דיונים, חברים, תפוזים וכל מיני

almog2020

New member
בלי להשמע חצופה

מה היא תלמד שם ? איך להקיא ? זה מה שהיא ניסתה ללמד אותי וכל אחד ממי שאני מכירה שהתייעץ איתה. סורי אבל זה המצב. מצד אחד יש בפורום הרגשה שהמנהלים דוגלים באורח חיים בריא עם הטבעת (גם אותי חינכתם), ומצד שני נותנים במה ופרסום למישהי שאין פעם שלא שמעתי אותה משוויצה איך היא מקיאה טוסטים וכיףףףף לה. סתם ניסיון להרוויח כסף על חשבון אנשים בלי ידע. אולי קצת הגזמתי בתגובה, אבל ככה אני מרגישה.

קוביd1

New member
לאלמוג

לא מכיר את מי שמארגן את הסדנה ,ברור שאני דוגל באורח חיים בריא בלי הקאות ,את אומרת שהייעוץ שלה זה להקיא טוסטים וזה שטוב לה , לא מוצא חן הדרך הזאת..
כל אחד מנסה להרוויח כסף ,אנחנו לא מטומטמים ,ולא הולכים לכל מיני סדנאות .טוב שהבעת את דעתך ,דעה שיכולה לעזור לנו בבחירת כל מיני סדנאות או כל מיני יועצים.

קובי

אופירA

New member
מנהל
שאלתי אותה

מסתבר שאנשים גדלים עם השנים.
עברו משהו בשבע שנים, לא יכול להיות?
אולי פעם היא אמרה כך. היום - לא.
יש אנשים שלא מבלים בפורום שלנו, ולא יודעים שהקאות מביאות לבלגן בטבעת, עד שהם מבינים את זה בצורה אחרת.
הידע של סיגל גדול מאוד. אבל היא לא מביאה ידע לקבוצה, אלא תמיכה. שיתוף, דיבור על רגשות. זו לא "קבוצת התמיכה של המסדרון של האבינוחיה" שיש בה טיפים איך נהיים מטורפים...
את הידע את יכולה להביא לקבוצה בעצמך.

את רוצה שלא אפרסם קבוצות תמיכה?
אני לא אשב לבדוק כל קבוצה וקבוצה. גם מנתחים לא בדקתי. רק שמעתי מה שאמרו, ופרסמתי.
אני שומעת מה שאת אומרת. ומספרת ששאלתי על הנושא, וקיבלתי תשובה מסיגל.
הכוונה היא לתת מקום לשיתוף.
הקבוצות שאני אקים, אי"ה, יתמקדו בידע, ולא ברגשות.

אני לא יכולה להסיק על הקבוצה מהיכרות של מישהי עם הדמות של המנחה. אני הכרתי את המנחה מפן אחר, רגיש ואנושי.
אם הקבוצה תקבל משוב מהמשתתפים שייתן הרגשה שמנסים להרוויח כסף על חשבון אנשים בלי לתת להם תמורה מתאימה - אפשר יהיה לדבר על הקבוצה.

זה מזכיר לי שאמא שלי ז"ל היתה אומרת, הרבה שנים אחרי שהרב אורי זוהר חזר בתשובה והפך לחלוטין את עולמו: אני לא מאמינה לו, הוא צבוע, שקרן.
את המידע הזה היא שאבה מהסרטים שלו... ממדורי הרכילות, כשהיה צעיר מאוד...
אבל אני שמעתי אותו בהרצאה, ואני כן מאמינה לו. חוץ מזה - השנים והמציאות מעידות כאלף עדים.

רומי 912

New member
אופירה, האם הבנתי אותך נכון? האם יש סיכוי שבעתיד תקימי קבוצה? אני הראשונה שנרשמת אצלך.

רומי 912

New member
אל תמעיטי מערכך לא אטרקציה אך לרבים מאיתנו את אורים ותומים.

למעלה