מה בפורום

קוביd1

New member
עור רפוי

זה השיקול העיקרי בהחלטה שלך , ,אף אחד לא יודע כמה עור רפוי יש לך .תלוי בכמה תרדי גם לזה יש פתרונות יש בפורום הזה ויש בתפוז בפורום של המשרוולים בנות שעברו כמה ניתוחים לעור רפוי בבטן ,בידיים ,ניתוחים לא קלים מבחינת ההחלמה ,אבל מאושרות מהתוצאות

קובי

עור רפוי

אני חושבת שלגבי זה דיה לצרה בשעתה. לא בטוח שישאר לך עור עודף, למרות שספורט לא תמיד מונע זאת.
לך יש יתרון שאת צעירה, וללא עודף משקל רב כ"כ.
אני למשל משורוולת מעל 3 שנים, והיו לי המון עודפי עור בבטן. עברתי לפני 5 שבועות מתיחת בטן, והתוצאה מדהימה.
ההחלמה גם כן היתה קלה הרבה יותר ממש שתארתי לעצמי. ממש הופתעתי לטובה.

גברת ע

New member
נכון.

הניתוח לא היה קל והחודש הראשון גם היה קצת קשה אבל זה לא היה נוראי כמו שחשבתי

אופירA

New member
מנהל
העור הרפוי הוא בעיה של הרזיה גדולה

ולא קשור להרזיה עם ניתוח או בלעדיו.
אמנם ההרזיה שאת צריכה אינה גדולה כל כך, ולכן יש לצפות שבעיית העור הרפוי לא תהיה רצינית.
כדאי לנקוט את כל אמצעי המניעה שהוצעו לך, אבל אין הבטחה שהם יעזרו, היות שעיקר הסיבה לעור רפוי היא גנטיקה של העור, וכן גודל הירידה במשקל ומהירות הזמן שארכה.

גברת ע

New member
האמת שבנוגע לעודפי העור

אי אפשר להמנע מזה לגמרי, כמות והצורה של עודפי העור תהיה תלויה בכמה ירד ובכמה זמן (אם זה מהר מידי לעור אין תמיד מספיק זמן להסתגל) כמובן גם בגיל ובגנטיקה.
אני אישית מחודשיים אחרי הניתוח עשיתי ספורט שעם הזמן נהיה מאוד אינטנסיבי וכלל כוח ואירובי ושילוב של שניהם ועדין היו לי די הרבה עודפי עור הפריעו לי, לפני כמה חודשיים גם עשיתי ניתוח להסרת עודפי העור.
אני חייבת להגיד שלי אישית עודפי העור לא היו שיקול אם לעשות קיצור קיבה או לא, ידעתי שיכול להיות שיהיו לי אבל גם ידעתי שזה משהו שאני צריכה לעשות והיה חשוב לי.

לדעתי לפני שמגיעים להחלטה לגבי ניתוח קיצור קיבה (כל ניתוח שהוא בתחום), חשוב לבדוק לקרוא ללמוד כמה שיותר , להבין מול מה את עומדת ועם מה תצטרכי להתמודד ולעשות, כי זה לא ניתוח וירדנו וזהו, זה גם עבודה זה גם לשמור ולהקפיד על תזונה, בדיוק כמו בכל דיאטה אחרת פשוט פה יש עזרה.

מה שלא תחליטי המון בהצלחה!

למעלה