מעדכנים
מספרים
תפוזים ועוד

לילי1115

New member
הכיי להתעלם1!!

אני הייתי מתעלמת ואפילו מתרחקת ... למה להשאר בסביבה שמקנאה בך ולא מפרגנת?!?! זה לא אומר שהם אנשים רעים... אבל בהחלט מראה שרע להם!! דרך צלחה

eti97

New member
תודה

תודה רבה לכולם!! בהחלט אקח לתשומת ליבי את העצות שלכם. מתחילה להפנים שהכי חדוב איך אני מרגישה ואני מרגישה מצויין!

הלנה2577

New member
אני בקושי

ממש כמו סבתא פולניה עם מרק עוף פוף וישבתי בחושך ....אתה מבין חברת חשמל חחחחחחחחחח

אופירA

New member
מנהל
זו מהות הפולניות

לא להטעין את תאורת החירום, כדי שכאשר תהיה הפסקת חשמל היא תוכל לשבת בחושך ולבכות על מר גורלה!

meira85

New member
כל מילה פיצוץ

חבל שאני מפחדת לשתף את הבדיחה עם אמא שלי כל כך נכון!!!!

אופירA

New member
מנהל
גם זקני צפת לא זוכרים...

אם לומר את האמת, בדרך כלל הבעיה שלהם היא זיכרון...

בכל אופן, כשהתענגתי לי בשבת על החום והאור, בדיעבד גיליתי שהמון משפחות בילו בלי חשמל את השבת...
כשיצאתי מהבית לסעודות השבת, בעיצומה של סערה, תמיד בדיוק היתה הפוגה לכמה דקות, ובקושי כמה טיפות הרטיבו לי את המעיל בדרך.

אבל כל העיר (בני ברק) היתה מכוסה בשכבת גרגרים לבנה, והיה צריך להיזהר לא להחליק עליה. היה ויכוח ביני לבין אנשים אם זה שלג או ברד, ועד היום הוויכוח לא הוכרע (פשוט שכחנו להמשיך להתווכח...).

אופירA

New member
מנהל
יותר שוקו דיאט, כדי שלא תחסר לי שתיה

יותר מרק עם עוף וכל מיני ירקות בפנים.
בניסיון שלי בחורף יש לי יותר פוטנציאל לרזות. מקווה לממש את הפוטנציאל הזה בחורף הזה.

לא שמתי לב שבאמת אני אוכלת יותר

וגם יותר פחמימות מבדרך כלל.....
פתאום שראיתי את השירשור וחשבתי על זה קלטתי שבאמת שאני פתאום אוכלת בשעות שלרוב אני בכלל לא רעבה, ולעיתים יותר תכופות.

אחרי הניתוח החלטתי שאני לא מתעסקת יותר כל היום במה לאכול, ופשוט אוכלת רגיל... רק עכשיו אני קולטת עד כמה זה עבד, כי לפני הניתוח בתקופות הדיאטה (רוב חיי) לא היה סיכוי שהיה משהו שנכנס לי לפה בלי רישום / חישוב קלוריות וכו'.....
טוב אז יש גם חסרונות לעניין הזה :)
תודה על ההארה

למעלה