אז יש מג'יק. זה אשכרה מלהיב, מרגש וכיפי - כמו שפופ טוב צריך להיות. כל הכבוד סיימון, יא מלך