live shows 5 פרק 20 - טופ 8

andre93

New member
live shows 5 פרק 20 - טופ 8

שרשור הפרק.
נא לסמן
עד השידור בארץ ביום שישי ב- 18:00.

andre93

New member
סיכום ההופעות

בגלל שלא יצא עדיין הפרק השלם, אני מסתמך על היוטיוב. אחלק את המתמודדים לכאלה שאני אוהב וכאלה שאני פחות אוהב.
קודם כל אני חייב להחמיא לבריטני, היא נראית פיצוץ!

מתמודדים שאני אוהב:

קרלי רוס- אסור לשיר שירים של אדל!
אבל במקרה של קרלי שתשיר מה שבא לה. היא דווקא ביצעה את זה מעולה! העיבוד היה חדשני ומעניין והיא לא ניסתה לחקות את אדל, שזה מה שהכי חשוב. היא אדל קטנה משל עצמה

עתיד מזהיר צפוי לה

פיפת' הרמוני- אולי הביצוע הכי טוב שלהן בשלב ההופעות החיות. זה היה מלוטש ומבוצע היטב. מ-ע-ו-ל-ה

דיאמונד וויט- החצי הראשון היה די חלש. החלק השני היה מבריק! למרות שהיא קצת זייפה...

אמבלם 3- חבל שהם ממשיכים לשיר שירים שלא מתאימים להם. מסכים כאן עם דמי לחלוטין. הם בכלל לא מממשים את הפוטנציאל הגדול שלהם. למרות זאת חייב להגיד שההופעה היתה מגניבה ומשוקעת. כנראה שזו האסטרטגיה של סיימון. חבל שזה בא על חשבון האיכות האמיתית של אמבלם 3.

מתמודדים שאני פחות אוהב:

פייג' ת'ומאס- פשוט אין לי כוח אליה

סיסי פריי- הביצוע היה נחמד, אבל זה לא גורם לי לאהוב אותה בחזרה. את הנעשה אין להשיב...

וינו אלן- מה זה השיר המשעמם הזה? ביצוע פשוט גרוע ולא מעניין. אם זה לא יוריד אותו מתחת לטופ 3 אז אני לא יודע מה כן.

טייט סטיבנס- שוב שיר לא מעניין. זה היה בסדר אבל אני לא אוהב אותו. הוא מנסה בכוח להילחם בקרלי ואני חושב שזה יפגע בו.

ערב לא ממש מוצלח. עדיין מחצית מהמתמודדים משעממים אותי. מקווה שפייג' וסיסי יודחו. עוד משהו שלא קשור לפרק, חבל שכל הזמן מראים את לוח התוצאות. זה הורס את כל המתח...

Moses The Fish

New member
הלייב שואוז

בגדול כל התוכנית היתה ברמה ממש גרועה מבחינת ביצועים, לא יכולה להצביע על ביצוע אחד שעשה לי משהו בכלל

הקבוצה של בריטני-
קרלי - לדעתי, זה פשוט היה לא הולם ובלתי נסבל. היא מוכשרת בטירוף בלה בלה בלה... אבל סורי, לא אהבתי ולא התחברתי. אל"ף, היא בת 13, לא קונה את השיר הזה עליה. בי"ת, השינויים באמצע השיר היו לא ברורים ונשמעו לי כמו סתם אוסף של תרגילי פיתוח קול רנדומליים שהיא החליטה להוסיף כסי-פארט. גימ"ל, אני חושבת שהיא נשמעת פחות בשליטה ויותר צורמנית כשהיא עולה גבוה גבוה. בקיצור, זה היה הכי פחות טוב שלה עד עכשיו, לדעתי. ותודה לך, אל.איי, היחיד שהעז להגיד לה שזה לא היה טוב (למרות גם הוא התקשה להודות בכך).

דאימונד - חולה על וויטני, אבל זה באמת אחד משירי האייטיז הבלתי נסבלים ופשוט אסור לעשות לו קאבר. מה גם שהכל על הבמה היה כל כך חשוך, בכלל לא ראיתי אם היא זזה, עומדת במקום, רוקדת או חוטפת התקף אפילפסיה. הערות לא ברורות מדמי וסיימון - זה היה ממש לא טוב ולא מעניין לדעתי, אבל היא היתה מדהימה שבוע שעבר ובכל זאת ירדה בדירוג, אז כנראה שמשהו לא בסדר באמריקאים.

הקבוצה של דמי:

סיסי - רציתי שהיא תיקח משהו בסגנון הזה, לפחות שתעוף מהתחרות הזאת בתחושה שהיא "חזרה לעצמה" אבל התלבושות באמת והרקדנים וכל ההעמדה המצועצעת הזאת (למרות שהיא שרה יחסית טוב, חרף חיקויי הקריסטינה לאורך כל השיר) באמת הרגישו כמו עוגה לפרצוף. ולא, דמי, אני לא בגיל של סיימון. איזו מין הערה מטופשת זאת, אגב?

פייג' - אני כל כך לא סובלת אותה, בחיי
אבל קשה לי להתרכז בהופעה (המחרידה. אסור לבחורה לרקוד. אסור) עם כל הבילד אפ הדרמטי הזה של "פייג' עומדת על שלה מול דמי המרשעת!!!!1111". מצד אחד, הניתוח הזה של דמי היה מאוד שטחי ("כל פעם שאת שרה שיר קצבי את יורדת בדירוג אז את צריכה לשיר בלדה"), מצד שני - אני לא יכולה לסבול כשהרקדנים משתלטים על השיר. בקיצור, שכחו מכל מה שאמרתי, פייג' פשוט בלתי נסבלת, למרות שבחירת השיר היתה מעניינת, והגיע הזמן שהיא תפסיק להיראות כמו דראג קווין.

הקבוצה של אל.איי-
טייט - באמת אסור לו לרקוד
זה אשכרה מה שחשבתי. זה לא היה הבסט שלו, הוא לא היה יציב קולית. אבל איך אפשר בכלל להתרכז בהופעה שלו עם כל הגיצים שעפים שם בין סיימון לדמי? זו היתה חת'כת מכה מתחת לחגורה מה שהוא אמר לה. וטוב שהיא החזירה לו רק במילים, כי זה מסוג הדברים שדורשים סטירה רצינית.

וינו - כנראה ההופעה ההזויה של הערב. סיימון צדק לגמרי בכל מילה, כולל ה"ואז פשוט התחלת עם הקטע רגאיי המוזר הזה".
ואהבתי שדמי באה להגיד שהיא השתעממה שוב, ובסוף החליטה "לרענן" את אוצר המילים שלה עם "לא לגמרי בידרת אותי". סחטיין על המקוריות.

הקבוצה של סיימון-
אמבלם3 - דמי צודקת לחלוטין. משהו בקסם שהתפוצץ על הבמה בביצוע הראשון שלהם התפוגג לחלוטין. היה זיקוקים מאחורה וקצב ושירה יחסית טובה ויציבה אבל כשברור לחלוטין שזה לא הסטייל שלהם (וזה קצת מוזר, אחרי שהם כמעט כל שבוע שרים באותו סגנון וכבר מזוהים איתו) והם לעולם לא יוציאו שיר כזה - מה הטעם? זה מראה בעיקר על הפאניקה של סיימון, כמו גם ההתגוננות הילדותית שלו מול הערה יחסית תמימה ומדויקת של דמי, "אני לא מבינה מה סיימון עושה איתכם" - "מכרתי 300 מיליון תקליטים". זה הקאמבק שלך, רילי? נראה לי שמקום ראשון הם כבר לא יהיו...

פיפת' הרמוני - שתי ההופעות האחרונות שלהן מאוד מלוטשות ויפות, בחירת שיר יפה. אבל בשורה התחתונה הסכמתי עם הביקורת של דמי לגמרי - למרות שזה היה יפה מאוד, היה משהו קצת תקוע בהופעה, כשהן לא ירדו מהמדרגות כל הזמן היתה ציפייה שהן יזוזו יותר וזה לא קרה. וחוץ מזה, לורן צריכה להיות הליד ולא קמילה.

ואני חשבתי שבריטני נראתה לא משהו הערב

Moses The Fish

New member
כן, כשלורן קיבלה את כל הסולואים

בהופעה האחרונה הכל נשמע הרבה יותר מהוקצע ומלוטש
עם קמילה והקול הדקיק והמוגבל שלה היו המון זיופים

dilan angel

New member
למשיהו יש קישור און ליין שעובד?

בבקשה

אני בעבודה עד 22:00 וממש בא לי לראות ולא לחכות עד מחר

omer719

New member
לקרות בלייב.

אני מניח שזה כבר לא רלוונטי, אבל האמת שאף פעם לא מצאתי, הדרך הכי טובה זה יוטיוב. מקווה שראית כבר

1515r

New member
הביצועים שאני אהבתי:

פייג' תומאס - ביצוע די מרשים
דיימונד ווייט - גם נתנה שואו
קרלי רוז סוננקלר - פעם נוספת יצאה מלכה, על אף שזה היה ביצוע הרבה פחות מרגש משבוע שעבר

קצת פחות אהבתי: סיסי פריי - ככל שנמשכת התוכנית היא לאט לאט מתחילה להימאס וניכר שהיא עושה יותר ויותר טו מאץ' מאמצים להיות כריסטינה אגילרה... היא כבר מתחילה להיות מיותרת
חוץ מזה שבמקום דמי הייתי לוקח את ג'יליאן, אבל מה לעשות שקרב החתולות בין סיסי ופייג' שההפקה עושה כל העונה הזאת חייב להימשך עד הסוף...

Uri04

New member
אני דיי מסכים עם משה הדגיגה

בגדול דיי נמאס לי מאוסף האנשים הלא כל כך מוכשרים האלה. נמאס לי מהשופטים עתירי האגו שעסוקים יותר מדיי בעצמם, נמאס לי מהמנחים האיומים והמזוויעים, פשוט תנו כבר לאמבלם3 האלה את החוזה וצאו לנו מהחיים.
וזה לא שאני חושב שהם נהדרים ושווים חוזה הקלטות של 5 מיליון דולר (הם לא), אבל הם כרגע הכי מבטיחים מסחרית מבין כל שאר המתמודדים בעונה הזאת, ואין מצב בעולם שסיימון לא ימכור את התכנית הזאת על מנת להבטיח את ניצחונם. הם מנצחים, לדעתי. כל אחד אחר לא יספק את הסחורה. גם לא קרלי בת ה-13, ולא קאובוי-טייט. זה יהיה מעין מיני-מהפך של הגמר. אני כמעט חותם על זה (אבל מעדיף שלא באמת לחתום ולא להמר על שום סכומי כסף בשלב הזה, כי אין לי ממש כסף להפסיד חח). עם זאת, אהבתי איך אחרי של"א הריע להם ומיהר להבטיח שהיה מחתים אותם ישר על חוזה הקלטות, ו-ווסלי ישר מודה לכל העולם ואשתו על התענוג לעמוד על הבמה הזאת ולעבוד עם סיימון ובלה בלה בלה, בריטני ישר מפוצצת לו את הבלון עם הרובוטיות האנטיפטית שלה: "אני מאמינה בכם אבל לא אהבתי את השיר".
באדאם-בששש...

היא צריכה לפתוח מופע סטנד-אפ. היא פשוט קורעת.

andre93

New member
אתה באמת לא חושב שקרלי יכולה

להצליח לאחר התוכנית? למרות שבאמת אני לא יודע מה בדיוק הסגנון שלה.

Uri04

New member
אולי בערוץ דיסני אם יהיה לה מזל

אבל לא כזמרת שמוכרת אלבומים. מי יקנה את האלבומים שלה? היא ילדה בת 13. אי אפשר אפילו למצב אותה כסמל סקס, כי זה יהיה קצת.. אממ.. פדופילי... ועד שהיא תגיע לגיל ההסכמה (16) היא כבר מזמן תהיה לא רלוונטית כי יצוצו זוכים חדשים.
אם היא לא היתה מתמודדת בתכנית ריאליטי, אלא ז**ת מדיה עם קשרים בהוליווד כמו מיילי סיירוס, הייתי אומר שאולי היא עוד תצליח לדחוף את עצמה (או שיידחפו אותה), אבל על סמך ניסיון העבר - איפה היום דרו? איפה דיוויד ארצ'ולטה? איפה ג'ורדן ספארקס? הילדה האסייתית הזאת מעונה 10 של איידול? כל הילדים-כוכבים האלה מעונות עבר של תחרויות שירה היו ענקיים בזמן התחרות וחזו להם עתיד מזהיר. והמציאות היא שהם כולם דיי נעלמו. התפוגגו. נגוזו. כי ככה אלה התכניות האלה.

dilan angel

New member
צ'מע

אין מה להשוות את הכישרון של קרלי לא לג'ורדן ספארקס, לא לילדה האסייאתית וממש אבל ממש לא לדרו ..

קרלי לא תהיה ריאהנה הבאה, גם לא ליידי גאגא
אבל!
כמו שדמי אמרה- היא לנצח תישאר בתעשיית המוזיקה . נקודה.
אם זה ברודווי, אם זה כל מני חלטורות..
אבל אין ספק שהיא לעולם לא "תחפש את עצמה" או תהיה חסרת עבודה.
הכישרון שלה זה משהו שהוא אחד ל10 מליון,

לגבי הצלחה מסחררת שתכבוש את העולם? לא בטוח...

Uri04

New member
"לנצח" זו הכרזה יומרנית מעט

קשה לדעת בשלב הזה כי עוד המון דברים יכולים לקרות לה, והיא באמת מאוד צעירה. כישרון של 1 ל-10 מיליון? לא הייתי ממהר לצאת בהכרזות כאלה. אבל צ'מעי:

אולי היא תבשיל ב"דיסני" 3 שנים עד גיל 16 בערך, ועד אז היא תצבור מספיק מוניטין, תשתדך (עסקית) עם איזה מפיק גדול שיהפוך אותה לאלילת-נוער, תעשה "בוכטה" כסף, ועד גיל 20 תספיק לצבוע לבלונד, לצבוע לחום, לצבוע לאדום ואז לבלונד שוב, להיעצר על נהיגה בשכרות, לנתק קשר עם ההורים הנצלנים ולהכפיש אותם במגזינים, לעשות קוק עם מיילי ודמי במסיבות במערב הוליווד, לחתוך את עצמה, להדליף קלטת פורנו, ולהיכנס לגמילה פעמיים. אתם יודעים, כל מה שנהוג לעשות היום ב"תעשייה"...

andre93

New member
זה נכון מה שאתה אומר לגבי איך הדברים

עובדים בתעשייה, לרוב. אבל אני לא מאמין שקרלי תיפול למלכודת הזו בחיים. אולי זה יעלה לה בקריירה, ואולי לא. דיסני זה בפירוש לא המקום בשבילה. היא קורצה מחומר של גראמי ולשם היא צריכה לשאוף

Uri04

New member
היא לא תגיע לגראמי בגיל 13. נו וויי

גם לא בגיל 14 או 15.
האמת שאין לה ממש מסגרת אחרת חוץ מ"דיסני" בגיל כל כך צעיר.

omer719

New member
ניקולודיאון

סתם, אני לא יודע איזה מסגרת מתאימה לה עכשיו, אבל לא נראלי שזה סתמי, או משהו שיעלם, אם יעשו את זה נכון. ודיסני זה לא כזה רע בהתחשב בהצלחה של מי שיצא משם.

Uri04

New member
אה שכחתי את ניקולודיאון

שוב - קשה לדעת. אולי ישחק לה המזל, אבל אני לא הייתי בונה על זה.

למעלה