2014 --- 30 שירי השנה שלי

DAN1EL

New member
לצערי רק הסינגלים הם השירים שממש טובים באלבום שלו.

שמעתי אותו המון, אבל זה לא אלבום טוב.

Drunk in Love

New member
חבל... שאר השירים היו נשמעים לי כמו שירים מקומיים בצרפת.

לא שאני יודע מה רץ ברדיו הצרפתי, כן? בעיקרון הוא היה נשמע לי מהוקצע ואחד שאני אוכל לאהוב בסופו של דבר, אם אתאמץ.

ערן1987

New member
טוב לדעת שהוא יוציא אלבום באנגלית

אתה יודע מתי בערך הוא ייצא? עם מי הוא עובד עליו?

Drunk in Love

New member
אם אני לא טועה אין ממש פרטים על האלבום הזה.

יצאה רק הצהרה לבינתיים.

Music Man XD

New member
תהרגו אותי,

אני לא מצליח להתלהב ממנו. ראיתי כמה הופעות שלו והוא פרפורמר נהדר, אבל המוזיקה לא מזיזה לי את הריס. עובר לידי כמו שזה. אולי העובדה שאני לא מבין את המילים מפחיתה את הסיכוי להתחבר. אבל זה לא באמת נכון, כי אני שומע מוזיקה גם בשפות שאני לא מבין באמת.

DAN1EL

New member
מקום 17

Misun - Baby
https://www.youtube.com/watch?v=_1_FixcSoh8

כפי שהבטחתי לכם - הנה אתם פוגשים שוב את ההרכב המגניב הזה במצעד!
איך, איך, איך לעזעזל השיר הזה עדיין לא להיט שמשתולל ברדיו כמו אש בשדה קוצים?

YEEZUS

New member
גם אני לא מבין איך! זה שיר שתפור לרדיו.

הוא כל כך טוב, מגוון וקליט.
לגמרי הכי אהוב עלי באלבום.

DAN1EL

New member
מקום 16

Mark Ronson - Feel Right ft. Mystikal
https://www.youtube.com/watch?v=gb73FC6I_0U

ללא צל של ספק - הקאמבק המשמח של השנה!
מארק רונסון חוזר, והוא מוכיח שוב שהוא אחד המפיקים התותחים והגאוניים ביותר של תקופתנו.
הפעם נראה שהוא חוזר לצליל הרטרו-fאנקי שהוא כל כך מתמחה בו, וע"פ שלוש הטעימות שנחשפנו אליהן בינתיים מהאלבום החדש, נראה שהוא בהחלט נמצא במגרש הביתי שלו - והוא מתפקד שם בהתאם.
הבן אדם פשוט עושה מוזיקה שהוא אוהב ושהוא היה רוצה להקשיב לה בעצמו - וזה הסוד שלו.
תעשו את הדבר שאתם הכי אוהבים ושהכי מרגש אתכם, תעשו את זה טוב, תעופו על זה - והעולם יעוף איתכם.
יש לי כמה וכמה סיבות לחכות ל-2015 מבחינה מוזיקלית והאלבום החדש של מארק הוא ללא ספק אחת העיקריות שבהן.

ערן1987

New member
אני מפחד שהוא יאכזב

אני יודע, קשה להאמין שזה יכול לקרות, אבל היו מקרים מעולם. אני באמת מקווה שהאלבום שלו יהיה טוב כמו שהוא אמור להיות.

YEEZUS

New member
אני לא חושב שזה יהיה האלבום הכי מבריק שלו,

אבל תמיד כיף לקבל ממארק רונסון מוזיקה חדשה.
במיוחד שירים כמו Feel Right, שלא הבנתי מאיפה פתאום הוא נזכר במיסטיקל, ואיך הוא הצליח להוציא ממנו שיר כזה אדיר אחרי שנים שהוא כבר לא בתחום המוזיקה.
פשוט תענוג!

DAN1EL

New member
מקום 15

Lorde - Yellow Flicker Beat
https://www.youtube.com/watch?v=3PdILZ_1P74

מי שכבשה את המקום הראשון במצעד השנתי שלי משנה שעברה (והצליחה להכניס שני שירים נוספים לאותו מצעד) נמצאת כאן גם השנה, עם נציגות אחת ומכובדת במיוחד.
שיר מדהים שכבש אותי תוך כמה שמיעות ספורות, מתוך פס-הקול של "משחקי הרעב" (אגב, לא ברור לי הקטע של הפס-קול הזה - אף אחד מהשירים לא מופיע בסרט עצמו, והשיר של לורד, שאחראית על הפקת הפס-קול כולו אגב, נמצא רק בכותרות הסיום - אז מה הרעיון? פס-קול שהוא נטו חלק מהמרצ'נדייז?).
הקליפ גם כן מוצלח מאוד ועושה שירות נפלא לשיר, אבל העיקר כאן הוא הפזמון הסוחף.
לורד מוכיחה שוב שבגילה הצעיר עד כדי גיחוך היא מכניסה לכיס הקטן חלק גדול מתעשיית המוזיקה כיום.
כישרון גדול, ללא ספק. תותחית.
מקווה מאוד שגם היא מתכננת לנו אלבום חדש ל-2015.

Drunk in Love

New member
אחד המשובחים של לורד לבינתיים. קטע עוצמתי ונהדר.

here for 2015 release for #L2!

ערן1987

New member
כן, הפסקול הוא לגמרי חלק מהמרצ'נדייז

הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה זאת - אבל במקרה הזה מדובר בפסקול מוצלח מאוד!
&nbsp
בכל מקרה, מסכים איתך על כל מה שכתבת. זה שיר די לא קל לעיכול אבל הוא פשוט מהפנט.

Music Man XD

New member
לא ממש אוהב את השיר הזה.

יש בקטלוג שלה שירים שאני אוהב, אבל השיר הזה לא הלהיב אותי. היא חוזרת על אותו השטאנצ שוב, ואין כאן שום חידוש.

DAN1EL

New member
מקום 14

M.I.A. & The Partysquad - Double Bubble Trouble
https://www.youtube.com/watch?v=v9AKH16--VE

אמנם האלבום (הלא-משהו) יצא כבר ב-2013, ונציג מתוכו אפילו הופיע במצעד של אותה שנה, אבל הסינגל האדיר הזה מתוכו יצא השנה.
הקליפ האדיר לגמרי גרם לי לעוף על השיר הזה עוד יותר!
תותחית. חבל שלא כל האלבום עומד ברמה הזאת.

Drunk in Love

New member
אני אוהב את Matangi

לא שיא היצירתיות והשאפתנות ולא מתקרב מהבחינות הללו לשלושת הראשונים (והמעולים) שהוציאה, אבל זה אלבום פאן עם כמות מטורפת של שירים טובים, מגניבים וצבעוניים - אשכרה חוץ מ- Lights התמוה והבינוני אני אוהב את כל האלבום הזה.
Double Bubble Trouble הוא אהבה מהאזנה ראשונה - והקליפ שלו אדיר לחלוטין. מקווה שהיא ממשיכה עם מוזיקה, כי תותחית על היא הייתה ונשארה.

למעלה