שרשורים קצרים

קוביd1

New member
נסיעה להודו

אני הייתי ממליץ לפתוח ב1/2 זה לא יגרום לך להשמין ,שלא יהיה מצב שמשהו יתקע לך בהודו ושם אף אחד לא יוכל לעזור לך ולפתוח את הטבעת
תהני מהטיול הודו ארץ מעניינת

קובי

אופירA

New member
מנהל
עליזה, בהצלחה.

ממש עצוב שהניתוח נדחה עקב הפאשלה המאוד חמורה של קופ"ח.
הייתי בשוק כששמעתי על הפאשלה הזו.
לא יכולתי לעזור לך בנושא הפרוצדורלי הזה.

אם זה היה קורה לי, היו שם שאגות כבר בשלב מוקדם ביותר, ברמה שמעוררת מתים ומביאה פקידים לעשות דברים הרבה יותר בזריזות.
היו צריכים להזמין לי משטרה/אבטחה. ככה אני.

תעדכני אחרי הניתוח, בע"ה.

אופירA

New member
מנהל
איילה המדהימה

למידה עצמית וניסויים בלתי פוסקים הם חלק חשוב מאוד מההתנהלות הנכונה עם הטבעת.

כאשר יש בעיה להעביר מזון מסוים, הפטנט הוא להתניע את הוושט במזון שעובר לו יותר בקלות, ובהמשך לאכול את מה שעובר יותר בקושי.
אצלך, כמו אצל קבוצה קטנה של מנותחי טבעת, הבעיה היא בשתיית מים ולא באוכל.
אז מצאת דרך, איך לאכול קודם מה שעובר לך יותר בקלות, ואח"כ מה שעובר לך יותר בקושי (מים)!
מקסים.

לכי כך עם הגוף שלך, תלמדי עליו כל מה שאפשר וכמה שיותר.
ועלי והצליחי (או רדי והצליחי...).

אופירה היקרה

כל כך הרבה למדתי לפני הניתוח ואחריו בזכות הפורום הזה, ובזכות ההודעות והתובנות שלך.
תודה מקרב לב על כל הזמן, הנכונות לעזור והעשייה המבורכת

רומי 912

New member
כן, ובמעייני הישועה עדיפות כי שם אפשר לפתוח חצאים, רבעים וכו' לעומת מיונים אחרים כמו תל-השומר למשל ששם פותחים הכל.
אני הייתי בשנה שעברה במעייני הישועה, ביקשתי לפתוח חצי והכירורג פתח לי חצי.
פניתי למיון עם טופס הפניה מרופא חרום של המלרם. תדאגי לטופס הפניה שלא תחוייבי בכסף., רומי.

קוביd1

New member
לדנה

חודשיים אחרי ניתוח וירד 8 ק"ג זה ירידה מצוינת ,מה את מתלונת ,אל תסתכלי על החברות שלך כמה הן ירדו ,זה לא תחרות מי יירד יותר מהר,
את בקושי אוכלת ובגלל זה את לא יורדת במשקל ,תאכלי מאכלים לא עתירי קלוריות תאכלי סלטים תאכלי דגים ,קחי את הפרויקט של הירידה במשקל כריצת מרתון ,לא כריצת 100 מטר ,אל תמהרי תרדי לאט ובטוח ,כי ירידה כזאת בריאה

קובי

אופירA

New member
מנהל
דנה כהן, זה אמיתי?

אחרי חודשיים את שואלת אם להוציא את הטבעת? ברצינות?

מי הן החברות שלך? באיזה קצב הן ירדו בדיוק? איזה ניתוח הן עשו?
האם כולכן זהות בכל הפרמטרים הפיזיולוגיים והנפשיים, או שיש ביניכן הבדלים?...

האם יש לך הגבלה גדולה כבר?
האם הבנת מהו ניתוח הטבעת לפני שעשית אותו?
האם הבנת שמדובר בכלי לחיים, להרזיה ושמירה על הרזון לטווח ארוך, ולא בפטנט לרזות תוך חודשיים עשרות ק"ג?

ממה סבלת במשך חודש?
את לא אמורה לסבול עם טבעת. אם את סובלת - יש לבדוק מה הבעיה (תתקשרי ונברר).

אם אדם סובל מהשמנת יתר חולנית, ורוצה לרזות, הוא צריך לתכנן בקפידה את תזונתו כל החיים. גם חולה סכרת שרוצה להגיע לקבר בגיל מאוחר ובמצב שלם, לא בחלקים, צריך לתכנן בקפידה את תזונתו כל החיים. מדובר בשני המקרים במחלות, שמחייבות תזונה מוקפדת (זהה, אגב).
ניתוח לא אמור לחסוך לו את הצורך לתכנן את תזונתו. ניתוח אמור לעזור לו להיות פחות רעב ולהיות מסוגל לאכול מעט.
כל הניתוחים כולם עושים זאת, ולעולם אין הם חוסכים מהשמן את המשימה לכל החיים של קניית הרגלי אכילה נכונים ושמירתם.

תתקשרי, ונסביר לך מה זה ניתוח טבעת, ואיך עובדים איתו, ומהן ציפיות ריאליות בהתאם לנתונים שלך (ציפיות לא ריאליות גורמות לייאוש כיוון שהן בלתי ניתנות להשגה), ומה זו בריאות ומה זו תזונה בריאה ומה זו חשיבה ישרה ולא מעוותת. את זקוקה להסברים האלה.
03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

מרים 882

New member
לבוא עם בדיקות עדיף.

אני מנסה להזכר:
איסוף שתן
חוות דעת פסיכיאטרית
דיאטנית של הקופה

גברת ע

New member
יש רופאים שמבקשים בדיקות נוספות

אז אולי לקבוע תור לרופא שאתה רוצה ובמקביל לבקש מהמזכירה/אחות של אותו רופא שתשלח לך רשימת בדיקות כדי שתתחיל כבר לעשות אותן

למעלה