(שכבר אפשר להשיג ב-VOD של הוט)
קטע השטיח האדום היה בזבוז של זמן!
ההופעה של הטופ3 הייתה... מעניינת, אבל גם די נשכחת. בעיקר התאכזבתי שלא נתנו לכל החוזרים לתרום משהו חוץ ממבט או חיוך, במהלך הקטע.
אוסף הקטעים של LA היה נחמד. לא יותר.
שירי החג של המתחרים לא באמת עניינו אותי, אז בעיקר ביליתי בלהעביר אותם קדימה. חוץ מאת פיפת' הרמוני, כמובן שדי נהניתי מההופעה שלהן, ובעיקר מהתלבושות שלהן.
אוסף הקטעים עם סיימון היה די משעשע. את זה אני חייב להגיד.
הקטע של בריטני והפרצופים היה לעוס מדי, כי כבר עשו את זה כל כך הרבה פעמים ברשת. לא יכלו למצוא בשביל הקטע שלה משהו אחר? למשל - "קצר וקולע". חוץ מהפרצופים שלה היא הצטיינה גם בביקורות קצרות ו"קולעות", לא? משהו היה חייב לברר אם היא חושבת על זה במקום, או שכותבים את זה בשבילה...
אז עכשיו הכריזו על המקום ה- 3 וכצפוי אלו היו 5H חבל, קיוויתי שהן לפחות יצליחו להתקדם עוד קצת ויזכו במקום 2. מה שבטוח היה משעשע לראות את הפנים שלהן בחלון הקטן שבצד התחתון במהלך קטע הפרידה מהן.
ההופעה של פיטבול לא עניינה אותי... מריץ קדימה.
המונטאז' של דמי היה... ענק.
אני מקווה שהיא תחזור גם לעונה הבאה. רק שהיא תהיה מנטורית הרבה יותר מוצלחת!
ההופעה של ואן דיירקשן גם לא עניינה אותי אז... מריץ קדימה.
הדואט של קרלי וטייט היה... קצת הזוי. למה? כי הקולות והסגנון שלהם כל כך שונים ושמעו את זה בביצוע, בו קרלי התבלטה הרבה יותר מטייט. אבל בסה"כ היה ביצוע יחסית טוב.
ואחרי כל המריחה הזאת, סוף סוף מכריזים על הזוכה... טייט סטיבנס.
נו שיהיה לו בהצלחה, אבל הצלחה עולמית בטוח לא. בכל מקרה, לדעתי, לקרלי יש עתיד מזהיר בברודווי. עכשיו אני רק מקווה שמישהו יחתים את פיפת' הרמוני, כי אם לא... אני לא חושב שהן ישרדו כלהקה. מצד שני, גם אם יחתימו אותן אני לא בטוח אם לא יחליפו חלק מהן.
לסיכום... לטעמי זאת הייתה עונה מוצלחת יותר מהעונה הראשונה. עדיין מרוחה בלי סוף, אבל מוצלחת יותר. טוב חוץ מכל ההדחות הכפולות, שבעיקר הצליחו לעצבן! אז LA לא יחזור לעונה הבאה, ולא ברור מה יהיה עם בריטני ודמי.... אני, אישית, מקווה שדמי תחזור. את בריטני אפשר לשחרר. היא לא תרמה כלום בשולחן השופטים, לטעמי, ובטוח לא הצדיקה את המשכורת המנופחת ששילמו לה על זה.