פרק הגמר - תוצאות

ליאן החצופה

ליאן החצופה עוד מעזה להאשים את קרלי בכל כלי התקשורת היום בארה"ב. לא מספיק הרסה לה את הגמר.

Moses The Fish

New member
היא לא מאשימה אותה ולא נעליים...

היא רק מכחישה את השמועות שהיא היתה שיכורה ואמרה שהיא מתבאסת שהשמועות האלה הורסות לקרלי.

הציטוטים הללו הם מפי עורך דינה

שהתראיין לתקשורת. כך שאם היא רוצה להאשים מישהו, שתאשים אותו שדיבר בשמה בכלי התקשורת.

LeAnnDylan

Well-known member
המורה שלך להבנת הנקרא מתה בכיתה ב'?

איפה בדיוק כתוב באחת מהכתבות שצירפת שהיא מעזה להאשים את קרלי במשהו?

אם יש לך בעיה בהבנת הנקרא אל תאשימי את השועל

LeAnn Rimes tells TMZ ... she was NOT drunk when she performed on "X Factor" Wednesday night, contrary to LOTS of speculation.

LeAnn says she was in no way impaired, and any awkwardness was because "I was trying to help this 13-year-old girl who was having some trouble with the song."

LeAnn believes Carly Rose Sonenclar was very nervous and had difficulty with some of the notes and she was doing her best to help her get through it.

LeAnn's lawyer, Larry Stein, who spoke with LeAnn a few minutes ago, tells TMZ "LeAnn was not performing the way she would normally perform, because she was on stage with a young girl."

LeAnn says she does not understand why people believe she was drunk. Stein has a theory: "There have been a lot of untrue things said by others and it feeds into this sort of thing."

One mystery remains -- we found out LeAnn made a plate of food backstage and spilled it everywhere. Stein told us he didn't know anything about that, but LeAnn insists she was stone cold sober.

Read more: http://www.tmz.com/2012/12/20/leann-rimes-not-drunk-x-factor-carly-rose-duet/#ixzz2Fgio93jO

LeAnnDylan

Well-known member
אתה צוחק עליי?

בוא נצא מנקודת הנחה שליאן באמת אמרה את זה (כי TMZ אתר כל כך אמין וזה..)
אני עדין לא מבינה איך זה נשמע לך כמו משהו רע. ראו שקרלי התרגשה והייתה לחוצה. זו עובדה. לא השערה ולא ירידה. לעזאזל היא אפילו לא התחילה את השיר כמו שצריך ודילגה על השורות הראשונות שלו מרוב התרגשות. הקול שלה רעד בנקודות מסוימות אבל הילדה מקצועית וזה בקושי הורגש. מחוות הגוף של ליאן במהלך השיר מראות שאכן היא ניסתה לעזור לקרלי ולתת לה תחושת ביטחון ולסמן לה שהיא עושה עבודה טובה.
למה לקחת כל דבר לצד השלילי ולחפש בכוח אג'נדות נסתרות בין השורות?

קרלי שרה מצויין עד שליאן הצטרפה

והרסה לה את הדואט. שימי לב למבט של קרלי בדקה 2:10 בדואט כשהיא מבינה שליאן הורסת לה את הדואט. העיניים של הילדה אומרות כאילו מה נסגר איתך?

LeAnnDylan

Well-known member

שרה מצוין בסדר. אבל הייתה לחוצה ופיספסה את הכניסה שלה לשיר. זה לא הופך את היכולת הווקאלית שלה לפחות טובה ולא משנה את הטיעון הקודם שלי.
המבט הזה שלה הוא אחד שראיתי עליה כבר כל כך הרבה פעמים במעט פרקים שכן צפיתי בהם העונה, ככה שקשה לקבוע שזה מה שהוא אומר. אבל אם זה מה שיעזור לך לישון בלילה, knock yourself out.
גם ככה העונה נגמרה וקרלי לא זכתה אז היא תחזור לחור שלה ותקווה שמישהו יזכור אותה עוד שנה כשהאלבום שלה יצא. וליאן תחזור לקריירה שלה ולאלבום ה-14 (!) שלה. ואני באמת מאחלת לקרלי שתזכה להקליט לפחות חצי ממה שליאן זכתה להקליט, ותזכה אפילו לרבע מההצלחה שליאן זכתה לה בגילה.

אתה אבל מוזמן להמשיך להעלות תיאוריות משונות ולהתמרמר כמה שתרצה עד שתרגיש טוב יותר עם עצמך

אמנם לא ראיתי את פרק התוצאות עדיין..

אך לפי כמות ההודעות והתגובות נגד ליאן ריימס וזה שהרסה לקרלי את הסיכוי לנצח בגמר שהרשת מוצפת בה בשעות האחרונות+ההתגוננות של עורך דיןנה של ליאן בכל כלי התקשורת, מצביע על כך שכנראה קרלי הפסידה את המקום הראשון בגמר. השועל מאוד מקווה שהוא טועה ושלמרות הכל, קרלי ניצחה. אך יש לי הרגשה רעה שהיא הפסידה.

Moses The Fish

New member
אושר:המקום השלישי הוחתם, כנראה בסייקו

השמועות בשעות האחרונות מדברות על כך שסקוטר בראון (המנהל של ג'סטין ביבר, אשר וקרלי ריי ג'פסן) החתים את פיפת' הרמוני. זה עוד לא אושר, אבל אימא של קמילה קאבלו אישרה שהלהקה הוחתמה... כנראה בסייקו.

משמח!

andre93

New member

אמריקה תהיו לי בריאים

כל מי שהצביע לטייט יכול לקחת את טייט וללכת לשחק ברידג' בבית האבות.
זו בדיוק הסיבה למה הרייטינג של העונה נמוך ולא אתפלא אם הרייטינג בעונה הבאה יהיה יותר נמוך.

לא אהבתי את הביצועים של הכריסמס, גם לא של קרלי...
הדבר המשעשע היחיד בערב הזה( טוב הדבר השני המשעשע אחרי הזכייה של טייט
) היה מונטאז' הפרצופים של בריטני

פיפת' הרמוני סיימו במקום השלישי, אבל היתה עוד איזושהי להקה שסיימה במקום 3 והיא במקרה התארחה בערב התוצאות
בקיצור, anything could happen עם הבנות האלה

דווקא העובדה שקרלי לא זכתה מאפשר לה חופש פעולה הרבה יותר גדול ואני מניח שחברות התקליטים ילחמו עליה, או שהיא דווקא תרצה להתחיל בקריירת משחק בנוסף לקריירת המוסיקה.

למעלה