אחרי החגים

טליוגם

New member
חג שמח

בבשולים ואוכל ובישולים ואוכל מברכת ומודה על הטבעת שלי כל רגע ורגע!!!

אופירA

New member
מנהל
טראומטי

נכנסתי עם שלום עליז וידידותי, שאלתי מי המדריכה, ושאלות על איך זה הולך. איך מקבלים את הכוח מהקבוצה.
קצר בתקשורת - זה מה שהתרחש. התקשורת לא זרמה, נתקעה, המדריכה דיברה בקול תקיף ונוקשה, והמסר היחיד שקלטתי מהדרך שבה ניסחה את דבריה היה: אני לא מבטיחה לך כלום, אני עושה לך טובה שאני מוכנה לקבל את הכסף שלך, לא תקבלי מוטיבציה מהנקודות, הכל זה החלטה שלך, הכל זה הרצון שלך.

במקום לקבל הסבר כללי למשתתף חדש שרוצה להתרשם ולהבין, הייתי צריכה לראיין, להבין מה לשאול ולקבל תשובות פסקניות ולא ידידותיות למשתמש.
הרגשתי לא מובנת, הרגשתי נאשמת, הרגשתי עומדת למבחן ביקורתי, הרגשתי כאילו אומרים לי: לכי מפה.
בדרך כלל אין לי בעיות בתקשורת מילולית עם אנשים, אבל פה משהו לא זרם, כל הביטחון ירד לי בבת אחת, הרגשתי מבוכה, אי הבנה, תקיעות ואפילו פחד ואיום. לא הבנתי על מה בדיוק לחצו לי, אבל אשד הדמעות של הכאב הפנימי נפתח ולא כל כך רצה להפסיק.

כשהשיחה של המדריכה החלה, הרגשתי הזדהות וחיבור, וזרימה טובה עם האנשים סביבי.
אבל לא שכחתי את החוויה הלא צפויה של איבוד הביטחון העצמי בהתחלה. אני מתכוונת ללכת לקבוצה של מנחה אחרת, לראות אם זה חוזר על עצמו או סתם קצר חד פעמי.

לרוב זה קשור לחיבור עם המדריכה

אצלי בשומרי משקל גם לא התחברתי לשיטה (כי נמאס לי לספור קלוריות / נקודות).
התחלתי אצל חלי ממן והמדריכה נחמדה, יש שם קטע שכל אחד אומר כמה הוא ירד/עלה השבוע, וכמה ירד סך הכול (אני מניחה שאומרים את הסך הכול כדי שגם אם מישהו עלה, עדיין ירגיש בנוח), בינתיים זה נראה חביב.
יש תפריט למקוצרי קיבה, אך הוא מתאים כנראה יותר לשרוול או לטבעת סגורה מאוד.
מקווה שמדריכה אחרת תביא איתה חוויה חיובית!
בהצלה לנו!!

אופירA

New member
מנהל
היום הלכתי להתרשם מקבוצת בוקר של שומרי משקל

המדריכה 10. הדינמיקה 10. כנראה בדיוק מה שאני צריכה.
הקבוצה מצאה חן בעיני. בקבוצה הזו אני הכי שמנה יחסית
. זה טוב.
קיבלתי הסבר על שיטת הנקודות ואני מאוד רוצה ללמוד אותה (זה לא תרגום של קלוריות לנקודות. יש מאכלים ללא נקודות, יש מאכלים שהניקוד שלהם גבוה יחסית לערך הקלורי. בקיצור - זה מורכב ומעניין). אין תכתיבים של תפריטים, יש כללים שבמסגרתם אני צריכה לדעת לאכול. יש יומן. כל מה שאני חושבת שאני צריכה.
נראה לי אני אירשם בשבוע הבא.

פורום עד סוף העולם מגיע ל
|תפוז|

|גלובוס|
עד סוף העולם מחברת מחדש עשרה זוגות גרושים ולוקחת אותם להרפתקה באי אקזוטי בפיליפינים. כדי לסיים את ההרפתקה בהצלחה הם יצטרכו לשים את משקעי העבר מאחור, לשלב ידיים פעם נוספת, להתמודד עם השדים מעברם ולגעת מחדש במה שפעם חיבר אותם. הזוג שינצח יזכה במיליון שקלים שייסגרו בתכנית חיסכון עבור ילדיהם המשותפים. אתם מוזמנים לדבר על התוכנית בפורום עד סוף העולם http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2397

קוביd1

New member
חג פסח שמח וכשר

לכל חברי הפורום הכותבים והרבה סמויים ,מאחל לכם ולבני המשפחה ,חג שמח וכשר .תיהנו בליל הסדר ,תטילו בחול המועד המועד

חד שמח!!!!

קובי

למעלה