דיונים, חברים, תפוזים וכל מיני

יעל י

New member
מתגבשת קבוצת תמיכה בזכרון יעקב...‬

האם יש כאן מישהו/י שזה מעניין אותם?שהיו רוצים להצטרף?
פרטים נוספים אתן בפרטי

אילמזמר

New member
מחפש קבוצת תמיכה

אשמח להצטרף לקבוצת תמיכה באיזור ירושלים אם מישהו מכיר

אופירA

New member
מנהל
סדנת תמיכה למנותחי טבעת של סיגל כהן

"אני והטבעת" - זה שם הסדנה.
סיגל כהן היא סיגל המזכירה הוותיקה מהאבינוחיה - שלה 7 שנים ניסיון עם טבעת, ואישיות אוהבת ותומכת בפני עצמה!

פגישה ראשונה תתקיים היום - יום חמישי, 30.1.14, בשעות 19.30-21.30 בערב.
הכתובת: רח' יגאל אלון 123, תל אביב (כניסה מרח' מוזס, קוד כניסה 4545#)
העלות לשעתיים 50 ש"ח.
יש חניה צמוד למכללה (בתשלום 11 ש"ח - נותנים מדבקה בסדנה).

יש לאשר השתתפות אצל סיגל, בטל' 0525-652652

סיגל מתכוונת ליצור קבוצת תמיכה שבה נפגשים בכיף, מדברים כל אחד על מה שהוא רוצה לשתף ותומכים איש ברעהו, וכמובן מעלים שאלות ונותנים תשובות.
אין חובת השתתפות ורצף. באים מתי שרוצים ומשלמים בכל פגישה בנפרד.

מי 17

New member
קבוצת תמיכה בדרום

קבוצת תמיכה בדרום אפשר אצלי בביתי!

almog2020

New member
סגרתי ירידה של 40 :):)!!!!

היי לכולם רק רציתי לשתף ..... סגרתי ירידה של 40 ב8 חודשים מהניתוח והיד עוד נטויה. אני חששתי מאוד שטעיתי שבחרתי בטבעת ולא בשרוול כי התחלתי ממשקל מאוד גבוהה, אבל אני חושבת שאני ועוד הרבה זאת ההוכחה שגם בטבעת יורדים במשקל וכל מה שצריך לעשות זה לא לזלול מתוקים ...(עד כמה שזה אפשרי.... חוטאת פעם בשבוע). רק מבחן הזמן ידבר, המטרה לרדת עוד 30-40 ולשמור על זה. בהצלחה לכולנו ויום מקסים

אפשר להזמין אותך לקפה?
|קפה|

|*|
מה אתם באמת יודעים על הקפה שאתם שותים? ביום רביעי, 5.2, בשעות 19:00-17:00 עמלי מסיקה, דיאטנית קלינית ואפידמיולוגית תזונתית, מגיעה לפורום דיאטות ואורח חיים בריא לעשות לנו סדר. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=132&messageid=173668912
|*|
חלמת שרגע לפני הריקוד הראשון שלכם, שמלת הכלה שלך מתלכלכת מיין אדום? היכנסו לפורום חתונות וספרו לנו על החלומות והסיוטים שלכם הקשורים ביום החתונה ותוכלו לזכות במזרן זוגי ויסקו אורתופדי http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=153&messageid=173653997
|*|
יום האהבה מתקרב וזו הזדמנות מעולה להתחדש בריח חדש. היכנסו לפורום שיחת נשים וספרו לנו מהו הניחוח הנשי שלכן ותוכלו לזכות בבושם מתנת L'OCCITANE http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=823&messageid=173694337

רוייקו

New member
שאלה: מי זוכר משתתפת בשם פיני מירושלים ?

ראיתי אותה בטלויזיה באקסטרים מייקאובר, שם משתתפת כאומנית יוצרת בפסיפס. חיפשתי אותה כאן ולא מצאתי. אולי לא זוכר את הניק שהשתתפה בו ?!

קוביd1

New member
דיאטת הפלאו

מי ראה את הכתבה בחדשות של ערוץ 2 על דיאטת הפלאו שאומרת שצריך לאכול בשר ובשר שמן כמו האדם הקדמון .
הדיאטה הזאת תופסת תאוצה בארצות הברית ,וגם בארץ
מה דעתכם אשמח לשמוע.

קובי

רומי 912

New member
היי אופירה וקובי כנראה בעיה טכנית, לאחר קריאת הודעה היא הופכת לתכלת וכך אפשר לראות מה נקרא ומה טרם נקרא.
כעת זה נשאר כתוב בשחור (כשחוזרים לאתר) ברגע הקריאה זה הופך לתכול אבל אם יוצאים מהאתר ונכנסים אליו אין שום סימן שההודעה נקראה היא כבר לא תכולה אלא שחורה. יש סיבה לכך?

יעל י

New member
ועדכון עלי...

3 וחצי חודשים אחרי 22 ק"ג פחות ולא עוד משקל תלת ספרתי.מקפידה על פעילות גופנית.
מרגישה יחסית טוב,נשירה איומה אבל ממש איומה,קצת כאבי בטן (תחתונה) אבל מתמודדת יפה.

יעל י

New member
ועוד קבוצה חדשה למנותחים בזיכרון יעקב

קבוצת תמיכה למנותחות בריאטיות
היי לכולם
מתארגנת קבוצת תמיכה בזיכרון עם אופיר תשובה. אם זה מעניין ומתאים למישהו פה אשמח לתת פרטים בפרטי.
אופיר תשובה
פסיכותרפיסט קוגניטיבי-התנהגותי
טיפול ממוקד וקצר מועד בחרדה, דיכאון והפרעות אכילה
מטפל במנותחים אחרי ניתוח בריאטיים בבי"ח אסותא ברמת החייל

יום חמישי שמח וגדוש בנות פה
נשארו עוד 2 מקומות
ניתן לפנות אלי בפרטי או

קוביd1

New member
בהצלחה

שמח לשמוע על הירידה ,תמשיכי ככה ,ותשמרי על ההישגים

קובי

חמ סה

New member
ירדנה היחפה ?

רשמתי "פסיפס" בחיפוש המתקדם פה וזה הוביל אותי אליה.
זו היא ?

גברת ע

New member
אני התנסיתי בה למשך כחודשיים

כאתגר שעשיתי עם חברה שאני מתאמנת לפני כשנה.
ירדתי יפה מאוד וכמעט הכל ירד מהשומן, אכלתי טוב והרבה (ביחס לכמויות שאני יכולה לאכול כמובן).
הקושי היחיד הוא לדעתי השבוע הראשון, ויותר בקטע של הרגל, אחרי שבוע די מתרגלים ומגלים שיש הרבה דברים מגוונים שאפשר לאכול.

מה שכן זאת לא דרך חיים שקל לשמור עליה לאורך זמן לפי כל החוקים הקפדניים שלה, אני כן למדתי ממנה שמוצרי חלב לא עושים לי הכי טוב ומאז הפחתתי את השימוש שלי במוצרי חלב בכ80-90 אחוז כן אבל גיליתי שהגוף שלי צריך פחמימות טובות, כמו אורז ולחם מלא , קינואה, כוסמת וכו'

קוביd1

New member
רומי 912 עכשיו שמתי לב לעובדה הזאת ,לא יודע מה הסיבה ,תכלת זה צבע יפה יותר נעים בעיניים

קובי

למעלה