קצרים, שונים ומשונים...

קוביd1

New member
אדממה 3 שנים אחרי אתה יכול לנסות ,אבל בעדינות ,במידה וזה יורד אין בעיה באם תרגיש שזה נתקע אל תמשיך ,לכל אחד יש מאכלים שלא יורדים ,וזה ממש שונה מאחד לשני .

קובי

אופירA

New member
מנהל
אפשר לחשוב על כמה כיוונים אבל אין לי יכולת להצביע על כיוון בלי לראות את התמונה השלמה.
למשל איך ההתנהלות בלילה, איך במהלך היום, כמה הטבעת מגבילה, מה הרגלי האכילה השגרתיים, אילו תופעות נוספות קיימות.
תמונת כל ההתנהלות יכולה לשפוך אור בהיר יותר על הכיוון שצריך לבדוק כדי להתמודד עם תופעה זו.

אני מציעה להתקשר, לספר את כל ההתנהלות (עפ"י השאלות שאשאל), ולעשות סיעור מוחין ביחד בנדון.
כעיקרון, הייתי עושה ניסיון לקחת אומפרדקס למשך 30 יום ולראות אם יש שינוי.
אבל יכולים להיות גם כיוונים הפוכים לגמרי.

ומה קבעה בדיקת רופא שיניים?

קוביd1

New member
ניתוח באופן פרטי ה bmi שלך הוא 31.8 שום רופא בעולם לא ינתח אותך גם באופן פרטי
הניתוח מיועד לבעלי BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות לעודף המשקל
תרד מהמחשבה על ניתוח \ניתוח הוא כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך
תנסה לרדת במשקל בשינוי אורח החיים.

בהצלחה הרבה בריאות.

קובי

קוביd1

New member
לרונן נקבע שעושים ניתוח למי שההשמנה שלו היא חולנית לא לכל אחד שבא לו לרדת קצת במשקל בכל ניתוח יש סיכונים קח את זה בחשבון ניתוח זה לא מצב שאתה עולה על שולחן הניתוחים שמן וגדול ויורד בובת ברבי צריך הרבה להשקיע ,יש הרבה כישלונות גם בניתוחים
בשביל שהBMI שלך יהיה 40 אתה צריך לשקול 117 ק"ג
ושלא תנסה להגיע לשם .
תנסה שיטות אחרות.

קובי

קוביd1

New member
שלום כמו יהודי אענה בשאלה מה זה ניתוח טבעת שלא צלח,
ניתוח שרוול אחרי טבעת הוא יותר מסובך בגלל ההידבקויות ,יש רופאים שעושים יחד את הוצאת הטבעת והשרוול ,בשביל זה צריך מיומנות מיוחדת
אני לא מכיר את ד"ר מאדי מלב המפרץ
חברים מי שעשה שרוול אחרי טבעת מתבקש לעזור.

יש את פורום המשורוולים שכנים שלנו בתפוז תבררי גם שם

קובי

אופירA

New member
מנהל
אז תשתדל לשמור על המשקל ולא לעלות זו משימת חיים, למי שיש נטייה להשמנה.
כל החיים צריך לעבוד על זה. לא לרזות ע"י דיאטות, אלא להסתגל לאורח חיים בריא קבוע, ולקבל עזרה בנוגע למניעת השמנה בכל דרך שהיא. וכל הזמן.
ורק בכיוון של אורח חיים בריא ולא דיאטות קיצון, כי זה מה שגורם להשמנה חוזרת עם תוספת.

הניתוח אינו פוטר אותך מאורח חיים כנ"ל כלל וכלל. גם אחרי ניתוח אפשר בקלות להמשיך ולעלות במשקל כל השנים, לא עשית בזה כלום.
ניתוח מיועד לאנשים הרבה יותר שמנים ממך, שרוצים להגיע למשקל שלך. אתה כבר במשקל שלך, אז אתה צריך לשמור עליו או לנסות להפחית אותו במעט מאוד מאוד, ולא לשאוף לעשות ניתוח.
הטבעת אכן הפיכה, וזה אומר שאפשר להשמין הכל מחדש שוב. הסטטיסטיקה המקובלת היא שלאורך השנים אנשים רזו עם הטבעת 50% מעודף המשקל, כלומר הגיעו ל-BMI שלך. אז בשביל מה אתה צריך את הנזקים שהטבעת גורמת למערכת העיכול?

בנוגע לכולסטרול הגבוה, כדאי להתעניין על תזונה שמורידה כולסטרול אצל נטורופת שמומלץ ע"י לקוחותיו.

אלישבע24

New member
אני עשיתי פרטי אצל דר אבינוח במדיקל סנטר, עשיתי ניתוח טבעת לפני
שלש שנים ואני מאושרת!
בהרצליה

קוביd1

New member
שלום מאי
קראתי את מה שכתבת ,לפני שאת עושה משהו תבדקי האם בעקבות המחלה שלך תקבלי אישור מהוועדה לעשיית הניתוח
כל ניתוח מכל הסוגים משמש כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה במקומך.
יש כמה סוגי ניתוחים טבעת /שרוול /מעקף קיבה בטח קראת על היתרונות והחסרונות של כל ניתוח ,יש הצלחות בכל סוגי הניתוח יש הרבה כישלונות ,את כותבת שהטבעת הוא הניתוח הפחות פופולרי ,אנחנו לא מסתכלים מה באופנה עכשיו ,את צריכה ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ ולבחור מה שטוב בשבילך ,כני שמנותח טבעת מדצמבר 2000 אני יכול להגיד שאין לי בעיות עם הטבעת ,ולי זה מתאים נכון שבזמני לא היה ניתוח שרוול ,אני לא מנסה לשכנע אותך רק דעי לך שניתוח שרוול שבו כורתים 80% מהקיבה הוא בלתי הפיך מה שחתכו אי אפשר להדביק ,ניתוח טבעת הפיך כמו שמכניסים אפשר להוציא ,ברור שבמשך השנים יש הדבקויות מסיב לטבעת ,אני לא מבין מה זה הסתבכויות עם הפתיחה ,אני נגד סגירות ופתיחות תכופות ,אני נגד סגירה עד כדי חנק ,עד כדי מצב של אי יכולת לאכול או לשתות ,ככה לא יורדים במשקל ,מי שחושב לסגור את הטבעת עד הסוף ולא יאכל לא ירד במשקל ההפך יקרה \אני לא נגעתי בטבעת 11 שנה אין צורך

<font>מה שאת קוראת פה זה בעיות שיש לחברים עם הטבעת אין כזה דבר הצלחה של 100 % ,אני סמוך ובטוח שיש המון חברים שכתבו פה בפורום חיים בשלווה עם טבעת שלהם</font>
<font>בהצלחה בכל החלטה שלך בבחירת סוג הניתוח </font>
<font>אשמח לשמוע מה קורה איתך בכל שאלה בעיה אנחנו פה לא להתבייש </font>

<font>קובי</font>

קוביd1

New member
מה זה קיצור קיבה
שרוול זה לא קיצור קיבה ?
טבעת אני ממליץ על ד"ר אבינוח
שרוול מעקף ד"ר סובחי ד"ר קוניארסקי
יש רופאים נוספים תלוי באזור המגורים שלך

קובי

אופירA

New member
מנהל
שלום, ותשובות
אני לא יודעת איפה הטעות שלך. אבל אם את שוקלת 97 קילו וגובה 1.55 יש לך BMI40, ולכן לא משנה בכלל איזה מחלות יש לך. את זכאית לכל ניתוח לקיצור קיבה שתבחרי.
ואם הטעות היא במשקל, וה-BMI נכון, אז לא מספיק 32 גם עם המחלה שלך. מ-35 תהיה אפשרות לנסות להישען על המחלה. אבל פחות מזה לא. רק לחולי סכרת קשה.

כמו כן, אני לא יודעת איפה קראת על הניתוחים, כי השאלות שאת שואלת לא מעידות על ידע בניתוח הטבעת.
מה פירוש "מסתבכים עם הפתיחה"? מה פירוש "שליטה עצמאית"?
למעשה, אין כל כך הרבה שליטה. יש כיוונון של הטבעת שבתוך הגוף ע"י הזרקה מבחוץ (ע"י רופא מנתח), לאחר הניתוח. והכיוונון נעשה לפי כללים מסוימים, כאשר המנותח יוזם את הפגישות עם המנתח.
אנשים לא מסתבכים עם פתיחה. מסתבכים אולי עם סגירה, ואת זה אפשר למנוע אם נרשמים לפורום הזה, וקוראים בו באופן קבוע לפני ואחרי הניתוח עד שנהיים מומחים. וגם אחרי כן מתייעצים כל פעם שיש איזו פעולה שלא לגמרי בטוחים לגביה ומכירים אותה. כי גם כאשר סומכים על הרופא המנתח מסתבכים לפעמים. אבל כשסומכים על הייעוץ שלי בטלפון או בפורום לא מסתבכים.

האם ניתוח הטבעת פחות טוב מהניתוחים האחרים שמוצעים? זו שאלה שאני לא יודעת איך עונים עליה.
זה כמו לשאול האם פיאט 127 פחות טובה ממכוניות אחרות, או האם אדם בגובה 1.70 פחות עדיף על אנשים בגובה אחר. אני לא יודעת איך עונים על שאלות כאלה.

ניתוח הטבעת יש לו מאפייניו שלו, יתרונותיו וחסרונותיו שלו. ניתוחים אחרים - כל ניתוח יש לו מאפיינים שלו, יתרונות וחסרונות שונים לגמרי ואינדיבידואליים לו.
לכן רק את יכולה לענות על השאלה איזה ניתוח יותר טוב ואיזה פחות טוב, בהתאמה לצרכים ולנתונים שלך.

אני 6 שנים עם הטבעת, ו-7 שנים בפורום זה. ניסיוני מלמד שכל הניתוחים נותנים חלון הזדמנויות טוב להורדה מסיבית במשקל (כל אחד באופן אחר, כמובן), וכעבור 2-3 שנים כבר אי אפשר להיעזר בניתוח באותה יעילות כמו בשנה הראשונה, אלא הוא מהווה רק עזרה נוספת לאמצעי השמירה על המשקל השמרניים.
כלומר אף ניתוח לא חוסך לך את העבודה לכל החיים באמצעי השמירה על המשקל הידועים - תכנון אכילה, ידע בתזונה ופעילות גופנית - אלא נותן לך את הפוש הנדרש כדי להוריד עשרות ק"ג, משימה שלא כל כך אפשר לעמוד בה ללא ניתוח.

היי מאי
אני לא יודעת מה בדיוק קראת, אבל אם את מתכוונת לעבור ניתוח, אני ממליצה לך לקרוא הרבה מאוד על סוגי הניתוחים. כל ניתוח מתאים לאופי אחר, ורק את יכולה לדעת מה מתאים לאופי שלך ול"חולשות" שלך באוכל.
בטבעת דרושה הרבה משמעת עצמית מעבר למשמעת בענייני האכול שיש בכל הניתוחים. תצטרכי לסגור את הטבעת בהדרגה (את זו שצריכה ליזום כל סגירה) עד להגעה להגבלה הרצויה. גם כשמגיעים אליה, היא בשלב מסויים משתנה ואת צריכה להיות עם יד על הדופק מתי צריך לפתוח. חשוב לא להגיע למצבי קיצון, ורק את אחראית לכך. סיבוכים שאת קוראת עליהם מתרחשים לרוב כשההתנהגות שלנו לא נכונה.
לטבעת יש יתרונות בעיניי המתאימים לאופי שלי - הירידה הדרגתית, יש שליטה ברמת הסגירה, ההגבלה העיקרית היא על כמות בצקים שגורמים לך להיות שבעה מאוד מהר באופן שאי אפשר לאכול יותר. לעומת זאת במבה וגלידה יורדים מעולה בטבעת (לא יודעת אם גם בשרוול / מעקף).
לי היה חשוב יותר שיהיה "שוטר" (הטבעת כמובן) שיעזור לי לשמור על ההישג לאורך שנים ולא רק לרדת. בשרוול לפי מה שאני יודעת הירידה הרבה יותר קלה, אך לאחר מספר שנים הכמויות הולכות וגדלות. כמובן שזה תלוי התנהגות וגם בטבעת צריך להקפיד על תזונה נכונה, פשוט לי קל יותר לשמור על התזונה כשהכמויות מוגבלות. שוב, זה תלוי באופי שלך ומה המטרה שאת רוצה להשיג בניתוח מעבר לירידה עצמה.
תקראי כאן בפורום ובפורום משרוולים על חוויות של כל אחד. קחי בחשבון שרוב ההודעות הן בגלל בעיות עם הניתוח, כי זו הסיבה שבדרך כלל אנשים כותבים, אז לא להיבהל אלא פשוט להפנים שיש עבודה שצריך לעשות והשאלה מה יותר מתאים לך.
אם יש לך שאלות ספציפיות, אנא תשאלי ונשתדל לענות כמיטב יכולתנו.
&nbsp

קוביd1

New member
ניתוח שרוול
טיסה לחו"ל שבועיים אחרי ניתוח שרוול נראה לי מוקדם מידיי מבחינת ההתאוששות ,
אתה נמצא בידיים טובות ד"ר רזיאל מנתחת מעולה ,אני מציע לך לשוחח איתה לפני הניתוח לגבי הטיסה לחו"ל .שלא יהיו לך הפתעות בטיסה ובשהות בחו"ל והפעילות שלך שם.
מציע לך במידה ותטוס שתודיע לחברת הביטוח על הניתוח שאתה צריך לעבור שלא יהיה מצב של תת ביטוח.
בהצלחה בניתוח הרבה בריאות .

קובי

קוביd1

New member
שרוול
שמעתי על פרופסור קייזר לא זוכר מי נותח על ידו ,מי שיכול לעזור מתבקש
הרשי לי להפנות אותך לפורום המשורוולים פה בתפוז אולי משהו שם נותח על ידו
זה מה שאני יכול לעשות בשלב זה .

בהצלחה!!!

קובי

קובי

בקר טוב סאלי ..איזה ניתוח? בכלל נראה לי לוועדה לא משלמים...
נותחתי בטבעת...לא שילמתי..רק לניתוח עצמו..
בפלטינום על טבעת ההשתתפות הינה 450 שח...לידיעה...יום טוב ובהצלחה

מבצע "צוק איתן" ב
|תפוז|
אנשים

לאור ההסלמה בשעות האחרונות והיציאה למבצע "צוק איתן" החלטנו לפתוח למענכם את פורום מבצע "צוק איתן". פורום זה יאפשר לכולנו לשפוך את הלב, להשאר מעודכנים בהתפתחויות האירועים. אנא גלו אחריות ואנא אל תפרסמו מיקומים של נפילת טילים אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולהתעדכן בכל מה שקורה בשטח http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1770 בתקווה לימים שקטים יותר
|@|

|*|
פורומים מקצועיים חדשים בתפוז!
|*|

|גלובוס|
חולמים על נכס בארה"ב? פורום השקעות נדל"ן בארה"ב קם על מנת לספק לכם את כל המידע בנוגע לרכישת נכס מעבר לים. בארה"ב תהליך רכישת נדל"ן הינו קל ופשוט בהשוואה לארץ - כך שעל מנת להצליח צריך רק לדעת לעשות זאת נכון ולבדוק את כל הנתונים לפני הרכישה. מנהל הפורום, מומחה בתחומו, יספק לכם את כל המידע והתשובות לשאלות עכשיו בפורום השקעות נדל"ן בארה"ב. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2401
|בית|
בואו לחדש את הבית! בפורום החדש צביעה בהתזה. פורום צביעה בהתזה פועל על מנת לספק לכם מענה לכל השאלות שעלו לכם בנוגע לאלמנטים שברצונכם לצבוע מחדש כגון אלומיניום, שערים, דלתות ועוד. בפורום ניתן לקבל מידע, לשאול שאלות, לקבל תמיכה בזמן התהליך ולהפוך את הצביעה לחוויה מהנה. מנהל הפורום הינו מומחה בתחומו וישמח לסייע בכל. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2402

עדי1751

New member
חצי שנה בדיוק אחרי

השבוע ימלאו חצי שנה בדיוק לניתוח הטבעת. סגורה על 8 וחצי,38 ק"ג פחות-12 ק"ג ליעד.
יכולה לאכול כל דבר אוכלת רגיל לועסת רגיל-רק הכמויות קטנות. המון תודה לבורא עולם וגם לכם שבלי העידוד שלכם כלל לא הייתי ניגשת לניתוח.
מה שקצת מוזר לי זה...החמין. לא משנה על כמה אני סגורה-כל שבת אני אוכלת צלחת מלאה חמין-איך זה יתכן?

למעלה