לפני ניתוח - שאלות, המלצות

קוב י d1

New member
אהלן רוייקו

לכל דבר יש זמן תפוגה ,הסיסמא שלך פג תוקף מרוב הוותק שלה

לא נורא נקבל אותך בשמחה בכל ניק וסיסמא אחרים

קובי

אופירA

New member
מנהל
זה קרה לכו-לם כמעט

תנסה לברר בפורום משוב תפוז איך מסדרים את זה.
אני כן הצלחתי להיכנס בניק הישן עם המייל הישן, אבל הייתי צריכה להחליף סיסמה.
אם אינך מצליח, תיכנס בניק חדש דומה, ונצבע אותך באדום.

חמ סה

New member
ממליצה על פניה קבוצתית להנהלת תפוז

אופירה וקובי (היי
) - זה מה שעשו בפורום אחר בו אני משתתפת.

בעקבות הבעיה שהיתה לפני חודשים אחדים, גולשים רבים איבדו את היכולת לשחזר סיסמא, כי המייל שאיתו נרשמו לתפוז כבר לא עדכני.
רצוי לארגן רשימה של כל מי שמעוניין להחליף את כתובת המייל שלו אצל תפוז, כך שניתן יהיה לשחזר סיסמא ולחזור לכתוב כקדם.

בקיצור - מי שרוצה לעדכן את המייל הישן שלו למייל הנוכחי, כדאי שישלח מסר לאופירה/קובי (אם יקבלו את הרעיון ...) עם המייל הישן (אם זכור) ואת המייל הנוכחי.
תעבירו רשימה באופן מסודר לתפוז, וכך כל מי שירצה לעדכן סיסמא ולחזור להתחבר בניק הישן שלו יוכל לעשות את זה.
בהצלחה.

קוב י d1

New member
לאורח
לפי דעתי לא כדאי לספר בוועדה על הפרעות האכילה ,באם הBMI שלך 40 אין שום בעיה ותקבלי אישור .
ד"ר גויטן רופא מוכר בפורום שאלתי האם את עושה את הניתוח בבית חולים ציבורי ,או בפרטי אצל המנתח הזה ,

קובי

קוב י d1

New member
למאיה האורחת
איזה סוג של ניתו את מעוניינת לעבור ?אם זה טבעת ד"ר אבינוח הוא מלך הטבעות

קובי

קוב י d1

New member
לאורחת
אין לי מושג מה קורה בקופת חולים לאומית ,מצטער,..אשמח לשמע ממנותחים שעברו את הניתוח דרך בית חולים לאומית,
אשמח להפנות אותך לפורום משורוולים השכנים שלנו פה בתפוז
מקווה שמשהו יועיל בטובו לענות לך ,שלא יהיו לך הרבה ציפיוות ......

קובי

אופירA

New member
מנהל
הרופא המאשר הוא ד"ר ניר ברק
קבעי אליו תור עכשיו, כי התור הוא לכמה חודשים.
גם תור למנתח ולניתוח אפשר במקביל לסדנה ולבדיקות לקבוע. תמיד אפשר לדחות אם לא הספקת וכו'.
צריך לבחור בי"ח ומנתח, ולקבוע פגישת ייעוץ. הכל תעשי במקביל.

anati43

New member
לא הכרחי, יש מנתחים שלא מבקשים את זה. אם המנתח שלך כן מבקש, תשאל אם זה חיוני במידה ואתה פעיל ומסתובב. כאשר פעילים יש פחות סיכוי לקרישיות.

קוב י d1

New member
ד"ר לנגר
לא מוכר לי ,אשמח להפנות אותך לפורום המשורוולים השכנים שלנו בתפוז אולי הם מכירים את המנתח הזה.

בהצלחה !!!

קובי

קוב י d1

New member
שלום לשני
זה שאת פוחדת זה דבר טיבעי והייתי מודאג אם זה היה אחרת ,פחד תגובה נורמלית מהבלתי נודע
ד"ר סובחי אחד מהמנתחים המובילים בתחום הניתוחים הבריאטרים ,אני לעצמי נותחתי על ידו ניתוח טבעת לפני 14 שנה ,ותודה לא הכל בסדר.
ההרדמה לא אמורה להפחיד ,לפעמים שמתעוררים ממהרדמה יש הרגשת בחילה או טישטש כתוצאה מהחומרים שניתנים .
ההחלמה שונה מאד לשני הבעיה בימים הראשונים שיש כאבים באיזור התפרים ,יש בעיה של יציאת הגז שהוכנס לחלל הבטן בזמן הניתוח ,להפרדת האיברים הפנימיים
אז יש כאבים באזור החזה ובשכמות ,אבל שוב זה שונה מאחד לשני ,אפשר להפחית את הכאב בלקיחת אופטלין נוזלי ,או דבר אחר שיקל עליך
הועדה תפקידה לאשר את הניתוח שלא יהיה מצב שכל מי שרוצה לרדת כמה ק"ג יעשה ניתוח ,הBMI שלך 45 ולפי מייטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה כח הם מאשרים ניתBMI 40 או 35 עם מחלות נילוות
עבודה עם ילדים בעיה בתקופה הראשונה בשבועיים שלושה הראשונים ,עדיך שתימנעי מלהרים ילדים ,הבריאות שלך חשובה יותר
את בגיל 22 במסת גוף של 45 עדיף שתרדי עכשיו במשקל כל עוד את צעירה ועדיין אין לך מחלות שקשורות בעודף המשקל.
עור עודף ונפול קשה לי להאמין שבעזרת ספורט תמנעי מזה ,אולי זה יכול לעזור ,לפי מייטב ניסיוני לא בהרבה ,אבל איך אומרים דייה לשמחה בשעתה.
בהצלחה בוועדה בהצלחה בניתוח .

קובי

מרלן35

New member
היי אשמח להכוונה

אז ככה בת 35 1.68 ס"מ ו120 ק"ג רוצה לעבור ניתוח טבעת אבל הרבה ממליצים לי על שרוול וקצת חוששת כי זה נראה לי הליך פולשני מידיי לכרות חלק מהקיבה
המון אנשים אומרים לי שנורא אצטער אם אעשה טבעת למרות שבעיניי זה נראה לי הניתוח הכי נכון עבורי מה אתם אומרים? אשמח להמלצות או השמצות בנושא
וגם איך מתחילים בכלל את כל התהליך?
תודה רבה למגיבים

קוב י d1

New member
חמסה ברוכה הבאה

כייף לראות אותך כותבת בפורום כמובן הצעתך מתקבלת .
מה שלומך?

קובי

אופירA

New member
מנהל
אבל זו לא רק הבעיה של אלו שהמייל שלהם לא עדכני

רועי לא החליף את כתובת המייל שלו, ובכל זאת הוא לא מצליח להיכנס בשום אופן.

taliamram

New member
הbmi שלי מתאים לניתוח אבל אני חושבת שכתוב בתיק שלי במאוחדת על ההפרעות אכילה שלי... אז לא יודעת מה לעשות ואיך להיתנהל ... מה אתה חושב?

מתחילה בתהליך לקראת... אשמח לשמוע מניסיונכם

שלום לכולם !
היום הייתי אצל רופא המשפחה וקיבלתי את ההפניות להתחלת התהליך.
כבר קבעתי תורים לכל הבדיקות, ויש לי כבר תאריך לוועדה.
השאלה העיקרית שלי היא:
אני עם BMI - 35.2 , אבל עם 'תסמונת מטבולית' = יתר לחץ דם, סוכרת גבולית, ושומנים מאוד גבוהים בדם.
האם עלי לחשוש מסירוב של הוועדה ?
כמו כן -
הבנתי שהוועדה מורכבת משלושה בעלי מקצוע שונים: רופא כללי / רופא כירורג / עו"ס.
מה תשאל אותי העובדת הסוציאלית ?
והאם יש דברים שאני יכולה לומר לוועדה שיגדילו את הסיכוי שלי לקבלת האישור לניתוח ?
תודה

taliamram

New member
וועדה לניתוח שרוול

הBMi שלי 43.50 ויש לי ועדה עוד כמה ימים לניתוח שרוול האם ילך לי בקלות עם הוועדה בגלל המשקל הגבוהה שלי או שיעשו לי בעיות? אפשר לשימוע מה הולך בטועדה ואיך עדיף להתנהל שהכל עלך חלק?

הצודקת11

Well-known member
על סף יאוש,מדיקל סנטר מבקשת את הפרוטוקול של הוועדה באסותה

שם עשיתי את הוועדה,ואני רוצה לעבור את הניתוח במדיקל.בלי הפרוטוקול המדיקל לא מוכנים לקבל אותי,וגם הוסיפו לי בדיקות אקו לב,ומאמץ,ובדיקה לחומצה פולית. הייתי צריכה לעבור ניתוח ב-7,12 ועכשיו נאלצתי לבטל אצל דוקטור ספיבק,קיבלתי המלצה על דוקטור חסן קים מנתח ראשי באסף הרופא,מנתח גם במדיקל ובאסותה,אני יכולה להפעיל פרוטקציה שינתח אותי תוך חודש וחצי באסף הרופא,אני מבקשת חוות דעת עליו למי שמכיר,ואם כדאי לעבור את ניתוח השרוול באסף הרופא שזה בית חולים ציבורי. אני מדוכאת מענין העיכובים,עייפה מלהיתרוצץ,אנה אבקשהיתיחסות. תודה

yafit1774

New member
שאלות.. כמה ימים לפני...

שלום,
ביום שלישי אני אעבור את הניתוח במדיקל סנטר אצל פרופסור רובין.
אשמח לקבל המלצות מה להביא לימי האישפוז,
איך "הורגים" את המתח שלפני...
אני בחורה אנרגטית מטבעי וקשה לי "לשכב" מתי חוזרים לשיגרה?
תודה,
יפית

שלום לכם.

לא ממש התייחסו או הגיבו לשאלות שלי בפורום השכן :(
אז מעבירה לכאן את ההודעה שכתבתי שם.
מקווה להתייחסות...

אז ככה:
בת 33, 1.60, 85 ק"ג BMI 33
לא הכי שמנה שיש,
אבל עדיין שמנה לכל הדעות.
ולעזאזל (סליחה) לא מצליחה לרזות בשום דרך!!!
רוצה לדעת איך זה עובד,
מה התהליכים?
מה צריך להגיד?
לפי הידע שלכם , יש סיכוי שלא יאשרו לי?
הכי חשוב, תוך כמה זמן בדר"כ נותנים ניתוח?
זה משהו שלוקח שנים?

ולנשים מבינינו שהיו במצבי,
אני מעוניית להרות,
ואצלי זה הולך רק דרך טיפולי פוריות,
אני יכולה במקביל לעשות גם את זה?
הכוונה לנסות להרות?
בתקווה שמשהו משניהם ייתפס ויצליח לי...

האמת שאני מתרגשת רק מהמחשבה שאולי זה יקרה גם לי...

תודה לסבלניים שעונים

למעלה