הגמר - הופעות

השועל מבין שאת מעריצה שלה...

אבל מה לעשות שרוב הטוקבקיסטים לא חושבים כמוך, ורובם סבורים שליאן עלתה לשיר עם קרלי כשהיא תחת השפעת אלכוהול, או גרוע מזה אחרי הסנפת קוק. ודווקא את כמעריצתה צריכה לדעת שהיא כבר ביקרה במכון גמילה....

LeAnnDylan

Well-known member
זה שאנשים חושבים לא הופך את זה לנכון

טוקבקיסטים חושבים כמו עדר, אחד אומר וכולם קופצים כמו בבונים.
וכן אני מעריצה וכן אני יודעת שהיא אישפזה את עצמה אבל לא מדובר במכון גמילה לסמים או אלכוהול ואפילו לא בגלל הפרעות אכילה שהרבה סבורים שהיא סובלת מהם.
לא שזה יענין אותך אבל בשביל שתפסיק להמציא שקרים, אני רק אציין שהיא אשפזה את עצמה במכון יום ל-30 ימי טיפול כדי להתמודד עם בעיות חרדה ולחצים שסבלה מהם בשנה האחרונה. היא יצאה מהטיפול עם כלים להתמודד עם כל הזבל שהייתה צריכה לספוג בגלל הבחירות האישיות שעשתה בחייה וזה לא משהו שהיא צריכה להתבייש בו או משהו שצריך להחזיק נגדה. זה יפה שהיא הבינה שהיא נמצאת במקום לא טוב ובמקום לפגוע בעצמה כמו איזה כמה שופטות בפאנל של התוכנית המדוברת.. היא החליטה לקבל עזרה.
הדרך שבה אנשים מעוותים עובדות ומשתמשים בחצאי אמת כדי להמציא תיאוריות פשוט דוחה בעיני ובגלל זה אני נמנעת מטוקבקיסטים כמעט לחלוטין. ככה שכשאתה אומר שרוב הטוקבקיסטים לא חושבים כמוני זה
א', מענין לי את אתה יודע מה.
ו-ב' מוכיח שום דבר. אפס. נאדה, נט'ינג. גורנישט. כי אתה יודע, טוקבקיסטים הם בכלל לא אנשים ממורמרים ותמיד יש להם דברים נחמדים להגיד, על כל דבר...

carly fan

New member
אני מאוד מרוצה .רק השופטים(חלקם)הרגיזו אותי

בעיניי המלאכית שלי הייתה פאקינג פרפקט ומצמררת ברמות
אני מסכים עם פאקינג LA זה לא היה ביצוע של 5 מיליון D זה היה ביצוע של 100 מיליון D .
היא אמורה לקחת את זה בהליכה .רק חבל שהשופטים לא הראו טיפה יותר התלהבות .מזל שהשופטים לא קובעים כלום אחרת מצבה של קרלי היה לא ברור
סימון ממש מתחיל לעלות לי על העצבים .
הדואט של קרלי היה מהמם רק טיפה לא מאורגן .שיר פגז
ושלא לדבר על ביצוע האודישנים המוכר שהיה בית ספר .פשוט תענוג .במעמד כזה מלחיץ איך היא מוציאה מעצמה את הדה בסט שלה .למרות שאני מאמין שהיא עוד תשתפר בהמשך הדרך (מפחיד לחשוב על זה )
היא תגיע רחוק הילדה הזאת
לגבי טייט והרמוני בכלל לא טרחתי לצפות עדיין.שניהם מצ'עממים

GO CARLY GO
באיזה שעה התוצאות ??

I Remain

New member

קרלי:
- הדואט עם ליאן ריימס, ליאן ריימס אני חולה עליך עשרות שנים אבל באמת שזה היה ביצוע לא מאורגן ומרושל. אני לא מרגיש שליאן לקחה חלק גדול יותר מקרלי בדואט, אבל משהו בארגון של השיר לא עבד טוב..
- הביצוע להללויה היה פשוט מהמם. שיר מעולה לגמר, ביצוע זוכה. ללא ספק הופעה של 5 מליון דולר.
- הביצוע למרגישה טוב היה מעולה. מזכיר לי למה אהבתי אותה מההתחלה.

טייט:
לא טרחתי לראות את הופעה אלא רק את הסוף כדי לשמוע את בריטני
.

פיפ:
- למה לעשות שוב את השיר משבוע שעבר?
- למה לעשות שוב את השיר של דמי? הייתה הרגשה כללית שהן לא מנסות לחדש כלום ומאוד התעצלו. לפחות שינו את הוידאו ארט. דמי הייתה פצצה.
- הביצוע של הביטלס לטעמי היה יותר מידי עשוי. זה שיר עם רגש ומסר והן הפכו אותו לטכני מידי לדעתי.

בקיצור, שבוע שעבר הייתה תוכנית טובה יותר וקרלי צריכה לזכות גם כי היא הכי טובה מבניהם וגם כי היא הייתה הכי טובה בערב או יותר נכון היחידה הטובה...

הביצוע של כולם לשיר של מייקל ג'קסון הוריד לי המון דמעות. זה היה מרגש ולגמרי הרס אותי.
אהבתי נתנו לקרלי מקום של כבוד כאילו היא כבר זכתה

dilan angel

New member
וואו איזה גמר%$@%$

היה גמר אדיר!
ומצטערת אם לא תסכימו איתי- אבל פיפת' הרמוני אחראיות לזה...

השיר פתיחה בהתחלה של כולם היה מאוד מרגש, באמת שכמעט בכיתי כשהשמות של כולם היו על המסכים בסוף. מצמרר.
קמילה בסוף השיר הייתה מושלמת.

לגבי הביצועים:
טייט
אני אגיד את האמת הערבתי את הביצועים שלו חוץ מהביצוע עם הלהקה ששכחתי את שמה.
היה ביצוע ממש חמוד- טייט ממש התרגש, והלהקה הזאת די טובב

קרלי

תאכלס,
אין ספק שמגיע לילדה הזאת לזכות
הביצועים שלה היו טובים, ברמה גבוהה ולא מורמלית,
אבלללללללללללללל
אני אגיד את האמת - קצת השתעממתי הפעם- במיוחד בהללויה. לא יודעת למה, פעם ראשונה שבאמת היא צפויה.
לגבי התאונה עם ליאן ריימס- חחחח מה זה היה?!

כאילו לא עשו חזרות, ליאן ריימס בכלל נראתה קצת שיכורה על הבמה (ליאן דילן לא לרצוח אותי)
זה היה בלאגן לא הצלחתי להבין כלום מהביצוע הזה..
בכל זאת ליאן חמודה והייתה נראית ממש ממש טוב

פיפת' הרמוני

אני.
רוצה.
שהן.
יזכו.
!!!!!!
כל כך מגיע להן, הן הפכו את כל הערב הזה למרגש , צבעוני ומעניין!
אין ספק שאפילו אם הן לא יקחו מקום ראשון- אנחנו עוד נשמע עליהן
הביצוע עם דמי- מדהים!!

יצאה שפיצית שהיא שרה לסיימון בפנים "יו אפריד יו מייט מייק א מיסטייק"

אין על דמי אין

מי נשאר איתי ער היום לראות את הגמר?

Moses The Fish

New member
אלא מה.

בכלל שלושת הבנות של בני היו הכי חלשות בביצוע, מה שאומר שהאשמה בכישלון שלהן קשורה ישירות בכריזמה הבעייתית והכישרון המוגבל...
הטעות הכי גדולה של דמי היתה לוותר על ווילי ג'ונס.

Shiri from the block

Active member
גם אותי זה הרגיז!!!! איזה מעצבנים הם כבר עם סיסי!!!
גם לא הראו סיכום של כל התקופה שלה באקס פקטור כמו שעשו לכל אחד שעף

וגם נתנו לה שורה וחצי! מניאקים!!!

אחלה גמר, חוץ ממישהו שעיצבן את השועל

פרק הגמר התחיל עם שיר מרגש שביצעו המודחים ביחד עם שלושת הפיינליסטים לזכרם של קורבנות הירי בביה"ס בקונטיקט.

אח"כ התחיל שלב שירי העונה, שבו ביצעו שלושת הפיינליסטים בזה אחר זה את השיר הכי אהוב שהם ביצעו העונה.

ראשונה עלתה לשיר קרלי, שבחרה את שיר האודישנים שלה Feeling Good של נינה סימון, והצליחה להתעלות אף על הביצוע המדהים ההוא.
אחריה עלה לשיר טייט, שגם הוא בחר בשיר האודישנים שלו Anything Goes של רנדי האוזר, וגם הביצוע שלו היה קצת יותר טוב מהביצוע באודישנים, אבל לא יותר מזה.
אחרונות עלו לשיר הרמוניה חמישית, עם ביצוע חוזר לביצוען מהשבוע שעבר לשיר Anything Could Happen של אלי גולדינג, אבל הפעם עם תפאורה הרבה יותר מגניבה, עם סוס מכונף. השועל אהב את הביצוע הפעם יותר מבשבוע שעבר.

השלב הבא היה שלב הדואטים עם האמנים האורחים:

ראשונה עלתה לשיר קרלי עם השיר How Do I Live Without You של ליאן ריימס. קרלי התחילה טוב, ואז הציגה את ליאן ריימס, שעיצבנה מאוד את השועל באיך שהיא קלקלה לקרלי את הדואט, כששרה כאילו בכוונה בסולם אחר מקרלי ובלי שום קורדינציה והרמוניה עם קרלי, שלמרות ששמה לב לכך, המשיכה כמו גדולה. אין ספ לשועל שמישהי אחרת במקומה היתה נשברת באמצע ומפסיקה לשיר. כי זה היה נשמע פשוט בלאגן אחד שלם, שכל אחת מהן שרה שורות אחרות, וגם בפזמון לא היה שילוב מדייק בין הקולות שלהן. לדעתו של השועל אם קרלי לא זוכה זה רק בגלל הבלאגן שהך בדואט הזה וקלקל הרבה לקרלי. היה עדיף שהיא היתה מבצעת לבדה את השיר הזה ללא ליאן ריימס שרק קלקלה לה.

השני לעלות לשיר היה טייט עם השיר Pontoon של Little Big Town שגם הציג אותם והם עלו לשיר איתו את השיר. לא משהו מיוחד, סתם עוד שיר קאנטרי ללא שום ייחודיות או מקוריות.

אחרונות עלו לשיר הרמוניה חמישית עם השיר Give Your Heart A Break של דמי לובאטו, שגם אותו הן כבר ביצעו לבדן לאחר שאמריקה בחרה עבורן את השיר הזה. הפעם הן הציגו את דמי שעלתה לשיר ביחד איתן, והאמת שהשועל אהב יותר את הגירסה שהן שרו את השיר הזה לבדן. זו היתה הפעם הראשונה שהשועל אהב את הביצוע שלהן וחשב שהן נשמעות כמו להקת בנות אמיתית. זה לא שדמי קלקלה להן, בטח לא כמו שליאן ריימס קלקלה לקרלי, אבל איתה זה נשמע הרבה פחות טוב מהפעם הקודמת שבה הן ביצעו את השיר הזה לראשונה בלעדיה.

השלב האחרון בפרק הגמר היה שלב ביצוע ה5 מיליון דולר, שבו שלושת הפיינליסטים היו צריכים להראות לשופטים לקהל ולצופים מה הם באמת שווים.

ראשונה עלתה לשיר קרלי, ונתנה ביצוע לא פחות מפנומינלי ובלתי נשכח לשיר Hallelujah של ליאונרד כהן. הכל בביצוע הזה היה פשוט מושלם, החל מהעמידה על הבמה כמו כוכבת אמיתית בין שת וילונות זוהרים, וכלה בביצוע עצמו שהיה מדוייק, פרופורציונלי ולא לולייני כמו שקרלי בדרך כלל לאחרונה נוטה לבצע, גם הקולות הגבוהים שלה הפעם נשמעו במידה הנכונה. בקיצור: ביצוע מושלם בעיני השועל. אולי הביצוע הכי טוב של הללויה ששמעתי.

אחריה עולה לבמה טייט ונותן עוד ביצוע קאטרי סתמי ביותר לשיר Tomorrow של גארת' ברוקס. בטח לא ביצוע ששווה 5 מיליון דולר, ואפילו לא 5 מיליון שקל.

אחרונות עולות לשיר הרמוניה חמישית שסוגרות את התחרות עם השיר Let It Be של הביטלס, בבצוע לא רע בכלל, שאף זוכה לתשבוחות של LA שאומר להן שהן עשו חסד עם השיר, למרות שכבודם של הביטלס במקומו מונח.

עכשיו זה בידי אמריקה מי יהיה הזוכה בחוזה הקלטות של 5 מיליון דולר העונה, ומי ייאלצו להסתפק רק במקום השני והשלישי.

אבל אם השועל צריך לדרג את הפיינליסטים לפי הביצועים שלהם הערב, ללא ספק שלמרות הדואט הגרוע שלה עם ליאן ריימס, קרלי רוז במקום הראשון. אחריה הרמוניה חמישית, וזאת למרות שביצעו שני שירים שכבר שרו. ושלישי ואחרון טייט סטיבנס, שאם הוא יזכה זאת תהיה הפתעה עבור השועל.

נוש14

New member
דעתי

אוף, לא מאמינה שהצלחתי לצלוח את הפרק הזה... כמה דרמטיות, מי ישמע.
משהו היה לא בסדר שם, שמתם לב? ג'נל לא הייתה. לפחות קיבלנו שתי שניות לא מספקות ממנה בהתחלה. אמן מחר היא תופיע אוף.
לא הבנתי בכלל את כל הקטע שצילמו מעריצים בערים של המתמודדים. זה נראה כאילו מצלמים ברכה ליום הולדת עם כל הצרחות וההתלהבות והברכות הלא קשורות. ואיזו מלחיצה המעריצה של טייט שקישטה את כל הבית שלה לכבודו, אימאל'ה משוגעת.
ולמה לעזאזל מגיע לקרלי רוז סוננקלייר יום על שמה? הא? חוץ מזה שעם כל הפעמים שהראו את הכנסיה של אלי מפיפת הרמוני, יכלו כבר לצלם גם בערים של שאר הבנות...
עוד מישהו שם לב שסיימון לבש חליפה? אמנם עם כפתורים פתוחים כמו ערס אבל השקיע, כל הכבוד.

קיצר, דעתי על הביצועים:
קרלי:
ביצוע ראשון - השיר מהאודישן. האמת, חשבתי שבאודישן היא שרה הרבה יותר טוב. מהביצוע הזה לא התלהבתי.
ביצוע שני - דואט עם ליאן ריימס: אימאל'ה, בת כמה ליאן ריימס? היא נראתה ממש רע... בכל אופן, שתיהן שרו היטב אבל הדואט היה מבולגן והקולות שלהן לא התחברו בכלל כך שלא התלהבתי והאמת שזה שיר שממש אהבתי פעם.
ביצוע שלישי - הללויה: הרגיש לי קצת כמו ערב התרמה, עם השמלת כלה שהלבישו עליה ועם המקהלת גוספל שליוותה אותה. הביצוע עצמו היה מונוטוני ומשעמם אבל בסוף כשהמקהלה הצטרפה אליה זה כבר התרומם.

טייט:
ביצוע ראשון - שוב, השיר מהאודישן. נחמד. אני לא מתחברת לסגנון הזה פשוט כך שקשה לי להגיד אבל הוא שר היטב, זה ברור.
ביצוע שני - דואט עם ליטל ביג טאון: חחח איזה חמוד הוא, איך הוא נהנה לשיר איתם, הוא גם הצליח להדביק אותי בהתלהבות שלו. ביצוע יפה, אהבתי גם את השיר והזמרת עם השיער השחור שרה ממש יפה לדעתי. רק שלא הייתה מספיק תקשורת בין הלהקה לטייט על הבמה אבל הביצוע היה כיפי.
ביצוע שלישי - לא זוכרת מה הוא שר, רק שלא התלהבתי. זה ממש לא היה ביצוע של גמר לפי דעתי אבל שוב, הוא שר טוב.

פיפת הרמוני אהובותי

בחיי שרק בגללן היה שווה לי לצלוח את הגמר המשעמם הזה. איזו חבורה של חמש בנות מוכשרות ואיזו הברקה לאחד אותן ללהקה ואני מתה על זה שכולן נעשו חברות כאלו טובות.
ביצוע ראשון - כמובן שהן לא יכלו לבצע שוב את IMPOSSIBLE אז הן ביצעו פעם נוספת את ANYTHING COULD HAPPEN משבוע שעבר. לטעמי, שבוע שעבר כשהן ביצעו את השיר הזה לראשונה זה באמת היה הביצוע החזק שלהן העונה אבל היום העיבוד היה בעייתי, כך שלא התלהבתי כמו שבוע שעבר.
ביצוע שני - דואט עם דמי: אימאל'ה, איזה ביצוע טובבב. הכי טוב של הערב לדעתי. האמת, שעם כל הכבוד לבנות, דמי גנבה להן את ההצגה חחח. לא ידעתי שהיא יודעת להופיע ככה, עם כריזמה והיא גם שרה יפה ממש. אהבתי גם את התקשורת בין הבנות לדמי. הכל זרם והיה כיפי וקליל. אהבתי.
ביצוע שלישי - LET IT BE. אחד מהשירים הכי יפים ומרגשים שיש לדעתי אבל העיבוד שוב פעם היה מעצבן ובעייתי. קודם כל, לא היו הרמוניות בכלל, כל אחת שרה את הסולו שלה וההרמוניות היחידות, שהיו מאד יפות דווקא, הגיעו ממקהלת גוספל (איך אני אוהבת מקהלות גוספל חחח). הבנות שרו מצויין אבל כלהקה זה לא ממש התחבר לי.
יחד עם זאת, לדעתי, למרות העיבודים הבעייתיים שעשו להן, אני מסכימה עם השופטים, היה משהו נורא קסום באיך שהן הופיעו על הבמה ובגלל זה אהבתי אותן. הן פשוט כוכבות, אחת אחת. אע"פ שלורן וקמילה הכי בולטות בעיני.

לסכם את הערב, היה לי ממש משעמם חחח חוץ מהביצועים של פיפת' אבל אני חושבת שכל האקטים באו כדי לנצח וכל אחד מהם ראוי כך שלהתאכזב אני לא יכולה.

is00

New member
דעותיי.

המחווה לזכר הנרצחים הייתה נחמדה. חייב להגיד שטייט נשמע טוב בשורה שלו. היה גם נחמד לראות שוב את ג'נל. הכי טובים נשמעו דווקא המקהלה של הילדים...

אז... מה היה הקטע הזה שכל השופטים לבשו שחור וכל המתחרים לבשו לבן, כשהציגו אותם?

קרלי רוז סוננקלר:
- השיר המשוחזר של קרלי היה מעולה, אבל כרגיל היא ניסתה ללהטט יותר מדי עם הקול שלה מה שלי שוב גרם לחשוב על כך שהיא כל כך לא טבעית, אלא מתוכננת עד לפרט האחרון בהופעה שלה. ציון: 8.

-הדואט של קרלי וליאן ריימס היה... טוב מה הקטע עם השירים האלה שנותנים לילדות כל כך צעירות לשיר בתכנית? בכל מקרה הביצוע היה די גרוע. בעיקר מהצד של ליאן, אני חייב לציין. משהו בקול של ליאן נשמע לי קצת לא... מחובר הלילה. ציון: 3.

-שיר 5 המיליון של קרלי היה... הרבה יותר מדי איטי ושקט לטעמי. גם לא ממש אהבתי את הסולמות שקרלי בחרה לשיר בהם. זה אחד הדברים שהכי לא ברורים לי אצל קרלי - למה כל הריצות המיותרות ושינויי הסולם האלה במהלך הביצועים שלה? זאת לא ברודווי, קרלי את יודעת, נכון?! ציון: 5. בהחלט לא ביצוע של 5 מיליון דולר.

טייט סטיבנס:
- השיר המשוחזר של טייט היה... מ-ש-ע-מ-ם ונשמע בדיוק כמו כל ביצוע משעמם שהוא עשה עד היום. למה כל הביצועים שלו נשמעים אותו הדבר? ציון; 3.

- הדואט של טייט עם ליטל ביג טאון היה יותר מוצלח. אבל בעיקר בזכות הלהקה ולא בזכות טייט. כנראה הוא לא סתם נתן להם את הבמה מהרגע שהם עלו אליה... ציון: 6.

- ביצוע 5 מיליון הדולר של טייט היה די רגיל לטייט, אבל בטוח יותר מוצלח מהביצוע הראשון שלו הערב. הרבה בזכות הפזמון, כנראה. ציון: 6. האם הוא שווה את הפרס? לדעתי - ממש לא!

פיפת' הרמוני:
- השיר המשוחזר של פיפת' הרמוני היה... טרי מדי. נו, לפחות ראו קצת מהאודישן הנעלם של קמילה... אה ולמה אלי כל הזמן בוכה??? הביצוע היה.... רגע, מי דיברה בהתחלה? יש למישהו מושג? בכל מקרה מה שאמרתי על הביצוע בשבוע שעבר, עדיין תופס גם השבוע, למרות שהפעם זה נשמע לי קצת פחות משעמם. ציון: 7.

- הדואט של פיפת' הרמוני ודמי לובאטו היה... גם טרי מדי. לא ברור לי למה הן לא ביצעו את "Skyscraper" ,אם כבר. הן עשו אותו כשיר ההישרדות שלהן בטופ16 ולא נשמעו בשיאן, אז הנה הייתה ההזדמנות שלהן להראות עד כמה הן באמת התקדמו בתחרות מכל הבחינות, אבל לא... הן החליטו לבצע יחד את GYHAB, שהן ביצעו לפני שבועיים, במקום.

בכל מקרה הביצוע... כנראה הדואט הכי מוצלח מה-3. בהרבה. למרות שדמי ודיינה קצת הגזימו בשירה שלהן בחלקים ממנו. ורצו שם קצת זיופים. ציון: 8.

- ביצוע 5 מיליון הדולר של פיפת' הרמוני היה... איום ונורא! בכלל לא אהבתי את העיבוד הכנסייתי והאיטי שהן עלו איתו! הוא היה כל כך שגוי! בהתחלה, כששמעתי מה הן בחרו לבצע עוד, היו לי חלומות שהן יכולות להפתיע בגמר, כי הוא דווקא היה יכול להתאים להן ושוב להקפיץ אותן מדרגה. אבל אז הן עלו עם העיבוד הנוראי הזה. פשוט אכזבה! וזה שהן נשמעו טוב לא מפצה במקצת על מה שהן עשו לשיר עם העיבוד הזה! יש שירים שפשוט לא צריך לשנות הרבה(אם בכלל) כשמבצעים אותם בתכניות מסוג זה! ציון:3.

לסיכום... התכנית הייתה מאוד חלשה לטעמי. איפה היו הביקורות מהשופטים? מה זה, חשבתי שאני צופה באקס פקטור לא ב- TV:US... למי מגיע לנצח מהערב? אני תומך בפיפת' הרמוני, כמובן. מכל ההופעות שהיו, לטעמי, גם מגיע להן. אבל אם ננסה לשפוט את זה רק על סמך שיר 5 המיליון... זה לא מגיע להן, בגלל מה שהן עשו לביטלס! לטייט וקרלי יותר מגיע. חבל! באמת קיוויתי שיש פה סיכוי להפתעה.

shaharEB

New member
המממ

לא אהבתי את הצביעות שהלכה שם.
קודם כל, פאק.
פתאום דמי אוהבת את פיפט הרמוני, שרה איתם שיר, אומרת שהן אדירות !? איך זה קרה בשבוע ?
רוב הסיכויים שכל הקולות של דמי יועברו לסיימון והגרועות האלה יקחו את הגמר

זה נורא ואיום אם כן
בלי ספוילרים בטעות אנשים

למעלה