שרשור בנושא טבעת

אופירA

New member
מנהל
רק לפתוח קצת ולעבור לתזונה רכה עד שיסתדר
תפתחי 1/2CC. זו תמונה של דלקת בוושט, והיא חולפת אם נותנים מנוחה (מנוחה זה לפתוח).
להבא לא לחכות שבועיים. אם יש כאב בוושט, אחרי בליעה, והקטנת יכולת אכילה כנ"ל, עוברים מיד לכלכלה רכה חמימה, 3 ימים. אם לא חולף פותחים 1/4 עד 1/2CC עד להחלמה מלאה.

אחרי הפתיחה לחכות חודש להחלמה, גם אם הכאבים חלפו מיד. רק אז לסגור 1/4CC אם יש צורך בכלל. עדיף לא לסגור. בשום אופן לא לסגור 1/2 בבת אחת.

אופירA

New member
מנהל
מה פתאום חג? היום, מחר, מחרתיים כלכלה רכה
אמור לעבור אם פתחת 1/2CC, והחל מערב חג ביום ד' בלילה, את יכולה לאכול רגיל.

קוב י d1

New member
שלום תמתם 8
נכון הרבה זמן לא היית פה ,וזה שאת פה זה סימן שיש בעיות, תכנסי לפה גם שהכל בסדר ,כדי לעזור מניסיונך .

שנה טובה.

קובי

רומי 9121

New member
תודה קובי
גם אופירה אמרה שהפורט לא שייך לניפוח יתר אבל הרופאה שבדקה אותי ואמרה שהיא מבינה בזה אמרה שהטבעת סגורה כנראה יתר על המידה כלומר דרך הפורט מנפחים או מורידים את מצב הסגירה של הטבעת והיא כנראה התכוונה לזה.
היא אמרה שגם רואים שיש אוכל בושט שלא ירד והתישב שם ולכן כל ההקאות. כעת אני מרגישה טוב, לאחר הפתיחה ונזהרת מאד לאכול מבוקר על מנת לא לאבד את מה שהשגתי במשך 3 שנים.
למען האמת אני גם לא מרגישה רעב וצורך כל כך גדול לאכול וכנראה שהרגלי אכילה במשך 3 שנים עשו את שלהם.
אגב זה לא רק פחד מהשמנה, אצלי הסכרת נעלמה ואני כבר לא צורכת כדורים לסכרת וזה ממש ממש משמעותי בשבילי כדי להזהר לא לעלות במשקל שוב.
גמר חתימה טובה, רומי

קוב י d1

New member
שלום לך ורד
גם אני 14 שנה עם הטבעת ,יש לך בעיה של ניתוק הצינורית וזה מצריך ניתוח קל ביותר ,בשום פנים ואופן על תוותרי על הטבעת,

קובי

קוב י d1

New member
החלפת מאגר
בהחלפת מאגר יש את אותה תחושה כמו בניתוח הראשוני ,המאגר משמש רק לסגירת ופתיחת הטבעת.

קובי

אופירA

New member
מנהל
8 שנים הטבעת פתוחה לגמרי? כלומר אחרי 6 שנים נותקה הצינורית?
אם את רוצה לשמוע את דעתנו, את צריכה לספר לנו קצת יותר מאשר כמה משפטים כלליים.
מה קרה במשך 8 שנים לתזונה ולהשמנה שלך?
את רוצה להתחיל שוב את התהליך, ושואלת אם הוא כמו אחרי הניתוח הראשון. אבל אנו לא יודעים איזה תהליך עברת ובאיזה מצב את כעת...

קוב י d1

New member
אבינוח
למקרה חירום אולי תגשי היום לאשקלון בבית הרופאים ,נכון שהקבלה היום לחברי מכבי ,אפשר לנסות ,חבל שתתיבשי
גג אפשר ללכת לבית חולים אסף הרופא לחדר מיון ,לפי מייטב ידיעתי אפשר שם לפתוח לפי מה שתבקשי ולא פתיחת כל הטבעת
עדיף לא להתקרב לבית חולים תל השומר במקרה הזה.שם יפתחו הכל ,לא להזניח

מאוחדת
יש מרפאת מאוחדת בבני ברק רח דמשק אליעזר 17
יש שם כירורג כמה פעמים בשבוע שפותח וסוגר.
אם את לא חברת הקופה ב50 ש"ח

קוב י d1

New member
שלום לאורחת עינת
כייף לשמוע על הירידה ,שמח לשמוע שאת נראת טוב עלית 9 ק"ג להראות טוב \לא יפה להיות שחיף.
אני חושב שצריך לבדוק את מצב הטבעת פעם בשנה שנתיים ,את יכולה להיות רגועה כי אם הייתה בעיה היית מקיאה ,היו לך צרבות.
תגשי לרופא המשפחה תבקשי צילום בריום ושט קיבה ,ובצילום אפשר לראות את מצב הטבעת , תקבעי תור למנתח ותראי לו ,נכון שהרופא הרנטולוג כותב את תוצאות הצילום ,עדיף להראות את זה למנתח .
הרבה בריאות ותשמרי על ההשגים .
שבוע טוב

קובי

אופירA

New member
מנהל
מסתמכים על הרגשה ועל שיקוף ושט קיבה ותריסריון
יותר מזה אין לנו כלים לדעת מה מצב הטבעת.
את השיקוף לא משנה איך תעשי, אפשר בקופה. אך הפענוח חשוב מאוד שיהיה ע"י ד"ר אבינוח, ואם זה לא אפשרי, אז לפחות ד"ר סובחי.
על פענוח של מנתחים אחרים קשה לי לסמוך היום.

כעיקרון ד"ר אבינוח טוען, שאם אין סיבה לצילום אין סיבה לביקורת גם אחרי 5 שנים. אבל הוא לא יעמוד בדרכך אם תרצי ביקורת כזו.
אם את במכבי, אז אפשר לחסוך את הצילום, ולעשות אותו ביום הפגישה עם אבינוח, באסותא.

מה שחשוב, שתעשי בדיקות דם כל שנה לפחות, ותבקשי שיוסיפו לבדיקות הרגילות גם ויטמין B12, בלוטת התריס, ויטמין D, וכל הויטמינים שהרופא יכול להוסיף לבדיקות האלה. חשוב לעקוב אחר מצב חוסרים תזונתיים.

קוב י d1

New member
אהלן איייל
הכל בסדר אצלך ירדתה 40 ק"ג במשקל ,לא סובל מצרבות ,לא סובל מהקאות ,אז למה לחשוב פסימי ,למה שיקרה לך משהו מהדברים האלה
ידידי אני מנותח 14 שנה תודה לאל הכל בסדר ,לא חושב על הסיבוכים שיכולים להיות ,תהנה מהתוצאות של הניתוח ,אוי לי באם אחשוב מה יכול לקרות לי בחיים היומיומיים
ממחשבות אפשר להשתגע .

קובי

אופירA

New member
מנהל
אין מה לחשוש, כאשר אוכלים הכל לאט, ומרגישים טוב
הרגשה טובה וחוסר כאבים או צרבות היא האינדיקציה שיש לנו לכך שכל תקין והכל במקום.
אין צורך בשיקוף כדי לאבחן בעיה שלא מרגישים אותה. כשיש בעיה בטבעת - מרגישים אותה מיד.

סיבוכים עם טבעת קורים בעיקר עקב התנהגות. כיוון שהתנהגותך תקינה מאוד (אוכל לאט, פותח את הטבעת בהתאם לצורך), אין סיבה לחשש.
ידוע וגם כתוב במאמרים מקצועיים, שסיבוכים של הטבעת הם פתירים בקלות, ככל שמטפלים בהם מיד עם התרחשותם, ולא דוחים ומזניחים.
לכן אין לך מה לחשוש. בכל מקרה של התחלה של צרבת, רפלוקס, היצרות של המעבר, שיעולים בלתי פוסקים, כאבים וכו', אל תחכה, פנה מיד טלפונית אלי או אל אוסנת (ורצוי לשמוע את חוות דעת שתינו במקביל), ונדריך אותך איך למנוע הסתבכות מניסיוננו הרב.

טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת וחג, להשאיר הודעה בתא הקולי
אסנת, טל' 050-2377794
תחזיק את הטלפונים הללו בהישג יד, ואל תהסס להתקשר אם יש שאלה או בעיה.

אופירA

New member
מנהל
בררי בבי"ח לניאדו אם יש שירות כזה (נדמה לי שיש).
בנוסף, ד"ר יולנו הוא כירורג בלניאדו, ויודע לסגור/לפתוח טבעת.ר עושה זאת באופן פרטי (תמורת 70 ש"ח). התקשרי אליו, ושאלי איפה ומתי הוא נותן את שירותיו. 03-5700632

כמו כן בקופת החולים שלך, שאלי כל כירורג (בטלפון) אם הוא יודע לסגור טבעת. מי שיודע - אפשר לסגור אצלו.
כמו כן, אפשר להתקבל באסותא ת"א או ראשון לציון, לפי המופיע באתר של ד"ר אבינוח.

בהצלחה!

קוב י d1

New member
סגירה פתיח
את יכולה לסגור אצל ד"ר אבינוח לא חייבים להדרים לבאר שבע
מעקב, פתיחות וסגירות
* אסותא תל אביב
רח' הברזל 20, רמת החי"ל, תל אביב.
המרפאה פועלת ביום ד' בערב.
לקביעת תורים: סיגל או קרן: 03-9625653, 03-9615382.
(ניתן להתקשר בימים א,ב,ג,ה בין השעות 08:00-14:00)

*אסותא ראשל"צ
רח' לזרוב 27, אזור התעשיה המערבי, ראשל"צ.
המרפאת פועלת ביום ו' אחה"צ.
לקביעת תורים: סיגל או קרן: 03-9625653, 03-9615382.
(ניתן להתקשר בימים א,ב,ג,ה בין השעות 08:00-14:00)

קובי

קוב י d1

New member
שלום לאורח 19742
נראה לי שאתה לא מסתדר עם הטבעת ,כל ניפוח הכי קטן גורם לך לצרבות ,וצריך לראות מה הסיבה האם עשיתה לאחרונה צילום ושט קיבה לראות מה מצב הטבעת ,אולי היא החליקה קצת .אני חושב שכדאי לעשות את הצילום הזה ללכת לרופא מנתח אולי ד"ר אבינוח אולי ד"ר סובחי ,במידה וישנה בעיה בטבעת י,ש אפשרות להמיר את הניתוח אולי בניתוח שרוול ,רק דע לך שניתוח שרוול שהוא לא בתולי הרבה יותר מסובך והתוצאות פחות מרשימות.
גם אני 14 שנה אחרי השרוול עכשיו בן 65 וקצת כ 12 שנה לא נגעתי בטבעת ,יש לי הגבלה \גם אני עליתי 14 ק"ג משיא היורידה ,אבל את הסיבה אני יודע וזה המתוקים ,לא בגלל הטבעת.
אשמח מאוד לשמוע מה קורה איתך .
מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה.

קובי

shery20

New member
הריון וטבעת

היי חברים,
התגעגעתי :)
אני מטובעת כ4 שנים (+ ניתוח תזוזות טבעת + ניתוח החלפת טבעת עקב דליפה בינואר האחרון)
אני כרגע חודש 8 עם תאומים,
רוב הסיכויים שאצטרך קיסרי כיוון ששניהם במנח עכוז.
במהלך ההריון פתחתי רק חצי את הטבעת כי לא היה לי צורך יותר.
רציתי לדעת האם לקראת קיסרי/לידה יש צורך בהערכות מיוחדת? יש צורך לפתוח עוד את הטבעת?
תודה לעונים :)

למעלה