קצרצרים וכל מיני

DaniB666

New member
תודה רבה

וואו... קודם כל תודה על המענה המהיר!!!
שנית, האם תוכלי להסביר לי איך מגדילים או מקטינים את הטבעת? האם כל פעם זה מצריך ניתוח?!

מה קורה אם אחיינים שלי יתנו לי כהרגלם מכה בבטן? זה מסוכן? האם הטבעת יכולה לפול?

המון תודה על העזרה!!!!!!!!

אופירA

New member
מנהל
הטבעת מקיפה את הקיבה בחלק שקרוב לוושט

הוושט זה הצינור השרירי שמחבר את הפה לקיבה. לידו נמצא קנה הנשימה.

הטבעת מונחת סביב הקיבה בניתוח שאורך כ-20 דקות, וכדי להרחיב או להצר אותה מזריקים אליה נוזל דרך צינורית שמחוברת לתיבת הזרקה (בגודל פקק של בקבוק) שמותקנת מתחת לעור. את ההזרקה לתיבה או שאיבת הנוזל ממנה מבצעים כמו שדוקרים את הווריד כדי להוציא ממנו דם. גם הווריד נמצא מתחת לעור, והמזרק חודר אליו ועושה מה שצריך.
לכן הפרוצדורה להצר או להרחיב את הטבעת דומה מאוד לבדיקת דם קלה.

מכה בבטן - אם היא לא מפילה את הלב, הכבד, הריאות, הקיבה והלבלב - היא לא תפיל שום טבעת.
מכה חזקה במקום של הפורט (תיבת ההזרקה) יכולה להזיז אותו, אבל זה לא מטריד ומדאיג כרגע. ספציפית לעניין נברר אחרי הניתוח איפה הפורט שלך ממוקם (המנתח מחליט על המיקום), עד כמה האחיינים שלך עושים את זה לעיתים קרובות ובאיזה עוצמה (ומה גילם), ואז כשם שנמנע מהם להזיז לך כמה צלעות, כך נמנע מהם לפגוע לך בפורט בצורה שיכולה להזיז אותו ולהיות לא נעימה.

בהזדמנות הראשונה תיכנסי לאתר "טבעת" שבחתימה שלי, ותלמדי אותו בע"פ.

בואו לעבוד בתפוז
|תפוז|
אנשים

|!|
דרוש/ה מנהל/ת אשכול פורומים למחלקת הקהילות. התפקיד כולל מענה לפניות הגולשים, עבודה מול מנהלי הפורומים, אחריות על קידום ושיווק הפורומים, ייזום וטיפוח שיתופי פעולה. התפקיד מגוון ומאתגר, בסביבה צעירה ודינאמית. דרישות: היכרות עם עולם האינטרנט, הבלוגים והפורומים הישראלי, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, יחסי אנוש מעולים, שירותיות גבוהה, יכולת עבודה עצמאית, יצירתיות, כושר שכנוע. ניסיון בעולם שירות לקוחות - יתרון. המשרה היא משרה מלאה ממשרדי החברה בבני ברק. רוצים להגיש מועמדות למשרה? שלחו קורות חיים לכתובת [email protected].
|*|
המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
|*|
נא לציין ציפיות שכר בקורות חיים.

למעלה