פרק הגמר - תוצאות

Outplay

New member

כשאני רואה שטייט ניצח, הדבר הראשון שעולה לי בראש זה איך שבזבזתי כל כך הרבה זמן על העונה המעפנה הזאת?
לדעתי 5H היו צריכות לזכות , לא כי הן הכי טובות אלא כי הן עברו את התהליך הכי גדול מבין השלושה

Shiri from the block

Active member
טוב
אין לי כל כך מה להגיד האמת סתם רוצה להגיב בשירשור הגמר של התוכנית

אני לא רציתי אף אחד מהם שיהיה בגמר ככה שלא באמת שינה לי מי ינצח..
אבל בכל זאת הייתי בטוחה שקרלי תקח כי יש לה קול פי אלף יותר טוב משל טייט.. אבל בכל זאת קאנטרי שולט בארה"ב אז מובן איך הוא הצליח לזכות בתחרות. לא בהכרח בגלל שהוא יותר טוב אלא בגלל שיש קהל רחב יותר מאחוריו.

הקטעים שהראו על כל אחד מהשופטים היה אדיר

ממש קורע!
אגב כן הראו את הקטע של דמי, כנראה בצפיית לייב חתכו לכם את זה, אבל ראיתי עכשיו ב VOD והיה, והראו את כל הקטעים שהיא וסיימון רבו אחד עם השני חח זה היה משעשע..
על הקטעים של בריטני הרגשתי מבוכה בשבילה! מסכנה, בטח היה לה לא נעים, למרות שחלק היה מצחיק גם

סיימון כגרינץ' הדבר הכי מדוייק שיש

וLA סתם חופר.

dilan angel

New member
אז ככה

במילה אחת- אוף!

מה מה מה מה מה מה מה מה
למה למה למה למה למה למה
איך איך איך איך איך איך איך איך

?!??!?!?!??!?!?!??!??!?!?!??!?!?!?!?

אני ממש מאוכזבת,
אבל הו וול, זו רק תוכנית טלויזיה (שממש אהבתי
)

הגיע לקרלי או לפיפת' לזכות.

זה ברור שפיפת' יפציצו בעתיד, אני פשוט רואה את זה!

קרלי- עתידה בברודווי מובטח מעכשיו
ילדה מדהימה

אני אתגעגע למנת הדמי והבריטני השבועית שלי..

ת'אמת נהנתי מאוד מהעונה, מאוד!
אתם יכולים לזלזל כמה שתרצו- זו התוכנית כשרונות הכי טוב שיש!
הפקה מטורפת
בכלל פרק הגמר היה מדהים!!

בריטני
- היה כיף! הצחקת אותי למוות לפעמים- את אגדה!

דמי-
אני מאוהבת בך קשות, את מושלמת וחבל לי שנדפקת עם פייג' . וגם סיסי כפרעליה לא הטיבה עמך בתחילת העונה...
אחת השופטות הכנות והאמיתיות שנראו אי פעם (אני שומעת עד לכאן את הצקצוקים שלכם, פאק יה)

סיימון- אתה גאון, אין ספק

אל איי- לא תחסר לי סורי, אבל אתה עדיין חמוד.

מריו וקלואי- אני דוקא חיבבתי אתכם
מקווה שתמשיכו איתנו

לגבי לין ריימס- אני גאון! אמרתי לפני כולם שהיא הייתה שיכורה

תקשיבו לא צריך להיות גאון בשביל לשים לב...
קורע!
ואם אתם שואלים אותי- אין קשר בכלל להפסד של קרלי
מה קשור?

נתראה עונה הבאה

עמרי- ניפגש בפורום האח הגדול עוד חודשיים

omer719

New member

ואו תחילת ההודעה שלך מדוייקת לחלוטין גם מבחינתי.

ונתראה באח הגדול, רק שיחזור כבר! אבל לא לנטוש פה! לפחות עדיין לא

Bar Ben David

New member
סיכום שלי של הגמר ושל כל העונה

הגמר היה טוב

ערב ההופעות

הקליפ מחווה לקורבנות הטבח בבית הספר היה מרגש בחירת השיר הייתה גאונית!!!!
חבל רק שהשופטות לא הצטרפו לביצוע זה היה מגביר את הרגש כסר שחכתי איך בריטני מופיע

בדואטים היו טובים ליאם ריימס באמת הייתה מוזרה כנראה שתתה כדי להרגע לםני העליה לבמה חבל שזה עלה לראש:) בדואט של הבנות ודמי היה מעולה באמת זה רעיון טוב שדמי תצטרף ל\ללהקה - אין סיימון פשוט גאון!!! אען לי מושג עם מי טייט שר אבל הדואט היה מוצלח מאוד. הסולואים: קרלי כמובן הייתה דיווה קטנה בחירת השירים הייתה מעולה
פיפת הרמוני דווקא הבחירה של סיימון הייתה לא טובה לא אהבתי את הביצוע הקודם של "Any Thing Could Happen" לא אהבתי את הכירוגרפיה אבל ברור מההופעות שהן מכוונות לקקהל יעל של ילדות שאוהבות דיסני והשיר השני היה "Let It Be" סיימון בטח קיווה ששיר הגאוני הזה יעזור והביצוע היה טוב אבל נשכח טייט סטיבנס נמצטערת אבל אין לי דעה כי הייתי עסוקה בדברים אחרים - בורייייייייייייייייייייייינג!!!

ערב התוצאות

ארוך ומייגע חא יכלו לסדר הופעה של מישהו אחר אני מתה על וואן דיירקשן אבל זה באמת האמן הגדול היחיד וייסלח לי פיטבול שמסכים להופיע בתוכנית?

שירי כריסמס זה נחמד אבל למה דווקא השירים האלה רק השיר של קרלי היה מדהים.
היה נחמד עם כל הנבחרת הייתה שרה שיר כריסמס אחרי שבערב ההופעות הביצוע ב'ליפ המחווה ריגש עד דמעות היו צריכים להקדיש שיר המשםחות השכולות.

סיכום העונה:
כישורונות מעולים מעניין ממי נשמע מתקדם ומי יחזור לאלמוניות שממנה הוא בא.

אל איי עוזב לא ממש אכפת לי אין מקום לשני אגויים גדול בשולחן השופטים וסיימון זה מספיק.
בקשר לדמי מגיע לה צ'אנס להישתפר.
בריטני חתמה חוזה לעונה אחת ונראה לי שהיא תעדיף לקחת את הצ'ק לברוח ולתת פול גז וקריירה שלה
הייתי רוצה שליידי גאגא תהיה שופטת אם היא באמת בדעיכה היא צריכה את התוכנית לא פחות מאשר שהתוכנית צריכה דמות צבעונית כמוה.
ריאנה וכריס בראון זה הדינמיקה הזוגית שסיימון חושב שתציל את התוכנית? נו באמת אם כל הכבוד לקאמבק שלהם הם לא סאולה וגם הדינמיקה של סאולה לא עזרה להסשיג את הרייטינג שהם רוצים.

מריו לופז יכול להישאר הוא נחמד:)
שופטת נוסף לא נחוצה אז קלואי יכולה ללכת אלה אם ימצאו מישהי שתהיה פעילה ולא רובוט שטווב רק בלהתחנף ולפלרטט עם סיימון.

נתראה בעונה הבאה.

omer719

New member

רק שתדעו שמנעתי מכם ספוילר אדיר כאן בפורום, נכנסתי באיזה 6 בבוקר (אל תשאלו אפילו למה הייתי ער) ומישהי כתבה פשוט בכותרת, איזה באסה שטייט ניצח. מחקתי מהר בלי לקרוא את התוכן, מחזיר אצבעות עד רגע ההכרזה שאולי בפנים היא כתבה 'סתם נווווו' אבל לא ככה היה

היה גמר נחמד, קרלי שרה את שיר הכריסמס הטוב ביותר לדעתי, פיטבול היה מעפן הרצתי, וואן דיירקשן היו רגילים מאוד, וממוחזרים מאוד, היה קשה?!
האמת שכל שערוריית ליאן ריימס... לא חשבתי על זה אפילו, זה לא היה ביצוע מעולה, אבל לא הייתי מנחש או חושב בכלל שהיא שיכורה, זה לא באמת היה נראה ככה, היא הייתה מאוד חמודה עם קרלי, חוץ מההבעה המוזרה של קרלי באיזה רגע בשיר לא היה משהו מוזר מידי בהופעה. אבל בסדר.
וחוץ מזה... חובה להשאיר את דמי! אין, בריטני והפרצופים היה אדיר, אבל הסרטון של דמי עם סיימון היה הכי הורס מבין כל הסרטונים, הם פשוט מצחיקים, וגם משלמים לה הרבה פחות, אין סיבה להעיף אותה
תנו לדמי צ'אנס!

LeAnnDylan

Well-known member
מעצבן אותי

שאתה מתייחס לענין השיכרות של ליאן כאילו זה באמת נכון. (מגיבה לך אבל האמת שמתייחסת באופן כללי).
היא ~לא~ הייתה שיכורה. זו סתם שמועה של כמה טוקבקיסטים משועממים שפשוט נגררה. כתבת שלא היית מנחש או חושב בכלל שהיא שיכורה וזה מהסיבה הפשוטה שהיא לא הייתה וגם לא התנהגה כשיכורה.

omer719

New member
האמת?

שזה מה שהתכוונתי. שאם לא היו אומרים את זה, זה משהו שאפילו לא הייתי מעלה בדעתי, זה היה נראלי רגיל לחלוטין, אני לא מכיר אותה בכלל, והיא נראתה מעולה ונתנה הופעה נחמדה מאוד. כל השילוב לא היה משהו, אבל זה משהו אחר בכלל. אין לי מילה רעה להגיד על ההתנהלות שלה, רק על ההפקה המוזיקלית.

lakilaki12

New member

אני אישית רציתי שפיפט יקחו אבל זה היה צפוי שהם יגיעו למקום 3.
בין טייט וקרלי, מבחינת שירה ברור שקרלי, אבל לא יודע למה, לא רציתי שהיא תזכה( למרות שהיא מדהימה). פשוט היה נראה לי שלטייט היה יותר מגיע לזכות. הבעיה היא שאין לו קול מדהים, והיה אמור לעוף מזמן. ולכן לא ממש שינה לי מי יזכה.
סיכום עונה - עונה לא משהו שהפייבוריטים שלי הודחו בה מהר עם מתמודדים ברמה יחסית נמוכה משנה שעברה.

is00

New member
(שכבר אפשר להשיג ב-VOD של הוט)

קטע השטיח האדום היה בזבוז של זמן!

ההופעה של הטופ3 הייתה... מעניינת, אבל גם די נשכחת. בעיקר התאכזבתי שלא נתנו לכל החוזרים לתרום משהו חוץ ממבט או חיוך, במהלך הקטע.

אוסף הקטעים של LA היה נחמד. לא יותר.

שירי החג של המתחרים לא באמת עניינו אותי, אז בעיקר ביליתי בלהעביר אותם קדימה. חוץ מאת פיפת' הרמוני, כמובן שדי נהניתי מההופעה שלהן, ובעיקר מהתלבושות שלהן.

אוסף הקטעים עם סיימון היה די משעשע. את זה אני חייב להגיד.

הקטע של בריטני והפרצופים היה לעוס מדי, כי כבר עשו את זה כל כך הרבה פעמים ברשת. לא יכלו למצוא בשביל הקטע שלה משהו אחר? למשל - "קצר וקולע". חוץ מהפרצופים שלה היא הצטיינה גם בביקורות קצרות ו"קולעות", לא? משהו היה חייב לברר אם היא חושבת על זה במקום, או שכותבים את זה בשבילה...

אז עכשיו הכריזו על המקום ה- 3 וכצפוי אלו היו 5H חבל, קיוויתי שהן לפחות יצליחו להתקדם עוד קצת ויזכו במקום 2. מה שבטוח היה משעשע לראות את הפנים שלהן בחלון הקטן שבצד התחתון במהלך קטע הפרידה מהן.

ההופעה של פיטבול לא עניינה אותי... מריץ קדימה.

המונטאז' של דמי היה... ענק.
אני מקווה שהיא תחזור גם לעונה הבאה. רק שהיא תהיה מנטורית הרבה יותר מוצלחת!

ההופעה של ואן דיירקשן גם לא עניינה אותי אז... מריץ קדימה.

הדואט של קרלי וטייט היה... קצת הזוי. למה? כי הקולות והסגנון שלהם כל כך שונים ושמעו את זה בביצוע, בו קרלי התבלטה הרבה יותר מטייט. אבל בסה"כ היה ביצוע יחסית טוב.

ואחרי כל המריחה הזאת, סוף סוף מכריזים על הזוכה... טייט סטיבנס.

נו שיהיה לו בהצלחה, אבל הצלחה עולמית בטוח לא. בכל מקרה, לדעתי, לקרלי יש עתיד מזהיר בברודווי. עכשיו אני רק מקווה שמישהו יחתים את פיפת' הרמוני, כי אם לא... אני לא חושב שהן ישרדו כלהקה. מצד שני, גם אם יחתימו אותן אני לא בטוח אם לא יחליפו חלק מהן.

לסיכום... לטעמי זאת הייתה עונה מוצלחת יותר מהעונה הראשונה. עדיין מרוחה בלי סוף, אבל מוצלחת יותר. טוב חוץ מכל ההדחות הכפולות, שבעיקר הצליחו לעצבן! אז LA לא יחזור לעונה הבאה, ולא ברור מה יהיה עם בריטני ודמי.... אני, אישית, מקווה שדמי תחזור. את בריטני אפשר לשחרר. היא לא תרמה כלום בשולחן השופטים, לטעמי, ובטוח לא הצדיקה את המשכורת המנופחת ששילמו לה על זה.

omer719

New member
גם לטעמי,

העונה הזאת הייתה מוצלחת יותר, הצליחה למשוך יותר עד הגמר... מבחינתי שנה שעברה הגמר היה צפוי ברמות, והעונה נגמרה בהדחה של רייצ'ל. אז המצב פה היה הרבה יותר טוב לאורך כל הדרך.

shaharEB

New member
אני כל כך שמחה שטייט לקח

הייתי בטוחה שכל הקולות שהיו לקבוצה של דמי , ילכו לפיפט הרמוני ואני שמחה שזה לא היה כך

מזל טוב לטייט
מגיע לו , שר ממש יפה

MoRoSH11

New member
היה אפשר לקצר את הפרק בחצי

לפחות, ולוותר על ההופעות של פיטבול וואן דירקשן.
הגמר, כמו כל העונה הזאת, היה עשוי בצורה מעולה (אבל למען האמת ראיתי רק את הפרק התוצאות ואת הסוף של החלק הראשון של הגמר, כלומר רק את שלושת הביצועים החדשים) והיה כיף ומהנה.
השטיח האדום וההתחלה- נו בסדר, שיהיה.
הביצועים של שירי חג המולד היו נחמדים, בעיקר הביצוע של קרלי שהיה חמוד ביותר, אבל לא יותר מזה. כנראה כי אני פשוט לא מכירה את השירים האלה.
אהבתי מאוד את קטעי וידאו מכל העונה הן של המתמודדים והן של השופטים ואת הקטעים הגדולים. כיף להזכר
.
הפרצופים של בריטני
, הקשר בין סיימון לדמי

התוצאות
כן, אני מאוכזבת שטייט זכה, למרות שזה היה צפוי למדי. מבחינתי רציתי שקרלי או פיפת' הרמיוני יזכו, אבל אני עדיין שמחה שהן הגיעו לגמר. כבר מזמן לא הגיעו שני פייבורטים שלי לגמר בתכנית כלשהי.

למעלה