מעדכנים
מספרים
תפוזים ועוד

קוביd1

New member
איזו סערה

לא זוכר הרבה שנים מזג אויר כזה ,מה קורה אתכם יושבים תחת שמיכות הפוך
צריך להודות לכל הכוחות של המשטרה ,מד"א ,מכבי האש ,עובדי חברת החשמל ,המתנדבים בכל המקומות .נקווה שלא יהיו נפגעים
מה קורה אצלכם .

קובי

שמחה37

New member
איך אתם מסתדרים עם הקור ?

אוכלים יותר? פעילים יותר? מנשנשים יותר?

שרשור התפרקות:)

שמחה

eti97

New member
סתם לשתף..

ברוך השם הגעתי ליעד!!! לצד אנשים מפרגנים ותומכים אני גם נפגשת עם לא מעט שהערות שלהם כבר מרגיזות אותי כמו: "מספיק לרדת זה יותר מידי" תשמיני קצת" תלבשי רחב את רזה מידי". לציין שאני ביעד ולא איזה אנורקטית. מבקשת עיצה כיצד להתמודד עם חוסר פירגון שכזה. לציין שלא סיפרתי לאנשים זרים על הניתוח אלא שירדתי בליווי דיאטנית ועבודה עצמית (שזה מאוד נכון). בקיצור - כששמנים מעירים לנו אבל גם כשרזים...

calila

New member
טוב, גיליתי מה הבעיה עם מבוטחי כללית

מסתבר שכללית מקציבה מכסות לניתוחים לחודש, מה שיוצר דחייה של מבוטחים שלא מצליחים להכנס למכסה
עברתי היום ועדה בריאטרית באסותא - זה היה מאוד מוזר : שיחה עם דיאטנית אחרי שכבר עשיתי בדיוק אותה שיחה עם דיאטנית אחרת שנפגשתי איתה לצורך הועדה ...
עברה די בריפרוף על הבדיקות ואז שיחה עם עובדת סוציאלית שכל מה שעניין אותה לשמוע זה שאני מבינה שהניתוח זו לא תרופת פלא .... אחרי שעה התקשרו ואמרו שהועדה אישרה את הניתוח. הזוי...

על כל פנים למרות בעיית המכסות הרופא הבטיח שהניתוח יהיה בינואר ... מקווה שזה נכון ...

almog2020

New member
משקה נוני

היי לכולם. הומלץ לי על ידי הומאופטית להתחיל לשתות בכל בוקר 2 כפות מיץ נוני ולטענתה זה שווה ערך למולטי וויטמין. (עצם העובדה שזה נוזלי כבר דיברה אליי) אז קניתי ליטר ב207 ש״ח. מישהו מכיר/משתמש ויודע האם זה טוב? תודה לכולם ושבת שלום

שוקית3

New member
עדכון וחגיגה

היי לכולם,
הגיע הזמן לשתף אתכם בשמחתי

אז ככה.. אני שמונה חודשים לאחר ניתוח טבעת אצל אבינוח, סגורה על 9.75 וביום שישי האחרון חגגתי 20 קילו!!!!
אני חייבת לומר שזאת הייתה התרגשות שאין כמוה.. הרבה זמן הרגשתי שאני לא כ"כ מתקדמת במשקל, והיו כל מיני תחנות ביניים שנתקעתי בהן לא מעט זמן..(7 ק', 12 ק', 16ק') ואז פתאום זה קרה והגעתי ל20!
עד עכשיו חוויתי את עצמי בעיקר דרך תגובות של אחרים.. הם הרגישו שרזיתי הרבה יותר ממה שאני ראיתי על עצמי..ועכשיו?
זאת הרגשה משונה.. פתאום אני רואה על עצמי את ההבדל יותר ממה שראיתי קודם, פתאום גם אני מבינה שקורה פה שינוי אמיתי! מעולם לא ירדתי 20 קילו בשום דיאטה, הכי הרבה שהגעתי אליו היה 15 ק'.. תענוג!
אני מאוד משתדלת לשמור גם על מה שאני אוכלת ולהקפיד לאכול נכון.. חייבת להודות שלא תמיד אני מצליחה ואני חוטאת במתוקים מידי פעם, אבל כל יום זאת השתדלות מחדש...
זהו בינתיים מבטיחה לעדכן כשאגיע לנק' הציון הבאה.. שיהיה סופ"ש מצוין לכולם

קוביd1

New member
חבר'ה מה קורה

בואו נשמע איך הולך אצלכם כמה ירדתם בתקופה האחרונה ,בעיות שצצות בזמן האחרון.
שתפו אותנו .

קובי

שמחה37

New member
אצלי

השבוע האחרון מאתגר אותי מאוד מאוד מבחינת אכילה. קר לי ואני מוצאת את עצמי אוכלת יותר בין הארוחות, במיוחד בערב כשאני מקבלת צורה של מאובן. אתמול ברחתי לקניון בערב בשביל להיות עסוקה עוד שעה שעה וחצי. בגלל שאני מודעת לזה אני מקטינה את נפח הארוחות ומקטינה את המרווחים. אוכלת יותר מרקים עם קטניות. כריך מלחם מלא חצוי ואז שני חצאים במרווחים. לא מוותרת על פעילות ספורטיבית גם אם זה לארבעים וחמש דקות. מגוונת את הפעילות הספורטיבית פחות רוכבת בגלל התנאים אבל צועדת המון הוספתי שחיה וספורט במים שזה ממש ממש כיף, חזרתי לשיעורי ספורט מול הטלוויזיה, בעבודה עולה ויורדת רק במדרגות (בערך שש קומות פעמיים) בקיצור לא נותנת לעצמי ליפול למלכודת הנשנשנת הלא בריאה ולא למלכודת ההלקאה העצמית. אני שמחה לבשר שאני פחות מתאמצת כי הגוף והנפש שלי סיגלו שגרת חורף. ועכשיו בבקשה בבקשה תחזירו לי את הקיץ.

שמחה

קוביd1

New member
תופעה מוכרת

חוסר פירגון שיחיו הקנאים ויתפוצצו .
העיקר שאת מבסוטה מהמצב שלך זה מה שחשוב. היעד זה לא המשקל שכתוב בטבלאות היבשות ,הגעה למשקל שאת מחליטה שטוב ונוח לך עם המשקל הזה.
בהצלחה תשמרי על ההישגים.

קובי

קוביd1

New member
סופטוב הכל טוב

שמח שגילית מה הבעיה עם הכללית שמח לשמוע שעברת את הוועדה ,ושיש מצב שהניתוח יהיה בינואר
אכן בשורות טובות
מה שנשאר לי לאחל לך הצלחה בניתוח ,ואשמח באם תעדכני את הפורום במצבך .

בהצלחה!!!!

קובי

קוביd1

New member
איזה יופי

20 ק"ג באמת חגיגה ,מאחל לך הרבה חגיגות כאלה ,
תשמרי על הבריאות ,חטאים בכמה מתוקים לא נורא צריך משהו בשביל הנפש ,העיקר לא להגזים.

קובי

רומי 912

New member
ובכן, יש אצלי בכל אופן, חדש השבדית שלי השתגעה, כפי שכבר סיפרתי כאן בפורום, נסגרה בבוקר עד שעה 11.00 בבוקר ונפתחה בשעה 17.00 אחה"צ. בשעות של אחה"צ עד למחרת ב 11.00 בבוקר לא יכולתי אפילו לבלוע כדור (ללחץ דם) ישר היה נפלט, וכך יצא שלא הייתי מאוזנת והלחץ דם עלה ועלה ברמה מסוכנת..
התקשרתי לאבינוח והד"ר אמר לי לבוא לפתוח ביום רביעי באסותא אחרי שעה 21.00 . הגעתי בשעה 20.00 והיה תור "עד השמיים". קרן הפקידה אמרה לי שאני עלולה לחכות גם עד שעה 24.00. אבל אמרה לי קרן, שיש לו רופא מתמחה שעובד איתו בסורוקה ומנתח לידו והוא ממש מעולה. אני שרציתי רק את אבינוח, סירבתי אבל לבסוף נכנעתי והסכמתי שהמתמחה יפתח לי חצי CC.
למתמחה קוראים שחר והוא מ ע ו ל ה הוא פתח לי בחצי CC , עשה עבודה מעולה, ולמרות כל החששות שלי שמתמחה יבצע אצלי פתיחה, אני חייבת להודות שהוא היה פרפקט. הרגשתי הקלה, למחרת בבוקר לקחתי כדור ובקלי קלות עבר. ולמרות זאת עדיין מרגישה הגבלה באוכל כלומר הכל מצויין כעת . גם יכולת בליעה בבוקר ובלילה, וגם הגבלת אכילה במשך היום - בדיוק המינון הנכון והרצוי. כך ניצחנו את השבדית המרדנית והסוררת, כעת היא מתנהגת למופת.

רומי 912

New member
תיקון טעות הטבעת היתה נפתחת רק משעה 11.00 בבוקר ועד שעה 17.00 לאחר שעה 17.00 נסגרה שוב עד למחרת בשעה 11.00.

קוביd1

New member
העיקר שהכל הסתדר

לפתיחות וסגירות לא צריך את ד"ר אבינוח ,הוא הכשיר כמה רופאים שעושים את זה לא פחות טוב ממנו

קובי

רומי 912

New member
כעת לאחר פתיחה של חצי CC אני סגורה על 71/2. הגבלה טובה בעיני, ומנסיוני זה לא להגיע להקאה ופליטת האוכל החוצה.
זה מה שקרה לי בשעות הבוקר והערב, הטבעת ממש ננעלה.
כעת ההגבלה היא על כמויות האוכל, כמובן שבמהלך הזמן והנסיון אני יודעת מה אני יכולה לאכול ומה לא וזה ספציפי לכל אחד ואחד
למשל אני לא מסוגלת לאכול עגבניה ומלפפון לא מקולפים, כל דבר שיש עליו קליפה, אפילו פרי הדר, או פול ירוק (קפוא של סנפרוסט) שאני מאד אוהבת לאכול, אני חייבת לקלף את הקליפה ולאכול., חומוס, בשר בכל צורת הבישול שלו, כבדים לי.
בקיצור המגבלה שהיתה לי בבקרים ובערבים הוסרה עם פתיחת החצי CC. אם אני אוכלת קצת יותר מהכמות שאני מסוגלת אני מרגישה את ההגבלה היטב ומפסיקה מיד.
אני לא נוגעת בעוגות, מוסים, גלידות, וכיו"ב ולא כי אין יכולת לאכול אותם ההיפך הם מחליקים נהדר, אבל אני כעיקרון לא נוגעת בהם.
לא נוגעת בלחמים למיניהם (הייתי לפני הניתוח אובססיבית ללחם לסוגיו, ושמתי לי כמטרה לא להתקרב ללחם, לא לבורקסים ולא לבצקים למיניהם) ההגבלה של הטבעת עוזרת לי מאד להתנזר ממאכלים אלו.

למעלה