קצרים, שונים ומשונים...

לעשות או לא?

היי, אני מתמודדת עם משקל עודף כבר שנים. עשיתי שלוש דיאטות משמעותיות בחיים שלי אבל בסוף חזרתי למשקל נוראי. 100 קג על גובה 1.58 עכשיו זה כבר מתחיל פ]שוט להרגיש לא נוח לגמרי ובעיקר כשיש ילד קטן.
מה אתן יודעות על קיצור קיבה? אני יודעת שזה מסוכן אבל שומעת שכל כך הרבה עושים את הניתוח הזה.

אשמח לעצות, המלצות ובעיקר מניסיונכן.

תודה

|תו|
פורומים חדשים בתפוז
|תו|

|קדימה|
אנו שמחים לבשר על חידוש פתיחתו של פורום אוונסנס ואיימי לי
|!|
בימים אלה איימי לי עובדת על מוזיקה חדשה. בואו להתעדכן בכל מה שחדש אצל הלהקה הגוטית - רוקטיסטית>> http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=846
|קדימה|
לפני יומיים היא צייצה בטוויטר ציוץ שהצליח לעצבן רבים, אבל עדיין אנחנו אוהבים לשמוע את המוזיקה שלה בבית, בנסיעות באוטו ובמסיבות היכנסו עכשיו לפורום ריאהנה
|!|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=1828
|קדימה|
מכוכבת ילדים לילדה פרועה, אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה בשנה האחרונה בכל ערוץ אפשרי. ולכן פתחנו לכם את פורום מיילי סיירוס בפורום תמצאו את כל החדשות והעדכונים החמים על מיילי ומי יודע אולי נצליח להביא אותה להופעה בארץ. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2410
|קדימה|
אנחנו מזמינים אתכם להיכנס כבר עכשיו לפורום של הראפרית המובילה ניקי מינאז'. ניקי עובדת בימים אלה על אלבום חדש ומשתפת פעולה כמעט עם כל אמן אפשרי! בואו להתעדכן בכל הלהיטים שלה עכשיו בפורום>> http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2408
|קדימה|
היא התחילה את דרכה בסרט "קאמפ רוק" והיום היא אחת הכוכבות הגדולות בארה"ב. עם אלבום חדש והשתתפות בסדרה המצליחה "גלי" האם היא בדרך אלינו? בואו לדבר על זה בפורום של זמרת הפופ והשחקנית דמי לובאטו. היכנסו לפורום כבר עכשיו >> http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2409

איריס310

New member
מישהו יודע האם המרפאה בראשון מחר עובדת?

סיגל לא זמינה בטלפון תודה

yahalom13

New member
שאלה קשורה לביטוח הפניקס

היי לכולם,
מועמדת לניתוח שרוול בבית החולים מדיקל סנטר
אני כבר מעל שנה בביטוח פרטי של הפניקס שנקרא קו הכסף. כאשר עשיתי את הביטוח נאמר לי כי הביטוח כולל כל סוג ניתוח בארץ.(ללא שום החרגות)
כאשר פניתי לתבוע את הביטוח נאמר לי כי יש סייג (4.17) שאומר שניתוח להעודף משקל אינו כלול בפוליסה.
נראה לי מוזר הריי שעשיתי את הביטוח נאמר לי בודאות כי הכל כלול בביטוח זה ושזה הביטוח הכי מקיף שייש.
מה גם שהמזכירה של הרופא המנתח סיפרה לי שכל יום מגיעים אנשים לניתוח תחת חברת הפניקס.
יכול להיות כזה דבר?
להלחם מולם ולנסות בכל זאת? לרדת מהעניין?
אשמח להכוונה כי אני כבר חסרת אונים!
תודה למשיבים...

עליית עמוד ההודעה החדש ב
|תפוז|

גולשות וגולשים יקרים, היום העלנו את עמוד הוספת הודעה החדש בכל הפורומים
:-)
העמוד החדש כולל: - עורך חדש בעמוד ההודעה שיאפשר הדגשת טקסט, לינקים, גדלי וצבעי פונט שונים. - העלאת מספר תמונות / סרטוני וידיאו / קבצים אחרים להודעה אחת. בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו בשרשור המיועד בפורום משוב, במסר ל"הנהלת הפורומים" או למייל [email protected]. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=168&messageid=175883099

מה תרצו שיהיה בדור הבא של הפורומים?

אנו מתחילים בימים אלו תהליך אפיון ועיצוב מחדש של הפורומים בפרדס ומאוד מעוניינים שאתם תהיו שותפים לו. כרגע אנחנו ממש בתחילת התהליך ונשמח לקבל מכם הצעות... מה פורום החלומות שלכם?
|שמש|
איפה בעיניכם החוזקות של הפורומים
|?|
באילו דברים לדעתכם אסור לגעת
|?|
|שמש|
אילו פיצ'רים חסרים לכם
|?|
מה לדעתכם כדאי להוסיף
|?|
אתם מוזמנים להגיב בפורום פורומים 2015

פלפלית79

New member
התייעצות לגבי סגירה לאחר פתיחה בשל הלחץ

שלום לכולם,

כנראה בגלל המצב הבטחוני והלחץ העצום, ננעלה לי הטבעת (למרות שלא הייתי סגורה על הרבה).
אחרי יומיים בהם לא הצלחתי לשתות מים פניתי למיון ופתחו לי רבע CC.
כבר במיון התעקשתי לשתות הרבה, ורק לאחר ששתיתי ליטר וחצי מים, הלכתי הביתה (הייתי כ"כ צמאה ששתיתי ממש מהר והכל היה בסדר).

אלא שכבר למחרת הרגשתי שלא פתחתי מספיק, ואחרי 4 ימים הלכתי לפתוח עוד. הפעם פתחתי חצי CC ואחרי שזה לא הספיק, פתחתי עוד רבע CC.
כלומר, בפחות משבוע פתחתי 1 CC. זו פתיחה גדולה עבורי.
(רק לשם המחשה, היום אני סגורה על פחות מ6, כאשר בתקופה הכי סגורה שלי הייתי סגורה על 10).

מאז (יום שישי האחרון) - אין לי הגבלה בכלל, ובגלל הלחץ שנמשך אני אוכלת ואוכלת ואוכלת...
בקיצור - מרגישה שאני חייבת לסגור קצת (רבע או חצי, נוטה לרבע).

שאלתי היא אם אני יכולה ביום שישי לסגור (זה שבוע לאחר הפתיחה) או שאמתין עוד קצת (עם סיכון של אכילה לא מבוקרת ובלתי נשלטת...)

תודה ובשורות טובות

התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

אנו שמחים להודיע שהחל מהיום נוספה לפורומים אפשרות חדשה- עריכת הודעה
|!|
ניתן לערוך את ההודעה עד רבע שעה מפרסומה (גם אם נוספו לה תגובות), ולאחר מכן יהיה כתוב על גבי ההודעה שהיא נערכה.
|*|
איך עורכים את ההודעה?
|*|
לאחר פרסומה, יש לפתוח את ההודעה בפורום. בשורה הכחולה שבתחתית ההודעה, בסופה (צד שמאל שלה) יופיע: ">עריכה". לחיצה על "עריכה" יכניס חזרה לתוכן ההודעה ויהיה ניתן לערוך ולשנות אותה לחלוטין! בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו באחת מהדרכים הבאות: ? בשרשור המיועד בפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=168 ? במסר ל"הנהלת הפורומים" ? למייל: [email protected].

שאלה לגבי אפשרות הוצאת הכפתור של הטבעת

שלום לכולם,
שנים לא הייתי כאן, בקושי מזהה את השמות הקיימים
.
אני אתן רקע קצר - עברתי ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינח לפני 9 שנים. הורדתי כ- 70 ק"ג (אני כותבת את המספר הזה ולא מאמינה) מ- 128 ק"ג ל- 59 ק"ג. בכל השנים הללו אני רזה מאוד ושמחה על כך.

הטבעת שלי (שוודית) כמעט פתוחה לחלוטין. להערכתי אני על 1 סיסי אולי פחות אולי קצת יותר. הכפתור של הפתיחה והסגירה מאוד מפריע לי. גם לא אסתטי (במיוחד כשאני מאוד רזה) וגם נמאס לי כבר מחזיות בלי עצם (וביננו, אני גם זקוקה לכאלה עם).
האם מישהו עשה פרוצדורה כזו? דיבר על אפשרות כזו עם אבינח? אני לא רוצה להוציא את הטבעת לחלוטין, אלא רק לפתוח אותה עד הסוף ושיוציאו את הכפתור.

מה אתם אומרים?

קוביd1

New member
אורית אור

לעשות או לא לעשות שאלת מיליון הדולר ,לפי הקריטריונים ה BMI הוא 40.1ואת זכאית לניתוח
הבנתי שעשית מספר דיאטות בעבר והחזרת הכל בריבית דריבית ,מה שנשאר לך לעבור ניתוח ,רק דעי לך שכל ניתוח משמש אך ורק כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך ,יש הרבה הצלחות בניתוחים יש גם הרבה כישלונות לצערי ,צריך שיתוף פעולה עם הניתוח ,אין מצב כמו שאני כותב תמיד שתעלי על שולחן הניתוח שמנה ותרדי רזונת ,צריך זמן צריך סבלנות .נכון שיש סיכונים בניתוח ,וכמו שאני תמיד כותב שימי על כף המאזניים מצד אחד את הסיכונים בניתוח ובהרדמה ומצד שני את התחלואים שיש בעודף משקל ותראי לאיפה הכף נוטה .מה שאני מציע לך לגשת למנתח שעשה את כל סוגי הניתוחים ,ותחליטי יש 3 סוגי ניתוחים טבעת /שרוול /מעקף קיבה ,תראי מה טוב בשבילך
הפורום הזה קיים בשביל לשאול אל תתביישי תרגישי חופשי פה בפורום ,אנחנו פה

בהצלחה במה שתבחרי .

קובי

קוביd1

New member
זה מה שכתוב באתר של אבינוח

אסותא ראשל"צ
רח' מזל אליעזר 13, אזור התעשיה המערבי, ראשל"צ.
המרפאת פועלת ביום ו' אחה"צ.
לקביעת תורים: סיגל או קרן: 03-9625653, 03-9615382.
(ניתן להתקשר בימים א,ב,ג,ה בין השעות 08:00-14:00

E z e r

New member
מה כתוב בפוליסה?

לא משנה מה אמרו לך אז ומה אומרים לך עכשיו, מה שבאמת קובע זה הסכם הפוליסה.

קוביd1

New member
צום ט באב

לפי מייטב הבנתי מבחינת טבעת אין שום מניעה לצום
אופירה תיכנס ותקבלי הסבר יותר מדוייק מבחינה הילכתית מה קורה .
ט באב זה ביום שלישי בעוד שבוע ,לא דחוף תמתיני לתשובה .

קובי

אופירA

New member
מנהל
קצת לא ברור הסיפור, לא הבנתי מה קרה

קודם כל, איך יתכן שבמיון פתחו רבע CC. איזה מיון זה?
דבר שני, איך הרגשת למחרת שלא פתחת מספיק?
דבר שלישי - והכי משמעותי - מה פירוש שאחרי שפתחת חצי CC, זה לא הספיק ופתחת עוד רבע?
דבר רביעי - מתי היה השבוע הזה? ואיזה מצב של לחץ יש לך? מה את מרגישה? (עבודה? ילדים? מה בדיוק הלחץ)

קשה לי להבין בלי לדעת את הפרטים, אבל בגדול, לא נראה לי העניין של 3 פתיחות במשך שבוע, כתוצאה מצורך, ופתאום אחרי שבוע צורך לסגור.
זו לא התנהלות נכונה.
אני תמיד מעדיפה למנוע בעיה, מאשר להסביר לאחר מעשה מה עכשיו כדאי לעשות. הייתי מעדיפה התייעצות לפני הפתיחות הצפופות - השנייה והשלישית. להבין למה זה לא מספיק. כי אם זה באמת לא הספיק, אז אין שום סיבה לסגור כרגע. ואם לא היתה סיבה אמיתית לפתוח, ואפשר היה לשתות ולהרגיע - היה טוב למנוע את הפתיחה המיותרת. עכשיו לא מתאים לסגור - זו נוסחה לבלגן ולחוסר יציבות של הטבעת, שכבר קיימת עקב הלחץ והפתיחות הצפופות.

בקיצור, אין לי מספיק מידע כדי לייעץ, כל סיטואציה בטבעת היא אינדיבידואלית לחלוטין, ולכל אדם בכל מקרה הייתי נותנת עצה אחרת, לפי הנתונים.
ומכל כיוון, לא נכון לסגור כעת, בדיעבד, למרות שיש מחיר.

קוביd1

New member
שלום לך

שנים לא היית פה הרזים שכחו את כולם, כל הכבוד על הירידה אני מקווה שאותי את זוכרת,צרות של עשירים הפורט שמפריע ,בטח יש לך את הפורט העבה ,אני חושב שיש פורט יותר קטן ,צריך להשאיר את הפורט למקרה שיהיה צורך לסגור את הטבעת
9 שנים עברו מאז הניתוח איך שהזמן רץ ,אני כבר 13 וחצי שנה אחרי הניתוח לא רזה ,שמנתי בגלל המתוקים
אני לא מכיר משהו שהוציא רק את הפורט אני מכיר כמה שהחליפו את הפורט ליותר קטן
תתקשרי לאבינוח תשמעי מה דעתו.
תכתבי מידי פעם פה .

קובי

תודה קובי על התגובה

בטח שאני זוכרת אותך. נפגשנו באחד ממפגשי הפורום אני חושבת ב- 2007 בפורים.
קודם כל, זו בשורה טובה שיש פורט קטן יותר. אני לא מתעסקת עם פתיחה וסגירה של הטבעת כבר שנים ולכן, חשבתי פשוט לפתוח עד הסוף ואז להוציא את הפורט.
אני אפנה לאבינח ואתייעץ איתו.

חצופים המתוקים האלה

קוביd1

New member
פורט

גם אני לא סוגר ופותח את הטבעת קרוב ל 12 שנה ,הפורט נמצא אצלי בצד שמאל של הבטן בולט מאוד ,לא חושב להחליף אותו ,
אני בטוח שנפגשנו באחד ממפגשי הפורום הרבים שהיו בתקופה הזאת. הרבה בריאות.
קובי

למעלה