דעתי
אוף, לא מאמינה שהצלחתי לצלוח את הפרק הזה... כמה דרמטיות, מי ישמע.
משהו היה לא בסדר שם, שמתם לב? ג'נל לא הייתה. לפחות קיבלנו שתי שניות לא מספקות ממנה בהתחלה. אמן מחר היא תופיע אוף.
לא הבנתי בכלל את כל הקטע שצילמו מעריצים בערים של המתמודדים. זה נראה כאילו מצלמים ברכה ליום הולדת עם כל הצרחות וההתלהבות והברכות הלא קשורות. ואיזו מלחיצה המעריצה של טייט שקישטה את כל הבית שלה לכבודו, אימאל'ה משוגעת.
ולמה לעזאזל מגיע לקרלי רוז סוננקלייר יום על שמה? הא? חוץ מזה שעם כל הפעמים שהראו את הכנסיה של אלי מפיפת הרמוני, יכלו כבר לצלם גם בערים של שאר הבנות...
עוד מישהו שם לב שסיימון לבש חליפה? אמנם עם כפתורים פתוחים כמו ערס אבל השקיע, כל הכבוד.
קיצר, דעתי על הביצועים:
קרלי:
ביצוע ראשון - השיר מהאודישן. האמת, חשבתי שבאודישן היא שרה הרבה יותר טוב. מהביצוע הזה לא התלהבתי.
ביצוע שני - דואט עם ליאן ריימס: אימאל'ה, בת כמה ליאן ריימס? היא נראתה ממש רע... בכל אופן, שתיהן שרו היטב אבל הדואט היה מבולגן והקולות שלהן לא התחברו בכלל כך שלא התלהבתי והאמת שזה שיר שממש אהבתי פעם.
ביצוע שלישי - הללויה: הרגיש לי קצת כמו ערב התרמה, עם השמלת כלה שהלבישו עליה ועם המקהלת גוספל שליוותה אותה. הביצוע עצמו היה מונוטוני ומשעמם אבל בסוף כשהמקהלה הצטרפה אליה זה כבר התרומם.
טייט:
ביצוע ראשון - שוב, השיר מהאודישן. נחמד. אני לא מתחברת לסגנון הזה פשוט כך שקשה לי להגיד אבל הוא שר היטב, זה ברור.
ביצוע שני - דואט עם ליטל ביג טאון: חחח איזה חמוד הוא, איך הוא נהנה לשיר איתם, הוא גם הצליח להדביק אותי בהתלהבות שלו. ביצוע יפה, אהבתי גם את השיר והזמרת עם השיער השחור שרה ממש יפה לדעתי. רק שלא הייתה מספיק תקשורת בין הלהקה לטייט על הבמה אבל הביצוע היה כיפי.
ביצוע שלישי - לא זוכרת מה הוא שר, רק שלא התלהבתי. זה ממש לא היה ביצוע של גמר לפי דעתי אבל שוב, הוא שר טוב.
פיפת הרמוני אהובותי
בחיי שרק בגללן היה שווה לי לצלוח את הגמר המשעמם הזה. איזו חבורה של חמש בנות מוכשרות ואיזו הברקה לאחד אותן ללהקה ואני מתה על זה שכולן נעשו חברות כאלו טובות.
ביצוע ראשון - כמובן שהן לא יכלו לבצע שוב את IMPOSSIBLE אז הן ביצעו פעם נוספת את ANYTHING COULD HAPPEN משבוע שעבר. לטעמי, שבוע שעבר כשהן ביצעו את השיר הזה לראשונה זה באמת היה הביצוע החזק שלהן העונה אבל היום העיבוד היה בעייתי, כך שלא התלהבתי כמו שבוע שעבר.
ביצוע שני - דואט עם דמי: אימאל'ה, איזה ביצוע טובבב. הכי טוב של הערב לדעתי. האמת, שעם כל הכבוד לבנות, דמי גנבה להן את ההצגה חחח. לא ידעתי שהיא יודעת להופיע ככה, עם כריזמה והיא גם שרה יפה ממש. אהבתי גם את התקשורת בין הבנות לדמי. הכל זרם והיה כיפי וקליל. אהבתי.
ביצוע שלישי - LET IT BE. אחד מהשירים הכי יפים ומרגשים שיש לדעתי אבל העיבוד שוב פעם היה מעצבן ובעייתי. קודם כל, לא היו הרמוניות בכלל, כל אחת שרה את הסולו שלה וההרמוניות היחידות, שהיו מאד יפות דווקא, הגיעו ממקהלת גוספל (איך אני אוהבת מקהלות גוספל חחח). הבנות שרו מצויין אבל כלהקה זה לא ממש התחבר לי.
יחד עם זאת, לדעתי, למרות העיבודים הבעייתיים שעשו להן, אני מסכימה עם השופטים, היה משהו נורא קסום באיך שהן הופיעו על הבמה ובגלל זה אהבתי אותן. הן פשוט כוכבות, אחת אחת. אע"פ שלורן וקמילה הכי בולטות בעיני.
לסכם את הערב, היה לי ממש משעמם חחח חוץ מהביצועים של פיפת' אבל אני חושבת שכל האקטים באו כדי לנצח וכל אחד מהם ראוי כך שלהתאכזב אני לא יכולה.