שרשורים קצרים

אופירA

New member
מנהל
בוודאי - רבים חוו את החוויות הללו שלא צריכות בכלל לקרות, אם מתנהלים נכון עם הטבעת ולא סוגרים פותחים סוגרים פותחים כל הזמן במשך שנתיים, בעיקר כאשר מופיעות תופעות לוואי מסוג זה.

מניסיוני אצל כל האנשים שעברו את מה שעברת, אני יכולה לנחש בלי להכיר אותך כלל, שבמשך שנתיים חצי ניסית לסגור את הטבעת כמה שיותר כדי לרזות, ואז התפתחה דלקת בוושט ורפלוקס, ואז הלכת לפתוח את הטבעת, מן הסתם אחרי הרבה זמן של סבל, ופתחו לך הרבה, ועלית במשקל, והלכת לסגור, וסגרו הרבה מידי, והתפתח רפלוקס ודלקת שוב, או שבגלל ששמנת רצת מיד לסגור.
בקיצור לא התנהלו עם הקיבה שלך בחוכמה - וזו התוצאה.

בגישה שלי לא מגיעים למצבים כאלה.
מלכתחילה משלבים את העזרה של הטבעת על הקיבה יחד עם אכילה מושכלת ומתוכננת, המתאימה לצרכייך ולנתונייך, ואת הסגירות הראשונות של הטבעת מבצעים לאט ובהדרגתיות, כדי לא ליצור טראומה לוושט.
ואם מתחילה דלקת ורפלוקס, במשך השנים, מיד מונעים את התפתחותם ע"י פתיחה של הטבעת לא יותר מידי ולא פחות מידי (המידה הנכונה נקבעת לפי ההתרשמות שלי מהמצב. בד"כ מדובר ב-1/2CC, אבל מאוד תלוי בנתונים). מניחים לוושט להחלים מספיק זמן לפני שסוגרים (אם בכלל) רק מחצית מהפתיחה ולא את כל הפתיחה בחזרה.
במשך השנים יש לדאוג למעבר מספיק מרווח כדי שהוושט לא יוסיף וייחלש.
אם יש בעיות בירידה במשקל או עלייה במשקל - יש לבחון את התזונה וההתנהגות, ולעשות תיקונים מותאמים כדי לרזות בבריאות, שכן ניתוח טבעת אינו מחליף שינוי אורח חיים, אלא מאפשר אותו בעזרת טיפול מתון ברעב.

את לא צריכה טיפ - את צריכה הדרכה רחבה ומסודרת. אחרת בעוד שנתיים את עלולה להצטרך להגיד שלום לטבעת, ולחיות חצי שנה לפחות עם פצע בקיבה, ולהשמין הכל בחזרה עם ריבית (או להשמין עוד ועוד).

תעשי טובה לעצמך, תרימי טלפון להדרכה בת שעה בערך, ותתחילי להתנהל עם הטבעת נכון ובריא, ותראי חיים חדשים.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי. הייעוץ בהתנדבות.

iLuvUBabyi

New member
ניתוח שרוול - כמה שאלות ..

היי,
מה עדיף? לקבוע תור אצל דר' סובחי או לעשות את הבדיקות ואז לקבוע?
ועוד שאלה, צריך עוד בדיקות בנוסף לבדיקות דם, אולטרהסאונד בטן עליונה, וק''ת וצילום חזה?
תודה לעוזרים :)

ליגל23

New member
חודש אחרי שרוול

שלום לכולם, שאלה לי אליכם, בנוגע לעישון אם אפשר לעשן כבר אחרי ניתוח זה? אשמח לתגובתכם תודה :)

חשוב לי מאוד-מאוד מוודאגת

שלום.
אני עברתי לפני חודשיים ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח וירדתי מאז רק 8 ק"ג,אני סגורה על 7 בערך.

לעומת כל החברות שלי שירדו בקצב מאוד מהיר אני עדיין תקועה על 8 קג במשך חודש ולא מצליחה לרדת,חברות שלי לא שילבו ספורט ועדיין המשיכו לרדת.
אני בקושי אוכלת כלום,אני אוכלת ארוחות מסודרות וקצת אבל אני בקושי עושה ספורט.
עכשיו אני מתחרטת שעשיתי את הניתוח אם גם ככה אני צריכה לעשות ספורט ודיאטה,זה ניראה לי כאילו סבלתי חודש לחינם!!

בבקשה תעזרו לי ותגידו האם כדאי לי להוריד את הטבעת ולנסות משהו אחר,אין לי פשוט זמן רב לעשות ספורט עכשיו התחלתי פחות או יותר להקפיד על הספורט.

בבקשה תגידו לי אם מישהו נימצא גם במצב כמו שלי,אני פשוט אבודת עצות כבר!

תודה רבה ויום טוב..:)

רבקי78

New member
פתיחת הטבעת עכשיו:

לאן אני יכולה לפנות עכשיו בכדי לפתוח בדחיפות?
ואם במיון מדובר, האם גם ב"מעייני הישועה" עושים את זה?

דרבה!

משתפת בפטנט שגיליתי היום ועזר לי

היי לכולם, אני אחרי סגירה ביום רביעי.
עד עכשיו הייתה לי בעיה עם שתיית מים, אבל אוכל עובר בקלות... בגלל זה פחדתי לסגור...
היום בבוקר ניסיתי פעם ראשונה אחרי הסגירה לאכול מוצק בבוקר. בהתחלה שתיתי לאט מאוד, גם מים וגם קפה לפני שהתחלתי לאכול.
אחרי שאכלתי ביס מהסלט (עבר בקלות) החלטתי לנסות לשתות (שזה משהו שאני לא עושה אני בדרך כלל) ופתאום גיליתי שהמים עוברים ממש בקלות :)
אני מאמצת את זה להבא....
אם למישהו יש בעיה דומה, אשמח לשמוע פטנטים נוספים, כי אני לא אוהבת לשתות ממותק (;

עליזה59

New member
,wish me luck

ביום רביעי הבא אני אנותח באלישע בחיפה ניתוח טבעת אצל הרופא גורג דאוד , סוף סוף קיבלתי הטבעת אחרי מכתב תלונה למנהל המרפאה בגלל שלא ספקו לי אותה בזמן התור הישן לניתוח
בעזרת השם אעדכן אותכם אולי בשישי
תודה לך אופירה על העזרה והתמיכה אני מודה לך

NATALAI

New member
שאלה.. :)

שלום לכולם!

אני בת 23 ועברתי נותח טבעת לפני שמונה חודשים. הגובה שלי הוא 1.67 ותחילה שקלתי 104 וכיום אני 81.
בחודש הקרוב אני טסע להודו לחודש והייתי רוצה להתייעץ האם כדאי לפתוח את הטבעת לפני הטיסה. כיום לא עוברות לי כמויות גדולות של אוכל וגם לא מכל סוג. אני יכולה לאכל קציצה אחת וכף אורז צנימים ודברים קשים. ירקות מאוד קשה לי לאכול. אני רוצה להנות במהלך הטיול אבל אני מאוד פוחדת להשמין ולא להרגיש טוב..
מה אתם ממליצים?

שם122

New member
4 ימים לאחר ניתוח טבעת

האם זה טבעי שלאחר 4 ימים יש עדיין כבר בפורט למעלה וכאבים קצת בצד שמאל בבטן אני חושב שזה איפה שהקיבה? ואם כן מתי זה אמור לעבור כי ממש קשה לי לישון בלילה אני ישן שעה וקם..
ולפחות ירדתי בארבעה ימים 5 קילו זאת חצי נחמה לזה שאני לא מכניס גרגר לפה רק שות
כתבתי את זה בפרום השני אבל אני רואה שפה עונים יותר מהר..

bugva

New member
הצטרפתי לסטטיסטיקה - אבנים בכיס המרה...

שנה לאחר שרוול עם ירידה של 30 קג (80% מהיעד). לאחר שבוע של כאבים בלתי נסבלים, בחילות והקאות. האבחנה - אבנים בכיס מרה. האם יש דרך לטפל ללא ניתוח? ממש לא מתאים לי ניתוח נוסף.... מאוד מתסכל. והאם למישהו המלצה על כירורג מעולה לעניין דרך מכבי? במרכז? תודה.

היי לכולם

ברצוני לעדכן אותכם במס בדיקות שעשיתי הלכתי לרופא מששפחה והוא הביא לי את הבדיקות שהייתי צכירה לעשות עשיתי את הרוב נשאר לי ללכת לדיאטנית לבצע א.ג.א ובדיקת ריאות משהו כזה קבעתי פגישת יעוץ אצל דר אסונת רזיאל מתכוונת לעשות תניתוח בפרטי באסותא איזה עוד בדיקות צריך לבצע ??!?!

saritny

New member
המלצות לרופא מנתח אסותא חיפה

היי, אני בהתחלת התהליך, כרגע קבעתי תור לדר חזן,
יש המלצות או דיס? ובכלל טיפים מה כדאי "להגיד או לא" בפגישה..
קיימת אפשרות שלא יאשרו ניתוח (ה BMI שלי גבולי ..)
ובכלל דברים שכדאי לדעת
תודה ושבת שלום

בואו לעבוד ב
|תפוז|
אנשים

|*|
אחראי/ת קשרי קהילות לפורומים צוות הנהלת הפורומים מחפש אנשי/נשות צוות נוספים/ות לתפקיד מעניין. התפקיד כולל טיפול וקשר עם מנהלי הפורומים (מערך מתנדבים), מענה שוטף לפניות הגולשים, שיווק ויצירת תחרויות ושיתופי פעולה. סביבת העבודה צעירה, מאתגרת ודינאמית. דרישות: * הכרות עם עולם הפורומים הישראלי ? חובה. * נכונות למשרה מלאה ? חובה. * יכולת ביטוי ורמת כתיבה גבוהה ? חובה. * ניסיון של שנתיים בשירות לקוחות - יתרון. * יחסי אנוש מצויינים, שירותיות גבוהה, כושר שכנוע ואסרטיביות, יצירתיות. נא לשלוח קורות חיים בצירוף ציפיות שכר למייל [email protected]
|*|
מפיק/ה תוכן שיווקי קריאטיבי דרוש/ה מפיק/ה תוכן שיווקי קריאטיבי/ת במיוחד למשרה מלאה, בעל/ת מוטיבציה גבוהה ואחריות, עם חיבור לעולם האינטרנט והרשתות החברתיות. ניסיון בכתיבה וקופירייטינג- יתרון. פרטים נוספים וקו"ח- [email protected]

קוביd1

New member
עישון אחרי שרוול

אם לא עישנת חודש אז כדאי שתמשיכי בדרך הנכונה הזאת
אין שום מניעה לעשן

קובי

טליוגם

New member
ירדת 8 קג בחודשיים הידד!!!

ולעניינך- לעניות דעתי אינך יכולה להשוות את הגוף שלך לאחרות שירדו יותר בזמן קצר
כל אחת עם הסיבות ואורח החיים שלה
מה שכן את עשית ניתוח שהוא רק מנוף לאורח חיים בריא וסבלני עם הגוף שלנו
פעילות גופנית היא חלק מזה
היא נותנת אנרגיות ועוזרת לחילוף חומרים ומשתקת את הזמן הפנוי לחשוב
על אוכל

את לא אמורה לסבול בדיאטה
את אמורה לאכול דברים בריאים וגם לנשנש לפעמים מותר לך בלי סבל ובלי יסורי מצפון
לאט לאט הגוף שלך יסמוך עליך שאת נותנת לו הכל בזמנים קצובים והוא יודה לך ובתמורה ישיל את העודפים

כנסי לאתר של אופירה בחתימה שלה הלינק יש שם הצעות לאכילה נכונה וחשיבה נכונה
הניתוח הוא לא זבנג וגמרנו
הוא עבודה !
העבודה העיקרית לשנות את המחשבה
כי גם כך לאכול הרבה אנחנו לא יכולות
עוד מעט יגיעו המומחים ויענו לך יותר

שיהיה לך בהצלחה!

למעלה