להיות ריאלי, מציאותי
לבחון את המציאות בעיניים פקוחות.
להבין שאת עומדת בפני צעד שאינך מבינה אותו מספיק, וללמוד עליו כמה שאפשר יותר, כדי שיהיה לך שיקול נבון באיזה צעד לנקוט.
כולנו לא אוהבים שאנחנו מחליטים החלטה מסוימת על סמך מידע מסוים, ואז מגלים ששכחו לומר לנו המון מידע אחר, שהיה משנה את החלטתנו מן היסוד, אם היינו יודעים אותו.
בבחינת "אז למה לא אמרו לי לפני כן, לכל הרוחות???"
אני מיידעת אותך, שיש הרבה הרבה מידע בנוגע לשיקול אם לפתוח/כמה לפתוח לפני הטיסה, ובנוגע לשיקול אם לחיות בלי ירקות, ובנוגע לשיקול איך להתנהל עם הטבעת בשנים הבאות, בלי קשר לטיול.
אם את רוצה לדעת אתה מידע הזה לפני כן, ולא רק לגלות אותו לאחר תקלה - אני ממליצה לך להתקשר אלי לייעוץ והדרכה.
גם אחרי שתקבלי הרבה מידע שאינך יודעת אותו, עדיין רב התחום שלא ידוע לנו ואיננו יכולים לדעת אותו מראש ולהביאו בחשבון בשיקולים שלנו. יש לנו הרבה טווח של תעייה באפלה.
כך שחבל להרחיב את הטווח הרחב הזה ממילא, בעוד תוספת טווח של ידע שלא קיבלנו, הגם שהוא קיים בהחלט וניתן להשגה.
למה אני לא אומרת לך את המידע הזה בכתיבה, אלא בטלפון? כי אין לי מושג מה הנתונים שלך, מה את אוכלת יותר ממה שכתבת, מה זה "כמויות גדולות", מה וכמה זה "פוחדת להשמין", מה זה "להרגיש טוב" ומה יהיה אורח החיים שלך בהודו ועוד נתונים שלא שאלת עליהם כי לא חשבת עליהם. כל הנתונים הללו משנים את התשובה, כך שאי אפשר לתת לך מידע שרלוונטי לך בכתב.
יש מידע כללי באתר "טבעת" שבחתימתי, אבל הוא חלקי וחסר, כי לא כתבתי עדיין הכל.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.