פרק הגמר - תוצאות

omer719

New member
פרק הגמר - תוצאות

זהו זה הגיע! שימו לב יותר מתמיד לא לחשוף שום דבר, עד שבת בערב לפחות ובכלל לא לכתוב בכותרת!
צפייה מהנה!

omer719

New member
אנשם אני רוצה רק לחדד

אל תכתבו אפילו יש או באסה, כי אנחנו כבר יודעים מי הפייבוריט של מי פה... ככה שזה אומר המון... ועכשיו באמת - תהנו ומי ייתן והפייבוריט שלכם ינצח! כל עוד זה גם שלי! סתם סתם.

Moses The Fish

New member
לידיעת מנויי הוט-ראיתי שהגמר ישודר שוב

כבר מחר בבוקר בסביבות 9

אני אישית מקליטה במג'יק, הכי טוב

איך אפשר לראות בשידור חי את פרק התוצאות?

השוע ניסה לצפות אתמול בפרק הגמר בידור חי באתר הרשמי של האקס פקטור, והיה כתוב שרק מי שחי באמריקה יכול לצפות בשידור החי. מי שגר מחוץ לארה"ב לא יכול.

Moses The Fish

New member
הו בריטני

אין על האישה הזאת, בחיי

מכל הערב הזה מה שמרגש אותה זה הסרטון המלוקק על פיפת' הרמוני

אוקיי, ועכשיו לתוצאות הצפויות להגעיל-
פיפת' הרמוני מסיימות במקום השלישי
והמנצח הוא טייט סטיבנס. נו, אלא מה.
קיוויתי שתהיה איזושהי הפתעה, קטנה שבקטנות, בגמר הזה - שקרלי תסיים במקום השלישי או משהו כזה... אבל לא. אה, וול

ביאס אותי שלכל השופטים היה סרטון קומפילציה חמוד חוץ מלדמי, דווקא היו לה רגעים ממש טובים העונה!

ועוד משהו להוט הבני *ונות - הגמר היה למעלה משעתיים, אבל בלוח התוכניות שלהם זה היה, משום מה, רק פחות משעה, ולכן המג'יק הקליט רק חצי מהתוכנית ונאלצתי להשלים את החצי השני באינטרנט. מניאקים חארות זבלים

בסה"כ מבחינת המתמודדים+ביצועים היתה עונה לא טובה בעליל. אבל קלואי ומריו היו hot mess, בריטני היתה בריטני (נראתה זוועה הערב, אגב), דמי היתה מצחיקה+משוגעת+מעצבנת (ונראתה יפהפייה הערב), אל.איי היה אידיוט וסיימון המלך

לא היה גמר מרגש במיוחד לדעתי, אולי כי הוא היה כל כך צפוי. ולמה לעזאזל קרלי היהודייה נאלצה לשיר לכבוד חג המולד? וואט דה הל? למרות שהיה לי ברור שיכריחו אותה לשיר את אול איי וונט פור קריסמס איז יו. בטח דמי ישבה שם והתפוצצה, כי היא חירבה את השיר הזה רק לפני שבועיים

Moses The Fish

New member
טעיתי. כן היה

סרטון קומפילציה לדמי
אינעל אימא של הוט המעפנים האלה שכל הפרק שהוקלט היה חתוך, משובש וקצר בחצי

איך אתה מאשים את הוט אם זה עוד לא שודר בהוט?

רק היום ב18:00 ישודר החלק הראשון של הגמר בהוט 3. אז איך הקלטת אותו כבר?

Shiri from the block

Active member
היה קטע על דמי אולי חתכו את זה בצפיית הלייב שראיתם, אבל אני ראיתי עכשיו ב VOD של הוט ועשו אוסף קטעים של דמי מציקה לסיימון, היה מאוד משעשע!

Moses The Fish

New member
ראיתי עכשיו, טעות שלי. כל השידור שהוקלט

במג'יק היה חתוך ומשובש.. מלא בדילייז, מסך תקוע, הפוך ומפוצל!

Uri04

New member
צפיתי רק בתוצאות החשובות

ז"א דילגתי על כל הופעות הכריסטמס המשעממות, אז אין לי מושג ולא אכפת לי מי זייף ומי שר טוב.

תוצאה צפויה, בהצלחה לטייט. אני מניח שתהיה לו קריירה שתימשך שנה, מקסימום שנתיים, ואז.. בחזרה לעבודות הבטון!

אגב, כמות הדיסלייקים ביוטיוב לרגע הזכייה של טייט מדהימה! עם כ"כ הרבה שנאה באינטרנט, אני מניח שכל מי שהצביע לו הן באמת עקרות בית משועממות ושמנות מהמערב התיכון, או כל מיני סבתות שאין להן גישה לאינטרנט.

אניוויי, מבחינתי אפשר לבטל את האקס פקטור האמריקאי. פשוט בדיחה. אבל לתת לבריטני תכנית משלה. עדיף משהו בתחום הקומדיה הפרועה, האישה הזאת היא נכס קומי!

ספירה לאחור להתפוצצות של carly fan פה בפורום מתחילה בעוד 3, 2, 1....

Moses The Fish

New member

אתה מה-זה צודק לגבי הקריירה הצפויה לטייט... אני לא רואה אותו כובש ברמה הפופ-סטארית שהתוכנית אמורה לשגר לעולם... הוא היה צריך "להתגלות" באיזה לייבל קאנטרי צנוע ולהופיע ברמה הכי נישתית שיש. הוא לא הזמר הכי טוב בעולם והוא בטח שלא פרפורמר טוב... אני אישית מעולם לא נשביתי בקסמיו כאיש המשפחה המתוקי שניסו לשווק לי אותו.
מצד שני, מעולם לא חשבתי שקרלי היא סטארית ענקית (יותר פלופ מלאני אמרו-אי).

הפופ הרלוונטי היחיד בתחרות היו אמבלם3, ואולי אולי אולי פיפת' הרמוני (עם המון עבודה מאומצת ומפיקים מהשורה הראשונה). יש בעיית דינמיקה קשה בלהקה הזאת (נורמני נראית תלושה, ואלי מעצבנת), צריך להשאיר רק את לורן וקמילה, בגדול

Uri04

New member
אפשר יהיה אולי לשווק אותן כצמד

כמו האחיות יוספי, או מילי וונילי

LeAnnDylan

Well-known member

מצחיק אותי שאתם באמת מאמינים שרק עקרות בית שמנות, זקנות, מכוערות או משועממות מצביעות לטייט.
אם קרלי ופיפת' הרמוני פונות לקהל יעד צעיר, לשום מתמודד שפונה רק לקהל עקרות הבית לא היה סיכוי להצליח. לאף עקרת בית מזדקנת לא תהיה המוטיבציה, היכולת, הסבלנות והשעמום להצביע למתמודד ישיש בתוכנית ריאלטי באותה כמות ודבקות שיש לקהל הצעיר.
אם הוא זכה תהיה בטוח במיליון אחוז שיש ה-מ-ו-ן-!! אנשים שאוהבים אותו והקריירה שלו תחזיק מעמד הרבה מאוד שנים. (זה שיש לו הרבה דיסלייקים ביוטיוב פשוט אומר שיש גם הרבה אנשים שלא אוהבים אותו או שלא חושבים שהגיע לו לזכות. אבל זה לא אומר שאין אנשים שכן אוהבים אותו אבל לא טורחים להיכנס ליוטיוב ולהכפיש זמרים אחרים.) כי בעולם הקאנטרי בניגוד לסגנונות אחרים, אמנים לא דוהים אל ההיסטוריה אחרי להיט אחד. במיוחד זמרים כמו טייט (מבחינת גיל, מין, סגנון וקהל יעד) אני בטוחה שגם עוד 5 שנים תשמע את השם שלו (במצעדי הקאנטרי בכל אופן).
קרלי ממש מוכשרת אז יש מצב שגם היא תצליח עם שיווק נכון. לפיפת' הרמוני אין שום סיכוי בעולם האמיתי. אם הן יחיו בכלל כדי לחוות סינגל שלישי אני אהיה ממש מופתעת.

אני דווקא חושבת שהניצחון של טייט נתן לאקס פקטור צ'אנס לעונה נוספת. מבין שלושת הפיינליסטים, לטייט יש סיכוי הכי גדול להצליח מחוץ לתוכנית מבחינת מכירות וזכיה שלו היא הסיכוי הטוב ביותר של סיימון "לכסות" את ההוצאות.

Uri04

New member

אין קשר בין הדברים. אני בטוח גם כן שלטייט יש סיכוי לקריירה בתחום הקאנטרי. לא יודע אם 5 שנים, יש זמרי קאנטרי גדולים ממנו בהרבה, אני מסייג את זה לשנה. מקסימום שנתיים. אל תשכחי שעוד שנה רוב האנשים לא ממש יתעניינו בבחור כי יהיו מתמודדים חדשים בעונות עתידיות שיעסיקו את רוב הצופים.
עם זאת - את כנראה לא ממש מכירה אמריקאים. שם לעקרות בית יש כוח אלקטורלי עצום בתחרויות כאלה, והדבקות הרבה שלהן נובעת בעיקר משעמום. אפילו נגיד שהכוח האלקטורלי שלהן גדול משל הצעירים כי להן יש כסף ואמצעים. הן יכולות להרשות לעצמן להחזיק יותר מטלפון סלולרי אחד, הן יכולות 'לבזבז' זמן רב יותר בלהצביע לאותו מועמד, הן נוטות להשפיע על הילדים שלהן בלהצביע לאותו מועמד שהן אוהבות וכו' וכו'.

LeAnnDylan

Well-known member

יש זמרי קאנטרי גדולים ממנו בהרבה, בזה אין שום ספק. אבל מה שיפה כל כך בקהילת הקאנטרי זה שהם מקבלים בזרועות פתוחות המון אמנים חדשים מידי שנה טובים יותר או טובים פחות וכמעט כולם זוכים לשחרר יותר מאלבום אחד. אין שום סיכוי שטייט יזכה לפחות מזה. אחרי הכל, יש לו את היתרון של היותו הזוכה.
אתה מתייחס אליו כאל מתמודד פופ לכל דבר, שם הסיכויים של מתמודדים כאלה באמת קלוש אחרי שנגמרת העונה אם הם לא מכים בברזל בעודו חם.
אני שומעת מוזיקת קאנטרי מגיל 12 (מה שאומר כמעט 15 שנים) אז תאמין לי שאני יודעת איך האמרקאים חושבים, כמה כוח יש לעקרות בית משועממות ומה הסיכויים של אמן כמו טייט להצליח בעולם הקאנטרי.
במקרה שלי אני לא סתם זורקת השערות לאוויר שמבוססות על חוסר ידע או איכפתיות לז'אנר.
אבל בוא נראה עוד 5 שנים מי מאיתנו צדק

Shiri from the block

Active member
אותי מעניין כמה כבר עקרות בית יש בימינו?
אני בספק שיש מספיק עקרות בית בשביל להשפיע ככה על התוצאות.
אני מאמינה שרוב הנשים שם עובדות, וגם במידה ולא, הן מבוגרות מידי בשביל להתחיל להצביע לאיזה מתחרה בתוכנית מסויימת, ובטח ובטח שלא להצביע לו מעבר לפעמיים-שלוש.
בנוסף, כמה כבר עקרות בית צופות באקס פקטור? כולןןןןן צופות בזה? לא. ככה שלהגיד שכל ההצבעות שלו הגיעו מעקרות בית זה משפט דבילי ומפגר.

אפילו אני שאני לא אוהדת מוזיקת קאנטרי במיוחד, יודעת כמה המוזיקה הזאת שולטת בארה"ב, ולא צריך להיות "עקרת בית" בשביל לאהוב קאנטרי כי הרוב שם אוהבים קאנטרי, גברים עובדים, צעירים וילדים. אז זה ממש שטויות.

omer719

New member
איפה carly fan באמת?

הרסת אותי עם הספירה לאחור

מעניין אם נראה אותו פה

למעלה