הלייב שואוז
בגדול כל התוכנית היתה ברמה ממש גרועה מבחינת ביצועים, לא יכולה להצביע על ביצוע אחד שעשה לי משהו בכלל
הקבוצה של בריטני-
קרלי - לדעתי, זה פשוט היה לא הולם ובלתי נסבל. היא מוכשרת בטירוף בלה בלה בלה... אבל סורי, לא אהבתי ולא התחברתי. אל"ף, היא בת 13, לא קונה את השיר הזה עליה. בי"ת, השינויים באמצע השיר היו לא ברורים ונשמעו לי כמו סתם אוסף של תרגילי פיתוח קול רנדומליים שהיא החליטה להוסיף כסי-פארט. גימ"ל, אני חושבת שהיא נשמעת פחות בשליטה ויותר צורמנית כשהיא עולה גבוה גבוה. בקיצור, זה היה הכי פחות טוב שלה עד עכשיו, לדעתי. ותודה לך, אל.איי, היחיד שהעז להגיד לה שזה לא היה טוב (למרות גם הוא התקשה להודות בכך).
דאימונד - חולה על וויטני, אבל זה באמת אחד משירי האייטיז הבלתי נסבלים ופשוט אסור לעשות לו קאבר. מה גם שהכל על הבמה היה כל כך חשוך, בכלל לא ראיתי אם היא זזה, עומדת במקום, רוקדת או חוטפת התקף אפילפסיה. הערות לא ברורות מדמי וסיימון - זה היה ממש לא טוב ולא מעניין לדעתי, אבל היא היתה מדהימה שבוע שעבר ובכל זאת ירדה בדירוג, אז כנראה שמשהו לא בסדר באמריקאים.
הקבוצה של דמי:
סיסי - רציתי שהיא תיקח משהו בסגנון הזה, לפחות שתעוף מהתחרות הזאת בתחושה שהיא "חזרה לעצמה" אבל התלבושות באמת והרקדנים וכל ההעמדה המצועצעת הזאת (למרות שהיא שרה יחסית טוב, חרף חיקויי הקריסטינה לאורך כל השיר) באמת הרגישו כמו עוגה לפרצוף. ולא, דמי, אני לא בגיל של סיימון. איזו מין הערה מטופשת זאת, אגב?
פייג' - אני כל כך לא סובלת אותה, בחיי
אבל קשה לי להתרכז בהופעה (המחרידה. אסור לבחורה לרקוד. אסור) עם כל הבילד אפ הדרמטי הזה של "פייג' עומדת על שלה מול דמי המרשעת!!!!1111". מצד אחד, הניתוח הזה של דמי היה מאוד שטחי ("כל פעם שאת שרה שיר קצבי את יורדת בדירוג אז את צריכה לשיר בלדה"), מצד שני - אני לא יכולה לסבול כשהרקדנים משתלטים על השיר. בקיצור, שכחו מכל מה שאמרתי, פייג' פשוט בלתי נסבלת, למרות שבחירת השיר היתה מעניינת, והגיע הזמן שהיא תפסיק להיראות כמו דראג קווין.
הקבוצה של אל.איי-
טייט - באמת אסור לו לרקוד
זה אשכרה מה שחשבתי. זה לא היה הבסט שלו, הוא לא היה יציב קולית. אבל איך אפשר בכלל להתרכז בהופעה שלו עם כל הגיצים שעפים שם בין סיימון לדמי? זו היתה חת'כת מכה מתחת לחגורה מה שהוא אמר לה. וטוב שהיא החזירה לו רק במילים, כי זה מסוג הדברים שדורשים סטירה רצינית.
וינו - כנראה ההופעה ההזויה של הערב. סיימון צדק לגמרי בכל מילה, כולל ה"ואז פשוט התחלת עם הקטע רגאיי המוזר הזה".
ואהבתי שדמי באה להגיד שהיא השתעממה שוב, ובסוף החליטה "לרענן" את אוצר המילים שלה עם "לא לגמרי בידרת אותי". סחטיין על המקוריות.
הקבוצה של סיימון-
אמבלם3 - דמי צודקת לחלוטין. משהו בקסם שהתפוצץ על הבמה בביצוע הראשון שלהם התפוגג לחלוטין. היה זיקוקים מאחורה וקצב ושירה יחסית טובה ויציבה אבל כשברור לחלוטין שזה לא הסטייל שלהם (וזה קצת מוזר, אחרי שהם כמעט כל שבוע שרים באותו סגנון וכבר מזוהים איתו) והם לעולם לא יוציאו שיר כזה - מה הטעם? זה מראה בעיקר על הפאניקה של סיימון, כמו גם ההתגוננות הילדותית שלו מול הערה יחסית תמימה ומדויקת של דמי, "אני לא מבינה מה סיימון עושה איתכם" - "מכרתי 300 מיליון תקליטים". זה הקאמבק שלך, רילי? נראה לי שמקום ראשון הם כבר לא יהיו...
פיפת' הרמוני - שתי ההופעות האחרונות שלהן מאוד מלוטשות ויפות, בחירת שיר יפה. אבל בשורה התחתונה הסכמתי עם הביקורת של דמי לגמרי - למרות שזה היה יפה מאוד, היה משהו קצת תקוע בהופעה, כשהן לא ירדו מהמדרגות כל הזמן היתה ציפייה שהן יזוזו יותר וזה לא קרה. וחוץ מזה, לורן צריכה להיות הליד ולא קמילה.
ואני חשבתי שבריטני נראתה לא משהו הערב